|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del ***
1.6.2010 13:38:11   
bambi14
...za moje RR-ovke,...ja še sem med živimi in vam poklanjam:

Najprej je sama tema,
najprej je velik nič,
potlej je majcena deklica
in iz nje ljubek deklič.
Iz njega mamica zraste,user posted image user posted image
a raste dolgo in mnogo let,
potem pa je to kar naenkrat
in jaz pridem na svet.
Iz mamice zraste mama bogvekdaj,
kar nekega dne,
ko še sama ne ve,
da ji pada prvi sneg na lase.
Ko jaz odrastem,
raste mama počasi nazaj,
dokler babica ne postane
in pride z vnuki v raj.
(Tone Pavček)

Veliko mislim na vas ampak me cajt baše,...pa zdaj vas grem malo prebrat,...

user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
1.6.2010 13:47:18   
daja28
Ojla,

Še en mesec... Pol pa mal počitka. Moram še mal od sebe dat, da me sprejmejo še za kako leto (ja, spet bo treba šiht iskat).
A mate še kje tako srečo, da še niste dobili vrtca!!!!!
Tristo peklenščkov, še v Ljubljani nas bodo prej sprejeli.

LP nikoli dovolj časa za čvekanje
Darja

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
1.6.2010 14:13:27   
gajka
Vprašanje za tiste z 2 malčkoma in manjšo starostno razliko:
user posted image A je katera uporabljala buggy board in a se je zadeva sploh obnesla? A je to samo za lepe površine ali za kjerkoli? A se sploh lahko zadevo uporablja, če imaš športni del na vozičku čisto poležen (a ima sploh otrok prostor kje stat takrat)?
user posted image A ste uporabile tisti trik, da dojenček prinese ta večjemu eno darilce? Menda potem večji lažje sprejmejo user posted image ... user posted image

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
1.6.2010 15:10:22   
Zoja Miša
Gajka, Kaja Lina je kar dobro. vročine nima, malo smrka in kašlja. Sem s P govorila in nama HB ni bilo treba na pregled, ker sem tudi povedala, da sumim, da se je česa prejšnji teden v čakalnici nalezlauser posted image . Naj se cajta doma, če pa bi bile kakšne spremembe na slabše, se pa naj oglasima. Upam, da ne bodo!

Jaz sem bila danes na pregledu ščitnice in tisti scinigrafiji - to je slikanje, pa je, očitno mi zopet dela preveč, mislim, to vem, tudi jaz ker imam zopet 55 kg.user posted image  Dobim tablete...ja, pa bom zopet kmalu na 59 kg.user posted image Mah... nikoli ni prav.

Sandra, fajn, da si našla tako varuško in da ste vsi zadovoljni. Zakaj pa župnik ni pustil slikanja?user posted image

Tejkaz in Bella, user posted image za nezgode, ki so se HB končele dobro.

Katja, super!

Buhtlček, hojla! Kam boste letos šli, Grčija verjetno odpade?!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
1.6.2010 20:53:42   
Krysia
Evo mene, ne me še dat med pogrešane!

K_a_t_j_a, super za vrtec! Mi žal nimamo te sreče - smo 6. na čakalni listi, ampak dvomim, da bo šlo s septembrom ... mal sem razočarana, ker sem bla prepričana, da glede na to, da bo star že 2 leti, bo pa dobil mesto ... no ja, na 35 mest so dobil 146 prijav ... katastrofa ... pa sej bomo preživeli, tud če ne bo vrtca - mamo "babica servis" doma ... še dobr!

Daja28, kje si pa ti? Še dobr, da si se spomnila na nas! user posted image Pa bambi tud! user posted image

Zoja Miša, mi smo tud nekaj pokasiral - ne vem, al je to zarad butastega vremena al je kje drugje kaj pobral ... vročina, iz nosa teče in posledično smo se celo noč zbujal - sem kot zombi ... na srečo mam jutr popoldan pouk, mogoče se mi rata naspat. Ob 4h zjutraj sem ga preselila v mojo postlo, da sem lahko vsaj eno uro spala brez prekinitve - pol sem pa dobila brco v trebuh ... ja, sej vem, da ni fajn, da ga dajem k sebi spat, ampak verjemte mi, da sem bla že čist blesava ... moj možek pa tud ... zjutraj pa v službo .... no, ampak danes zvečer je šel brez problema v svojo postlo ...

gajka, di(v)jake je treba mal matrat, da ne ostanejo brez kondicije user posted image Pa sej veš - če ne matram jst njih, začnejo oni mene user posted image testi so pa srednje sorte - jim nočem grenit življenja glede na to, da sem že njihova četrta prfoksa letos ...

