|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
6.2.2010 15:53:34   
bella02
Hej!
Spet sneži. Ne vem, ali sem vesela al neuser posted image . Dopoldne je možek delal, zdaj pegla kavč, jaz pa bi se mogla it učit, sam se mi kar ne dauser posted image . Eno vprašanje:
Kakšna pametna ideja za darilo za Tjašo?  Sam bi kaj pametnega. Sayuri in ostale s podobno starimi froci? Vsake ideje bom veselauser posted image
Lep podaljšan vikend!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
6.2.2010 21:31:36   
orka
helow

no tko bom poskusila kaj pokomentirat samo me še malo baše to kaj je kera napisala,se še nisem vseh privadila,čeprav se trudim...me pri treh oz. bi lahko rekla pri štirih otrocih malo spomin baše oz. imam premajhno glavo,da bi si vse zapomnila...pa kdaj ima ta velik sestanke posl., pa kdaj tamaladva govorilne,kdaj grejo v muzej,kaj s seboj,kaj oblečt,kaj kuhat,kaj,kaj,kaj...neskončno teh kajev

tejkaz-našemu je P prve tri mesece na pregledih kožico dol povlekla tam nekje do sredine in tako je bilo se mi zdi do letainpol,ko sem jo na pregledu vprašala v zvezi s tem,saj sem takrat brala,da do enega leta naj bi se to uredilo in je takrat povlekla do konca.Mali je malo trznil in potem je bilo vse ok.Sedaj pri 11 ga vprašam če si to radno počne in mu je nerodno,mi pa ne pusti pogledat user posted image .No ja če nebi šla dol bi verjetno že kaj jamral

ryssa-v zvezi povečanja družine boš/bosta najbolje vedela vidva,je pa res da nobeden otrok ni enak oz. ni nujno da bo kaj narobe...kar se pa zdravja sineta tiče pa držim pesti da ni astma in da minejo težave...poleti na lošinj pa bo user posted image user posted image user posted image

k_a_t_j_a-ooo hvala,saj tudi jaz ne morem nič naredit,ko so otroci pokonci,zato sem čakala vrtec

Bella-poznam karantania založbo,smo redne stranke in tudi miška tipa imamo,zelo lepe knjigice in zgodbe iz katerih tudi naši malčki razberejo nauk.

zoja miša-super za frizerja,se tudi sama že 14 dni odpravljam in mi ne rata.Drugi teden ziher

Anita-lepo se radostite...

gajka-ne si belit glavo ,če bo res pupa,mi imamo tako in je ponosila vse bratove cunje le kako roza smo dokupili.
Kje pa prebivate v Kr.G.

vrtec-mi smo preživeli prvi teden zelo vredu.Sem se pogovarjala okol prehrane oz. čaj,če bi ga malo lahko osladkali in je zmignila z rameni kot nezdravo itd aja hrenovke pa pizze pa lahko al kaj? In vidim da kar zajetne denarce plačujete za vrtce?Meni se 100 zdi že kar veliko.No bom videla koliko bo pri nas,nazadnje,preden je A. šla v šolo,smo plačevali 30 evrčkov

Sem pa danes prvič buhteljne pekla in so mi zelo dobro ratali user posted image

< Sporočilo je popravil orka -- 6.2.2010 21:37:15 >

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
7.2.2010 10:42:49   
Neža7

Nekaj slikice od nas user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Mi smo super. HB smo tudi zdravi user posted image
Smo tudi zaćeli bolje spat user posted image 18:30-04:15 in 04:45-08:00 user posted image user posted image Bomo videli kako bo nocoj. Čeprav se joka na polno na ta zadnji hrananje potem tako spi. Isto smo imeli pri Neži potem se je po 2t umirila in je spala celo noč brez tistega joka, da upam, da bo tu enako user posted image

Danes imam družino tu na kosilo, da grem počasi do konca vse pripravit. Aljaž ima čez 20min hranjanje, da bosta oba šla enaki čas spat ob 12. uri user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
9.2.2010 8:18:54   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

user posted image

Lepa punčka user posted image

Kavica user posted image user posted image

Kako smo? V redu, ne? Je že torek. Jutri imam dopust, zaradi laufarij po ZD-ju, potem bo pa že konec tedna. Anita ali pa Zoja Miša, še eno vprašanje glede cepljenja. Ali moram jutri za oba vse tri doze cepiva plačati ali za vsakega samo eno dozo? Je razlika ali moram imeti s sabo 50 € ali 150€.

