|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
10.2.2010 9:30:41   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

user posted image

Faca mala user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
10.2.2010 9:31:18   
anita goitan
ok pa 2x je super Rokuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
10.2.2010 10:51:09   
Zoja Miša
Gajka, kako cart je Rok!user posted image user posted image user posted image Bi lahko s Kajo Lino skupaj plesala, ker je tudi ona navdušena nad hamoniko. Golica tv program je za Kajo Lino zakon!user posted image

Tejkaz, potem je Jaša isti kot Kaja Lina, ko mora k frizerjuuser posted image . Zdaj imam že načrt, da jo peljeva kar k frizerki v Trzin, ker do Šoštanja očitno ne bo prišla, ji pa laski spredaj že pošteno v oči silijo. Upam, da ni kaj hujšega z Jašo, naj se pozdravi!

Jaz sem drugče o.k., razen, da me boli grlo, je vse dobro. Mislim, da bom zaključila z bolniško danes, čeprav sem prvakar v službi. Bodo pa + ureuser posted image . Mah, je treba glede teh bolniš kar nekako uskladiti, nikoli namreč ne vem, kdaj bo Kaja Lina zopet kaj domov prinesla, in bom v bolniški zaradi nje, jaz pa toliko delauser posted image

Anita, počivala bom...ne vem kdajuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
10.2.2010 11:05:49   
Zoja Miša
Ja pa hvala Tejkaz za odgovor glede vročine...saj se mi je zdelo, da je možno, ker vem, da si pisala, da jo je imela Eva zaradi preutrujenosti, ker je toliko smučala. Kaja Lina pa v vrtcu premalo spi, jo vse zmoti...pa je slabo, ker se gospodični ne da jesti sami in tudi doma imamo problem, ker je še samo tako, da ji damo kaj v zameno. Gre nakako tako - Kaja Lina, če daš ta košček kruha v usta dobiš (pač nekaj, kar mi takrat pade na pamet)user posted image . Sem zelo žalostna, da tako je. Lena je za jest, jaz pa ne najdem načina, da bi bolje jedlauser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
10.2.2010 13:18:15   
orka
helow

gajka in ostale punce,ma mi je tale tvoj rok priklical spomine,je naša Ema tudi zelo navdušena nad govejo muziko in še ko je komaj stala,seveda ob pomoči je plesala ko bi jo kdo navil.Tole če mi rata naložit pa je njen ples

http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=1155115370082

tole je link

takole pa to izgleda sedaj,ne samo ples tudi igranje instrumentov jo zanima

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1155115370082#!/video/video.php?v=1253235823032

< Sporočilo je popravil orka -- 10.2.2010 13:21:43 >

Radi se imejte in se veliko smejte

Neposredna povezava do sporočila: 2305
10.2.2010 14:41:11   
Zoja Miša
Orka, na žalost napiše tole:
Ta video je bil odstranjen iz Facebooka ali pa ni viden zaradi nastavitev zasebnosti.

Šibam na govorilne in po Kajo Lino, potem pa k zdravniku.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
10.2.2010 14:44:58   
sandra123
Danuser posted image , pa vam še eno svežo kavico postrežem zraven
user posted image

Mi smo še vedno v katastrofalnih razmerahuser posted image , včeraj je še Teja dobila AB, še vedno obe smrkata, imata gnojen nahod, še vedno kašljamo, ampak sedaj se jima HB tudi odlušči v grlu, tako, da se vsaj malo izkašljata user posted image ...Teja še vedno zakuri do 38.st., Taja je pa HB že par dni brez vročine...V službi so seveda čisto navdušeni, ker me niuser posted image , jaz se zaradi tega sekiram 100/uro, ampak mi je od vsega skupaj najbolj pomembno, da se zdaj res do konca pozdravimo, preden gresta nazaj v vrtec...
ZojaMiša, vidim, da si danes boljšeuser posted image , se mi je pa kar zdelo, da nekaj ne štima pri vas, ker se nisi nič javila...Ja, pozdravi se čimprej, pa upam, da KajaLina zdrži brez bolezni....

Zunaj tako lepooooo sneži, jaz pa že 14.dni skoraj cele dneve zaprta med 4 steneuser posted image ...tudi jaz sem kot Gajka drugače velika oboževalka snega, ampak mi to zimo ni kaj veliko namenjeno biti zunaj s T&T, ker smo nonstop bolani....user posted image user posted image user posted image .
Matejka, iskrene čestitke ob rojstvu sinčka in veliko cartanjauser posted image
user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
10.2.2010 14:58:17   
K_a_t_j_a
gajka Rok je pa prava faca res!!   PA super za spanje!
Tudi pri nas imamo navdušenca nad govejo muzko, pri nas se tut non stop vtrijo spoti na Golici TV, pa še pokazat zna kak se harmonika igra. Pleše pa naš tut tak na veliko, če je taka muzika. Ta res so face ti naši navihančki.

