|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
4.2.2010 19:06:34   
clara23
Bambi, čestitke ob rojstvu malega Tomasa!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
4.2.2010 19:41:13   
Neža7

bambi14 sporoča:

Elanina je ob 10.16 postala velika sestrica malemu Tomasu - 3450 g, 49 cm, ki sporoča, da je mami zakon in se super počuti, kot tudi očka. LP.

user posted image user posted image user posted image
[/quote]

iiiiii ČESTITKE user posted image user posted image Kako je to hitro minelo.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
4.2.2010 19:51:55   
Krysia
Iiiiiiiiiiiiiiii, pridem sam na hitro prebrat in kaj vidim - bambi je rodila! Čestitke mamici, očiju in sestrici!

Ryssa, sandra , nell, pozdravte se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa grem - mam še enih par mailov za napisat .. se tipkamo!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
4.2.2010 20:18:53   
sayuri
bambi, čestitku ob rojstvu Tomasa. Družinici pa vse lepo

user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
4.2.2010 20:21:43   
Ryssa
iiiiii čestitke bambi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
4.2.2010 20:34:56   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image

se podpišem po tole.....user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
4.2.2010 22:35:17   
bella02
bambi, še tukaj iskrene čestitke!!!

user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
5.2.2010 8:15:50   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

bambi, še tukaj iskrene čestitke!!!

user posted image

Čestitke user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
5.2.2010 8:26:17   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image

user posted image user posted image čestitke bambi, pa očiju in sestrici, jupi

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
5.2.2010 8:57:17   
Zoja Miša
Bambi, čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Ryssa, glede tega vsega je res, ampak ne bodi no tako črnogleda. Naša Kaja Lina ima tudi luknjo v ustih odveč, čaka naju operacija, pa refluks II stopnje imamo, ampak vse to je malenkost proti kakšni srčni bolezni...In vse to mi za enkrat ni vzelo poguma, da ne bi imela še enega (v bistvu moram preznati, da si ga vedno bolj želim). No, ne še...ampak enkrat v bližnji prihodnosti. In tudi moja 1.user posted image ni bila ravno rožnata, pa vseeno...saj nikjer ne piše, da bo pri drugi enako. Lahko da bo boljše!

Orka, ko boš doma končala z generalko, pridi še k nam!user posted image

Dojenč, zdravja!

Danes je petek! Juhu!!!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
5.2.2010 8:57:47   
Zoja Miša
user posted image user posted image user posted image
Nekdo mora kavo postrečt!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
5.2.2010 9:06:58   
Zoja Miša
Mater sem user posted image , spet bo sneg in jaz set ne bom mogla k frizerju!!! Sem že kot grahasta kurauser posted image
user posted image z zimo!
Sorry, Gajka, vem da si ti zima fenuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2262
5.2.2010 9:37:17   
Ryssa
Upam da vas nisem prestrašila user posted image Je potem vedno ko jaz kaj napišem kar eno zatišje tukaj.

Eh včasih sem jezna na vse skupaj. Sem pa vesela, da je kljub temu da ima nekaj težav, živahen in vesel fantek.
Ko bom vedela diagnozo, pa čeprav bo to astma, bom za 80 % bolj mirna, kot pa sedaj ko ne vem kaj je to piskanje in težko dihanje.

No, mal moram tudi pojamrat, sam nočem vas pa strašit in odganjat stran od tukaj user posted image

sayuri user posted image

Zoja miša user posted image
imaš prav glede črnogledosti, saj enkrat bo najbrž postal "big brother", ampak takrat ko bomo vedeli kaj je z njim in imeli vse pod kontrolo.
Sicer pa zarečenega kruha se največ poje, tak da ne rečem nič več, da ne bom potem naslednja s kakšno novičko user posted image

V glavnem, čimprej se moram na šiht spravit, da bom nehala razčlenjevat čist vsako malenkost in iz nje delat znanost.