Podaljšani vikend smo preživeli - sami. Ati je doma delal v četrtek je uspešno prodal svoj program, danes se gre pa še za ceno dogovorit, in je program še malo dodelal. Mi trije smo pa spakirali in odšli na krajše počitnice k mojim staršem. Imeli smo se krasno, je pasalo malo razvajanja s strani staršev, otrokoma pa s strani starih staršev. Danes pa spet vse po starem.

Zoja Miša, kako ste? Upam da niste zboleli.

Bella, Tjaša bo 6 let stara, ne? Po resnici povedano, ne vem. Moj nečak je star 7 let in si je za rojstni dan zaželel bakugane. Verjetno to Tjašo ne zanima. Mogoče kakšno sestavljanko, knjigo, ...

Sandra, ste že kaj bolje?

Katja, super za diplomsko. Je bilo res boljem, da si si izbrala novo somentorco.

Matejka in bambi, čestitke.

Pust, Eva bo pikapolonica, Jaša pa opica. Pregledala cel Kranj in našla samo kostum opioce v njegovi številki, ki je bil normalne cene. Včeraj v Velenju v interšparu pa ogromno lepih kostumov. Grrr. Sem bila jezna.

Nell, kaj pa rezervacijo se da plačevati v vašem vrtcu? Mogoče bi plačevala rezervacijo do pomladi, potem bo pa bolje? Ne vem, samo predlog.

Gajka, te deja nosečniška pozabljivost user posted image user posted image Nisi pozabila omeniti tega da si šla sama na morfologijo.

Anita, misliš da bo zdaj imela Zoja kaj več šans za vrtec, ko bodo v Kamniku drugi pogoji za sprejem otrok v vrtec?

Lep dan vsem

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
9.2.2010 8:50:05   
sandra123
Jutrouser posted image , hvala za kavico, Tejkaz in ker te skrbi za nasuser posted image ...ne, nismo še okuser posted image , Taja je sicer že kar dobro, ampak Teja mi pa še vedno zakuri čez dan do 39.st....sem jo včeraj 2x želela do dež.odpeljat, pa so imeli takooooo gužvo v ZD, da mi je potem sestra rekla, da naj kasneje pridemo, potem mi je pa zakurila na 40.st. in sploh nisem več okrog hodila z njo...očitno nas je tale viroza še pri Teji pripeljala do angine user posted image , no, več bom vedela, ko bomo prišli iz kontrole pri P... A vi ste pa sami uživali v razvajanju tvojih domačih? Superca za take babice in dedijeuser posted image ...jaz rajši ne komentiram, kako je glede tega pri nas user posted image . Še pokliče me nobeden od naših ne in me ne vpraša, kako smouser posted image user posted image ...
ZojaMiša, kako stauser posted image upam, da nista zboleliuser posted image ...
Erin, kako si tiuser posted image
Anita, kako kaj tvoji princeski?
Neža, super slikceuser posted image , pa lep voziček si si nabavilauser posted image .

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
9.2.2010 9:11:17   
anita goitan
tejkaz ne, eno plačaš..mi imamo danes ta 2.dozo

se beremo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2281
9.2.2010 9:13:23   
MATEJKA_
da se vam na hitro oglasim, brala vas bom kasneje...

rodila 01.02. fantka Leona; 3100g; 49 cm.
porod sicer uradno trajal 1h37min; naš miško pa bil zunaj v 4 popadkih.. ja, tokrat je bilo ekspresno, čeprav nič manj boleče...

Neposredna povezava do sporočila: 2282
9.2.2010 9:14:41   
MATEJKA_
aja, pia je v tem času ko sem bila v P dobila še 2 zobka (trojke), tako jih ima zdaj 15...
jutri pa ima sistematski pregled.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
9.2.2010 9:17:46   
naty13
Dan.

Tejka hvala za user posted image .

Neža super slikce user posted image

Sandra pri vas pa ni konca z boleznimi user posted image user posted image user posted image

Matejka user posted image user posted image user posted image  za Leona. Lepo se cartajte.

user posted image

To je pa naš medo kakšen mesec nazaj.

