|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del ***
8.6.2010 10:23:34   
Zoja Miša
Gajka, verjetno imaš celo prav, ampak mislim, da ti bo večina ''naših'' učiteljic tukaj gor potrila, da na koncu leta nekaj dobijo. Ali posamazno ali pa darilo celotnega ''razreda''.
Dejansko je to res služba, ampak mogoče vseeno drugačne, kot pa delo s posamaznimi naročniki in njihovimi projekti.user posted image Jaz vem, da morajo biti učiteljice, vzgojiteljice, pomočnice...tam s srcem in tega enostavno ne morejo vzeti samo, kot službo! Imam doma mami, ki je bila učiteljica, sestro, ki je, poznam ogromno vzgojiteljic in vse tega ne jemljejo kot službo. Tam so z dušo in srcem in zato, da so naši otroci zadovoljni. user posted image  In če je tako, smo več, kot zadovoljni tudi starši.user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
8.6.2010 10:40:45   
gajka
Jaz tudi opravljam svojo službo s srcem... Brezveze, saj vem, da sem s tem svojim mišljenjem v manjšini že od nekdaj. Od mene osebno pač žal ne bo nobena "tršica" nikoli nič dobila, saj že konec koncev iz mojih davkov plačo dobi, ker je pač v državni službi, pa naj si misli, kar si hoče... Moje mnenje pač. user posted image
Še en zanimiv dogodek na to temo iz OŠ: od 5. do 8. razreda smo imeli za razrednika učitelja telovadbe. Ful nehvaležen tip, ki mu je bilo pač biti razrednik v veliko breme. No, je dobival skupinska darila konec 5., 6. in 7. razreda, ker je pač vedno prevladalo, da kao "moramo" nekaj kupit, konec 8. razreda smo ga pa enostavno odj*. Zakaj? Ker je na koncu 7. razreda bil tako "navdušen" nad darilom (dobil je sesalec za avto, pa je komentiral nekaj v stilu, kam naj s tako jajco, če ima pa sam doma boljšega user posted image ), da bi mu ga najraje vsi po redu nekam zabili... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 8.6.2010 10:46:01 >

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
8.6.2010 11:25:42   
Zoja Miša
Gajka, očitno imaš tudi slabe izkušne...pa saj nema veza, takšno je pač tvoje mnenje, ki ga spoštujem. Vsi drugačni, vsi enakopravniuser posted image .

Jedla čevape, fantje v proizvodnji spekli, jamiiii.....

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
8.6.2010 11:31:12   
gajka
Pol pa ni čudno, da je firma v k*, če pa piknikujete med službo! user posted image

Btw, naš mulo je ful nor na čevapčiče, tudi če so malo pekoči. user posted image Pa pekoče klobasice. user posted image V nedeljo je še user posted image na veliko čebulo kradel! user posted image No, pol, ko je bilo pa treba it na opoldanski spanec in sem imela čast, da sem ga v postelji uspavala s pesmico, je imel pa prav "prijeten" zadah, ki sem ga mogla jaz prenašat... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 8.6.2010 11:36:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 3879
8.6.2010 11:49:38   
clara23
Jutro,

Mark je šel z babi in z dedijem na sladoled na Zbilje, jaz se pa učimuser posted image . Včeraj zvečer sem šla po dveh letih sama na večerno pijačko. Bilo je super, dve urci sta pa minili kot bi migniluser posted image .

Vidim da je gajka še v enem kosu..

Glede daril sem pa jaz mnenja, da če je učiteljica res fajn in so otroci zadovoljni z njo, se ji kupi neka malenkost (npr. šopek rož), če je pa zmaj, potem pa NIČ!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
8.6.2010 12:13:59   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Pol pa ni čudno, da je firma v k*, če pa piknikujete med službo! user posted image

user posted image user posted image user posted image
Veš kaj, če nam direktor plače ne da, nam da pa vsaj za čevape user posted image .

