|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
18.8.2011 10:03:58   
pety78
Kje pa ste se videli z Ninočko? A se me vse vidimo drug petek?

Za petek jaz računam, ja,  ninocka pa je prišla k meni v službo po tortico za Evana. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
18.8.2011 10:18:54   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Kje pa ste se videli z Ninočko? A se me vse vidimo drug petek?

Za petek jaz računam, ja,  ninocka pa je prišla k meni v službo po tortico za Evana. user posted image

Aja, seveda.user posted image

Saj name tudi misliš in na Nikino tortico za 1. šolski dan?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
18.8.2011 10:34:08   
pety78
Saj name tudi misliš in na Nikino tortico za 1. šolski dan?

1. septembra torej. Seveda. Vid jo tudi dobi. user posted image A  jo zadnjega avgusta do LJ dostavim, ali kako bi se zmenili? Se bova slišali, prav?

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
18.8.2011 13:59:43   
tažana
evan vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

Saj sem še tukaj sem pa tja. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
18.8.2011 14:01:29   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

Saj sem še tukaj sem pa tja. user posted image

Eh, Tažana, čisto si nas pozabila.user posted image Samo po drugih forumih sprašuješ, koliko hrane in pijače moraš kupiti.user posted image user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
18.8.2011 20:44:14   
2ursae
DRAGI EVAN, VSE NAJBOLJŠE ZA ŠESTICO, NAJ TI PRINESE ENO NOVO VZNEMIRLJIVO IN DOGODIVŠČIN POLNO LETO user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 4056
21.8.2011 9:29:12   
Pia67
Evo, sem morala pobrskat po možganih, da sem se uspela prijavit user posted image .

Evana sva z Nino pobožali z učki že na FB. Ga ne prepoznam več.
Nika lepo, da se je uresničila želja tvoji sestrični in vsem domačim.

Na srečanje me ne bo, ker imamo v planu zadnje čofotanje v morju in še kaj. Evforiji glede 1. septembra ne bom podlegla ... Rumena rutica... in še kaj. Pa še rima se z zgornjo vrstico. Da ne omenjam izbire peresnic in vseh drugače popolnoma normalnih obšolskih zadevščin, ki begajo matere prvošolcev in prvošolk in sprašujejo na sosednjem forumu user posted image user posted image  Zato me je vse manj tukaj.
Kaj šele bo?

Če katera oddaja vlogo za otroški dodatek, pa kar pot pod noge. Avgust.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
23.8.2011 8:47:09   
Nika v službi
Pia, hvala, ker nas vsako leto vestno spomniš na oddajo vlog za otroški dodatek. Lepo čofotajta v morju in se vidimo kdaj drugič, a ne?

Jaz se srečanja že prav veselim. Kje se pa dobimo in kdaj? Kraj, lokacija, ura, dajmo! Kdo zdaj sigurno pride - 2ursae, Valla, Pety, jaz. Ninočka, a prideš? Kaj pa Teta beta, se nam pridružiš?

Pety, vedno te pozabim vprašat o vtisih iz Erlebnisparka; povej, kako je bilo.

F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
23.8.2011 9:13:22   
pety78
Aaaa. Erlebnispark. Ja, čisto sem pozabila. user posted image
Skratka, nam in prijateljem, ki so bili z nami je bilo SUPER!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Super urejeno lepo jezerce, veliko travice za ležati, nekaj senčke, drugače pa dobiš tudi senčnik. Zraven pa v neomejenih količinah trampolini, napihljivi gradovi, in seveda gugalnice,  zanimivi ringlšpili, tisti velik šah na tleh za igrat, en velik tobogan za v jezero, ..... Otroci so bili čisto navdušeni. Zraven je še taka zadevca za male otročke, kot so tele plastične hiške in pod veliko streho ogromno traktorjev na pedala, da otroci lesene ostružke nalagajo. Mi smo bili tam v soboto in v nedeljo. Bomo pa definitivno še šli kdaj na enodnevno kopanje. Prijazni tudi vsi, sploh pri vhodu sta dva taka starejša gospoda, prav zabavna. user posted image
Spali smo malo naprej od Hermagor pod smučiščem Nassfeld. Dobili smo tudi brezplačne karte za gondolo, katere se žal nismo poslužili, so se jo pa prijatelji, ki so naslednji dan prišli malo kasneje v Erlebnispark. In je gor tudi fantastično za otroke. Nekaj igral in jezerca, pa se menda z nekimi vedri igrajo, pa za vozičke je tudi super, pa peš dol za iti je odlično, vmes so postaje z jezeri, restavracijami....Skratka, navdušeni smo bili res tako zelo, da v prihodnje zagotovo kak vikend še tja. Če bo čas in denar.
Vam pa tudi proporočam destinacijo za izlet.

