|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del ***
15.6.2010 20:30:15   
Krysia
Iiiiiiiiiiiiiiii, Gajka, čestitke tebi, atiju in velikemu bratu Roku, mali Zari (ki niti ni tako majhna) pa veliko crkljanja in nežnosti v mamičinem objemu! user posted image user posted image

Nič, šibam še mal mature popravljat - do 19h bla na izobraževanju, pol pa po Roka k mojim pa domov pa spat ... mamo pa to srečo, da lepo sam zaspi ... ga damo v postlco, kaj zapojemo, rečemo lahko noč in on se umiri in ponavadi čez 10 minut že spi ... upam, da tako tudi ostane ...

Se tipkamo - upam, da še ta teden!

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
15.6.2010 20:41:08   
sayuri
O mašina, tole je pa bla brzina. user posted image

Gajka in družinica, vse lepo ob rojstvu sončice Zare. user posted image user posted image user posted image ZAre so ene take fejst babnce user posted image  user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
15.6.2010 21:24:35   
K_a_t_j_a
Gajka uuuu tole je bla pa brzina!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iskrene čestike tebi gajka in ostali družinici ob rojstvu princeske Zare!! user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
15.6.2010 21:40:05   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Dan...
Ravnokar sem dobila sms od naše Gajke...
"Od 17:23 je naša družinica bogatejša za eno fletno punco po imenu Zara, tehta 3865g, dolga je 53cm."

Gajka, iskrene čestitke ob rojstvu princeske Zare!!!!!

user posted image

Uuuuuuuuuuu kaj vidim!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Gajka je spet pohtela (ma kaj je recept za tak hiter porod?user posted image )

ČESTITAM ZA ZARO!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
15.6.2010 21:44:00   
Erin

GAJKA BO ZIBALA  user posted image user posted image user posted image

(pobiramo "stave"user posted image )

13..6. - Zoja Miša
15.6. - tejkaz, K_a_t_J_a
16.6. - sayuri, sandra123
17.6. - Erin
19.6. - Ryssa
22.6. - Gajka

...da vidimo katera od nas je največja čarovnicauser posted image user posted image

In naši "čarovnici" staaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ej punci... povejta... kdaj bomo pa mi spet mel user posted image ? Aja pa cifre za loto mi povejtauser posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
15.6.2010 21:52:13   
nell
Jeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tole je blo pa res hitro.

Gajka čestitke vsem, veliko prijetnega crklanja. user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
16.6.2010 7:01:14   
tejkaz

Dan...
"Od 17:23 je naša družinica bogatejša za eno fletno punco po imenu Zara, tehta 3865g, dolga je 53cm."

user posted image

Čestitke, mami user posted image user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
16.6.2010 7:02:21   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

13..6. - Zoja Miša
17.6. - Erin
19.6. - Ryssa
22.6. - Gajka

...da vidimo katera od nas je največja čarovnicauser posted image user posted image

In naši "čarovnici" staaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ej punci... povejta... kdaj bomo pa mi spet mel user posted image ? Aja pa cifre za loto mi povejtauser posted image user posted image

Vaja dela mojstra, Erin. Kar se pa lota tiče, pa cifre šparam zase user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
16.6.2010 7:55:28   
PABLO
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Tako punce, očitno bomo kmalu na cilju. Meni pridno odteka voda, popadkov še ne čutim, čakam še mojega, da pride iz službe. Če se pa še popadki začnejo, pa imam brata v pripravljenosti.
Uživajte v preostanku dneva!

Dan...

user posted image

Uuuuu, BRAVO gajka, ISKRENE ČESTITKE user posted image  user posted image  user posted image   za tako brzinsko akcijo user posted image !!!

VSE dobro ob rojstvu princeske Zare user posted image , veliko čarobnosti in nepozabnih trenutkov celi družinici, Roku pa čestitke za dobljeno častno nalogo velikega bratca user posted image   user posted image ! Veliko sreče in zdravja vsem user posted image !