Tudi mi smo podaljašni vikend preživeli brez atija. Včeraj ga otroka nista videla cel dan. Ampak mi smo se imeli čisto faj. Smo šli mal ven na sprehod, pa igrali smo se, crkljali in zgečkali,... Skratka lepo nam je bilo. Danes sta pa v vrtcu. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2284
9.2.2010 9:26:21   
anita goitan
MATEJKAuser posted image user posted image user posted image iskrene čestitke za Leona, naj bo zdrav in vesel, čestitke tudi očiju in sestriciuser posted image user posted image

tejkaz ne nič na boljšem ne bomo, samo dodatne 3 točke bo dobila ker že 2.leto čakamo na vrtec.user posted image Kamniški vrtci&župan

sandra123punci sta uredu, Ula pridno je, vsak cajt bo na 5kg, Zoja je navihana in zeloo živa, ampak zaenkrat nama uspe mirit obe, zaenkratuser posted image . Pozdravite seuser posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
9.2.2010 10:16:32   
gajka
Evo, še pozdravček od mene! user posted image Tale dopust je čisto prehitro minil, bo treba naslednjič kak dan več vzet... user posted image

Rok je sicer včeraj začel smrkat (kot vsakič, poleti ali pozimi, ko pridemo z dopusta), zvečer imel še 38°C vročine, danes vročine nima, je pa precej nesrečen videt s temi svojimi svečkami pod noskom. user posted image V četrtek imava še P, pa ga glede na stanje najbrž ne bodo cepili.

MATEJKA_
- čestitke za fantka! user posted image user posted image user posted image In res user posted image za tako hiter porod!

Grem še kaj naredit, ker sem itak zjutraj čas zabijala v laboratoriju (sem imela tist obremenitven test za sladkorno).

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
9.2.2010 10:25:29   
anita goitan
gajka zakaj imaš ta testuser posted image men ga niso delali, so ga pa Uli ker se je rodila tako velika..pa je vse ok.

Podiranje kupčkov, no sej vem, da vas to ne zanima, ampak kako sta si punci različni, Zoja jih je začela podirat šele z gosto hrano, pri Uli se pa sploh ne trudim, samo dvignem jo in rigneuser posted image ..no ne vedno, ampak zeloo pogosto.

Aja pa konec očetovskega, danes zalaufamo na polno.

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 9.2.2010 10:32:17 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
9.2.2010 10:37:53   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
gajka zakaj imaš ta testuser posted image men ga niso delali, so ga pa Uli ker se je rodila tako velika..pa je vse ok.

Ker ima moj oče sladkorno, pa spadam zaradi tega v rizično skupino glede nosečniške sladkorne. Sem ga že v 1. user posted image mogla delat.

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Gajka, te deja nosečniška pozabljivost user posted image user posted image Nisi pozabila omeniti tega da si šla sama na morfologijo.

Odpeljala sem se res sama, samo je vendarle gospod blagovolil prit za mano. user posted image Mah, sem še danes jezna nanj, ko se samo spomnim...

< Sporočilo je popravil gajka -- 9.2.2010 10:40:34 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
9.2.2010 12:01:11   
clara23
MATEJKA_ čestitke za fantkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
9.2.2010 13:17:41   
bella02
Tejka, hvala za nasvetuser posted image . Knjigica je že v planu, pa verjetno tudi torba za v šolo, si želi Winxiceuser posted image . Sem pa dobila idejo še za taščo, oz. za naju, zdaj ne vem, ali ji bo torbo kupila tašča ali midva. Zdaj ima v sobi star očijev stolp, pa ne dela ne kasetar in ne CD, tako da je varianta tudi en radio, bosta lahko poslušali pravljice in pesmiceuser posted image .

Anita, s kupčki tudi mi nismo imeli težav, sta pa obe zraven kar precej polivali, tako da brez plenice ni šlouser posted image

sandra, še malo in bo pomlad in upam, da pri vas konec bolezniuser posted image

Punce, ali je po cepljenju za klopni meningitis otroka pametno peljati v vrtec? Midve imava zjutraj ob 7h, pa ne vem, kaj čem naredit.

< Sporočilo je popravil bella02 -- 9.2.2010 13:18:07 >

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
9.2.2010 16:04:10   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Punce, ali je po cepljenju za klopni meningitis otroka pametno peljati v vrtec? Midve imava zjutraj ob 7h, pa ne vem, kaj čem naredit.

