Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** 12.2.2010 10:29:02
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Sayuri, lepo te je vsaj malo slišati!
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** 12.2.2010 10:29:23
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Tejkaz, da ste le bolje! Upam, da se pozdravite in da lahko gresta jutri smučat! Kam pa? Uživajta! Drugače pa sem že 100x želela napisati, da čestitke tvojemu za prodan program. Upam, da je sam mastno zaslužil in ne le firma. Če je to sploh delal za firmo . Nič, lep petek in vikend! Kaj boste delale (za vikend) mislim? Ne vem še, kam bova šla smučat. Krvavec, Cerkno ali pa Javornik. G. bo pa preko svojega brata, ki ima s.p. svoji firmi prodal program, če se bo pa prodaja razširila, bo pa odprl svojo popoldansko obrt. Zaslužil je kar precej, je pa tudi veliko in trdo delal. Vikend - smučanje in praznovanje rojstnega dne v Novem Mestu, če bo seveda zdravlje pustilo.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** 12.2.2010 10:32:17
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč zakja pravita KRYSA PA ŠE TEJKAZ, a sta učiteljici matematike? kaj boste kupile svojim valentinom! Tejkaz ni učiteljica matematike, sam študirala je matematiko Integrali so super, še boljše so diferencialne enačbe. Celi drugi in tretji letnik samo diferencialne enačbe. Z mojim valentinčkom bova šla smučat.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** 12.2.2010 10:58:45
|
|
|
|
clara23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: dojenč zakja pravita KRYSA PA ŠE TEJKAZ, a sta učiteljici matematike? kaj boste kupile svojim valentinom! Integrali so super. ammm...NEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** 12.2.2010 11:01:34
|
|
|
|
clara23
|
Dojenč, ti jaz kot navaden smrtnik povem, kako je z matematiko..kotne funkcije in geometrija je fajn, samo rabiš čas, da se naučiš-ko 1x skapiraš je vse full full lahko!
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** 12.2.2010 11:06:34
|
|
|
|
gajka
|
Če mi je bilo pa kaj sitno pri matematiki, so bili pa to definitivno odvodi in integrali. Sploh, ko so na faksu začeli težit s trojnimi integrali! Moje ''oboževanje'' matematike se neha takoj za geometrijo (to imam pa še danes rada ).
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** 12.2.2010 11:10:30
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: clara23 Dojenč, ti jaz kot navaden smrtnik povem, kako je z matematiko..kotne funkcije in geometrija je fajn, samo rabiš čas, da se naučiš-ko 1x skapiraš je vse full full lahko! navaden smrtnik Clara, si bila včeraj pri Mali-ju? Se mi zdi da sem te videla. Če pa nisi bila ti, se moram pa jaz pri Mali-ju ustavit.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** 12.2.2010 11:28:11
|
|
|
|
clara23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: clara23 Dojenč, ti jaz kot navaden smrtnik povem, kako je z matematiko..kotne funkcije in geometrija je fajn, samo rabiš čas, da se naučiš-ko 1x skapiraš je vse full full lahko! navaden smrtnik Clara, si bila včeraj pri Mali-ju? Se mi zdi da sem te videla. Če pa nisi bila ti, se moram pa jaz pri Mali-ju ustavit. ja, sem bila ja . Sem šla na pregled in se mi dioptrija v dveh letih ni NIČ poslabšala . Končno se je vse skupaj začelo stabilizirat .
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** 12.2.2010 13:00:06
|
|
|
|
dojenč
|
HAHAHA, smo pa zabluzle s tole matematiko, no eni so za nekaj drugi za spet nekaj drugega, tko pač je ma pa raje psihologijo kot matemato+iko, v glavnem 23, še imam ustnega, pol v začetku marca pa izvem, tak da punce;pestke skupaj. stranka; adijo
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** 12.2.2010 13:32:44
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Po popravcu v 1.letniku srednje šole (popravila sem ga potem s čisto 5-ico), sem odkrila da matematika sploh ni zatežena!
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** 12.2.2010 14:28:32
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Po popravcu v 1.letniku srednje šole (popravila sem ga potem s čisto 5-ico), sem odkrila da matematika sploh ni zatežena! Popravca si imela v 1.letniku? Kdo te je pa imel?
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** 12.2.2010 15:51:19
|
|
|
|
Krysia
|
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč HAHAHA, smo pa zabluzle s tole matematiko, no eni so za nekaj drugi za spet nekaj drugega, tko pač je ma pa raje psihologijo kot matemato+iko, v glavnem 23, še imam ustnega, pol v začetku marca pa izvem, tak da punce;pestke skupaj. stranka; adijo Dojenč, ja prfoksa matematike sem ... kaj morem, tud taki mormo živet jst sem se pred študijem odločala al bi študirala matematiko al psihologijo, tko da ... men je oboje všeč pa še jeziki V glavnem, upam, da ti rata tale matura! Valentinovo je pa men kr neki, tko da ne bomo mel nč srčkov pa daril pa tega ... Punce, ne se sekirat za mojo ravnateljco - enkrat se ji bo že vrnilo, jst pa upam, da mam sam še 2 mesca opravka z njo, pol pa nikol več. Sploh je pa zdej en teden POČITNIC!!!! joj, tele moje pikapoke za bolančke očitno nč ne zaležejo, ker berem, da ste še kar bolni in zbolevate ... v glavnem, jst res vsem želim, da bi bli zdravi! Zoja Miša, popravc iz matematike Pa pol s 5 popravla gajka, sam da si uspešno dobila vzorec urina ... nič, grem ... Rok bi že 157-ič danes gledal knjigo z avti
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** 12.2.2010 19:02:35
|
|
|
|
sayuri
|
No, zdajle si bom pa malce več časa vzela za vas L&Z spita, Filip je še ob risankah, moj je na eni žurki , jaz pa koooooončno v miru z možgani na off EN TEDEN MIRU. EN TEDEN, ŽENSKE! A je katera za kašn kafe dopoldne v kaki Supernovi? Bom prišla definitivno BREZ otrok , ker sem se odločila, da jih bom imela v vrtcu. no, edin Filip bo en dan doma, ko bova šla v kino. On mi živcev ne skravžlja tok, kot L&Z Krysia, tole, kar berem glede šihta je prav žalostno Držim pesti, da se ti pokaže kje kakšna res dobra službica. gajka, ma sem prav vesela, da takole še kak avgustovček laufa po ZDjih, se meče ob tla in vpije Sem potolažena, da nista sam našadva taka MA kdo zdaj zvoni ob tej uri? Pridem nazaj
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** 13.2.2010 10:52:44
|
|
|
|
matejchi
|
za Gajko
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** 13.2.2010 11:07:16
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi za Gajko Ja, hvala! Edini problem je, da našega ne morem dat na ''time out'' v posteljico, ker itak takoj ven zleze.