Ma, sej menda bo bolje, ko dokončamo večje projekte. Zdaj je pa ravno ta cela jeuser posted image , ko imamo veliko za narediti, denarja pa ne....nekako čaramo. In se ne damo!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
8.6.2010 12:41:40   
Krysia
Pozdravljene!

Gajka je še v enem kosu - lepo, čakaš na petek, a ne? user posted image Lej, jst sem prfoksa in so mi tud mimo tale darila ob koncu leta ... dobr, mi jih itak ne dobivamo, ampak se spomnim, da je bil vedno problem, kaj kupit, da ne bo brezveze pa da ne bo predrago, pa al skupaj al posebej ... ne vem, mogoče sem jst tud čudna .. mislim, ok, da razred na koncu OŠ razredniku (ki je razrednik 3 al 4 leta al kako gre zdej to v devetletki) kupi darilo, to še razumem, v vrtcu pa mogoče en šopek in prijazna zahvala ... rajši to kot pa nekaj, kar človeku ne ustreza al pa česar sploh ne rabi ... (kaj naj npr. ena učiteljica al pa vzgojiteljica s kupom prtičkov, pa čeprav so lepi in sklekljani in skvačkani in kaj jst vem ...) ... pač moje mnenje ... s tistim, da pa dobim plačo od tvojih davkov, si mi pa mal pritisk dvignila ... bom preživela, ni panike (mam itak mal prenizkega user posted image ) ... ampak jst tud svojo plačo zaslužim in tud jst plačujem davke za to da maš ti porodniško ... pa sej obe veva, tak je pač sistem, ane? Nisem nč jezna, sam mogla sem pokomentirat user posted image Aja, glas imam, tko da ne bo nč s sestavljanjem testov - itak pa jutr pišejo v vsakem primeru - če mam glas al pa ne! user posted image Pa upam, da ste res vse bodice odstranili iz nog!

tejkaz, men je tud bolj všelč ideja, da bi praznovali na začetku septembra ... mal večji bodo pa vsaj kar se Jaše tiče, je september bližje njegovemu rojstnemu dnevu kot junij ...

Zoja Miša, jst bi tud jedla čevape v službi user posted image pa ne gre ... No, ampak malico imamo pa dobro, tud če niso glih čevapi ...

nell, lepo da si se javila - če ti znese, bi te rade bolj pogosto brale!

A lahko mal Roka pohvalim? Včeraj smo sneli ograjico s posteljice ... Rok je zvečer ene parkrat splezal gor in dol, pol pa lepo zaspal. Pnoči enkrat padel na tla (je bil kup dek na tleh) in se zečel jokat, ker ni blo dude user posted image , smo ga dali nazaj na posteljo in je spal ... tud zdej je šel spat brez problema ... priden fant, upam, da bo tko tud ostalo. Je pa še vedno pri nama v spalnici in sem bla prepričana, da bo hotel k nama v postlo, pa ni imel nobene take ideje ... tud zjutraj, ko se je zbudil, je najprej neki kolovratil po svoji postli, pol je šel en krog po stanovanju in šele potem se je spomnil, da gre lahko k nama ... pa itak ni dolgo zdržal ... ne more bit 5 sekund pri miru ...

Evo, še FB počekiram, pol pa delat ...

Neposredna povezava do sporočila: 3882
8.6.2010 13:00:51   
gajka
Krysia - a ni fino, da takole skrbim za tvoje zdravje? Takele naravne metode se najbolj obnesejo! user posted image Ja, rada dregam v sršenja gnezda... user posted image Pa preventivno ne bom več komentirala izvora plač v javnem sektorju, ker pač imamo razumljivo popolnoma različna mnenja...