Ok, grem ... iskat kej sladkega v hladilnik ...

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
1.6.2010 22:35:46   
K_a_t_j_a
tejkaz čestitke za napredovanje v službi! user posted image user posted image user posted image Kakšne imajo pa kaj cene vaše lektorce? Rabim tudi izjavo lektorja (to je obrazec od faksa, ki ga lektor izpolni in fotokopijo lektorjeve diplome).

Crocksi; tudi Jan ima ponaredek in lepo hodi v njih. Pa sploh nisem vedela, da se dajo prat. Super! user posted image

Erin kak so luštne te supergice. user posted image

gajka kar odpočij si še tale teden, ko je Rok na počitnicah, še malo pa boste štirje in bo pestro pri vas doma. user posted image

clara23 uživajte na počitnicah!

Amelia user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša in Krysia držim pesti, da boste čimprej zdravi. Ja tole vreme je pa letos res kr neki. Ne vem kje se skriva poletje? user posted image Vremenarji pravijo, da bo baje poletje vroče in dolgo. user posted image

bella samo, da se dobro končalo tole s Tjašo. user posted image user posted image Pa kar tako naprej z izpiti user posted image , res bi zelo pridna, da takole vse pošlihtaš, mislim dom, punci, šola... Kapo dol. user posted image

sandra lepo, da je Tinino obhajilo lepo uspelo. Ja nekateri župniki so ornk čudni. user posted image In super, da bo varuška skrbela za Teji in Tajo. user posted image

daja28 in bambi lepo vaju je brat. Daja28 a vi imate tudi probleme z vrtcem user posted image
Joj ta naša država!! Pol pa neki denar dajejo v Grčijo in ne vem kam še vse... Da bi pa za slovenski podmladek poskrbeli pa ne!!!!  Kak sem jezna!! Grrrr!user posted image

Jan je bil danes taka sitka. Ne vem kaj mu je blo. Zadnje čase trmari še vzunaj, da me potem ljudje gledajo kot, da ne vem kaj delam z otrokom... user posted image Hvalabogu je vsaj apetit dobil. Zdaj je že na 11 kg. Pa pri zobarju smo bili in mu je zobke pogledala, je začuda odprl usta, ker doma so take muke zobke umivat. To se tolk dere zraven in zvija... Hvalabogu ima vse lepe in zdrave. Naslednji pregled ima novembra.

V soboto sem šla po ne vem koliko letih ven. Bila sem na 10. obletnici valete in je bilo super. user posted image Prišla sem domu malo pred pol drugo zjutraj. Res je pasalo malo it ven in se srečat s sošolci in sošolkami iz OŠ.

Nič se grem umit in pisat diplomsko.

Lepe sanje in mirno noč. user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 1.6.2010 22:41:16 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
2.6.2010 8:02:20   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a
tejkaz
čestitke za napredovanje v službi! user posted image user posted image user posted image Kakšne imajo pa kaj cene vaše lektorce? Rabim tudi izjavo lektorja (to je obrazec od faksa, ki ga lektor izpolni in fotokopijo lektorjeve diplome).

Sem jim poslala mail in ena mi je že takoj odgovorila ali fotokopijo cele diplome ali samo dokazilo o opravljeni diplomi. Cene zaenkrat ni sporočila še nobena. Jaz ti znam pa povedat samo koliko pride cena lekture za avtorsko polo za knjigo ali cena lekture za članek v reviji.

