tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Vprašanje za tiste z 2 malčkoma in manjšo starostno razliko: A je katera uporabljala buggy board in a se je zadeva sploh obnesla? A je to samo za lepe površine ali za kjerkoli? A se sploh lahko zadevo uporablja, če imaš športni del na vozičku čisto poležen (a ima sploh otrok prostor kje stat takrat)? A ste uporabile tisti trik, da dojenček prinese ta večjemu eno darilce? Menda potem večji lažje sprejmejo ... Sem vedela, da so bila nekje vprašanja, pa sem čisto pozabila na njih. Mi smo uporabljali Buggy board. Nekajkrat se je peljala na njem, sicer je bil pa bolj za okras. Je bila ravno toliko stara da je hotela sama hodit, sama tečt, sama vse videt. Mi smo gas uporabljali samo pri košari. Tam je imela dovolj prostora za stat. Ko je šel v športni del ga nismo več imeli, ker sem ga za brezveze zraven vozila. Če je športni del v sedečem položaju gre verjetno brez težav zraven, če je pa v ležečem položaju pa ne vem. Jaša je prinesel Evi darilo, vendar je bila še premajhna da bi razumela zakaj. Glavno, da je dobila tisto punčko al kaj je že bilo. Eva je bila takrat stara 19 m in mogoče še malo premajhna za takšne stvari. Sicer pa dobro jutro. Danes smo naspani. Samo trikrat sem bila v otroški sobi in vedno je takoj zaspal nazaj, jaz pa tudi. Erin, upam da jo je to malo izučilo, da se ne bo več spuščala. Lice ima takšno kot da bi jo nekdo fino prebutal. Ne boste verjele, danes imam spet sestanek za Jaša. Ko sem prišla včeraj ponj, mi je dežurna vzgojiteljica (ali pomočnica) rekla da Jaševa vzgojiteljica prosi, če lahko pridem danes ob 17ih na sestanek. Sem vprašala zakaj in je rekla da nič ne ve, samo takšno navodilo je dobila. Bomo videli kaj je tokrat. Pa praktikantke spet ni. Včeraj je rekla da se je zaspala (pač revca živi v študentksem domu, kjer samo žurajo in dolgo ni mogla zaspat ), da danes bo pa 200% prišla ob sedmih. Sanja svinja.... Še vedno je ni. Včeraj sva jo potem s sodelavko vzele zraven na kavico, pa mi je v zahvalo tako na žulj stopila, da ne gre več z nami. Ne razume kako kljub bratu, ki je doktor matematike in možu , ki je računalničar, nisem naredila računalništva. Sem ji rekla, da imam dva otroka, službo, ki mi poleg rednih 8ih ur na dan vzame še kakšno dodatno uro zvečer in pač še ni bilo časa in volje naredit računalništva. Ona pa nazaj da kljub temu ne razume, kaj je pa to, da imam dva otroka, služba je pa itak full enostavna (mogoče njej ki je prvi dan samo brskala po cobissu). Ma, sem bila huda. Clara za očeta. Vem za eno stanovanje v Medvodah (luštno, lepo, poceni, pa še sosedje bi bili), ki se bo v kratkem oddajalo. Če še kaj iščeta, ti lahko kaj več povem. Nič, grem kaj narest. Lepo bodite.