< Sporočilo je popravil gajka -- 8.6.2010 13:10:05 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
8.6.2010 14:07:05   
bella02
Ufff, čveke, morem it 3 strani nazajuser posted image . Pa vidim, da je Gajka še tukajuser posted image

Zoja Miša, jaz poskušam to plesen sproti spravljat stran in sicer našpricam s Trimom (razmaščevalec) in čez čas zdrgnem. Pa kar gre stzran. Tudi fuge na tleh od časa do časa našpricam in  je fajn.
Za uši ti ne vem svetovat.
Ja, sem se pomirila, je bil tisti petek en bedn dan in morda bi danes to čist dobro sprejela, takrat pa ... Ja, bom kar pustila, tako kot je in verjamem, da bo uredu. S puncami se bodo pa še videvale in morda bodo še bolj prijatle.

Tejka, samo, da si bolš. Beda, ko ti splaniran vikend gre po gobe. Samo, da si ti bolš. Naju avto pride manj, nimava pa kaska, pa nič, razen divjadi, se mi zdi.
Rojstne dni praznujejo s sadjem, nič cukra, verjetno pa bomo mi praznovali septembra, ko itak menjamo vrtec.

Tjašina skupina je za zaključek svojima vzgojiteljicama podarila foto knjigo z njihovimi slikami in izdelki in polet z balonom. Sta šli eno dopoldne in so jima otroci pred vrtcem razrnili rjuho z napisom hvala in ju klicali in mahali - je blo čudovito.

Referendum?
Sem anti za politiko, sam sem presenečena, da je bil tak rezultat, kolikor sem sama slišala argumentov proti. Ne vem, kaj bo to zdej pomenilo. Sicer pa ti referndumi. Glasovali smo za zaprte trgovine ob nedeljah in kaj je zdaj? Tako da ...

Talenti? Sej ne rečem, Lina je res srček, sam premlada. Okoristila se bosta starša, vprašanje, koliko  bo od tega vloženega v glasbo. Sicer pa zdaj tuhtamuser posted image . Kdorkoli bi dobil denar, bi ga porabil po želji, nikjer ne piše, da zdaj pa mora posnet CD. Tako da ... kaj pa vem, morda bi ta denar prav prišel Maji, ker ima res dober glas in pespektivo. Maestro pa ... Ok, dobri so, nič ne rečem, samo ne vem, če spadajo v to kategorijo. To je naučeno in vseskozi mi nekako ne potegnejo. So pa dobri, kapo dol, posebno ta finalni nastop je bil zakon. Gajka, Clara, Tejka, vidim, da ponavljam, sam sproti pišem komentarje in bom kar pustilauser posted image . Aha, tudi ve razmišljate o potrošnji tistih par everčkovuser posted image user posted image user posted image

Oblačenje. Za v vrtec sem ji danes dala oblekco, spodaj bodi s kratkimi. Sicer sem ji dala jopico, pa sva jo pustili v avtu. Ima pa sandalčke brez nogavičk, na glavi pa klobuček

Izjavo o hiši sem slišala samo iz ust tistega fanteta s 7 palčki in ženo, ki nujno potrebuje stilista ali pa vsaj nekoga, da ji pove, da je njen čas s svetlečimi ličili minil pred 20 leti...
Mah, danes sem čist preveč žleht. Hmmm, zakaj se že nisem prijavila na SIT?

user posted image

Nič, moram v vrtec po malidve. Zvečer dokončamuser posted image Caooooooooooo

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
9.6.2010 6:32:38   
anita goitan
jutroo

evo izvoliteuser posted image user posted image user posted image , gajka tebi pa serviram odpustnicouser posted image

Punce imam pestro, zelo živahno, včeraj se niti 5min nista pokrivali s spanjem..ob 21ih sem padla v postlo...

šibam

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
9.6.2010 8:00:43   
Zoja Miša
Jutro.

Anita upam, da ti punci uspe porihtati vsaj za isto eno uro spanja! Ampak nam si še kavo skuhala. Carica.
Mi včeraj opravili uspešen nakup čevljev.user posted image Keen so nam preširokiuser posted image , tako da smo sedaj kupili vse Cicibanove. Čevlje - opanka varianta, a spredaj zaprti. Potem smo pa vseeno kupili še ene ''teva'' varianta, ampak Cicibanovi, usnjeni, kar je verjetno še bolje. Za v vodo pa niso. Ampak, za v vodo bi ji pa kar kake plastik fantastik vzela, prodajajo to na štantih, tiste ''češke'' sufr copate.