Imam slab dan danes. Joj user posted image Ponoči spet nismo spali. Začelo se je že ob desetih, trajalo do treh. Mamita, mamita, ga pokrijem, pobožam, spi, čez 10-30 minut ponovi vajo. Ob treh sem mu zagrozila user posted image da zdaj je pa dosti tega, da zdaj pa spat in ne pridem več k njemu, pa je mulo zares zaspal. Ob štirih so začeli že ptiči tako nažigat, mačke so se celo noč gonile.... Joj, joj, joj.... Ob pol šestih sem vstala, ker sem morala bili ob sedmih nujno v službi. No, saj moram biti vsak dan ob sedmih v službi, ampak ponavadi sem zaradi vrtca vedno pozna in si pol ure pavze kar zjutraj pišem in ne grem na kosilo (priznam, da mi zaradi odnosov v službi in zaradi nedela drugih počasi dol visi za vse in grem kdaj s sodelovko na kavo tudi za eno uro), zdaj sem pa dobila novo praktikantko, ki mi je včerej sveto obljubljala da bo ob sedmih v pisarni. Zaradi nje sem šla prej, spala manj, otrok zjutraj nisem videla, nje pa še NI! Ura je pa skoraj osem. Pa še spet ta tast. Zdaj živimo v istem bloku (onadva dva nadstropja višje). In naivna jaz sem pričakovala da bomo deležni kakšne pomoči. Običajno gremo mi od doma 6.45 ob 7ih sta v vrtcu, jaz 7.45 v službi. Do treh delam in sem 15.45 spet v vrtcu. Torej sta v vrtcu skoraj polnih devet ur. Zaradi te moje nove praktikantke (ki jih bo btw danes poslušala) se nam zdaj sistem poruši. Tast gre pa od doma 6.40. Včeraj sva ga prosila če bi lahko šel od doma petnajst minut kasnej in bi lahko mimogrede odložil otroka v vrtcu. In je rekel da NE, ker potem pade v gužvo in pride kasneje v službo (čeprav nima veze kdaj pride). In danes zjutraj se je menda on odpeljal od bloka, moj je šel pa z otrokoma peš v vrtec. Istočasno!! Grrr, ... tole pa ne bom kar tako tiho. Sem že včeraj vedela da ni šans da se zanesem na njih, zdaj so mi samo še dokazali. In jih ne prosim več za nič. Tudi otroka ne gresta več na Bizeljsko.

Sem se malo izkašljala, se opravičujem user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
2.6.2010 9:45:48   
clara23
Dan,

tudi mi se pridružujemo v klubu smrkavčkovuser posted image . Od ponedeljka zvečer vsi smrkamo in kašljamo in zaradi tega ne spimo NIČ. Mark joka na vsake 10-15 min, tako da sem že čisto fertik. Popoldan se pa učim, ker imam čez 10 dni dva zelo zelo težka izpita..ne vem kako bi bo tole ratalouser posted image Še apetit me je minil in se mi na trenutke tako zvrti, da skoraj skup padem..še tega se je manjkalo..

V ponedeljek smo bili v čatežkih, uživali maximalno, Mark je plaval z rokavčki in se na trenutke spuščal tako, da je plaval čisto samuser posted image . Drugo leto bomo šli pa za 1 teden-je že padla odločitevuser posted image .

Tejkaz, te čisto razumem s tem tastom..moj oče misli kako mi dela uslugo, saj kadar dela popoldan on zjutraj  odpelje Marka na sprehod za 1 uro. Ampak takrat, ko je on zjutraj doma je tako, kot bi imela še enega otrokauser posted image . Stvari pušča kjer mu padejo z riti, je itak na vsake 2 ure in ne pospravi za sabo, z Markom razmečeta igrače in ležijo povsod po hiši, za nameček vsega pa želi, da je kosilo že ob 11:30, tako da lahko v tisti uri, ko ju ni, samo pospravljam za njim in kuham kosilouser posted image . Sem tako slabe volje, da bi mu najraje kako odvajalo v hrano zamešalauser posted image . Pa da ne omenim kako me vedno nekaj komandira..kot da sem nesposobna za vse.."a si ga previla" reče na vsako uro in mu morem potem vsakič sproti razložit, da se še novorojenčka previja na 3 ure in da če bo pokakan bo že sam povedal. "A si mu dala za jest" reče, kot da misli, da mu nikoli ne dam nič za jest al kajuser posted image . "A mu boš dala žabe gor", pa mu  rečem da če je z lune padel, da junija mu pa ja ne mislim žab gor dajat. Pa ko prideva zjutraj dol, ga vedno najprej previjem, potem ga nahranim, umijeva zobke, obraz, potem se gre pa ven. On pa že od previjanja naprej stoji zraven in me sprašuje: "čez koliko časa bo pripravljen?" "A čez 5min? Čez 7min? 8min?" Ma take bedne fore ima, ki mene psihološko čisto uničijo in sem potem živčna kot hudič.