Vsi bolančki se čimprej pozdravite

Midva z JAnom sma danes sama, je moj šel na nek sejem sladoleda in slaščic v LJ. Sneg pa tak sipa, da niti ven ne morema. Ga je že okol 10 cm. Zdajle mi Jan spi, jaz sem pa že skidala dvorišče.

Ta teden začnem pisat ponovno dispozicijo, s somentorco sem že dogovorjena, danes še mentorju pošljem temo, da mi potrdi in v akcijo. Zdaj imam fajn naslov, somentorco in mentorja pri katerem lahko v slabih 2 mesecih diplomiraš, tako da zdaj pa more it.

orka tvojega videa ne morem videt, piše "video ni uporaben".

anita hvala za kavo. Tvoja Zoja je pa res korajžna. JA verjamem, da ti paše malo it ven

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
10.2.2010 15:12:30   
orka
ups,ja sploh nisem na to pomislila,sem jih začasno odklenila in poskusila kot neprijavljena pogledat in sem jih lahko...Poskusite zdaj ;-)

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
10.2.2010 17:59:35   
nell
Pozdravček babike!

Jp navdušenci na golico v glasbeni in tudi video vsebini - očitno je kr neki otrok ljubiteljev goveje muzike, med njimi tud naš Tibor. Js skos pravim, da se preveč z babiko in dedijem družiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Najtežje to preboleva mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - js pa se sam smejim.

Je pravila družinska prijateljica, da sta tud ona dva pred rojstvom druge hčere bila zaprisežena rockerja in nič druzga, k se je pa ta druga rodila, pa pol k je začela mal svet dojemat - so bli pa glavni narodnjaki in od takrat naprej jih tud ona dva zlo rada poslušata. Js upam, da če že mora bit tko ogromno navdušenje naj ga ma Tibor, mamici je všeč (še zmeraj) povsem druga glasba - čeprav ajde, lih uhov si ne tišim dol - pa gloci dam vso priznanje in jo tud z veseljem poslušam, kak turbo folk bi bil večji problem user posted image user posted image . Ampak vsak ima svoj okus.

Js sem drug teden na prisilnem dopustu...nisem žalostna, posebej vesela pa tud ne - sigurno bomo našli kaj pametnega za počet - mogoče celo odpeketam k mami na počitnice.

Zdej pa spet veselo na delo - js se iz teh papirjev sploh ne vidim več.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
10.2.2010 18:07:20   
matejchi
neki se mi je kolcalo.. pa vidim, da me je Krysia pogrešala :)))))))))
kak ste kaj babe?? kera še ni noseča? jaz nisem, če pa bom... pa ne bom.. ;)

Zgleda res nekaj bruhasto driskastega razhaja, ker smo mi tut 3/4 na 1/2 zboleli.. ampak smo zdaj že kot Vitaminka, da ne bom rekla Cedevita, konec koncev smo Slovenci.. hahaha

tamali si je zaželel 7days rogljička in našel v omari škatlo.. prazno.. le komu je to uspelo??
HB, me je rešil sosed, ki je ravno v Mercatorju.. ja meni sosed pač na drug način pomaga.. zaenkrat osnovne potrebe še zadovolji user posted image .

No pa da vas ne bo kap, ker sem se oglasila...

< Sporočilo je popravil matejchi -- 10.2.2010 18:11:20 >

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
10.2.2010 18:14:52   
sandra123
user posted image user posted image user posted image user posted image ; Matejchi is backuser posted image ...upam, da te zdaj kaj pogosteje slišimouser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
10.2.2010 18:28:29   
anita goitan
ooo živjo soseda, a si tud dns kje v snegu ostalauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
10.2.2010 18:30:18   
matejchi
nisem ostala... tak, da me ni noben porival... :( sem pa pucala, ga je med šihtom švoh 15 cm naneslo.. 

Neposredna povezava do sporočila: 2314
10.2.2010 18:58:45   
matejchi

14 + 08 + 08

19 + 01 + 10

mam cajt, a ne Anita??

Neposredna povezava do sporočila: 2315
10.2.2010 20:11:26   
Zoja Miša
A je še kaj hujšega kot bolan dec?!user posted image user posted image user posted image
Grem pod tuš, da se ohladim.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
10.2.2010 21:43:41   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

A je še kaj hujšega kot bolan dec?!user posted image user posted image user posted image
Grem pod tuš, da se ohladim.

