tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: bella02 IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Bella, Hello Kitty torbe so drage, ne? Enkrat jo je Eva našla sredi intersapara, in je želea da jo kupim. Ko sem videla ceno, sva se raje zdilali za kaj cenejšega. Niti nisem dobila nobene pametne za prve črve, so mel sam velike ruzake, cena je bla okoli 80€ . Ene, ki jih imajo v Leonardu in so namenjene prvi triadi, so pa samo 125€ . Potem sva gledala Winx za 50€ in to je bla njena prva želja, je potem prešaltala na Kitty, kar je meni všeč. Nad Winxicami nisem kej preveč navdušena. Sva dobila eno za 40€, lepa, z eno punčko in se jo odločiva vzet. Na blagajni pa vprašam, če majo še kakšno drugo od Winx, pa mi reče, da to sploh ni Winx, ampak ene druge metuljčice . Dobro, da sem vprašala, ker ji verjetno ne bi bila všeč, ker pač ni Winx. Sama v mladosti nisem imela možnosti, da bi imela, kar sem si želela, npr. Barbi, pa takrat tega niti ni blo tolk. Zato pa bi rada zdaj Tjaši večkrat naredila veselje. Seveda v mejah finančnih zmožnosti . Sem ji vzela Miška Tipa, torbo pa dobi, ko bo ponudba bolj pestra. Tista od Hello Kitty v interparu je bila 32 € samo je bolj za v vrtec ali za kakšen izletek kot pa za v šolo - premajhna. Ko smo bili mi majhni, res ni bilo takšne možnosti izbire, pri nas tudi financ ne. Nas je 6 otrok in a si predstavljaš da bi vsak lahko dobil kar bi si želel. Eva že zdaj pri dobrih treh letih pride iz vrtca in reče da bi imela ali špangico ali kakšen pas, ali kakšno igračo, ker imajo to tudi njene prijateljice. Verjetno delam napako, ker ji kupujem, ker ne želim da bi že zdaj bila izobčena zaradi stvari ki je nima. Si mislim, saj je samo špangica. Kaj pa bo, ko se bo šlo za večjo stvar? Eh, bluzim, se vidi da sem na bolniški.