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** 13.2.2010 12:15:33
|
|
|
|
bella02
|
Sayuri, a je bil pust hrust, da te sinoči ni bilo nazaj Naša Tjaša danes praznuje 6. rojstni dan! Sreče, zdravja in vsega lepega, naša princeska
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** 13.2.2010 12:31:16
|
|
|
|
matejchi
|
Bella tudi jaz se pridružujem dobrim željam za tvojo princesko!! za mamico...
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** 13.2.2010 13:19:34
|
|
|
|
Krysia
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri EN TEDEN MIRU. EN TEDEN, ŽENSKE! A je katera za kašn kafe dopoldne v kaki Supernovi? Bom prišla definitivno BREZ otrok Ja, se podpišem pod tole z enim tednom miru! Aleluja, sem komi dočakala. Za kofe pa ... jst sm za (sploh če je v Supernovi, ker je blizu), sam ne obljubim, da pridem brez Roka - odvisno od dneva ... recimo torek? Še kakšna kandidatka?
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** 13.2.2010 13:20:11
|
|
|
|
Krysia
|
bella, čestitke tvoji Tjaši za rojstni dan! Lepo praznujte!
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** 13.2.2010 15:43:54
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Po popravcu v 1.letniku srednje šole (popravila sem ga potem s čisto 5-ico), sem odkrila da matematika sploh ni zatežena! Popravca si imela v 1.letniku? Kdo te je pa imel? Zore. Nisem bila ravno vzorna dijakinja Sploh pa ne v prvem letniku. No, me je potem izučilo Mi gremo danes v Supernovo, med tednom smo v službi . Kaj so to počitnice?! Tjaša - Bella, vse naj, naj!!!![/b]
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** 13.2.2010 18:26:33
|
|
|
|
anita goitan
|
dan-večer poročam v pondelk, pestr vikend, lepo vreme, veliko na snegu pa pa
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** 13.2.2010 21:34:17
|
|
|
|
sandra123
|
Bella, čestitke tebi in tvoji princeski Tjaši ob pihanju 6.svečke .
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** 14.2.2010 8:24:38
|
|
|
|
gajka
|
Dobro jutro! Ena nedeljska jutranja vas že čaka. bella02 - čestitke tvoji ta veliki pupi! Mi gremo danes spet malo proti gorenjski. Včeraj pa smo uživali doma - malo zunaj na snegu, malo notri, malo v garaži (garaža je , ker je tam vso orodje, Rok pa ga obožuje in potem tolče po žebljih, šraufe šraufa...). Včeraj je že tretjič uspešno lulal v kahlico. Sicer bo pot do opustitve plenic še dolga, ampak začela pa se je. Pravzaprav kahlico ''uvajamo'' samo pri večernem kopanju. Še vedno mu vodo namreč nalijemo v njegovo plastično banjico (gre manj vode not), ki jo postavimo v ta veliko banjo, da lahko potem škropi naokrog. No, in potem sem ugotovila, da Rok v vodi noče lulat in vedno zleze iz banjice v banjo, da lula... Zdaj pa to izkoriščamo, da mu damo poleg njegove banjice v banjo še kahlico in potem vanjo lula. Začetek pa je le! Pa pustite se danes malo razvajat vašim ! Valentinovo je!
< Sporočilo je popravil gajka -- 14.2.2010 8:26:38 >
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** 14.2.2010 10:58:00
|
|
|
|
anita goitan
|
hvala za kavo Ja valentinovo, pustna nedelja, pa Zoja ima leto in pol, Ula bo pa v torek imela že 4tedne, uf kako cajt šiba ..pa 1.posvetovalnico ima v torek. Ja lep vikend je, sonček , mi so večino dneva zunaj, razen dojenje pa previjanje sta zgodbi zase, takrat pa na toplem. pa pa
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** 15.2.2010 7:39:27
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Ponedeljkova . Anita, vi ste včeraj imeli sonček v Kamniku? V Trzinu ga ni bilo, pa ne na Viru (smo šli malo pustovat), pa niti na Trojanih (smo šli po krofe). Jaz imam sedaj pa nahod . Ja, moj tudi. Kaja Lina malo smrka in mokro kašla. Joj, kdaj bo konec tega sranja?! Sandra kako ste? Uživajte počitnikarji! Sayuri, Krysia...pa verjetno še katera!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?