Zoja Miša
|
Anita, dopoldne tako ne morem. Kaja Lina ne zaspi sama. Sem jo tudi jaz razvadila. Pa ponavadi dopoldne lepše zaspi, kot zvečer. Zvečer bi ona še kar nekaj...pa jo potem včasih kregam...pa mi moj potem teži, da sem prehuda . Ampak, če petnajst do devetih še kar telovadi, ji moram dopovedati, da zdej je pa dovolj, a ne? Potem včasih reče sama, da bi šla v svojo poslico, se uleže in zaspi, ampak moram biti zraven. Zdej bi jo pa tudi jaz rada navadila, da zaspi sama, pa nimam ideje kako. Pa potem si včasih tut mislim, da nema veze...sej enkrat me bo pa še ven naganjala. Pa tako lepo mi je, ko se k meni stisne....Sem ravno včerej študirala, kako hudo mi bo, ko bo v bistvu celo poletje, bolj kot ne na morju. Amapak me tolaži misel, da je Lošinj zanjo naložba zdravja, za zimo. Gajka, ja kej pa vem, celega dopusta tudi ne bi porabila, ko bi ga še za zimo imela...sploh, ker ne vem, kako se bo speljalo naprej. Druga služba je še v oblakih . Ja, bi bil pa zakon sedaj novo dobit in se zmenit, da septembra začneš...potem pa dopust celo poletje koristit...