Potem sem bila pa tako zmatrana zvečeruser posted image . Verjetno zato, ker sebi nisem nič kupila.user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
9.6.2010 8:37:06   
tejkaz
Dan

Zoja Miša, super za dober nakup. Naslednjič si pa ti na vrsti user posted image

Anita, hvala za kavico. Dokler sta punci zdravi, je vse ok, tudi če kdaj pa kdaj ne spimo najbolje in nimamo nič časa zase. Uživajte in razvajajte se, dokler se lahko. Meni je včasih kar žal ko moramo zvečer iti spat. Tako malo časa sem z njima, da mi je žal vsake minute, ki ju zamudim.

Da vam povem eno štorijo. Včeraj me je tašča non stop klicarila v službo. Nisem se mogla pogovarjat z njo, ravno včeraj sem imela cel dan šefa za vratom, zato sem jo stalno prekinjala in ji pošiljala sporočila naj mi napiše kaj je. Ko sem končala, sem jo poklicala naj mi zdaj končno pove kaj je (ne vem če sem že napisala da sva s taščo na bojni nogi - to je tudi cela štorija) In tašča reče (dobesedno): Danes bi rada tvoja otroka, Jaša in Mašo, odpeljala z vlakom v Ljubljano na sladoled. WTF?! Najprej sem si mislila, da me zafrkava. Ok, prvič, sama moja otroka ne boš odpeljala nikamor, ker sem že vnaprej videla, kako ju lovi po Ljubljani. Drugič, ne gremo po vročini in gužvi v Ljubljano. Tretjič, ne gremo v Ljubljano z vlakom. In četrtič: moji hčeri ni ime MAŠA!! Se je hitela opravičevat, da je čisto zamešala imena in da je čisto raztresena, ker jo je šefica v službi nekaj nadirala (in ona v tem stanju namerava  odpeljat moja otroka Jaša in Mašo sama z vlakom v Ljubljano??). Razjezilo me je, kako si lahko lastna babi ne zapomni imeni svojih vnukov. Po prošnjah in solzah, sem prošnji ugodila, s tem da sem šla jaz zraven. Polomija! Nikoli več. Z mislimi je bila ne vem kje, nisem ji mogla zaupat da bi na enega otroka popazila kot se spodobi. Otroka sta bila sicer nad vlakom navdušena, problem je nastal, ko smo morali v Ljubljani izstopit in iti peš naprej. Jaša se ni premaknil. Hotel je gledati vlake. Vpil je, se metal po tleh (zares), da ne gre naprej, da hoče vlake gledat, ker vlaki piskajo in delajo brrrmbrmm. Ko nam je končno uspelo pojesti sladoled (btw kepica vodenega navzgravžnega sladoleda v centru Ljubljane stane 1,5€ to je cca.350-400 bivših tolarjev), smo spet odhiteli nazaj na vlak. V Medvodah pa spet z jokom dol. Na koncu je tašča želela, da gremo še dediju povedat, da smo se z vlakom peljali (jupi). Sem ji kar rekla, da če ga zanima naj kar sam pride dol, ura je bila sedem, mi se začnemo pačasi spat spravljati ob tej uri. In tast je res prišel dol - ob pol desetih!! In vprašal, če otroka že spita!? Verjetno mi ni treba napisati kaj sem mu odgovorila, lahko samo povem, da nisem bila najbolj vesela njegovega obiska.

Danes gremo pa na družinsko kosilo, ker ima tašča rojstni dan. To bo tudi komedija. Mi, tašča in tast, mlajši leni brat, še z njegovo bolj leno in zjamrano punco, starejši brat z nosečo punco (nič hudga, če je noseča bolj hudo je, ker smo, da je noseča, smo izvedeli na FB) in še dva psa. Komedija, ja.

