Krysia
|
Evo, preden grem teste popravljat, se še vam malo javim ... Zoja Miša, s sayuri sva bili res leteči - njo sta čakala mož in Filip, jst pa z vrečkami iz trgovine in tud vsa naspidirana ... sva pa 5 minut čvekali - bi se morali takoj usest na kavo, pa bi blo ... clara23, nisi slaba mamica! Sej veš, kako so tile naši miškoti hitri - v trenutkzu so na drugem koncu sobe / dvorane / igrišča ... mi je glih en dan sodelavka razlagala, da ji je sin (3 leta) odtaval stran od nje, pol ji je pa še rekel, da se je ona zgubila ... Drugač pa srečno na izpitu! tejkaz, tole z denarnico je pa too much. Posprav jo, pa nikol jo ne vzet s sabo - reč, da je prevelika za v žep al pa da ne paše k tvojim čevljem, sej je vseen. Mislim halo!?!?! Pa dobr, da si ti tko pametna, da nisi Jaše in "MAŠE" pustila z njo samih v Ljubljano ... joj, men je blo smešno, ampak so mi šli hkrtai tud lasje pokonci ... Ga pa moja tašča tud včasih biksa - mi je rekla zadnjič, da ji je Rok ušel v trgovini med police pol jo je pa klical pa ga je kr mal pustila in to tko, da ga ni vidla, on pa nje ne. Men je šlo pa sam po glavi, da bi ga komot kdo zagrabu pa odpeljal ... grrr. Pa sem ji lepo rekla, naj ga da v voziček (un nakupovalni, ker se ful rad vozi tm na unem "sedežku" pa čist mir da), pa mi je rekla, da sej če mu da žemljo, čist lepo zraven nje hodi ... pol sm pa čist znorela, ker sem jst ful proti futranju otrok v trgovini .. sem pač mnenja, da naj se nauči, da se v trgovini stvar kupi, poje se pa zunaj al pa doma (pa tud če me zdej napadete ... sej prio otrocih me niti ne moti, če jejo v trgovini, ampak ko pa vidim kakšno fino damico, ki si v usta baše žemljo, pol pa na blagajno sam uno vrečko prinese, me pa tud vse mine - zečne se pa to v otroštvu, če mene vprašate ... no, pa sem zašla s teme, sorry). Pa ne postat podobna šefu, prosim ... dej se mal z Nino druž, pa bo! Da vam jst povem svojo dogodivščino od danes - pa ne dat tipom za prebrat, ker bo komentar, da to se pa sam ženski lahko zgodi! Skratka, mož na terenu (štajerska), Rok in tašča na sprehodu, jst se oblečem za v službo (svetle hlače in majčka), grem v avto speljem in pristanem z enim kolesom čez robnik v luknji ... stopim po gasu - ne pomaga. Grem ven, kličem moža - ni dosegljiv, kličem očija - na terenu na Ptuju. Kličem v šolo, da bom ful zamudila ... Vzamem dvigalko, se mal umažem s šmirom in ugotovim, da ne znam uporabljat tega čuda tehnike ... kličem moža, mi da inštrukcije ... se grem preoblečt v ene bolj klošarske cunje in nazaj na delo .... sem se fajn matrala pa podstavljala vse mogoče pod gumo, da sem na koncu lepo zapeljala nazaj na trdna tla ... joj, kolk sem bla ponosna sama nase ... in pol se hočem it nazaj preoblečt in ugotovim, da sem si zaklenila ključe in telefon v hišo (mamo vrata brez kljuke na zunanji strani, tko da če jih zapreš, od zunaj rabiš ključ ...) Sej zdej mi je smešn, ampak takrat mi pa ni blo ... pol sem šla na lov za taščo in otrokom, da sta mi dala ključe in na koncu sem zamudila 20 minut (sej ne bi o tem, da sem mela danes sam eno uro - katastrofa). V glavnem, upam, da sem vas nasmejala ... in da je to vse, kar se mi bo neprijetnega zgodilo danes ... Ok, zdej pa res teste popravljat ...
|