Zoja Miša, verjetn 2 bolana deca user posted image   Drugač pa ... se mi smiliš, ker ko oni zbolijo, je pa najhujša katastrofa ... tko so ubogi, da je kr za zjokat, a ne? Upam, da se pozdravi, preden se ti zmeša ... Kako pa Kaja Lina? Upam, da je vsaj ona zdrava.

Matejchi, no, pa smo te le priklicale. Pa ne spet v ilegalo pobegnit, itak da te pogrešamo ....

Jst mam obsedno stanje - testi, preverjanja, iskanje druge službe, polena pod noge, ... eh, ni da bi človek govoril ... upam, da bo kmal boljš ... No, drugač smo pa ok, se ni za pritoževat. Rok nekaj kašlja, ampak zaenkrat gre s hektolitri čaja ... upam, da tako tudi ostane ... nč ne piska, vročine nima, sam zvečer, ko zaspi, začne ful kašljat ... kakšen nasvet mogoče? hvala že vnaprej.

Zdej pa šibam še en test sestavit, da jih zamorim pred počitnicami ...

Neposredna povezava do sporočila: 2317
10.2.2010 22:40:10   
bella02
matejchi, jaz sem te tud pogrešala, pa ne tako dolgo nazaj, morda stran ali dveuser posted image . Pa ne nam spet pobegnit, je nekam dolgčas brez tebe. Sam poskusi, bom user posted image , te bom poiskala in user posted image , boš vidla.

Zojko Mišek, ja če so pa reveži no, ti tud nič ne razumešuser posted image . A veš, da če bi oni imeli menstro, bi bili cel mesec na bolniški user posted image . Pa kar nabiraj +ure, pridejo prav.

Sandra, je vročina že padla? Kolk mora bit to zoprnouser posted image . Pozdravite se!

nell, si me spominila na sestrično, ki je rekla, kakšen šok je zanjo, ker je spoznala metalca, zdaj pa kdaj cel dan poje harmonika user posted image

Tejka, upam, da je Jaša zdaj uredu in da ni več vročine.

Gajka, mali je caruser posted image

Krisya, ti ti, a jim moraš uničit počitnice user posted image

Sneg: počasi sem ga sitauser posted image . Saj je lepo, sam motijo me nesplužene ceste in danes je bla pri nas drsalnica. Tejo sem imela doma in verjetno bo jutri še. Tjaša gre jutri na en rojstni dan in sem ji spekla eno pecivo, ker praznujejo v eni igralnici in da punca ne bo brez sladiceuser posted image .
Zdaj se grem še malo učit, sam se mi že nekaj spi, čutim user posted image . Lepo se imejte!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
11.2.2010 7:42:33   
tejkaz
Jutro, no lahko rečem že dober dan ker že od treh bedim

user posted image user posted image

Pri nas smo pa zboleli. Oba imata vročino, začelo je še iz nosa tečt, Eva toži, da jo boli uho.

Z mojim se danes izmenjujeva, najprej bom jaz 4 ure v službi, potem gre pa moj.

Več kasneje.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
11.2.2010 7:45:01   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Zojko Mišek, ja če so pa reveži no, ti tud nič ne razumešuser posted image . A veš, da če bi oni imeli menstro, bi bili cel mesec na bolniški user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
11.2.2010 8:21:00   
sandra123
Jutrouser posted image , kakoje zunaj lepoooouser posted image , čeprav so pa ceste živi obupuser posted image , sem včeraj prave more preživljala, ker je bil moj user posted image ves dan na cesti do 18-ih zvečer...
Teja še spiuser posted image , je imela spet neke krike ponoči, vročina pa je zdaj HB v upadanju, ampak nima pa nobenega apetita, včeraj je v celem dnevu spravila vso hrano, ki jo je pojedla za en sam obrok skupajuser posted image , še mleka ni hotela pitiuser posted image , upam, da bo danes kaj boljše...Taja je bistveno boljše, HB...
Tejkaz, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa čimprej se pozdraviteuser posted image .
ZojaMiša, ste kaj boljše danes? Je KajaLina ok? Glede bolanih decev pa samo toliko, da ti povem, da ne vem, a sta bili T&T toliko bolj potrpežljivi kot moj user posted image , ker sem tudi jaz mislila, da se mi bo zaradi njegovega jamranja in stokanja zmešalo...pa je 2.dni nazaj zadnje AB pojedel, pa še kar jamra...user posted image user posted image user posted image user posted image . In pri vsem skupaj se potem sprašujem, da kako lahko pa jaz zdržim in prebolim vse živo brez počitka, brez zdravil, brez jamranjauser posted image ....
Bella, si pa pridna, da greš še Tjaši ekstra pecivo naredituser posted image , pa pridna si, ker najdeš čas in voljo za učenjeuser posted image . Punci pa naj bosta le zdravi, da ne boš še ti imela teh težav user posted image .
Krysia, kaj je zdaj glede tvoje službeuser posted image ...a misliš, da ti ne bodo podaljšali? Kako pa si kaj drugače? Vidim, da pridno sestavljaš teste in mal "mučiš" svoje učenceuser posted image .
Sayuri, kako ste preživeli mini dopust na Rogli?

