![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 31.5.2010 19:34:44
|
|
|
|
tažana
|
benika: kaj ste vi šli buške nabirat. no glede hrane in ne zadovoljevanje fizeoloških potreb otroka si ne znam predstavljat- vrjetno bi mi bilo tako hudo, sploh če bi se otrok jokal . upam da prespi vse skupaj in da ne bosta imela težav. nika: hja, aljaž je bil vodič takrat ko sem bila na porodniški s katarino. sedaj pa je v bistvu kustos oziroma likovni kritik. pripravlja razstave, piše kritike umetnikov in vodi otvoritve. no tako nekako. evo en izmed njegovih del: http://www.docstoc.com/docs/24338313/Du%C5%A1an-Premrl---IN-MEMORIAM grem nežo v postlo odnest.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 31.5.2010 20:41:50
|
|
|
|
Nika v službi
|
Benika, naj vam čim hitreje mine ta čas do operacije. Tažana, hvala za pojasnilo. Zdaj pa je čisto jasno. Potem pa Aljaž mogoče pozna tudi Andreja Dobleharja... no, on je pa moj znanec, ex-sopevec. Nika mi je zdajle zvečer spet zakuhala preko 38°C. Čez dan je bila dokaj ok, živahna, zdaj pa je čisto hin. Če bo jutri čez dan tudi takšna, se gremo pokazat k P. Nočko!
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 31.5.2010 20:46:33
|
|
|
|
teta beta
|
Benika, pa ste jo končno dočakali! Jutri bo že vse za vama in držim pesti, da bo šlo vse tako kot mora iti! Bomo mislili in držali pesti za Jakoba! To, da morda ne bo več potreboval aparatka, je pa sploh dobra novica! 2ursae, vi pa imate res smolo, no . Upam, da se Bor hitro pozdravi in ostane zdrav! Dobre želje tudi Niki, da se ne razvije v kaj resnega! Aja, 2ursae, jaz v bistvu ne rabim ničesar iz Ikee ... res nujno imam samo lušte Imela sem namen iti konec junija ali v začetku julija, zdaj pa še ne vem. Morala bi dobiti dohodnino nazaj, pa so mi ravno danes poslali, da so mi jo odtegnili za ene stare prispevke od lanskega oktobra (smo ugotovili, da so se položnice nekaj zašuštrale, a opomina pa v več kot pol leta niso poslali ) in še za zdajšnje, ker sem plačala 18., rok je bil pa 15. In zdaj imam v dobrem za naslednji mesec , klinc, bi raje imela denar... sem prav računala na tole dohodnino.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 31.5.2010 21:07:14
|
|
|
|
tažana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Tažana, hvala za pojasnilo. Zdaj pa je čisto jasno. Potem pa Aljaž mogoče pozna tudi Andreja Dobleharja... no, on je pa moj znanec, ex-sopevec. Ja pozna .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.6.2010 8:50:15
|
|
|
|
Nika v službi
|
Dobro jutro, bejbe! Se zdaj na kratko oglasim, preden me okupirajo naši obiskovalci z Madžarske. Imamo namreč 2 dneva audit kupca in bom "kuhana in pečena" od jutra do večera v podjetju. Tole mi sicer zdaj, ko je Nika bolna, čisto narobe hodi, ampak kaj hočemo. Bo moral Tomaž vskočiti na polno. Pa HB za babi in dedija. Benika, kako ste preživeli noč, kdaj se vam začne akcija? Še enkrat - dobre misli so z vami!