Danes ni šefa v službi, si je vzel prost dan, ker gre kupit televizijo, tako da bo dan malo bolj v izi.

Lep dan

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3887
9.6.2010 8:40:09   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
evo izvoliteuser posted image user posted image user posted image , gajka tebi pa serviram odpustnicouser posted image

Si ti eno zlato bitje! user posted image No, evo, samo tole odpustnico sem še čakala, zdaj pa lahko kar grem! user posted image

Sem ravno s CTGja, itak nič pretresljivega (kot da sem kaj pričakovala, ker glede na moje izkušnje meni CTG še med akcijo nič pametnega ne pokaže user posted image ). Pa nekako mi današnji datum ni všeč, kombinacija lihe in sode cifre... user posted image Mogoče jutri? user posted image

user posted image Tiste, ki imate 2 ali več user posted image : a ste vedno rodile približno enako glede na PDP (pribl. enako dni pred ali po PDP)?

anita g.
- še enkrat, dobra si, da ju takole krotiš (mene kar sram priznat, da mi je tele zadnje dni ful kriza imeti Roka, ker on bi samo divjal okrog, jaz se pa komaj kotalim za njim, pa še zunaj mi je čisto prevroče user posted image ). Upam, da te ne bo tole še dodatno izčrpalo! user posted image

ZM - pol pa hitro še vsaj en manjši šoping zase, da boš fit! user posted image

tejkaz - user posted image Oprosti, sem se mogla nasmejat tvoji dogodivščini in planiranemu kosilu. Ja, vidim, da se imate res radi! user posted image Kaj naj ti rečem, če greste kam ven na kosilu, izbiraj jedi po številkah na desni strani. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 9.6.2010 8:44:59 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
9.6.2010 8:49:38   
tejkaz

tejkaz - user posted image Oprosti, sem se mogla nasmejat tvoji dogodivščini in planiranemu kosilu. Ja, vidim, da se imate res radi! user posted image Kaj naj ti rečem, če greste kam ven na kosilu, izbiraj jedi po številkah na desni strani. user posted image

Nič se opravičevat, je bilo mišljeno in napisano tako, da se malo nasmejite. user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
9.6.2010 9:02:19   
Zoja Miša
Tejkaz user posted image user posted image user posted image  madona, vi pa imate pestro. Kako vam je pa kaj bilo zraven še vroče, nisi napisala. Sploh ne vem, kaj naj komentiram, ker je res smešno, za dol past, po drugi strani pa, če resno pomisliš, zelo žalostno. Da ime, kao zameša?user posted image  Pa imate sploh imate kakšno Mašo v familiji?

Gajka, potem pa jutri v akcijo!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
9.6.2010 9:07:03   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Tejkaz user posted image user posted image user posted image  madona, vi pa imate pestro. Kako vam je pa kaj bilo zraven še vroče, nisi napisala. Sploh ne vem, kaj naj komentiram, ker je res smešno, za dol past, po drugi strani pa, če resno pomisliš, zelo žalostno. Da ime, kao zameša?user posted image  Pa imate sploh imate kakšno Mašo v familiji?

Nobene Maše. Jaz sem bila od začetka čisto razočarana, potem žalostna, na koncu mi je bilo smešno. Vroče niti ni bilo tako zelo. Po Miklošičevi v Ljubljani je senca in prijetno pihlja.

Gajka, Evo sem rodila 16 dni pred rokom, Jaša pa 15 dni pred rokom. Moja sestra sina 19 dni pred rokom, hčerko pa 11 dni po roku.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3891
9.6.2010 10:29:19   
MATEJKA_
gajka - prvi točno na rok, drugi 5 dni pred rokom

ja, jaz sem spet malo tu - po dolgem času... dela ne zmanjka, časa pa vedno premalo... pii smo prejšnji teden odstranili ograjico s postelje, tako, da zdaj spi v normalni postelji. prvo noč je dol padla, pol pa ne več... ko je padla, je najprej ful planla v jok, ker se je prestrašla, pol pa jo je ati vprašal kaj se je zgodilo, pa se je začelka smejat in rekla pia padla... jaz pa cela panična...
zdaj pa gruntamo, kak je naj stranišča navadimo... tu pa tam mi jo uspe gor dat, dostikrat pa enostavno noče...

