dojenč
|
LEPO POZDRAVLJENE, DRAGE MOJE PRIJATELJICE! NI ME BILO KAR NEKAJ MESECEV, RAZLOG ZATO PA JE BIL MOJ RAČUNALNIK V SLUŽBI! imel je tolko virosov da je delal z polževo hitrostjo, in zadnjih nekaj tednov, je mrknil, doma pa le če je mogoče se računalnika sploh ne dotaknem. za vse tiste ki ste me pozable_ sem žanina mamica. nisem še vas uspelsa prebrat, nečesa pa vseeno nisem zgrešila: GAJKA, ČESTITKE ZA NOVOROJENKO, PONO ZDRAVJA IN PONOVNEGA CARTANJA NO, pa bom vseeno nekaj napisala, kako kaj živimo, nevem če veste, a z žano sva bile marca v bolnišnici, vzrok za to so bili vročinski krčki, ki jih je dobila ko sem jo eno jutro peljala v vrtec, imeli pa sma že slikanje možganov, tako da je vse ok. včeraj sva imele še kontrolo vode, a ker ni hotela lulat, sma danes mogle nazaj( no neem če veste, moja mala razvajenka, je že več kot 2 meseca suha, ne lulamo v hlačke in nev plenico , dudo smo ukinili s 1 aprilom, in tudi to smo premagali brez problemov.napreduje super, ( je bila pohvaljena glede govora s strni zravnice, d govori kot 3- letnica, res ima obogaten zaklad, jaz pa p0ravim da ima to po meni, saj jaz nikoli nisem tiho in kar naprej nekaj klepečem. imam pa še dobro novico za novo leto ZIBAMO!!!!!!!!!!!!!