bella02
|
Vsem hvala za čestitke moji pikici . Ja, 6 let, minilo pa mimogrede . Sem premišljevala, da je to najbolj prelomno leto. Šola pa vse to. Pa ko se včasih jezim, ko pride ponoči k nama in na 160cm sem jaz tista, ko mi ostane 5 cm, pa še to na stranici, ampak halo! Koliko časa se bo pa sploh še hotela prit stisnit? Pa v šolo bo šla, mene pa ne bo tam, da bi jo obvarvala česa hudega, pa še miljon drugih strahov . Sploh nisem mogla zaspat. Ah, ja, kaj čmo, otroci rastejo in gredo, mi smo tud dali to čez. Samo takrat je bil svet še tako bolj "nedolžen", zdaj pa pred šolo prodajajo drogo . OK, bom nehala mislit na to. Upam, da bo imela lepo mladost in vse, kar sledi temu ... Tejo sem danes cepila proti klopnemu M in me je skor kap, ko je rekla 33€. Saj ste se pogovarjale o ceni okoli 26€, ne? Dobro, da sem mela še mal drobiža sabo. Ko sem vprašala, da je baje drugje manj, je sestra rekla, da so take pač cene v LJ. Sej bi jo vseen dala, sam malo je manjkalo, pa bi mela točno 26€ sabo . Potem sem jo peljala v vrtec, je rekla P, da z lahkoto. Drugače je uredu, kašlanje ponoči se je HB umirilo. Še zdej ne vem, kje mam rožico za jutrišnjo maškarado. Sem mal pozabila na to . Tjaša je bila danes z vrtcem na Ptuju in bo jutri tudi v vrtcu metuljček. Za vikend sva jo peljala v kino gledat Princesko in žabca, pa tortico sem ji spekla . Pravo praznovanje pa še pride, a verjetno šele marca, imam jaz v četrtek en hud izpit, potem pa do začetka marca še 2 ustna zagovora (za en in isti izpit - beda ). Anita, če jih dobite, se jih boste pa prej rešili. Teja jih še tud ni mela, Tjaša pa v zelo blagi obliki. Punce, bodite pridne. Jaz se grem ... učit
|