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.6.2010 9:04:29
|
|
|
|
tažana
|
benika: tudi jaz mislim na vaju
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.6.2010 9:14:26
|
|
|
|
ninocka
|
benika, jst tudi mislim na vaju in drzim pestim, da bo hitro mimo
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.6.2010 9:24:55
|
|
|
|
pety78
|
za Jakoba. 2ursae, če je možno, bi imela dva antilop stolčka z mizicama, bele barve. :)
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.6.2010 12:07:25
|
|
|
|
benika
|
Jakob je v operacijski. Sedaj pa dobri 2 uri čakanja in živciranja.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.6.2010 12:20:15
|
|
|
|
ninocka
|
Benika Naj hitro mineta 2 uri, da bos mela svojega soncka spet pri sebi, jst pa se naprej stiskam pesti in mislim na vaju....
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.6.2010 13:10:56
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Jakob je v operacijski. Sedaj pa dobri 2 uri čakanja in živciranja. Ojoj za tvoje živčke. Vem kak občutek je to. Ampak kar pomiri se, da ga boš lepo potolažla, ko se bo zbudil iz narkoze in se bosta crkljala.
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.6.2010 13:14:30
|
|
|
|
pety78
|
Punce, dajte mi prosim povedat, katere knjige ve berete o enem Edwardu, mogoče se vam pa pridružim pri tem, ker že zelo dolgo nisem kake knjige prebrala.
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.6.2010 13:30:45
|
|
|
|
ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Punce, dajte mi prosim povedat, katere knjige ve berete o enem Edwardu, mogoče se vam pa pridružim pri tem, ker že zelo dolgo nisem kake knjige prebrala. Beremo (oz. smo prebrale) vampirsko sago Somrak. Zdej je se ena nova, a je katera ze brala? http://www.emka.si/vampirska-akademija-zepnica/PR/67626,399
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.6.2010 13:36:40
|
|
|
|
Nika v službi
|
Benika, . Zdaj bo kmalu za vama, še kakšno urico in bo.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.6.2010 13:57:41
|
|
|
|
pety78
|
A to moraš prebrati od prve do zadnje knjige?
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.6.2010 14:39:59
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 A to moraš prebrati od prve do zadnje knjige? NUJNO!!!! Jakob je dobro prestal operacijo. Sedaj je še ves komiran in čakam, da se bo začel prebujat. Zgleda pa grozno. Bom kakšno slikico prilepila pol zvečer (najbrž kr na FB). HVALA VSEM ZA STISNJENE PESTKE IN LEPE ŽELJE. RVM!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.6.2010 15:32:23
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: pety78 A to moraš prebrati od prve do zadnje knjige? NUJNO!!!! Jakob je dobro prestal operacijo. Sedaj je še ves komiran in čakam, da se bo začel prebujat. Zgleda pa grozno. Bom kakšno slikico prilepila pol zvečer (najbrž kr na FB). HVALA VSEM ZA STISNJENE PESTKE IN LEPE ŽELJE. RVM! Lubčka za srčka malega.
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.6.2010 16:52:03
|
|
|
|
tažana
|
za jakoba!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2010 17:23:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.6.2010 17:48:49
|
|
|
|
2ursae
|
o, benika, super , a veš, da sem bila v tvoji bližini? Z Borom sva noč preživela na Infekcijski in sem mislila na vaju, sem ti rabno opoldne hotela poslat sms, kako ti kaj tekneta riž in zrezek . Hitro okrevnaje malemu bolničku . Kdaj gresta domov? IKEA - ne bo, bom še lep čas na negi, Bor potrebuje inhalacije na tri ure. Žal mi je, reeeeees mi je žal , sem se ful veselila. Pa mislim, da nama tudi v bližnji prihodnosti ne bo uspelo it, t&t gresta v soboto v toplice in bom 14 dni brez varstva. Za en čas bosta vzela Anžeta, ga že vidim, kolk bo užival. Zase pa upam, da bom čim dlje imela nego, ker Bora v vrtec ne bom več dala, t&t pa ne bosta doma in bom brez varstva. Nč mi ne gre prav .... ampak briga me, čez dobra dva tedna letimo na in to mi daje optimizem, da bomo že kako , samo da bo zdravje. fajn bodte, se še kaj javim.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.6.2010 9:11:51