Neposredna povezava do sporočila: 3892
9.6.2010 11:23:56   
anita goitan
Zoja spi, Ulo imam v naročju mi telefon slini..

gajka Zoja bla na rok, Ula4dni čez..punce vemo zakaj je notr bolj luštn..kaj nas čaka potem..mal heca

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
9.6.2010 11:35:52   
bella02
user posted image

Tejka in HB, da imata otroka razsodno mamico, da ju ni pustila sama z babi v LJuser posted image . En user posted image zate!

Gajka, naj te ta vročina ne utrudi preveč in ja, odpustnico imašuser posted image

Zoja Miša, krasno za lep nakupuser posted image . Jaz sem si pa v Massu privoščla ene ful lepe japonke, so malo bolj nobel. Če najdem slikco, jih pokažem, morda jih celo slikam. so bli pa 50% znižani in sem dala 15€ user posted image . Teji sem kupila ene take poletne za na boso nogico.

Včerej zvečer sem prišla pogledat nazaj, pa od mojega posta dopoldne ni blo nič več napisangauser posted image . Ja, vreme je prelepouser posted image . Uživajte!!!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
9.6.2010 11:45:32   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Zmago sem privoščila vsakemu - tudi Lini jo, ampak.... Zame so bili MAESTRO da dol padeš. PA še za pogledat so fajn user posted image

user posted image  vidim, da nisem bila edina user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
9.6.2010 17:57:01   
clara23
tejkaz, jaz ne vem al naj se jokam al smejem user posted image user posted image . A kar MAŠA ji je reklauser posted image Ja šit no..in tudi meni se zdi prav, da ju nisi pustila sama z njo v Lj.

Midva z Markom sva šla pa danes na potep in druženje s prijateljicami po Tivoliju. Bilo je super, le da sem se vmes, ko sem v Čolnarni pila sok, skoraj zgrudila od strahu...Mark je namreč non stop skakal sem in tja in valda sem ga imela skoz na očeh. Kar naenkrat pa nekaj pogledam na tla, pa spet za Markom-njega pa nikjeruser posted image . Hitro ustanem, ga iščem z očmi, kličem..njega nikjer. Hitro šibam sem in tja med mizami in ga potem zagledam kako pleza na tisto leseno ograjo, na drugi strani pa tista mlakauser posted image . Se mi je kar stemnilo pred očmi..hitro sem stekla do njega, ga postavila z ograje, njemu je bilo pa itak fajn, ker mi je lahko pokazal kako je našel račko z mladičkiuser posted image Si sploh ne predstavljam kaj bi bilo, če ga nebi tako hitro našla..lahko bi mi padel tja notriuser posted image user posted image . Sem potem celo pot domov premišljevala kako smotana mama sem, da mi otrok takole uideuser posted image user posted image user posted image Pa kaj vse bi se lahko zgodilo..katastrofauser posted image user posted image .

Danes smo imeli v vrtcu prvi roditeljski sestanek. Vtisi so fajn, vzgojiteljico tudi poznam..samo zaradi logistike sem zdaj malo skeptičnauser posted image Sicer sem ga vpisala v vrtec v enoto Medvoška (ki je v centru medvod), kljub temu, da imamo na naši vasi na novo odprto enoto (ker tam poznam vzgojiteljico in je res v redu). Ampak zdaj, po sestanku, ki smo ga imeli v enoti na naši vasi, vidim, da sta tudi tukajšnji vzgojiteljici kar fajn..poleg tega imam ta vrtec skoraj pred nosom, tako da bi ga lahko peljala peš..po drugi strani pa, če zdaj vložim prošnjo za premestitev, bo to lahko šele oktobra, novembra, ko bo Mark že nekako sprejel tisto okolje, tisto vzgojiteljico, se bo navadil na njihova pravila, pa bo moral spet menjat enotouser posted image Ma sploh ne vem kaj naj..