Neposredna povezava do sporočila: 2263
5.2.2010 9:38:30   
Ryssa
Sem jaz tudi zima fen, pa sem se je že naveličala.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
5.2.2010 10:10:57   
Zoja Miša
Ryssa, ne, na!!! Lepo te je brati, jaz sem te fejst pogrešala! Petki so ponavadi v zatišju! Tako, kot vikendi!
Vem, da ti je ta negotovost najbolj bedna, ampak ker je Lan, kot si napisala, drugače živahen, se nimaš kaj bati! Jaz vama želim čim bolj milo diagnozo in seveda, vse dobro!
Glede službe, je pa res...manj boš imela časa se obremenjevati samo z Lanom...user posted image Pa ne mislim, da je to narobe, ampak vsekakor bo zate sprememba doborodošla. Mislim, da je za vse! Jaz priznam, da po enem tednu, če je Kaja Lina bolana in je doma, rada grem v službo. user posted image Pa zato nisem slaba mami! Gledam pač tako, da je tudi zanjo dobro, da je v vrtcu! Čeprav imajo za zajtrk hot doguser posted image .
Ali imajo tudi v drugih vrtcih včasih za jesti stvari, ki so malo čudne za take malčke?![sm=zmeden.gif]

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
5.2.2010 11:01:27   
tejkaz
Dan

Ryssa, res, dva otroka nista nikoli enaka. Pri nas je bila Eva tuda kar naprej bolna. Sicer res nikoli tako hudo kot Lan, zdaj pa je to prebolela in to sezono še ni bila bolna. Jaša je HB zdrav. Razen kdaj kakšne mini vročine še ni bilo nič hujšega z njim. Moram kar nekam potrkat.

Zoja Miša
, pri nas imajo tudi kdaj hrenovke za zajtrk. Res da niso ravno zdrava prehrana, ampak otroci jih imajo radi in tu pa tam jih res lahko jejo. Doma jih itak nikoli ne delam.

Bolančkani, pozdravite se čimprej. Kmalu bo pust, ki bo odgnal zimo.

Hvala za odgovore glede kožice. Pri nas gre dol malo več kot polovico. To že ene pol leta, zdaj se pa sploh več ne premakne.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2266
5.2.2010 11:38:03   
bella02
tejka, ne bom brskala nazaj, nimam cajta. Katero zobno pasto imajo v Mullerju za tamale? Jaz sem vzela Weleda. A je prava? Je blo včerej glih baje po radiu, da rajš z vodo, kot z otroškimi pastami. No, sej to ste že takrat rekle. Sam naši je glih to zanimivo, ker se peni, voda ji je brezvezeuser posted image

Zoja Miša, hvala za kavo in upam, da ti uspe priti do frizerjauser posted image . Razumem to zadrego. Tudi jaz bom moralauser posted image .
Če sem čisto poštena, nikoli ne pogledam, kaj imajo na jedilniku. Naš mali razgrajač itak je vseuser posted image

Dobila sem krila za Tjašo za metulčka, gredo z vrtcem na Ptuj. Pa v Hali A v BTC-ju sem odkrila luštno trgovinico s knjigicami po normalnih cenahuser posted image . Tjaša gre na RD "sošolke" in sem dobila luštno knjigo za 5€, kolikor sva se tudi odločila, da dajeva za te rojstne dneve. Drugače bankrotiravauser posted image . Je pa to Knjižni diskont založbe Karantanija. Imajo ogromno kartonskih knjigic po cenah od 5-10€. Že dolgo mi je všeč zbirka Mišek Tip, zdaj pa sem tam videla kartonko z 4-imi zgodbicami in tiskanimi črkami, jo bom verjetno vzela Tjaši za RD, ker jeseni začne osvajat veščine branjauser posted image . Pa še varna bo pred Tejo, tiste navadne so v nevarnosti, da jih Teja potrgauser posted image . Zdej pa učit!
Lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil bella02 -- 5.2.2010 11:39:12 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
5.2.2010 13:00:08   
gajka
bambi14 - čestitke!user posted image user posted image user posted image , zdaj se pa veselo cartajte! user posted image

Aja,pa seveda dober dan in pozdrav z dopusta v Kr.gori. Rok spi, sva se zunaj sankala, pa malo očija in druge smučarje gledala, zdaj pa mamica surfa, palček pa drnjoha... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Mater sem user posted image , spet bo sneg in jaz set ne bom mogla k frizerju!!! Sem že kot grahasta kurauser posted image
user posted image z zimo!
Sorry, Gajka, vem da si ti zima fenuser posted image

Eh, ti kar povej, da ti zima najeda. user posted image Ne bomnič zamerila. Meni je najbolj zoprn letni čas, hja, pravzaprav sta dva - pomlad in jesen - nič od nič, kar nekaj vmes... user posted image

Ryssa - saj enkrat bodo tudi tileproblemi pri Lanu minili, pa bo spet vse veselo... user posted image

bella02 - pasta je elmex ali nekaj podobnega (napis oranžne barve), jo imajo pa v Mullerju pakirano v trikotni škatlici, v DMu pa kar brez škatlice.