No, sem vam malo pojamrala..če se vam ne da brat, nikar..ampak zdaj ste verjetno že, ane?user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
2.6.2010 11:04:19   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

No, sem vam malo pojamrala..če se vam ne da brat, nikar..ampak zdaj ste verjetno že, ane?user posted image user posted image

Danes je torej dan za jamranje user posted image

Včeraj sem videla babi in Marka pri Pečjaku. Se je ravno nekaj trmal user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
2.6.2010 11:26:38   
Krysia
Evo mene spet - danes pregled pri G in šola popoldan ...

Roku še kar teče iz nosa, vročina mal je pa mal ni - zjutraj je bil brez, tko da sva šla vseen hodit - en krog, drugač se mu sfuzla, če mora bit kar naprej noter ... Me pa tale vrtec že mal jezi ... kdo hudiča je pa prišel noter, če mi z 80 točkami nismo? Sem danes klicala v vrtec, pa so mi namignili, da bi se vseeno znal najti prostor za nas ... da jih sicer ne smem za besedo držat, ampak da še nekaj kalkulirajo in preurejajo skupine ... no, upam, da bomo vseen dobili to mesto .. ker opažam, da se Roku ful pozna, da ni veliko v družbi vrstnikov ...  sicer je že po karakterju tak bolj previden in rabi nekaj časa, da se vklopi, tko da bi mu prav prišlo, da bi bil mal več v družbi približno tolk starih kot je on ...

Clara23, ko sem tole brala, sem tud jst ratala živčna. joj, se mi glih zmeša, da mi en skoz zraven stoji in me sprašuje take stvari ... sej men tašča podobno dela, sam sem ji enkrat rekla, če misli, da ne znam otroka za ven oblečt ...

tejkaz, upam, da si praktikantki dala lekcijo ... halo. A je sploh pršla potem u službo? PA upam, da boste tud vi začel spat čez celo noč ... Mi sam 2 noči ne spimo, pa sm jst čist adijo ...

Nič, pridne bodte, lepo se mejte, pa še kej napište user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
2.6.2010 12:04:24   
gajka
Še pozdravček od mene. Še vedno v enem kosu. user posted image Danes sem imela pregled in glede na vse znake se utegne zgodit, da bo tudi tale šjora malo prehitevala. user posted image

vrtec - mi še čakamo na odločbo. Menda je pri nas letos spet preveč vpisa in se vrtec pogaja s šolo za uporabo ene prazne učilnice. Če se ne bodo zmenili, bodo pač zavračali... user posted image

jamranje - ja, tudi to je treba ven spravit, je takoj bolje! user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
2.6.2010 12:07:56   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Danes je torej dan za jamranje user posted image

Včeraj sem videla babi in Marka pri Pečjaku. Se je ravno nekaj trmal user posted image

res??user posted image user posted image user posted image Ja, zadnje čase so izbruhi trme kar redno na dnevnem spisku..ampak smo jim v večini kos, tako da ni panikeuser posted image .

Krysia, ane kok je to smotanouser posted image Vedno ti nekdo diha za ovratnik in te kontrolira..beda. Ampak meni gre najbolj na živce to, da moj oče sam sebi niti jajca ne zna spečt, mene pa za take stvari sekirauser posted image Saj ga vsake toliko malo opozorim naj se za svoje stvari briga, ampak očitno ne dojame..ali pa noče dojetuser posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
2.6.2010 12:09:45   
clara23
aja, pa od enega izpita sem se odjavila..kako je svet spet lepšiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
2.6.2010 12:33:22   
gajka
clara23 - uf, si ne znam predstavljat, da bi bil moj oče tak. On je namreč Rokova varuška (ker mama še ni v penziji), pa ga vedno lepo previje, pa spat da, pa za jest mu naredi, pa kosilo skuha, še kremo za sonce mu namaže za ven... Me je vedno kdo čudno gledal, ko sem rekla, da bo prvo leto Rok v domačem varstvu, da ga bo ata čuval... Pa me je bilo kar precej strah, kako se bosta znašla, ampak njima ful laufajo zadeve. Ata mu včasih še pesmice poje (ko ne ve, da ga slišimo), pa še meni in mojemu bratu ni nikoli pel, ko sva bila majhna! user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
2.6.2010 12:42:59   
clara23
Gajka, ma saj kar se tiče igre je super. Bereta knjigice, pojeta pesmice, pripoveduje mu pravljice (to vse je že z nama s sestro počel, ko sva bili majhni), ampak glede ostalih stvari je pa poden. Moja mami mu more malo da ne še rit obrisat..ampak kakor ga je naučila, takega naj pa ma. Zame se bo vse tole enkrat končalo, ona ga bo morala pa do konca življenja pedenat od spredaj in od zadaj.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
2.6.2010 12:54:05   
sandra123
Dan...dan za jamranjeuser posted image ...no, za cel teden dopusta si splaniram, kako bom funkcionirala, pa kličem v službo, kot sva se s šefico dogovorili, pa mi reče, da moram ju3 nujno pridit v službo, ker je ena od kolegic na bolniški in imajo pravi kaosuser posted image ...Eh...toliko o tem, da pa moram pod nujno star dopust pokoristitiuser posted image user posted image ...Ma, sem kar jezna, nouser posted image ...
Cepljenje včeraj uspelo, ampak ju je cepila samo proti pnevmokokom, redno cepljenje bomo imeli šele julija....O tem, kako se je Taja ob cepljenju razjezila pa rajši ne bom govorila...še user posted image jo je komaj krotil v naročju, P pa se je samo čudila, od kod ji toliko moči...
Drugače pa...imamo težave s požigalcemuser posted image ...zdaj je že v 14-ih dneh drugič gorelo v naših zabojnikih za smetiuser posted image , sosedu so še zadnji trenutek zadnjič rešili avto, ga je po eni strani že kar dobro ogenj zajel...Ma, kaj je temu folku zmešanemu, no...še dobro, da ni avto eksplodiral, ker je ravno pri rezervarju za gorivo zagoreluser posted image user posted image