Mene tudi to zanima. Jutri imamo ob osmih, bom vprašala. A imata jutri cepljenje?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
9.2.2010 19:43:06   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Nell, kaj pa rezervacijo se da plačevati v vašem vrtcu? Mogoče bi plačevala rezervacijo do pomladi, potem bo pa bolje? Ne vem, samo predlog.

ja tejka se da plačevat, ampak to pride polovična cena. Js ga pa v tem primeru do pomladi vseeno moram dati v privat varstvo, ker mi ga nima kdo za pazit. Tko da privat varstvo + polovična cena programa za rezervacijo, mi je pa malo prezajeten kupček denarja. Poleg tega so mi pa priporočili, da vsaj to leto poskusimo v privat varstvu, glede na to, da je Tibor v treh mesecih prebolel že dve pljučnice - da bo vsaj nekoliko zmanjšana možnost okužbe.

MATEJKA - čestitke ob rojstvu Leona, veliko prijetnega crtlanja.

Sandra - joj vi ste tud bogi, se vam tud skos neki vleče. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čimhitrejše okrevanje.

Mi smo okoli 18 uri prišli domov od varuške, smo se namreč dogovorili, da se pred štartom še malo dobimo, da jo tibor spozna, da vidimo kako bo, ipd. In moram rečt, da sem, vsaj zaenkrat, zeloo pozitivno presenečena. Tibor jo je takoj sprejel, jo vozu za roko sem in tja, ji kazal stvari, se z njo igral, razlagal, ipd. Mene pa mojga sploh ni kej velik rabu. Mislim, da se bosta kr ujela. Mi je pa tko naprej pršu nek topel občutek, k da bi ga k moji mami peljala - skratka takšna zelo prijetna gospa je delovala tale naša varuška. Polno zaštartal bo pa prihodnji teden, tko da bomo vidli kako bo.

Zdej pa grem juhico za Tibija pripravit za jutri, pa posodo umit, pa priprave napisat - pa še en kup opravkov me čaka.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
9.2.2010 20:11:50   
bella02
Tejka, ne, cepljenje imava v ponedeljek. Si se kaj pozanimala, je uredu, da je cepljen za oboje naenkrat? Men je to res mal čudno, moja je rekla da ne, pa mi je do zdaj vedno dobro svetovalauser posted image

MATEJKA, vse najlepše ob rojstvu sinka!!!

user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
9.2.2010 20:20:51   
Krysia
No, sem spet našla pot do RR ... sicer bolj tko spotoma - med sestavljanjem testov, amšak bo že ... berem vas dokaj redno (no, mi uspeva, ke rne čvekamo več toliko), zapisat pa vedno nekak zmanjka časa ... se bom bolj potrudila, obljubim.

MATEJKA_, čestitke ob rojstvu Leona! Velik crkljanja in lepih trenutkov za celo družinico!

Ej, punce, kaj je zdej s temi boleznimi? sej vem, da je tak čas v letu, ampak eni ste skoz na tapeti! En kup pikapok vsem, ki jih potrebujete! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tejkaz, ti si spraševala glede kožice na lulčku, a ne? (ja, sej vem - to je blo enkrat prejšnji teden al pa še prej) Mene tud skrbi, ker se pri Roku nič kej dost ne premakne ... po moje bo en od tistih, ki jim morajo to v bolnici oz. pri zdravniku zrihtat user posted image

anita, zakaj misliš, da nas ne zanima podiranje kupčkov? Men je pa prov fajn brat take malenkosti, ki me spomnijo, kakko je blo, ko je bil Rok še ena taka majhna štruca ...

Mi smo se včeraj uspeli približno stehtat - mamo 12 kg ...

Drugač pa ... nč posebnega - Rok je ena velika klepetulja, sam noben ga ne razume user posted image ampak tud to še pride ...

Zdej grem pa hitr še tiste teste sestavt ... Lepo se mejte pa se tipkamo

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
9.2.2010 20:30:44   
Zoja Miša
Živjo punce!

Samo na hitro, ja sva zbolelauser posted image . Kaja Lina je HB zdrava in bila danes v vrtcu. Mi2 pa doma, ko crke, en na kavču, drug v postelji, z vročino! Mojega pravkar pošteno pajtla, jaz sem kar o.k., vendar me boli grlo in cela žrelnica. Pa saj bo, le da Kaja Lina ne zboli, bomo vse preživeli! Tako sem se prav nasmejala Tejkaz in Sandra - upam, da niste zboleli, sta obe rekli in evouser posted image

Je pa res, da je Kaja Lina zakuhala v petek ponoči (v soboto sva mislili iti k frizerju), pa prespala pol sobote (popoldne je spala 4huser posted image ) in potem prišla k sebi. Je možno, da je bila preutrujena? Mi2 sva pa včeraj zakuhala. Zakaj? Nimam pojma. Mi gre pa na živce! Res madona, vsakih 14 dni sem bolanauser posted image !!! Hočem pomlad!

