Zoja Miša
|
Jutro babike! Ni se mi zmešalo , ob 21.30 sem šla spat, ker se mi ni dalo ga več poslušat, da kar naprej nekaj ropotam Je bilo pa pastro ja. Sploh mi je bilo zelo smešno, ker mi je zdravnica rekla, da naj sedaj bolj počivam in naj ne delam vsega 100%, četudi grem v službo. Jaz pa sem že včaraj bila na 150% Pridrvela iz službe, se spomne, da nima kartice potrjene, sem mogla v Mengeš se peljati (v Trzinu nimamo terminala), sproti sem šla še v trgovino kupit nekaj za kosilo, šla v vrtec na govorilne in po Kajo Lino, sva šli malo ven, sem šibala k zdravniku, prišla nazaj, kuhala kosilo, vmes pospavljala, skakala za Kajo Lino, ki je vseke toliko nekaj ušpičila, smo pojedli, sem pospavila, umila Kajo Lino, jo spravila spat. Potem pospravila vse, kar je prej razdejala in je bila ura 20h. In to naj bi bil počitek? Danes zjutraj pa isto, sem jo mogla sama spavit in v vrtec peljati in potem v službo. Še sreča, da imam nadure , sicer si nisem mislila, da jih bom tako hitro porabila . Ceste so danes veliko bolje splužene, kot včeraj. No, na Goričane so pozabili, ker sem komaj v hrib prilezla. Sandra, važno da gre na bolje! Za službo pa se nikar ne sekiraj, čeprav vem, da je alhko reči, narediti a drugo. Tejkaz, pozdravite se! Krysia, lonc vročih kamilic daj v sobo, ko zaspi, Nam je pomagalo. Pa mazanje z materino dušico. Pa upam, da gre hitro nazaj. Bella, glede kave je o.k., ti se kar pridno uči. sSorry, ker ti nisem odgovorila na sms, sam vidiš da mam norišnico.