Gajka, kako pa stojijo zadeveuser posted image ...a se že kaj pripravlja, ko praviš, da vse kaže na to, da bo bejba prej prišla user posted image ...No, jaz sem ti itak 6.6. določilauser posted image ...
ZojaMiša, kako sta?
Tejkaz, še predobro te razumem glede tega nespanjauser posted image user posted image , pošiljam ti en topel user posted image ...Tudi moji2 smrklji sta ga sračkali ponoči že od 22.ure dalje...se je moral tokrat za spremembo še moj
user posted image nekajkrat do njiju sprehoditiuser posted image , ker jaz enostavno nisem več mogla...
Bella, user posted image user posted image user posted image , čestitke za še en uspešno opravljen izpit, pridna siuser posted image , pa HB, da se je vse srečno končalo pri Tjaši in da si uspela Tejo tako hitro pozdraviti...še user posted image user posted image user posted image user posted image za vas tri...

Ja, nič...gremo mal likatuser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
2.6.2010 13:07:18   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123
Gajka, kako pa stojijo zadeveuser posted image ...a se že kaj pripravlja, ko praviš, da vse kaže na to, da bo bejba prej prišla user posted image ...No, jaz sem ti itak 6.6. določilauser posted image ...

Hja, CTG kaže bolj malo (ampak meni tudi med popadki pred porodom ni kazal kakšne aktivnosti, tako da na to ne dam nič), trebuh se je ful spustil, od včeraj čutim ful napetost čisto spodaj nekje, trebuh čedalje bolj otrdeva... Za povrhu sem danes dobila še svečke zaradi vnetja... Ja, ja, se še spomnim, da si mi v 1. user posted image (sem jih dobila enak čas) rekla, da naj bi mehčale MV in pospešile porod, pa sem se ti takrat smejala. user posted image No, zdaj se očitno zgodovina ponavlja, svečke imam, pa samo še nekaj dni do 38t (toliko časa je Rok vztrajal)... Sem danes dobila datum za naslednji pregled čez 1 teden, pa mi G zraven reče, no, če boste sploh še prišli... user posted image Jah, očitno nihče več ne verjame, da bom še dolgo v enem kosu. user posted image
Pa user posted image za požigalce in tudi user posted image za "prisiljeno" prekinitev dopusta.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
2.6.2010 15:39:08   
Zoja Miša
Jaz v bolniški, pa delam na polno danes.user posted image Kajo Lino babi in dedi čuvata.
Vidim, da ste bile danes kar pridne. Jamranje je danes za vrsti, o.k., ampak o denarju ne bom (ga nimam , pa ne morem jamratiuser posted image )...vse drugo je pa kar o.k. user posted image

Krysia, niste dobili vrtcauser posted image . Ampak če ste 6sti, ga sigurno boste!n Držim pesti. Je za družbo in socializacijo res fajn! Pa pozdravite se!

