|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
11.2.2010 10:28:23   
anita goitan
ZOJA MIŠA ko ozdraviš/te pa prid na kafe, si ga še dolžna iz prejšnje porodniškeuser posted image ..obisk mislm, kafe sm jaz dolžna

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
11.2.2010 10:36:05   
Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

ZOJA MIŠA ko ozdraviš/te pa prid na kafe, si ga še dolžna iz prejšnje porodniškeuser posted image ..obisk mislm, kafe sm jaz dolžna

Z veseljem...ampak kdaj pa, popoldne? Če sem pa v službiuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
11.2.2010 10:37:10   
Zoja Miša
Eh sem butasto napisala! Popoldne da pridem? Dopoldne sem v službi! Jaaaaaaa, bom tvojo drugo princesko spoznala!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2328
11.2.2010 10:45:21   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

komot, pa Kajo Lino pripelješ da se mal z Zojo znorita. Al je še tako zadržana do drugihuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2329
11.2.2010 11:00:06   
Zoja Miša

komot, pa Kajo Lino pripelješ da se mal z Zojo znorita. Al je še tako zadržana do drugihuser posted image

Ja mi je ravno včeraj vzojiteljica rekla, da se še vedno raje igra samauser posted image . Da pa se malo bolj, kot na začetku vključuje v skupino. Če kaj delajo, celo sodelujeuser posted image . Ampak če ji vmes postane dolg čas, gre stran, potegne zraven enega od otrok in gre plesat. user posted image Mi je to tako hecno.
Tako da mislim, da bo pred tvojo korenjakinjo Zojo, bežalauser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2330
11.2.2010 11:08:09   
sandra123
sandra123 a še dojiš TTuser posted image , pa lepo se rihtajte ženske doma.

Anita, sem moje mlekarne zaprla že pred 2.mesecema, sta se kar sami odstaviliuser posted image , HB...je bila že prava ludnica okrog tega...

ZojaMiša, ravno to virusno angino smo pri nas kasirali, najprej Taja, potemuser posted image , zdaj še Teja...A da tvojuser posted image je pa tako bogiuser posted image user posted image , sem že prej povedala, da je bil tudi moj tako bogiiiiii, ampak v službo je pa vseeno hodiluser posted image , tako, da....ja, bogi so nouser posted image user posted image user posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 11.2.2010 11:11:03 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 2331
11.2.2010 12:01:09   
Zoja Miša
Sandra, ja res ga je čist položilo, ga že dolgo kaj tako ni. Če on ne gre v službo, potem je res hudo!Pa ja no, sej je bogi, sam ko bi potem lažal in bil tiho, ne pa da skos nekaj bemti, da je preglasno in da ropotam, pa...bla, bla...Zdej je doma sam in upam, da se naužije tišine, ker popoldne je sigurno ne bo!user posted image
Jaz si samo želim, da Kaja Lina ostane zdrava, vse drugo bo že!
V službi spet slabe noviceuser posted image , moj plača (januarska, da ne bo pomote), pa spet bolj in bolj oddaljena.user posted image Proklemanska recesija!
Pa ne me zdej narobe razumeti, službo imam vseeno rada in še vedno rada hodim delat (madona sem jaz čudna, a ne?user posted image ), sam zadnje čase nas je pa res zjeuser posted image . Pa še država, da ne zgubljam besed, kako dela za nami, kot svinja z mehom (čeprav mi tale pregovor nikoli ni bil čisto jasenuser posted image ).

Sneži pa tako, da sploh ne vem kako bom prišla domovuser posted image . Ah, bom že.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
11.2.2010 12:06:36   
dojenč
evo, mene da se vam na hitro javim, pravkar priletela iz pisanja mature-matematika!jojojojo, zakaj sploh mormo piat to butasto maturo?
sicer sem nekaj rešla ampka, hm, koliko in kaj je prav pa še bomo videli,
žana- pridna, pogreša mamicpo, nagajiva 100 na uro, in seveda trenutno je v vrtcu.
jo jedanes ati peljal ! in je rekel, da je fejst jokala, pa sem ga potolažila da ga je hotela samo okol prnest, ker meni nič ne joka
nič grem delat
vas berem