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
9.6.2010 18:30:29   
gajka
clara23 - meni osebno se zdi bližji vrtec boljša izbira, ker bo lahko iste otroke srečeval tudi v prostem času. Pa po mojem bo tudi kasnejšo premestitev sprejel, mogoče starši delamo vedno po nepotrebnem paniko in se ne zavedamo, da naši malčki vendarle niso tako nebogljena bitjeca... user posted image Glede Tivolija pa si ne ženi preveč k srcu user posted image , ker starši vedno pomislimo na vse najslabše (očitno je to prirojeno), pa bi včasih mogli pomislit, kje vse smo se mi kot otroci podili, pa plezali itd., pa smo vsi preživeli samo s kakšno prasko...

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
9.6.2010 22:02:00   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Sayuri, dej mi poveš še tole. Gledam po netu tole za uši, oz. proti...ampak če kupim vse kar je, bom ob 100,00 eur, ki pa jih nimamuser posted image . Ali moraš perilo res oprati s tem Parasidose praškom? Ali moraš res vse (vzmetnice, sedežno-čeprav je usnjena...) pošpricati s spray-em? In ali za umivanje las res rabiš poleg losjona tudi balzam? In tale glavnik, ga rabiš?
O.K. mogoče res glavnik in losjon... Pa spray...
Ne vem no. Hvala za nasvet!
A ja, pa pri tem losjonu tudi piše, da ga moraš imeti 45 minut na lasehuser posted image ...kako naj Kajo Lino prepričam, da bo pustila to na miru?user posted image

Samo sprej PARASIDOSE KUPI. user posted image  Glavnik pride že not. OStalo peri z normalnim praškom user posted image . Drugače pa ja - 45 minut je treba imet gor. MA ni panike, saj otroci se zaigrajo. JAz sem ju med igro prešpricala. Še vedla nista, kdaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3898
9.6.2010 22:07:55   
sayuri
Sem prišla povedat, da še diham user posted image  in da sem srečala Krysio danes v Supernovi. user posted image  Tud za kafe nisva imeli cajta - obe leteči user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
10.6.2010 7:42:39   
tejkaz
Jutro

Saj vem, da še nobena danes  ni pisala, ker vse čakate na poročilo iz včerajšnjega kosila. user posted image

Ena sveža user posted image za dobro jutro. Jaz sem svojo že skoraj popila. Sicer sem že pridno v službi. Danes grem prej domov, ker gremo popoldan v ZOO z vrtcem. Vzgojiteljicama nisem nič kupila. Pa ne vem, nimam idej, po eni strani se strinjam z Gajko - jaz sem do septembra prijavljena na en projekt na MŠŠ. Vsak dan moram biti s srcem in dušo pri stvari, da česa ne polomim, ker so v igri lepi denarci, dopusta ne bom imela čez poletje skoraj nič. Šele oktobra ga bom lahko imela en teden skupaj. Pa mi noben ne bo rekel hvala. Po drugi strani se strinjam z Zojo Mišo, da je delo vzgojiteljice res hvale vredno. Skrbijo za 14 do 24 (drugo leto jih bo pri Evi 24) tujih otrok, borijo se s starši, ki so včasih preveč zaščitniški in tečnarijo za vsako figo (no, jaz sem že taka user posted image - če mi kaj ni všeč, povem. Evino vzgojiteljico že cel teden prosim, naj Evo ona namaže s sončno kremo, ker je vsak dan bolj opečena, ampak ne, vsak dan mi Eva pravi, da se je morala sama namazat. Eva je daleč najmlajša v skupini in se pač še ni zmožna sama dobro namazat. Če bo danes isto, bom pa kaj rekla. Pri Jašiju sem pa že včeraj rekla. Prišla sem ponj in je bil spet pokakan. V tem tednu vsak dan. Ja ja, saj vem, saj ne morejo stalno riti vohat kdo se je pokakal, ampak je moral biti že dlje časa pokakan, ker ima čisto rdečo rito. Že nekaj mesecev vsak dan kaka ob točno določeni uri in v tem času bi si pa lahko že zapomnile, da se bo pokakal zunaj in če je že tako, vsak dan pridem ponj ob isti uri, lahko bi ga deset minut prej preverile ali je pokakan ali ne. Ob treh se združijo skupine. Na tistih 10 otrok, ki jih je še  ob štirih tam, so 4 študentke. Eno bi pa že pogrešali, da bi otroke previjala.) Zašla sem iz teme, v glavnem vzgojitelji so super, edino kdaj pa kdaj ga pa fajn zafrknejo. Zakaj jima potem nisem nič kupila?? Aja, zato ker se po eni strani strinjam z Gajko. user posted image

