Nika v službi
|
Valla, a veš, da sem prav razmišljala, kdaj se boš kaj oglasila. Sem vedela, da ste na morju, samo ne, za koliko časa. WB! Mi smo bili na Grossglocknerju in gor na Orlovem gnezdu leta 2007 (si moreš misliti, da je že tako daleč!), ampak v začetku junija, zato so bile tudi temperature nižje - sneg, veter, megla. V tem času je sigurno precej bolj prijazno. Nam je bilo tudi izredno všeč, absolutno pa morate iti gor - ob lepem vremenu je čudovit razgled. Mi smo imeli takrat res tak dan, da so bili pogledi vse naokrog božanski. In tudi vožnja s tistim buskom je edinstvena. Priporočam tudi postanek v Heiligenblutu, če ga nista opravila že tokrat, in Bad Gastein (krasen naravni park, slap - malo poguglaj za podrobnosti). Splača se iti za 2, 3 dni, da lepo na izi vse obdelaš. Vročina je huda, ja, sploh ko puhne vate, ko prideš iz klimatiziranih prostorov. HB, imamo v pisarni, doma, v avtu... klime, tako da se kar da zdržat. Ven pa pokukamo po 18:00 uri, včeraj smo bili zunaj do 22:30! Je Nika dobila obisk Naluja, potem pa še večerja na terasi in ogled nočnega neba in letal, ki pristajajo. To ji je od nekdaj nekaj strašno zanimivega. Gremo ven na balkon, stoli, pijačka, občasno kak sladoled ali sadje z sladoledom, še prej pa morava bodisi T. ali jaz pogledat in sprintat z neta prihode/odhode, da vemo, katero letalo od kod prihaja. Včeraj smo ujeli Zürick ob 22:20 in Bruselj ob 22:30. Niko potem zelo zanima, kje je določen kraj, v kateri državi, katera letalska družba, kako se imenuje letališče, s katerega letalo prihaja, ipd. Očitno bo stevardesa.