|
|
|
|
Nika v službi
|
Benika, Jakob . Sem videla slikice na FB. Bošček, ampak istočasno tako lepo dete. 2ursae, tudi za vaju z Borom. Naj vaju grejejo misli na toplo grško morje... T. je včeraj peljal Niko k P, da jo pogleda, vzeli so ji bris, če bi bila slučajno gnojna angina, ampak je vse ok, očitno gre za malo bolj konkretno virozo. Dobila je navodila, da mora počivat, veliko piti, občasno med in občasno stopljen sladoled. To slednje si je seveda najbolj zapomnila. Je bila pa baje zelo pridna in kooperativna. Pri P je namreč študentka opravljala prakso in je praktično ves pregled dala skozi podvojeno. Mi je potem zvečer na široko razlagala, kako se je tista študentka učila... Zdaj se crklja doma pri babi in dediju, T. je sicer vzel bolniško (jaz ta teden nikakor ne morem), vendar ne bo z njo doma ves čas, ampak bo kombiniral službo + nego. Ne gre drugače, žal. Jaz imam ta teden tudi celodnevne zadolžitve, v ponedeljek pa grem na pot (Nemčija), tako da nam bo spet ostal zgolj vikend za crkljanje. Tile tedni so precej divji...
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.6.2010 18:39:10
|
|
|
|
2ursae
|
drug teden bom v torek, sredo in četrtek frej za kakšno dopoldnasko kofetkanje z otroci ... punci na porodniški/ bolniški, se bomo kakšen dan zmenile ? Nika, jaz bi pa ful rada, da bi imela koga, ki bi mi odvzel del bremena nege za otroke ... ju3 moram poklicat v službo (povedat, da me še drug teden ne bo) in si sploh ne upam ...
< Sporočilo je popravil 2ursae -- 2.6.2010 18:40:51 >
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.6.2010 20:43:46
|
|
|
|
teta beta
|
Jeeeee, naš mali je pa dobil vrtec!!! Je pisalo, da je zbral 76 točk in pristal na 3. mestu . Tak da septembra štarta, potem bom pa jaz sama uživala doma . Seveda ju bom pogrešala, ampak malo fraj pa tudi paše. 2ursae, če bo lepo vreme, mogoče skočim do Lj. Ampak se bomo še zmenili... nič ne obljubim.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 3.6.2010 10:51:02
|
|
|
|
Pia67
|
Benika kako ste? Revčka gotovo boli vse skupaj in potrebuje vso tvojo pozornost. Na hitro okrevanje Teta Beta za vrtec. Boh ve kaj boš počela jeseni Ne vem kako prakso imate glede tečajev in tednov namenjenih otrokom in mladini med počitnicami? Nino sem vpisala na športni tabor in danes še na njeno vročo željo: tabor kjer bo bila s konjički (vsak dan morajo skbeti za konje, čistiti, imajo likovno delavnico na temo konjev, sami si skuhajo, en dan prespijo na senu in na koncu še piknik). Mislim, da bo kar šlo, mal za večjo samostojnost, preseneča pa me, kako se iz začetne zadržanosti prelevi v čisto samostojno punčko. Mogoče je s tabori malo prezgodaj vendar, če se spomnim, so bili zame najboljši del počitnic. V soboto greva na zaključni izlet v rakov Škocjan, potem pa gasa na morje-delovno ampak mislim, da bo Nina uživala v vseh delavnicah, konjih, streljanju z lokom in plavanju. Savnamo se po novem v novi savni, ker smo staro 14 dni morali reklamirati. Segrevala se je dobro uro, da je temp. narasla na obratovalni del, nova pa to naredi v pičlih 15 minutah. Mi je bilo kar mal nerodno, ko smo že malček zdelano(beri preznojeno) savno vrnili nazaj . samo hvalim se ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKam se lahko odpravite na Prešernov dan?Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.