Tejkaz, si imela pa res pestro noč. Upam, da bo danes bolje. Pa le zaupaj nam, kako si jo praktikatnki podkurila!user posted image Glede tasta sem brez besed! Mislim halooo!!!

Clara, pozdravite se. Pa glede očeta, mene si user posted image . Vem, da tebi ni smešno, ampak meni pa. Upam, da te take fore ne spravijo ob živce.

Gajka, bravo za tako varuško! Tvojega očeta - pohvale vredno. Jaz si mojega ne predstavljam pri previjanju. Pa da mi ne bi rodila zdej med vikendom, ker me ne bo! 6.6. bo, sej ti pravim, u šment, to je nedelja - bom v nedeljo zvečer malo sem pokukala.

Sandra, ma glej s te strani, si nepogrešljivauser posted image  In hvala, sva o.k. Malo smrka še in kašlja. Pa saj bi po mojem že lahko šla v vrtec, ampak bi rada, da se popolnoma pozdravi. Da bo potem vsaj še 14 dni zdržala, potem je do septebra fraj.user posted image

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 2.6.2010 15:40:46 >

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
2.6.2010 20:53:11   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

user posted image A je katera uporabljala buggy board in a se je zadeva sploh obnesla? A je to samo za lepe površine ali za kjerkoli? A se sploh lahko zadevo uporablja, če imaš športni del na vozičku čisto poležen (a ima sploh otrok prostor kje stat takrat)?
user posted image A ste uporabile tisti trik, da dojenček prinese ta večjemu eno darilce? Menda potem večji lažje sprejmejo user posted image ... user posted image

Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image  Neža noče več sedet v vozičku kar neki časa. 3 teden nazaj smo morali nov voziček kupit in hvala bogu in imel še kiddy board zraven. Neža uživa in tudi jaz imam mir na sprehodu user posted image

Ne user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
2.6.2010 21:41:59   
Erin

GAJKA BO ZIBALA  user posted image user posted image user posted image

(pobiramo "stave"user posted image )

6.6. - Zoja Miša, sandra123
7.6. - Gajka
9.6. - matejchi, naty13
11.6. - Erin, Krysia, clara23
13..6. - Zoja Miša
15.6. - tejkaz
16.6. - sayuri
19.6. - Ryssa

...da vidimo katera od nas je največja čarovnicauser posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
2.6.2010 21:50:18   
Erin
Lep pozdravček  VSEM na hitro...

Naš gre jutri spet v vrtec, tako pogreša bit zunaj da non stop čevlje nosi v moje naročje... potem pa upam da zdrži naslednji teden, ko gremo na morje, me kr mal skrbi, da bi se mogli vmes vrnit..
Gajka, ti pa nč ne hit do 11user posted image no, bom pa na telefon-internet vsake toliko pogledala da vidim kaj se pri tebi dogaja, že vnaprej pa SREČNO!

tejka - samo da je Eva okej..te gugalnice znajo bit opasne ja... v vrtcu si vsake toliko kakšen poškoduje kaj, ker skačejo dol z njih...ampak so pa vseeno zakon...

sandra - upam da se požigalec ne vrne več... mater pa kaj je temu folku da grejo sploh take stvari delat...

ej grem, bodte zdravi, mogoče še kaj pridem predem gremouser posted image user posted image ...

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
3.6.2010 6:48:24   
gajka
Dobro jutro! Evo, da boste lažje pregurale dan, sveža in dišeča user posted image že čaka! user posted image

Evo, tudi 2.6. ne bo! user posted image Sem včeraj o vseh teh grožnjah, da bomo spet prej zibali, user posted image povedala, pa je kar začel plane delat, kdaj bi bilo najbolj fino. Je najprej rekel, da bom že za vikend v P, danes zjutraj si je že premislil, da vsaj do sobote naj počakam, da se še orng naspi prej... user posted image user posted image Jaz sem se pa odločila, da v najslabšem primeru bom pač začela stoje na rokah delat in spat z nogami v luft, ker vključno s tem vikendom ne grem še nikamor! user posted image Moj brat pripelje potencialno ta mlado na obisk, pa že ne morem kot firbčna sestra ravno takrat pobegnit v P! user posted image

Nič, grem še kaj naredit, predno me res kam pošibajo! user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
3.6.2010 7:45:55   
tejkaz

Sem vedela, da so bila nekje vprašanja, pa sem čisto pozabila na njih.