Pust - mi bomo letos šemljemnje izpustili. Rok ne kaže zanimanja za to, pol se bi pa samo grdo gledali, ko bi si pajaca dol vlekel user posted image

Sem zadnjič pozabila omenit, ko sva se pač zmojim doma spičila tik pred morfologijo in sem se sama odpeljala... So mi posledično pri G namerili pritisk 150/95! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 5.2.2010 13:02:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 2268
5.2.2010 13:29:07   
anita goitan
gajka pozdrav v KG, uživajte.

Tudi pri nas se ne bomo šemili, mah Zoja teh šem še ne razume, mi2 pa tud nisva privrženca pustauser posted image ,verjetno če bi bila v vrtcu bi bila pesem drugačna..ampak pred septemrbom vrtca ne bo, upam da vsaj septembra pride notr, ah potem bodo pa kmal bitke z Ulo kam v varstvo, jaoo mene.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
5.2.2010 13:37:53   
anita goitan
AljaAn, pa Majster d.o.o., pa še kdo ki prebirate naš forum kako sta/steuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2270
5.2.2010 13:48:05   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123
Nell
, upam, da se čimprej porihtata ...A sta bila v Celju? Sem slišala, da imajo natrpano ped.in da so celo taki umetniki, da imajo od teh bronhitisov do drisk vse skupaj v isti sobi ...Katastrofa!!!!!!!!!!

Sandra nisva bla v Celju, sva bla v Trbovljah. Imajo tud gužvo, ampak imajo tud nekaj manjših sob, tko da sva Hb imela svojo sobo. Kljub vsemu je staknil eno trebušno virozo in normalno uspel okužiti celo familijo zgornji in spodnji štuk. V sredo sem sam preoblačla in prala, včeri se je čez dan malo umirilo, Hb, ker sem bla js skos na Wc-ju, moj je mel predavanja, tko da sem sam molila, da čimprej pride domov. Zbolela je tud tašča, tko da nisem imela možnosti, da bi Tibija kam uturila...no zvečer je Tibor spet dvakrat bruhal, potem se je umirilo.
Danes ponoči pa sta začela še in tast. Sam upam, da je to to in da je zdej konc - res skrajno neprijeten občutek.  No je pa res tko k je Zoja miša napisala, na svetu so še hujše stvari, tko da čeprav je hudo, se da preživet.

Ryssa - joj kako te razumem, js tud ob vsakem prehladu pomislim, pa ne že spet. Tibor je kao eden tistih piskačev in mi imamo tud singulair. Js sem danes šla po napotnico za argeologa in v sredo ob 13 uri mava že pregled. Mogoče je bla prednost ta, da ga je sama prišla na oddelku pogledat in naju je kr sama naročila. Sem se pa po pogovoru z zdravnico odločila, da dam tibija cepit proti pnevmokoknim boleznim.

Bambi - čestitke tebi in tvoji družinici, Tamasu pa želimo pravljično otroštvo.

Pust - hja mi se verjetno bomo mal našemli...js se skorda moram, ker drugač me bodo moji cukri v vrtcu postrani gledali. da pa ne bi sam mama tak štrumf izpadla, bomo pa še Tiborja mal zakamufliral. Moj pa niti slučajno - je čist anti take stvari. Sva se pa dogovorila, da če bomo koliko toliko zdravi gremo letost mal na Ptuj karneval pogledat. - en tak izletek.

No, velik jih ma težave kako otroka v vrtec vpisat, js ga bom pa zdej izpisala. Sem se že skoraj dokončno odločila. Glede na to, da je zdej bla to že 2 pljučnica v 3 mesecih, pa glede na to, da ima res več možnosti okužbe v vrtcu kot doma, čeprav tud doma ni izključeno; pa glede na to, da ga bo varuška imela samo Tiborja in pride v poštev varstvu tudi če je npr. bolan (ne hudo bolan, pač tko npr. ala prehlad, če bi mel tisto vročino, k nas že skos tepe 37.3 pa total naspidiran, pa kaj podobnega) - men bo pa tud mal odtehtal, ker mam občutek da sem skos na bolniški, prej se je to zgodil lih enkrat na let, pa še to je mogl bit hudo. Zdej pa glede na to, da sem komi začela delat tuki - se ne smem čudit, če mi konc avgusta rečejo "Hvala lepa, nasvidenje!" Če bi blo to v Zrečah, bi blo mogoče miceno drugače, ker me tam bolje poznajo. Pa sej, kakorkoli že, moj sin je na 1 mestu...vse druga pride zadaj. Bomo že poštimal tko da bo prav.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 2271
5.2.2010 15:09:20   
majster d.o.o.
Hvala dobro, prav lep pozdrav, jaz vas samo malo preberem in poberem kak dober nasvet, ki koristi tudi nam.
user posted image Do sedaj se vam nisem priključila, ker nisem odločila, ali se naj javim al ne. Lep pozdrav.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
5.2.2010 21:33:24   
K_a_t_j_a
Najprej čestitam bambi14 in MATEJKi_  in želima obema fantoma Tomasu in Leonu prelepo otroštvouser posted image user posted image user posted image ( sem vidla, da je že tut rodila v zelo kratkem času na drugem forumu, babji firbec user posted image )