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

Neposredna povezava do sporočila: 2333
11.2.2010 12:34:36   
Zoja Miša
Kaja Lina ima danes leto in pol!user posted image user posted image user posted image

Joj, kako sem danes čvekastauser posted image
Pa vmes mi rata še ful stvari naredituser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
11.2.2010 13:22:48   
anita goitan
Župan Smolnikar poslal čestitko, ma glavno da bo 180€ nakazal..ja volitve bodo.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2335
11.2.2010 14:15:18   
nell
Čaw dečve!

Ravno prsopihala iz službe, sm zjutri z avtom že pred bajto zagreznila, tko da sm jo kr peški mahnila - tko da jeee za en zasnežen in prijeten jutranji sprehod in sedaj še en popoldanski. Ma ne hecam se, res mi je blo fino, pa še vseen sem prav čas pršla. Sej bi hodla peš v službo tud tko...ampak k bo topleje, ker nazaj bova pa dva hodila.

Bolan dec - ja to je projekt zase...men je tud zadnjič pritisk nabilo...vsi smo pokasiral bruhuhu juhuhu. Tibor v sredo, v četrtek je bil, čez dan že ok, sem pa js začela. In moj je bil na faksu, pa sem objemala školko, tamlaga rihtala, skuhala - sicer vse brez volje in sem se tud smilila sama sebi. Pa se zmeniva, da zvečer gre moj k tamalmu spat in ni hudič, je začel ta spet ven metat - seveda sem mogla it js. Naslednji dan zboli moj (sej je bil lih tko bogi), ampak premaknat se pa ni mogu tri dni. Js pa nism spala že več k teden, če sm bolnico in inhalacije na 4 ure + antibiotiki na 6 seštela. In rečem v soboto zvečer, da bi blo zlo fajn, če bi mal menjala, da se jst mal naspim. In dobim odgovor, da niti slučajno, ker je pa on menda mal bolj zmatran k jst - grrrrrr, bi mu bla neki z veseljem med vrata priškrnala. Tko da ne vem, če ne bi blo še enkrat fajn preizkusit tiste fore iz članka na biba.leze - "Mama na bolniški!"

Tamal spančka, mama surfa, no ja zdejle grem mal za službo delat, da mi zvečer ne bo treba, kosilo bo pa danes moja tašča skuhala - se že veselim, je zmer zloo okusno, pa še men ga ni trebauser posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 2336
11.2.2010 14:47:10   
sayuri
Helou punce. A tamle gor nima nobena nobenih vez? user posted image  Tole sneženje je pa miceno že nadležno user posted image .

Sem vas samo pozdravit prišla. Čepim v službi, ker čakam na govorilne ure. Zjutraj sem šla z avtobusom, ker je bilo pri nas obsedeno stanje. Domov ne grem nič, ker se mi ne splača. In evo...zvečer bom šele vidla moje tri navihančke. Ja no... bo boljš..enkrat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
11.2.2010 15:14:24   
gajka
Ja, ja, babnice čvekaste! Saj ni čudno, da ga je toliko nasulo! user posted image Sem zjutraj merila sneg na strehi od pesjaka, pa ga je bilo 47 cm (starega je bilo komaj kaj, ker smo na južni legi in ga je veliko že zadnje sonce pobralo), pa je potem še kar padalo.