Neposredna povezava do sporočila: 4059
23.8.2011 13:20:55   
ninocka
V petek 26. (ce se velja) DEFINITIVNO pridem. user posted image
Sem neki na hitro zasledila, zdaj, ko sem se spet na RR prijavila user posted image

Grem pa zdaj za nazaj prebrat, da vidim, kaj sem zamudila user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
24.8.2011 18:55:01   
2ursae
ženskice, zdajle mi je prišlo na misel, da vprašam pri nas: kupujem gugalnico za dojenčke, tako plastično z varovalom, ki se zgoraj priveže na štango. Ima katera kaj takega, pa ne potrebuje več? Z veseljem kupim. Pa če bi lahko v petek naredili primopredajo, bi bila pa sploh vesela. Naša pupa se takoooo rada gunca user posted image .

petek: ura in lokacija? Jaz bi prišla med osmo in pol deveto, najraj tam okol Arene, se pravi na klasični lokaciji.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
25.8.2011 7:53:48   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

petek: ura in lokacija? Jaz bi prišla med osmo in pol deveto, najraj tam okol Arene, se pravi na klasični lokaciji.

Kar se mene tiče, mi ustreza. Ampak saj to že veste.user posted image Vi samo povejte, kam in kdaj in pridem.

2ursae, žal, jaz nimam gugalnice, je nikoli nismo imeli, ker imamo igrišče pred nosom in si ga naša madam že od nekdaj po malem kar lasti.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
   [Brisano sporočilo]
26.8.2011 9:44:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4063
26.8.2011 10:08:08   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Predlagam kar Subito, ker je pri Areni zunaj težko dobiti plac (sem bila prejšnji petek zvečer).

Ej, mi bereš misli, enako sporočilo sem hotela pravkar napisati.user posted image Torej, Subito ob 20:30? Če kakšna lahko prej, naj pove, jaz letim danes še do frizerja, tako da mi kaj veliko prej verjetno ne bo zneslo...

Ninočka pa je očitno zbolela (FB), tako da bo ena manj na žalost. Tista, ki bo prva, naj rezervira prostor.

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 4064
27.8.2011 12:07:45   
2ursae
punce, super je bilo, sem totalno uživala user posted image . Upam, da im prej ponovimo, da ne bo Ninočka žalostna user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4065
   [Brisano sporočilo]
27.8.2011 18:28:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 4066
28.8.2011 21:11:17   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

punce, super je bilo, sem totalno uživala user posted image . Upam, da im prej ponovimo, da ne bo Ninočka žalostna user posted image .

se strinjam!!! user posted image user posted image  se že veselim naslednjega srečanja! user posted image

Me too, me too! user posted image

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 4067
28.8.2011 22:17:47   
2ursae
a bi naredile obredna srečanja 1x mesečno? Bi se lahko spet zagledale spet enkrat koncem septembra user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4068
29.8.2011 8:03:52   
Nika v službi

a bi naredile obredna srečanja 1x mesečno? Bi se lahko spet zagledale spet enkrat koncem septembra user posted image .

Kar se mene tiče bo septembra težko, ker imam praktično vse vikende že zasedene vključno s prvim oktobrskim vikendom, ko imamo službeni izlet v Salzburg (prej pa še team building in cel kup domačih praznovanj - Nika, midva, Klemen). Pri meni je realneje oktober.

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
29.8.2011 10:17:51   
pety78
Punce, hvala za prijeten klepet in dobro papico, pa še boljšo družbo. user posted image Ko sem prišla domov, sem razmišljala, ali naj grem spat, ali delat. Pa sem se kar prav odločila, da sem do 4. ure zjutraj še delala, ker je ob osmih že prva stranka prišla po torto. user posted image

Ja, oktobra na vino in kostanj. Cajt bi že bil, da gremo malo po stari Ljubljani in zamenjamo lokacijo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4070
29.8.2011 10:18:32   
pety78
Aja, a bodo naši pingvini kaj skupaj praznovali šestko in vstop v šolo?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
29.8.2011 10:22:37   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Aja, a bodo naši pingvini kaj skupaj praznovali šestko in vstop v šolo?

Z Vallo sva govorili na to temo, preden so naju dokončno vrgli iz Areneuser posted image in nekako sva se obe strinjali, da letos ne bi naredili posebej praznovanja, kot je to bila praksa v preteklih letih, da pa bi šli nekam skupaj na tortico, igro in čvek. Kaj menite ostali?

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
29.8.2011 10:25:45   
pety78
da pa bi šli nekam skupaj na tortico, igro in čvek. Kaj menite ostali?