nell o bogi Tibor. user posted image Želim vam da vam od zdaj naprej zdravje služi. user posted image user posted image user posted image

gajka user posted image user posted image user posted image za punčko.  user posted image   Pa le privoščite si na dopustu. user posted image

Ryssa tut jaz sem včasih zaradi janovih alergij čist obupana, ampak želja za še enega bebija je vsak dan večja. Boš vidla, da bo še vse dobro. Te pa čist razumem kako se počutiš, ker še niste imeli testiranj. Jaz še vedno čakam na izvide  (že 3 tedne).

Pust - Jana nimam letos nemana šemit, ker mi je brezveze dajat cca. 20 evrov za tist kostum, ko bi ga imel (če ga bi sploh hotel imeti) gor za tistih par urc.

tejkaz Janu gre kožica dol do polovice lulčka. Upam, da bo še šla sama. Ko ga jaz umivam vedno trikrat potegnem kožico dol, ker res ne bi rada, da bi mogel it na ta poseg, moj user posted image je pa včasih boljh šlampas in kar pozabi. user posted image

Orka ti si pa zelo pridna. user posted image Jaz sem se pa zadnjič zvečer ob devetih spravla hladilnik pucat, ker ko Jan bedi ni šans, da kaj naredim v miru. Zdaj me še pa en dan čaka pečica. user posted image

Anita krasne slikice user posted image

Danes sem kar dobre volje. user posted image ZA diplomsko imam drugo somentorco in bom pisala diplomsko nekaj o turizmu ( hotel Dobrava ali Unitur). Že od prej imam turistično šolo in se na to področje malo več spoznam, pa še obvezno delovno prakso sem imela gor, pa še delo v turizmu me veseli. Tako, da upam, da mi uspe do junija tole spravit po streho. Za mentorja in temo se še pa odločim prihodnji teden.

Drugače smo pa vsi trije hvalabogu zdravi, mene je tri dni nazaj prijel tak " heksnšus", da sem se obračala kot robot. Jan je pravi mali dirkač, sam pete odbrneš pa je že kaj narobe. Ful je pogumen in si veliko upa, sploh nima straha, da bi kam padel.user posted image user posted image Potem, pa jaz posledično zatiskam oči. Danes je spet rekel dve novi besedi ura-uja in oma-oja, je prava čveka, je čist po mamici user posted image .

Želim vam lep vikend!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
6.2.2010 14:45:13   
Zoja Miša
Bila pri frizerju. Samauser posted image . Kaja Lina nekaj zakuhala ponoči.user posted image Ne vem kaj je. Sumim malo utrujenost in malo zobke.

Popoldanska user posted image , naj vam tekne.

Lep, podaljšan vikend!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
6.2.2010 14:55:36   
sandra123
Dan, a danes pa nobene ne bo na spregleduser posted image , no razen ZojaMišauser posted image ..., kaj ga pa spet sračkata? Pa user posted image user posted image user posted image za uspešnen odhod k frizerjuuser posted image No, saj pri meni ni dosti boljšeuser posted image ...Taja je HB že 2dni brez vročine in sedaj mi je Teja zakuhala na 38.6 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja, saj bi že bil čudež, da bi samo ena zbolelauser posted image ...No, pa naj bi bile spet vse vrste viroz vsepovsod, tako, da lahko, da je tudi KajaLina kaj od tega pokasiralauser posted image user posted image ...Pošiljam vama koš user posted image inuser posted image , pa čimprej se pozdravita.

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 6.2.2010 14:57:55 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?