Rok je šele zdaj štartal z opoldanskim spancem. Sva imela P ravno okrog njegovega siceršnjega začetka spanca, pa se je cel urnik sesul. Pri P je naredil in pokazal vse, kar so od njega zahtevali, sem bila še sama orng user posted image . No, edinole njegov ''govor'' je dobil en minus, ker pač z besedami še pridno šparamo. user posted image Sem pa dobila kar napotek, da naj ga ignoriramo, če nam samo pokaže, čeprav vemo, kaj hoče, ker bo tako prej dobil željo po govorjenju. user posted image Pa malo so ga zvagali (13.2 kg) in izmerili (87 cm). Bil je tudi cepljen, čeprav še ni čisto ven s tem prehladom (vročine sicer že včeraj ni imel, smrka komaj kaj, je pa začel s suhim kašljem). Pa za cepljenje proti klopom sva se naročila (tejkaz, tudi meni je danes P rekla, da naj bi med rednim in klopnim cepljenjem minilo ca. 1 mesec). Potem sva šla dat še kri (uspešno) in vodo (neuspešno, je v ZD komaj nekaj kapljic skupaj spravil, imam vrečke doma, samo na voljo čakam, ker meni je tole lovljenje urina v vrečko v tisti urici tako nadležno user posted image ). Potem pa je Rok uspel v 5 minutah skurit vse moje živce! Sem ga lovila po ZD, da bi ga oblekla, se reži in dirja okrog, ko ga ujamem, pa tako kričanje in zvijanje kot bi ga iz kože dajali. user posted image user posted image Za povrh vsega je še zadrga na njegovi bundici crknila! user posted image Na koncu sem ga vega kričečega mogla nest v avto... user posted image Presnet mulc sakramenski! user posted image

Komentirala bom kasneje, ker se grem zdaj s čokolado tolažit. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
11.2.2010 19:14:09   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Presnet mulc sakramenski! user posted image

user posted image user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
11.2.2010 19:37:32   
sandra123
Tejka, kako steuser posted image
Jaz imam ju3 kontrolo pri P s Tejo, ker ni nič boljšeuser posted image , še vedno ima čisto gnojno v grlu, težko požira in posledično tudi štrajka pri hraniuser posted image , vročina je pa HB zdaj šla stran, vsaj nekaj...In ne boste verjele...tale virusna angina je od user posted image , me je prej sestra klicala in mi povedala, da je zakurila na 39.st.in da jo tako boli grlo, da komaj požirauser posted image ..ja, je zadnjič Tejo čuvala, ko sva šli s Tajo k P, pa se je zgleda nalezla od nas user posted image ...
Gajka, mulc pa ve, kako pritegniti pozornost, auser posted image , no upam, da ti ne bo zdaj preveč živčke kravžljal, ko si moraš malo spočiti preden boste dobili novega člana v družinicouser posted image . Je pa zgleda zdaj res ta trma na sporedu pri vseh, pri nas ima Teja take izpade trme, da sploh ne vem od kod se ji vse to jemljeuser posted image ...se mi meče po tleh, brca, kriči, grize vse kar ji pod usta prideuser posted image , Taja pa ponavadi z glavo po tleh udarja, da je cela buškastauser posted image ...Jao, kakšne trme so naši avgustovčkiuser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
11.2.2010 21:57:05   
Krysia
Sandra123, moja služba - poden. Podaljšali mi ne bodo, ni šans, zdej iščem drugo službo, pa me ne pustijo, da bi šla prej od tukaj, čeprov so mi avgusta to obljubljal ... pa zdej so bli eni trije razpisi, ki sem jih seveda mogla preskočit, aprila pa verjetno ne bo nič. Mislim, jst mam tega počas dost - včasih se mi zdi, da se naša vrla ravnateljica dela norca iz mene ... glih danes mi je rekla, da ona mi pa tega že ni nikol rekla, da me bo prej spustila, če najdem kakšno službo ... no, pol ko sem ji povedala datum in uro te njene izjave, se je pa začela zgovarjat, da takrat ni preračunala, da je to 2 meseca pred iztekom pogodbe ... jah, dobr, to je njeno delo, ne moje ... mah, kr neki, boljš da ne komentiram preveč, ker bom pristala v kakšni norišnici. Pa sej drugač je v službi ok, v razredu je itak super, kolegi so tud večinoma fajn, sam ene stvari so pa katasrofalne ... no, hvala, da sem se lahko zlajala ... če se vam ne da brat, mirno preskočte - sam zdej ste že prebrale user posted image

dojenč, kaka matura je pa februarja? Poklicna? Upam, da ni blo tko hudo, no .. matematika je fajn! user posted image

bolančki, pozdravte se!