Sem se pravkar zamislila sama nad sabo. Po mojem bom morala malo spustit svoje kriterije. Vedno bolj postajam podobna svojemu šefu, nihče se ne pogovarja z njim, nihče z njim ne deli tračev in čenč, nihče ga ne povabi na kavo, ker se ga bojijo. Še dobro da imam Nino (sodelavko).

Včerajšnje kosilo - sploh ni bilo tako hudo. Noseče punce in psov ni bilo. Ostali smo se pogovarjali tisto kar je bilo nujno potrebno, sicer smo pa pojedli in šli domov. Mi smo šli še na en sprehod. Tašča je zvečer prišla dol, se opravičit v moževem imenu, ker je tak  po domače povedano kreten, ki ga je treba trikrat prosit, da bo nekaj naredil, se ponudit za pomoč, če bi midva rada šla kakšen večer na sprehod ali v kino, da bi ju čuvala (ne vem, ne vem) in mi prinesla eno denarnico citiram: Da bova imeli enako. In res, denarnica enaka kot njena. Velika, sijoča, lakirasta, GRDA. Je celo rekla, da bo užaljena, če je ne bom imela, ker bi njej to res veliko pomenilo. user posted image

Clara, ne ne, nisi slaba mama. Super mamica si. Čisto vsaki se kdaj zgodi, da za hip pogleda stran in otrok nekaj ušpiči. Ravno toliko so stari, da jih vse zanima, ne zavedajo se pa še nevarnosti. Marku se ni nič naredilo, zato prenehaj s črnimi mislimi. Vem, lahko je reči, težje storiti. Se spomniš, ko je Jaša pred kratkim padel v tisti studenec pri našem bloku. Lep čas sem si zelo očitala. Tudi jaz sem mislila da sem nasposobna in slaba mami. In samo za hip sem pogledala stran. Vsaki se lahko zgodi, nekaj dni si še očitaš, potem ko pa vidiš, da je vse ok in ko pomisliš kaj vse se mu bo še v življenju naredilo in ga ne bom morala čuvati, ti bo lažje. user posted image
Sicer ga pa prepiši na Senico ali pa na Svetje. Verjemi, kar nekaj jih poznam, ki so jih prepisali, ker so otroci pogrešali igrišče in ker so jih morali za vsak praznik za cel teden voziti na Svetje, ker se Medvoška za vsak praznik zapre. Zdaj čez poletje bodo vsi vrtci razen Svetja zaprti in bodo vsi hodili na Svetje.

Matejka, lepo te je brati. Sem se ob tvojem postu spomnila, da je tudi naš Jaša danes ponoči padel iz postelje. Drugič v dveh mesecih odkar spi v mladinski postelji. Ponoči vse naredim v napol spečem stanju, zato sem pozabila.

Joj, ta post sem pisala 40 minut. user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?