Jutri grem zjutraj v službo, imam en sestanek, pa moram. Potem bomo videli, kaj bo.

Tejkaz, mislim, da plačaš za vsako cepljenje sprosti in ne vnaprej. Vsaj tako je bilo pri rotavirusu. Pa glede vrtca (vprašala je Bella), po mojem lahko gre. Kaja Lina je šla po cepljenju zadnjič, ko je bila cepljena redno. Nič ni rekel, da naj bo doma, pa ve, da je v vrtcu.
Pa dobro opravite!

Matejka, čestitke za Leona!user posted image

Neža, čedne slikice!

Sandra, pozdravite se!user posted image

Grem ležat tudi jaz, mi bo glavo razneslo.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
10.2.2010 8:16:06   
anita goitan
jutroo

ledena kava glede na vreme user posted image user posted image user posted image
Včeraj je bila Zoja 2.ceplejna proti KMC, lepo pogumno se držala, samo na hitro zajokala ko jo je zbodel, potem pa že akcija..sem jo sama peljala, Ulo podojila in jo mojmu pustila, ma paše bit mal fraj, čeprav greš samo  za pol ure od doma in to do ZD.

zoja miša pozdravta seuser posted image user posted image , pa počivej da ne boš čez 1t spet bolna, ti ti ti

se še beremo, grem pod tuš, sem še skoz v pižamiuser posted image

aja, men se otroka v P zamenjali..ponoči se dojila na 4 ure, se pravi samo 2xuser posted image ..ko bi le trajalo...

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
10.2.2010 9:13:07   
gajka
Jutro! Evo še mene. user posted image Sva danes z Rokom malo dlje spala (ja, ja, zobki, nahod, kdo bi vedel, kaj je krivo za obupnih nekaj zadnjih noči) in je orng pasalo. Sredi noči se je Rok spet priselil v spalnico (pojma nimam, kdaj ga je user posted image prinesel, nič slišala jokanja user posted image ), potem se je pa Rok pridno premetaval po postelji, user posted image je šel spat v Rokovo sobo, potem pa se je Rok umiril in sva skupaj kraljevala v spalnici do 7:30! user posted image Ja, malo spalnega primanjkljaja sem pa uspela zmanjšat. user posted image

Včeraj zvečer sta Rok in user posted image brala ene knjigice in Rok je zagledal na sliki harmoniko. In da bi bilo vzdušje popolno, mu je moj na netu hitro poiskal Golico. Hja, potem pa se je izkazalo, da imamo doma očitno enega ljubitelja goveje muzike user posted image :
user posted image

Pa še user posted image user posted image user posted image za vse bolne!

< Sporočilo je popravil gajka -- 10.2.2010 9:15:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 2297
10.2.2010 9:26:11   
tejkaz
Dan

Midva z Jašem doma - vročina. Fant točno ve, kdaj mora zbolet. Včeraj popoldan je začel sumljivo kašljat. Ponoči se je pa vročina začela. Zdaj ima skoraj 38 vročine in to je vse. Nič več ne kašlja, nič ne smrka, samo vročino ima. Tako da smo odpovedali njegovega sistematskega in še evinega psihologa, ker sama ne morem oba tja peljat pa še Jaša ima vročino. Energije ima kljub vročini preveč. "Prebral" je že vse knjigice, s poganjalcem je že 100 krat stanovanje prevozil, naredil je že 100 stolpov,... Eva je šla v vrtec.

Zoja Miša, ja, možno je, da je bila preutrujena. Eva je imela zdaj že dvakrat vročino in po dolgem spancu si je popolnoma opomogla. Takrat sem Tanč vprašala in je rekla, da je možno. Malo uporabi iskalnik na med.over in boš videla da je res. Vidva se pa čimprej pozdravita.

Nell, to je res potem preveč drago. Upam da bo Tibor zdaj bolj zdrav.

IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Tejka, ne, cepljenje imava v ponedeljek. Si se kaj pozanimala, je uredu, da je cepljen za oboje naenkrat? Men je to res mal čudno, moja je rekla da ne, pa mi je do zdaj vedno dobro svetovala

Sem hotela danes vprašati. Ko sem pa odpoveda po telefonu, sem pa pozabila.

Lep dan vsem. Meni je všeč, ker je spet vse belo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2298
10.2.2010 9:29:23   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

user posted image

super jeuser posted image user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
10.2.2010 9:30:34   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

user posted image

super je user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?