O spluženih cestah pa ne bom preveč - danes sem šla v službo z vlakom - pa to je cel projekt user posted image ampak smo ga uspešno dokončali ....

Grem ... tokrat ne testov sestavljat, ampak na FB user posted image se tipkamo.

Neposredna povezava do sporočila: 2341
11.2.2010 22:25:14   
matejchi

Ja mi je ravno včeraj vzojiteljica rekla, da se še vedno raje igra samauser posted image . Da pa se malo bolj, kot na začetku vključuje v skupino. Če kaj delajo, celo sodelujeuser posted image . Ampak če ji vmes postane dolg čas, gre stran, potegne zraven enega od otrok in gre plesat. user posted image Mi je to tako hecno.
Tako da mislim, da bo pred tvojo korenjakinjo Zojo, bežalauser posted image

Zoja to, da se sama igra je OK, samo da se pri teh letih ne igra sama S SABO.. ;P

lada vas mam... (jebeš Valentinovo) celo leto !!

Neposredna povezava do sporočila: 2342
11.2.2010 22:47:11   
bella02
Spet sam preletelauser posted image
Popoldne smo zabili v BTC-ju, smo peljali Tjašo na en RD, vmes pa skočili po eno kjigo zanjo. Iskala sem nahrbtnik za v šolo Hello Kitty, pa nič pametenega. Potem smo šli še na Rudnik in tašča je kupila moji pikici radiouser posted image . Joooj, ga bo vesela. Midva pa knjigico Mišek Tip (kartonka), torbo pa dobo ob priliki,

Krysia, sem včeraj pozabila odgovorit: pojma nima, kaj naredit za kašelj. Mi smo do zdaj sam kašlali, danes pa že 2x bruhali, verjetno le od kašlanjauser posted image . Boga Tejauser posted image

Se grem učit. Je bilo popoldne stran vrženouser posted image .
Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2343
12.2.2010 8:30:43   
gajka
Dobro jutro! Očitno sem danes jaz na vrsti za user posted image .

Jaz že poskušam (zaenkrat neuspešno user posted image ) dobit tisti vzorec urina od Roka. Ena vrečka je že šla v franže, je komaj malo nakapljal v 1 uri. user posted image No, to rundo se bojim, da bo poleg lulanja v plenici še kaj konkretnejšega in posledično kontaminiran vzorec... Eh, pustimo se presenetit. Saj nekje v 4. ali 5. poskusu mi navadno uspe! user posted image

Krysia - user posted image zate glede službe. Je pa res user posted image odnos od ravnateljice. Kaj češ, pač baba izkorišča, ker ima žal to možnost. Upam, da se tudi kasneje najde kaj fajnega zate. user posted image A kje drugje pa ne morejo počakat, da se ti pogodba izteče? user posted image

bella02
- popoldne pa ja ni stran vrženo, če so bili nakupi uspešni. user posted image Boš pa danes nadoknadila. user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse bolne!

< Sporočilo je popravil gajka -- 12.2.2010 8:31:35 >

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
12.2.2010 8:39:12   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Tejka, kako steuser posted image

Hvala za vprašanje. Danes že malo bolje. Ko sem včeraj ob 12ih prišla domov je imela Jaša 40,6. Ko sem jaz to videla ana termometru, mi je kar slabo postalo. Hitro svečko, da sem ga ohladila dokler nisva šla k P. Eva je bila kar ok. Vročine ravno za vzorec. Rezultat pri P - Jaša ima oba vneta ušesa, vnete oči, grlo,... pravzaprav celo glavo, pljuča so čista. Eva ima vneto desno uho, tudi ona pravi da jo samo desno uho boli. Oba sta dobila Hiconcil. Smo ju pa zaradi količine AB-ja stehtali. Eva ima 13,900kg, Jaša pa 11,100kg. Ko smo prišli domov je Eva začela tožit da jo zebe, je šla kar sama v posteljo kar se nikoli ne naredi, tudi mene je nekam sumljivo zeblo. Sva se ji še z Jašem pridružila v taveliki postelji. Nas je vse tri zmanjkalo. Smo kar dve uri spali. Zvečer sta šla tudi brez težav spat, spala celo noč, zdaj sta brez vročine. Jesta še ne skoraj nič, tudi zelo slabe volje sta. Danes sta se že n-krat skregala.