< Sporočilo je popravil PABLO -- 16.6.2010 7:57:40 >

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
16.6.2010 8:58:47   
Zoja Miša
To sem čakala...na koncu zamudimuser posted image .
Gajka, iskrene čestitke!!! Zara, dobrodošla na ta svet! user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam, da te vidim....upam, da se bo mami hitro dobro počutila, da se nam kaj javi! user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu PABLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
16.6.2010 9:13:20   
Zoja Miša
Pri nas kaj je novega...ja ničuser posted image .

Tejkaz, vidim, da ne spite...nimam pojma, kaj bi lahko bilo. Kaja Lina se premetava in nekaj stoka, ampak, mislim, da ji je bilo danes malo vroče, pa sem malo preluftala ob 2h zjutraj, potem je spala naprej. Spi pa tudi ona samo v bodyju ali tanki pižamici s kratkimi rokavi. Pokrita ni, ker živčnega faše, če ji samo pleničko čez noge damuser posted image .
Glede čarovništva...hmmm...če maš kak urok, bi mi prav prišel v zvazi s službo....user posted image
Nell, trebušna viroza, bljek. Hitro se je znebi! In super za podaljšanje!user posted image

Še kaj napišem....če se bo htela splohj katera z menoj pogovarjatiuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
16.6.2010 10:09:39   
Ryssa
Čestitke gajka!!!
Takšne nosečnosti in poroda si pa res lahko vsaka samo želi user posted image
Super!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
16.6.2010 10:59:31   
MATEJKA_
zdravo. eno vprašanje glede mojega ta mlajšega- ima katera izkušnje z alergijo na KM pri otrocih?
leon je zdaj že 4m in sumimo na alergijo na KM. alergologa imamo komaj čez 2m, ta mali pa ne pridobiva več tolko na teži - ni še kritično, ampak 500g na mesec samo. je pa 8x na dan. glede na količino obrokov, bi morala teža biti malo drugačna. drugače imam mleka dovolj, to ni problem, je pa očitno premalo kalorično, glede na to, da pač cel kup zadev ne smem jest. zato bi mu rada zdaj mogoče in zvečer raje še dodajal. najprej bi sprobala navadni aptamil in vidla, kako bo reakcija, šele če ne bo prensel, bi sprobala aptamil za alergike. ima katera kaki drugi predlog?

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
16.6.2010 11:26:41   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

drugače imam mleka dovolj, to ni problem, je pa očitno premalo kalorično, glede na to, da pač cel kup zadev ne smem jest.

Mleko ni nikoli premalo kalorično, ne glede na to kaj ješ in česa ne. A samo zato ker premalo pridobiva na teži sumiš na alergijo na mleko? Ima kakšne izpuščaje?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
16.6.2010 12:01:21   
dojenč
LEPO POZDRAVLJENE, DRAGE MOJE  PRIJATELJICE!
NI ME BILO KAR NEKAJ MESECEV, RAZLOG ZATO PA JE BIL MOJ RAČUNALNIK V SLUŽBI!
imel je tolko virosov da je delal z polževo hitrostjo, in zadnjih nekaj tednov, je mrknil, doma pa le če je mogoče se računalnika sploh ne dotaknem.
za vse tiste ki ste me pozable_ sem žanina mamica.
nisem še vas uspelsa prebrat, nečesa pa vseeno nisem zgrešila: GAJKA, ČESTITKE ZA NOVOROJENKO, PONO ZDRAVJA IN PONOVNEGA CARTANJA
 NO, pa bom vseeno nekaj napisala, kako kaj živimo, nevem če veste, a z žano  sva bile marca v bolnišnici, vzrok za to so bili vročinski krčki, ki jih je dobila ko sem jo eno jutro peljala v vrtec, imeli pa sma že slikanje možganov, tako da je vse ok.
včeraj sva imele še kontrolo vode, a ker ni hotela lulat, sma danes mogle nazaj( no neem če veste, moja mala razvajenka, je že več kot 2 meseca suha, ne lulamo v hlačke in nev plenicouser posted image user posted image ,  dudo smo ukinili s 1 aprilom, in tudi to smo premagali brez problemov.napreduje super, ( je bila pohvaljena glede govora s strni zravnice, d govori kot 3- letnica, res ima obogaten zaklad, jaz pa p0ravim da ima to po meni, saj jaz nikoli nisem tiho in kar naprej nekaj klepečem.
imam pa še dobro novico za novo leto ZIBAMO!!!!!!!!!!!!!