Mi smo uporabljali Buggy board. Nekajkrat se je peljala na njem, sicer je bil pa bolj za okras. Je bila ravno toliko stara da je hotela sama hodit, sama tečt, sama vse videt. Mi smo gas uporabljali samo pri košari. Tam je imela dovolj prostora za stat. Ko je šel v športni del ga nismo več imeli, ker sem ga za  brezveze zraven vozila. Če je športni del v sedečem položaju gre verjetno brez težav zraven, če je pa v ležečem položaju pa ne vem.

Jaša je prinesel Evi darilo, vendar je bila še premajhna da bi razumela zakaj. Glavno, da je dobila tisto punčko al kaj je že bilo. Eva je bila takrat stara 19 m in mogoče še malo premajhna za takšne stvari.

Sicer pa dobro jutro. Danes smo naspani. Samo trikrat sem bila v otroški sobi in vedno je takoj zaspal nazaj, jaz pa tudi.

Erin, upam da jo je to malo izučilo, da se ne bo več spuščala. Lice ima takšno kot da bi jo nekdo fino prebutal.

Ne boste verjele, danes imam spet sestanek za Jaša. Ko sem prišla včeraj ponj, mi je dežurna vzgojiteljica (ali pomočnica) rekla da Jaševa vzgojiteljica prosi, če lahko pridem danes ob 17ih na sestanek. Sem vprašala zakaj in je rekla da nič ne ve, samo takšno navodilo je dobila. Bomo videli kaj je tokrat.

Pa praktikantke spet ni. Včeraj je rekla da se je zaspala (pač revca živi v študentksem domu, kjer samo žurajo in dolgo ni mogla zaspat user posted image ), da danes bo pa 200% prišla ob sedmih. Sanja svinja.... Še vedno je ni. Včeraj sva jo potem s sodelavko vzele zraven na kavico, pa mi je v zahvalo tako na žulj stopila, da ne gre več z nami. Ne razume kako kljub bratu, ki je doktor matematike in možu , ki je računalničar, nisem naredila računalništva. Sem ji rekla, da imam dva otroka, službo, ki mi poleg rednih 8ih ur na dan vzame še kakšno dodatno uro zvečer in pač še ni bilo časa in volje naredit računalništva. Ona pa nazaj da kljub temu ne razume, kaj je pa to, da imam dva otroka, služba je pa itak full enostavna (mogoče njej ki je prvi dan samo brskala po cobissu). Ma, sem bila huda.

Clara user posted image za očeta. Vem za eno stanovanje v Medvodah (luštno, lepo, poceni, pa še sosedje bi bili), ki se bo v kratkem oddajalo. Če še kaj iščeta, ti lahko kaj več povem.

Nič, grem kaj narest. Lepo bodite.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
3.6.2010 8:06:11   
gajka
tejkaz - mislim, tale praktikantka je pa totalno user posted image ! Kdo ti pa določi praktikantko? A nimaš nobene besede pri tem, da jo zaradi neupoštevanja enih osnovnih pravil pač skenslaš? user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
3.6.2010 8:26:15   
tejkaz

tejkaz - mislim, tale praktikantka je pa totalno user posted image ! Kdo ti pa določi praktikantko? A nimaš nobene besede pri tem, da jo zaradi neupoštevanja enih osnovnih pravil pač skenslaš? user posted image

Praktikanta matematike določijo na fakulteti. Vsako leto moramo imeti koga na praksi. In ko študenta dobimo, mora oddelati 3 mesece pri nas, če na koncu ne bo delo opravljeno, ne bo tukaj dovolj ur, ji pač ne bomo podpisali dokumenta da ima prakso upravljeno. V pogodbi ji piše, da mora delati 40 ur na teden, sama si določi čas kdaj pride in kdaj oddide, meni gre samo na živce ker se moram jaz prilagajati njej, namesto da bi se ona meni. In ker je prišla včeraj šele malo čez osem, bi morala delati do malo čez 4. Jaz je pa ne bom čakala toliko časa, imam še druge "obveznost". Ko bi vsaj rekla: pridem ob osmih in bom do štirih tukaj, bi tudi jaz kasneje prišla. In vsaj zjutraj normalno oddala otroke v vrtec. Ne pa da jo ob sedmih čakam tukaj, potem naj pa jo še čakam da ob štirih konča. Ja ja.
Danes je prišla malo pred osmo in rekla: dobro jutro, aja saj res, za vas ni več dobro jutro, je že dan in se bedno zasmejala.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?