bella02
|
Pozdravček na novih straneh! Koooončno sem zlikala. To mi je taka mora, pa nikol mi ne rata sproti, ampak vedno jamram, ko se ven ne vidim . No, za nekaj časa sem rešena . Erin, razbijanje bi šlo tud men na jetra. Vedno se trudimo, da ne ropotamo po hiši ali okoli nje, ko Teja spi in te čist razumem. Kar se pa tiče ignorance, mi je pa ful zanimivo. Nisem vedela za to, oz. sem že pozabila, da se tud to dogaja. Pa sej bodo naši škratje kmalu ugotovili, da jih mamice oddamo in pridemo iskat in da se imajo prav luštno v vrtcu. Katja, iz smeri Celja greš na izvoz za Zaloško oz. Moste. Prvi izvoz v LJ je za Kranj, drugi pa za Moste. Ne morem se spomnit, kaj točno piše na tabli. Tako si na Zaloški in se pelješ samo naravnost. Leonišče je zraven porodnišnice. Če se pelješ tam okoli, morda dobiš frej parkirno mesto, drugače pa je malo od Kliničnega centra naprej velika parkirna hiša. Tam boš najbolj ziher dobila mesto, pa do Leonišča imaš nekaj min. Najbolje, da vprašaš kakega mimoidočega, če te bo strah, da nisi prav. Torej, dol greš za Moste in skooooz naravnost in prideš do porodnišnice, Kliničnega in parkirne hiše. Bolj enostavno ti ne znam razložit. Upam, da najdeš. Naty, kje se skrivaš? Vsak dan se spomnim še katere naše cvetke Nič, grem v mižule, je ta teden tolk čuden, pa sploh ne vem, kdaj je minil
|