A razlika je samo v tem, da ne bi imeli kosila? Meni je prav. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4073
30.8.2011 21:07:06   
2ursae
nekaj bom povedala, pa prosim, ne se smejat (preveč): kupila sem samolepilno folijo za zavijanje, zdaj pa nimam pojma, kako naj z njo zavijem knjige za šolo user posted image . Po kolk se mi ne daaaaaaaaaa, k je teh bukev tako veliko ...

pingvinčkov rd: se strinjam!! Igrala in tortica je čisto dovolj. Eno fajn lokacijo mormo najt. Simpl user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
30.8.2011 22:48:52   
Nika v službi

nekaj bom povedala, pa prosim, ne se smejat (preveč): kupila sem samolepilno folijo za zavijanje, zdaj pa nimam pojma, kako naj z njo zavijem knjige za šolo user posted image . Po kolk se mi ne daaaaaaaaaa, k je teh bukev tako veliko ...

Mi imamo DZ od Izolita, 3 deli, pa DZ za matematiko v 2 delih ter še 3 DZ za....hm, ne vem kaj, pa se mi ne da iti zdaj pogledat. Skratka, imamo 8 DZ. To je vse. DZ-ji so v prozornih plastičnih ovitkih, veliki zvezki v Winx ovitkih, male zvezke pa bom morala očitno zavit v to folijo, ker plastičnih ovitkov v teh dimenzijah nikjer nisem našla. No, res je tudi, da jih nisem ravno iskala.user posted image 2ursae, prav nič se ti ne smejim, ker sem tudi sama danes ravno tako folijo gledala in nisem bila prepričana, če bom to sploh znala uporabit.user posted image

Sicer pa smo mi imeli danes zadnji roditeljski sestanek pred šolo, trajal je skoraj 2 uri! Dobili cel kup informacij, papirjev za izpolnit (same pogodbe, dovolilnice, soglasja....), spoznali smo vse 3 učiteljice (2 v rednem delu in 1 v podaljšanem bivanju), ki so na nas naredile zares dober vtis. Pozanimala sem se tudi o Nikini učiteljici in dobila sama pohvalna mnenja, kar je dobra popotnica v 1. razred.

Prvi šolski dan pridemo v šolo ob 10:30 brez šolske torbe. Pravzapra ničesar ne prinesemo, niti copat. Le na fotoaparat ne smemo pozabiti, da bomo ves protokol lahko ovekovečili. Začnemo z govorom ravnateljice, ki bo v dvorani, program se nadaljuje s kratko igrico (20 - 30 min), nato gremo skupaj v učilnice, sledi svečan skok čez šolski prag, slikanje, potem pa otroci ostanejo v razredu in imajo svoj program ter pogostitev, starši pa smo povabljeni na kavico in pecivo. Vse skupaj naj bi predvidoma trajalo do 12. ure.

V petek, na prvi pravi šolski dan, pa prinesemo torbo in v njej čisto vse, kar je na spisku potrebščin. Vse mora biti podpisano, vključno z vsemi svinčniki, flumastri... vsak svinčnik, vsaka barvica mora biti podpisana z alkoholnim flumastrom. Jutri bo torej dan za podpisovanje.user posted image

Za torbo smo se zmenili, da jo bodo nosili domov vsak dan, ampak bo v njej samo 1 mapa ter beležka, vse ostalo ostane v šoli, ob petkih pa pobereš in preko vikenda pregledaš, v ponedeljek pa nazaj.

Za telovadbo potrebujemo kratke hlače in majico s kratkimi rokavi ter copate z nedrsečim podplatom; dresi niso zaželeni, ker vzamejo preveč časa za oblačenje.

Dan začnemo ob 8:00, 8:10 je zajtrk oz. dopoldanska malica, ob 11:40 je kosilo ter 14:45 popoldanska malica. Med 14:00 - 15:00 je pedagoška tišina, med katero ni dovoljeno pobirat otrok iz šole. Torej, imaš opcijo, da otroka pobereš po kosilu do 14:00 ali potem po 15:00 do 16:00. Od 16:00 dalje pa je podaljšano bivanje, kamor pa Nika ne bo hodila.

Dobili smo mobilne številke ter maile od vseh učiteljic in vodje prehrane za lažjo komunikacijo, odsotnost tako sporočamo na več načinov, lahko tudi sms učiteljici.user posted image

Sprejela sem tudi častno vlogo namestnika predsednika sveta starševuser posted image , spoznali smo se s starši, ki jih do zdaj še nismo srečevali, ugotovila sem, da bo sinček od mojega sošolca iz te iste OŠ zdaj Nikin sošolec, skratka bilo je simpatično, informativno, prijetno.

Zdaj grem pa slike DL. Nočko!

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?