Bella, Hello Kitty torbe so drage, ne? Enkrat jo je Eva našla sredi intersapara, in je želea da jo kupim. Ko sem videla ceno, sva se raje zdilali za kaj cenejšega. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

tejkaz, tudi meni je danes P rekla, da naj bi med rednim in klopnim cepljenjem minilo ca. 1 mesec

Sem včeraj spet pozabila vprašat. Če ne prej se bom spomnila 5.3. ko imamo zdaj redno cepljenje.

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

A tamle gor nima nobena nobenih vez?  Tole sneženje je pa miceno že nadležno .

A ni luštno? Meni je zelo všeč ta sneg. Do sobote zaradi mene lahko pada kolikor želi, v soboto se greva smučat, če bosta otroka ok da ju bo lahko tašča pazila.

Nell, se spomnim tistega članka mama na bolniški. user posted image

Župan Smolnikar poslal čestitko, ma glavno da bo 180€ nakazal..ja volitve bodo.

user posted image Za plenice bo za en čas.

Dojenč, se strinjam z Krysio, matematika je zakon user posted image

Zdaj sem pa še nekaj mailov dolžna,....

Lep dan vsem

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2345
12.2.2010 9:50:12   
dojenč
ojla,
ve babnice čvekaveuser posted image
zakja pravita KRYSA PA ŠE TEJKAZ, a sta učiteljici matematike?
no da vam povem kako je blo. 500€ sem dala inštruktorju, saj ne rečem da nič ne vem, ampak je tale poklicna matura bila dosti težja od prejšne ( avgusta) zlo težke naloge, kar nekaj intervalov, veliko kotnih funkcij in geometrijeuser posted image
rešla sem 4 naoge za katere sem 98% posta da sem jih prav rešla, potem še tu pa tam nekaj, kaj menite bo ovolj za pozitivko? itak še mam ustnega!res več niam živcev za to maturo, in bom zelo zalostna če ne bo šlo1 no enkrat pa bo!
kaj boste kupile svojim valentinom!

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
12.2.2010 9:55:45   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Bella, Hello Kitty torbe so drage, ne? Enkrat jo je Eva našla sredi intersapara, in je želea da jo kupim. Ko sem videla ceno, sva se raje zdilali za kaj cenejšega. user posted image

Niti nisem dobila nobene pametne za prve črve, so mel sam velike ruzake, cena je bla okoli 80€user posted image . Ene, ki jih imajo v Leonardu in so namenjene prvi triadi, so pa samo 125€user posted image . Potem sva gledala Winx za 50€ in to je bla njena prva želja, je potem prešaltala na Kitty, kar je meni všeč. Nad Winxicami nisem kej preveč navdušena. Sva dobila eno za 40€, lepa, z eno punčko in se jo odločiva vzet. Na blagajni pa vprašam, če majo še kakšno drugo od Winx, pa mi reče, da to sploh ni Winx, ampak ene druge metuljčiceuser posted image . Dobro, da sem vprašala, ker ji verjetno ne bi bila všeč, ker pač ni Winx. Sama v mladosti nisem imela možnosti, da bi imela, kar sem si želela, npr. Barbi, pa takrat tega niti ni blo tolk. Zato pa bi rada zdaj Tjaši večkrat naredila veselje. Seveda v mejah finančnih zmožnostiuser posted image . Sem ji vzela Miška Tipa, torbo pa dobi, ko bo ponudba bolj pestra.user posted image

Gajka, hvala za kavo, si pridnauser posted image . To s trmo pri Roku se mi pa tako znano slišiuser posted image