No, Taja ima pevske vaje v dnevni sobi, pa avto vozi naokroguser posted image , šibam, da ji malo družbo delam...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 11.2.2010 8:25:12 >

Lp, Sandra

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
11.2.2010 8:37:33   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Jutro, no lahko rečem že dober dan ker že od treh bedim

user posted image user posted image

Pri nas smo pa zboleli. Oba imata vročino, začelo je še iz nosa tečt, Eva toži, da jo boli uho.

Z mojim se danes izmenjujeva, najprej bom jaz 4 ure v službi, potem gre pa moj.

Več kasneje.

pozdravte seuser posted image user posted image

upam da so ceste ok, če ne boš več časa prebila v avtomobilu kot pa na šiht, jao to sneženjeuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
11.2.2010 10:11:16   
Zoja Miša
Jutro babike!
Ni se mi zmešalouser posted image , ob 21.30 sem šla spat, ker se mi ni dalo ga več poslušat, da kar naprej nekaj ropotamuser posted image
Je bilo pa pastro ja. Sploh mi je bilo zelo smešno, ker mi je zdravnica rekla, da naj sedaj bolj počivam in naj ne delam vsega 100%, četudi grem v službo.user posted image Jaz pa sem že včaraj bila na 150% Pridrvela iz službe, se user posted image spomne, da nima kartice potrjene, sem mogla v Mengeš se peljati (v Trzinu nimamo terminala), sproti sem šla še v trgovino kupit nekaj za kosilo, šla v vrtec na govorilne in po Kajo Lino, sva šli malo ven, sem šibala k zdravniku, prišla nazaj, kuhala kosilo, vmes pospavljala, skakala za Kajo Lino, ki je vseke toliko nekaj ušpičila, smo pojedli, sem pospavila, umila Kajo Lino, jo spravila spat. Potem pospravila vse, kar je prej razdejala in je bila ura 20h. In to naj bi bil počitek?user posted image user posted image
Danes zjutraj pa isto, sem jo mogla sama spavit in v vrtec peljati in potem v službo. Še sreča, da imam nadureuser posted image , sicer si nisem mislila, da jih bom tako hitro porabilauser posted image .
Ceste so danes veliko bolje splužene, kot včeraj. No, na Goričane so pozabili, ker sem komaj v hrib prilezla.user posted image

Sandra, važno da gre na bolje! Za službo pa se nikar ne sekiraj, čeprav vem, da je alhko reči, narediti a drugo.

Tejkaz, pozdravite se!

Krysia, lonc vročih kamilic daj v sobo, ko zaspi, Nam je pomagalo. Pa mazanje z materino dušico. Pa upam, da gre hitro nazaj.

Bella, glede kave je o.k., ti se kar pridno uči. sSorry, ker ti nisem odgovorila na sms, sam vidiš da mam norišnico.

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2323
11.2.2010 10:13:43   
anita goitan
zoja miša kako zdravjeuser posted image

sandra123 a še dojiš TTuser posted image , pa lepo se rihtajte ženske doma.

bella ti si ful pridna, te občudujem, jaz imam tudi nedokončane dolgove do podipl.študija, sam trenutno imam dva magisterija doma, en je Zoja, drug pa Ulauser posted image ...mogoče na stara leta pa res kaj skupaj spacam če bo tema še aktualnauser posted image ..lenčina semuser posted image user posted image in take se ne maram..ueeeuser posted image

Ula spi, joj 10kg vrečo plenic sem nsela prej dol in sicer od dveh dnehuser posted image , pr nas takoo serjemouser posted image user posted image , prejle sem jo lepo umila, tako z robčkom po telesu, jo preoblečem, vsa lepo diši po ribodermino, jo podojim in vmes brmmm, ja, spet bodi preoblečt ker je imela za vratom drekecuser posted image

Z bolnimi dedci je križ zoja miša ker oni so res bolni, vešuser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 11.2.2010 10:14:48 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2324
11.2.2010 10:22:56   
Zoja Miša
Anita, hvala, zdravje mi služi.user posted image Sem jo dobro odnesla tokrat, en dan vročine in bolečinuser posted image user posted image ima virusno angino in res upam, da Kaja Lina ne zboli! Ta vikend bi rada, da smo zdravi. Se bi šla sankat! Med tednom mi nič ne zneseuser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?