gajka
|
Dobro jutro! Nič bat, še sem tu, tako, da lahko tudi stave za 13. črtate s seznama (ZM, a boš še s 3. datumom poskusila ). Ja, babe smo trmaste (velike in majhne). Danes sva že 1 teden dlje kot pri Roku... Takele napovedane "ohladitve" pa res nisem pričakovala. Saj bo treba še malo zakurit, da ne bomo pomrznili! Ja, je bil včeraj tako pameten in tako verjel tej "ohladitvi", da smo mogli cel popoldan imeti vsa okna odprta, da se prezrači (kaj pa jaz vem bolje od vremenkotov?), pa ker itak že malo piha... Smo prišli zvečer domov v stanovanje s 25°C, kot nori laufali klime (no, jaz sem jih), ki so pač v tistih 2 urah naredile kar so lahko, ja do 23°C smo ohladili, pol je bilo pa treba vse ugasnit, ker ponoči bo pa (ja, če je dec prepričan, je pač prepričan ) ziher ohladitev, ker se v daljavi že bliska (za preštet vse kaplje, ki so padle pri nas, še rok ne potrebuješ ), pa še med spanjem nam ne sme pihat... Ja, no, in tako smo celo noč čakali, da zunanja temperatura pade vsaj za kako deset_inko in smo se pridno savnali in zanič spali (itak vsi odkriti in v kratkih pižamah). Važno, da imajo deci vedno prav oz. hočejo imet prav! Aja, včeraj naju je Rok ful presenetil. Smo šli v našem koncu do ene kvazi turistične kmetije, kjer imajo take ful mirne in ne preveč velike konje (no, pa še en kup drugih živali) in se je Rok nekaj časa po igralih napledal, potem pa smo šli še konjičke pozdravit. In on pokaže na enega osedlanega konja in izjavi "jahat". Ja, prav, pa smo ga posadili na konja, itak mislili, da bo takoj hotel dol, ampak začuda neeeee. So ga peljali en mali krog s konjem, on pa se je lepo držal na sedlu, ves ponosen in pokončen... Ja, in naredil mamico vso ponosno! Aja, pa še , da ne pozabim...
< Sporočilo je popravil gajka -- 14.6.2010 7:14:12 >
|