Teja je pri tašči spodaj. Ponoči je od kašlanja bruhalauser posted image . Kdaj bo konec tegauser posted image . Se grem učit. Pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
12.2.2010 10:06:38   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Niti nisem dobila nobene pametne za prve črve, so mel sam velike ruzake, cena je bla okoli 80€user posted image . Ene, ki jih imajo v Leonardu in so namenjene prvi triadi, so pa samo 125€user posted image . Potem sva gledala Winx za 50€ in to je bla njena prva želja, je potem prešaltala na Kitty, kar je meni všeč. Nad Winxicami nisem kej preveč navdušena. Sva dobila eno za 40€, lepa, z eno punčko in se jo odločiva vzet. Na blagajni pa vprašam, če majo še kakšno drugo od Winx, pa mi reče, da to sploh ni Winx, ampak ene druge metuljčiceuser posted image . Dobro, da sem vprašala, ker ji verjetno ne bi bila všeč, ker pač ni Winx. Sama v mladosti nisem imela možnosti, da bi imela, kar sem si želela, npr. Barbi, pa takrat tega niti ni blo tolk. Zato pa bi rada zdaj Tjaši večkrat naredila veselje. Seveda v mejah finančnih zmožnostiuser posted image . Sem ji vzela Miška Tipa, torbo pa dobi, ko bo ponudba bolj pestra.user posted image

Tista od Hello Kitty v interparu je bila 32 € samo je bolj za v vrtec ali za kakšen izletek kot pa za v šolo - premajhna. Ko smo bili mi majhni, res ni bilo takšne možnosti izbire, pri nas tudi financ ne. Nas je 6 otrok in a si predstavljaš da bi vsak lahko dobil kar bi si želel.
Eva že zdaj pri dobrih treh letih pride iz vrtca in reče da bi imela ali špangico ali kakšen pas, ali kakšno igračo, ker imajo to tudi njene prijateljice. Verjetno delam napako, ker ji kupujem, ker ne želim da bi že zdaj bila izobčena zaradi stvari ki je nima. Si mislim, saj je samo špangica. Kaj pa bo, ko se bo šlo za večjo stvar? Eh, bluzim, se vidi da sem na bolniški.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
12.2.2010 10:14:56   
gajka
Evo, v današnjem 3. poskusu nam je vendarle uspelo nabrat dovolj urina v 1 uri! user posted image Sem vrečko še doma zvagala, če ga je res vsaj tistih 10 ml, ki jih rabijo za teste. Jao, kako uporabna je dobra kuhinjska vaga. user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
12.2.2010 10:17:05   
Zoja Miša
Gajka hvala za kavico. Glede tega urina vem kako je, ker Kaja Lina je čisto nesrečna, ko ji vrečko gor pripopam, pa takrat sigurno noče pit, še manj lulat. Je bilo že tako, da sva jih celo popoldne menjevala, de je potem končno lulala. Pa ji skos pravim, da naj se na kahlico nauči lulalti, pa ne bo več vrečk. user posted image Upam, da vama uspe! Glede trme in joka... ja zelo znano. Čokolada je bila dobra?user posted image
Jaz sem ravno 500g Gorenjko s celimi lešniki načelauser posted image

Tejkaz, da ste le bolje! Upam, da se pozdravite in da lahko gresta jutri smučat! Kam pa? Uživajta! Drugače pa sem že 100x želela napisati, da čestitke tvojemu za prodan program. Upam, da je sam mastno zaslužiluser posted image in ne le firma. Če je to sploh delal za firmouser posted image .

Krysia, sem kar žalostna, ko takole berem. Mislim, upam, da boš lahko tejle tvoji ravnatejici enkrat vrnila milo za drago!user posted image

Dojenč, držim pesti, da bo! Glede Valentinovega - men je to čist mim praznik.

Bella, upam, da najdete Winxice. Pridno se uči, da bo čim prej kavauser posted image . Pa za Tejo eno user posted image

user posted image je doma, a je bolje. HB! Kajo Lino jaz peljala v vrtec iskat jo bo šel menda on. V ponedeljek jo je naročil k frizerju, kar v Trzinu, mamo fajn frizerko, sam je draga kouser posted image . Jaz če grem k njej dam skoraj 80 euruser posted image . No, princeski ne bomo povedali, da je naročena in upam, da nam uspeuser posted image .

Nič, lep petek in vikend! Kaj boste delale (za vikend) mislim?

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?