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
16.6.2010 12:04:42   
dojenč
NO, DRAGE PUNCE ne jaz ampak moja sestrica je spet noseča, in jaz bom spet ponosna tetka in BOTRAuser posted image user posted image
pri sestri doma pa imamo kardelov psov, njeni psička je namreč skotila 12 mladičkov, žal so 4 umrli, 8 pa se jih imamo! vem da bo morda mislil da smo malo nori, ampka preprosto nimamo srca da bi jih pobiliuser posted image
tako da če bi katera imela kakšnega peseka: se priporočam.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
16.6.2010 12:42:17   
dojenč
user posted image
no, to pa je naša žana, slikana v vrtcu

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
16.6.2010 12:47:00   
dojenč
user posted image

tole so pa  kuški, rojeni 4.6 2010 in bodo čez kakšen 1, 5 mesecev pripravljeni, na dobro družino ki bodo zelo, lepo skrbeli zanj in mu nudili toplino in ljubezenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
16.6.2010 12:47:48   
dojenč
takole, malo sem se javila, malo še pa bom prebrala, da lahko sem kaj pokomentiram,

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
16.6.2010 13:09:56   
K_a_t_j_a

zdravo. eno vprašanje glede mojega ta mlajšega- ima katera izkušnje z alergijo na KM pri otrocih?
leon je zdaj že 4m in sumimo na alergijo na KM. alergologa imamo komaj čez 2m, ta mali pa ne pridobiva več tolko na teži - ni še kritično, ampak 500g na mesec samo. je pa 8x na dan. glede na količino obrokov, bi morala teža biti malo drugačna. drugače imam mleka dovolj, to ni problem, je pa očitno premalo kalorično, glede na to, da pač cel kup zadev ne smem jest. zato bi mu rada zdaj mogoče in zvečer raje še dodajal. najprej bi sprobala navadni aptamil in vidla, kako bo reakcija, šele če ne bo prensel, bi sprobala aptamil za alergike. ima katera kaki drugi predlog?

Tudi Jan je tako malo dobival na teži ali celo manj kot si ti napisala, začelo se je pa pri treh, štirih mesecih. Tudi meni so govorili, da imam zgleda bolj "švoh" in ne dovolj kalorično mleko... Jedla sem pa vse. Ampak pri Janu se je izkazala alergija na KM in jajce.
Ali ima tvoj ta mali kakšne krčke, zelo sluzasto blato? Mogoče kakšne izpuščaje? Pri nas se je kazala alergija tudi po izpuščajih (atopični dermatitis). Jan ima še danes alergijo na jajca, mleko (minimalno), lešnik in arašide.
Ponovno testiranje imamo avgusta in upan, da bo kakšna alergija manj. Vsaj mleko.
Drugače je pa baje pri vas v MB neka alergološka ambulanta, ki ni treba dolgo čakat. Svetujem ti, da malo pogledaš po forumu tukaj na RR o alergijah.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
16.6.2010 13:13:45   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

drugače imam mleka dovolj, to ni problem, je pa očitno premalo kalorično, glede na to, da pač cel kup zadev ne smem jest.

