nell
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Nell, kaj pa rezervacijo se da plačevati v vašem vrtcu? Mogoče bi plačevala rezervacijo do pomladi, potem bo pa bolje? Ne vem, samo predlog. ja tejka se da plačevat, ampak to pride polovična cena. Js ga pa v tem primeru do pomladi vseeno moram dati v privat varstvo, ker mi ga nima kdo za pazit. Tko da privat varstvo + polovična cena programa za rezervacijo, mi je pa malo prezajeten kupček denarja. Poleg tega so mi pa priporočili, da vsaj to leto poskusimo v privat varstvu, glede na to, da je Tibor v treh mesecih prebolel že dve pljučnice - da bo vsaj nekoliko zmanjšana možnost okužbe. MATEJKA - čestitke ob rojstvu Leona, veliko prijetnega crtlanja. Sandra - joj vi ste tud bogi, se vam tud skos neki vleče. za čimhitrejše okrevanje. Mi smo okoli 18 uri prišli domov od varuške, smo se namreč dogovorili, da se pred štartom še malo dobimo, da jo tibor spozna, da vidimo kako bo, ipd. In moram rečt, da sem, vsaj zaenkrat, zeloo pozitivno presenečena. Tibor jo je takoj sprejel, jo vozu za roko sem in tja, ji kazal stvari, se z njo igral, razlagal, ipd. Mene pa mojga sploh ni kej velik rabu. Mislim, da se bosta kr ujela. Mi je pa tko naprej pršu nek topel občutek, k da bi ga k moji mami peljala - skratka takšna zelo prijetna gospa je delovala tale naša varuška. Polno zaštartal bo pa prihodnji teden, tko da bomo vidli kako bo. Zdej pa grem juhico za Tibija pripravit za jutri, pa posodo umit, pa priprave napisat - pa še en kup opravkov me čaka.