ninocka
|
Valla, ja jst sem prebrala vse 3. A je se kaksna? 2ursae, to je tista pisateljica, k se nisem spomnila njenega imena, so pa knjige fuuul smesne :) Men je bla Ljubi, ne ljubi najboljsa, he he :) Fizio sem mela pa za Evana, ja, zaradi nogice, ker jo not obraca. Bravo za Nika - za kmetijo in podvig na Smarno MI smo prej skupaj pogledali Shreka. Evan je bil ze tolk utrujen, da je kr neki bluzil...hoce nekaj vprasat, pol pa kr preskakuje, pa muti, pa kr neki... a vasi tud to pocnejo, ko so zmatrani? Je pa Ruben danes od utrujenosti pri vecerji na stolu zaspal :) Sem ga sla preoblect, mal umit (spal), ko sem mu pa majcko dol dala se je pa zbudil in pogledal se shreka :))) Drugace smo pa dan prebili na Elinem RD. Je praznovala v CP - Pod vodo. Evanu in Rubnu je bla una igralnica fuul vsec, pol smo sli pa se po jagode za torto (na RDju je Evan ni jedel, si nisem upala), pa je dobil se Ben Ten kozarcek, salcko in pobarvanko in se zogico. Pri nas je tale Ben ten ful aktualen zadnje case... Potem smo bli pa zunaj na vrtu, Samo je kopal za plato za paviljon, Evan in Ruben sta norela s sosedi, Lian je pa bluzil po vrtu. Zadnje case ful rad ploska, potem pomaha PA PA in na koncu da se men lupcka :) Pa ploska za vsako stvar - Evan skoci s skarpe, pa ploska, Ruben se neki zadere, pa ploska :) tolk je corti in smesen Na koncu nas je pa dez po hitrem postopku not pregnal... 2ursae, jst pa 4 knjige sploh nisem dojela cist...semi zdi,kot da s pisateljico nisva bli na isti ravni in mi fulni blajasna knjiga, ce ves kaj mislim...kot kaksna solska snov,k ti ne gre v buco...ja,pol si pa sposodi Jill Mansell, bos uzivala Tazana, Spelka, na Justovo soncno se mi zdi, da sta bla tud od Anje alergicna...Kako pakaj Oskar? A vete, da se je zadnjic kmeni stiskalin semi smejal Me ni vec samo zacudeno gledal Pia, pri nam ni tolk tega,verjetnopri fantih ni to tolk izrazito al kaj...je aktualen Ben ten,ampak se vsi skupaj igrajo, pa z benten uro... Nika, a si pogledala za piknik deke Teta beta, men se tudi super slisi ciciolimpiada A je Janos v vrtcu? Mi je uslo iz spomina...pa kar odvajanje od plenic, vau...pri naspri Rubnu ni nobenega napredka...pokakan do vratu, smrdi ko gnojna jama, na vprasanje Ruben, a si pokakan, pa odkimava in se dere Nicem, nicem... Guliverlandija - mi smo se odlocili in gremo 25.06., ce se nam se kdo pridruzi... Zdej grem pa sladoled jest...ja, ja, sej vem, da je pozno, pa kilce gor, pa briga me