Mleko ni nikoli premalo kalorično, ne glede na to kaj ješ in česa ne. A samo zato ker premalo pridobiva na teži sumiš na alergijo na mleko? Ima kakšne izpuščaje?

eh... za alergije sem skoraj 100% da jo ima. simptomi: večdnevna drsika, zeleno blato s sluzjo, bruhanje, izpuščaji in ekstremni krči, če pijem mleko ali jem kakršnekoli mlečne izdelke (tudi tam kjer samo samo kako mleko v prahu dodano - keksi ipd.) - velja tudi za iz. brez laktoze. podobna reakcija je tudi pri kakavu in paradižniku, ampak je reakcija bolj blaga.  in zaradi tega že skoraj 2 meseca ne jem nobenih ml. beljakovin ipd., svežemu sadju in zelenjavi pa se btudi moram izogibat. to pa še kako vpliva na kakovost mleka. ker nimam od kod vitaminov in beljakovin vzet...

pri alergolugu sva že naročena - v bolniči čakalna doba 3 mesece, privat 2 meseca... naročena za sredo avgusta.

bolj je problem to, da ponoči še 2x je (na začetku je jedel samo 1x), kar tud pomeni, da ga dnevni obroki ne nasitijo.

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 16.6.2010 13:15:55 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
16.6.2010 13:15:12   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

user posted image
no, to pa je naša žana, slikana v vrtcu

dojenč tale tvoja pupika je pa tak luštna in kar malo več ji zgleda po starosti. Pa super za odvajanja od pleničke in dude. user posted image user posted image user posted image Nas še to vse čaka. Sam je Jan zmeraj bolj navezan na dudo in ne vem, kako bo ta projekt uspel. Glede kakanja in lulanja v kahlico, pa pri nas še ni nič zanimivo. Je kahlica zaenkrat kot igrača. Ve, da se lula in kaka notr, ni pa šanse, da bi šel sedet gor in kaj od tega uresničil. user posted image Pa sej enkrat bo že...

Tile kužki so pa tak cart!! user posted image Upam, da pridejo vsi v takšne družine, ki jim bo lepo. user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image , da boš zopet postala teta!! Jaz sem pa že čist mislila, da boste pri vas zibali ponovno.user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
16.6.2010 13:17:17   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Tudi Jan je tako malo dobival na teži ali celo manj kot si ti napisala, začelo se je pa pri treh, štirih mesecih. Tudi meni so govorili, da imam zgleda bolj "švoh" in ne dovolj kalorično mleko... Jedla sem pa vse. Ampak pri Janu se je izkazala alergija na KM in jajce.
Ali ima tvoj ta mali kakšne krčke, zelo sluzasto blato? Mogoče kakšne izpuščaje? Pri nas se je kazala alergija tudi po izpuščajih (atopični dermatitis). Jan ima še danes alergijo na jajca, mleko (minimalno), lešnik in arašide.
Ponovno testiranje imamo avgusta in upan, da bo kakšna alergija manj. Vsaj mleko.
Drugače je pa baje pri vas v MB neka alergološka ambulanta, ki ni treba dolgo čakat. Svetujem ti, da malo pogledaš po forumu tukaj na RR o alergijah.

ima vse te simptome... to je najkrajša čakalna doba, kar je trenutno... v bolnici je celo 3 mesece.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
16.6.2010 13:18:30   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

13..6. - Zoja Miša
17.6. - Erin
19.6. - Ryssa
22.6. - Gajka

Vaja dela mojstra, Erin. Kar se pa lota tiče, pa cifre šparam zase user posted image

Men se je pa kar "usralo" po domač povedno. user posted image Jaz malo kdaj kaj trofim. 5.6. se mi je zdel tak lep datum, pa še točno 23 mesecev sta narazen. user posted image

Ja, ko bi vedela za loto cifre, bi bilo pa super! user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
16.6.2010 13:19:13   
MATEJKA_
dojenč in druge - kak ste začele odvajat od plenice? jaz našo probam včasih dat na strnaišče (imamo tisti nastavek) - tu pa tam se je mogoče polulala noter, akat noče. drugače pa za lulanje ve včasih že prej povedat, za blato pa ne - pove komaj, ko že začne pritiskat.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prazniki na delovni dan v letu 2025
V letu 2024 je kar 12 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2025? Koliko praznikov bo prineslo dela prost da...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?