|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
14.5.2010 21:14:22   
Goldy
sonček - živjo!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
14.5.2010 21:18:43   
sonček33
goldy, kontra user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
14.5.2010 21:20:45   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

seren* - ti sledim!user posted image  Sam nek te še pa nisem našla?! user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
14.5.2010 21:20:51   
Goldy
sonček - kako kaj princ L?

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
14.5.2010 21:22:13   
Goldy
seren* - pa veš, kje te ni????user posted image  No, ja, itak da veš!!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
14.5.2010 21:24:50   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Semper - kako pa kaj tvoj wii, a laufa kej? Jaz zdej pridno že cel teden telovadim na dan po 45 minut - my fitness coach. Sam kilce grejo pa gor namest dol user posted image

Mah, nič ne laufa user posted image  Se mi ne da, pa trenutno itak nimam prav nobenega cajta. Ti si pa pridna user posted image user posted image user posted image user posted image  Le tako naprej. Jaz sem si tudi naštimala nekaj vaj in sem jih nekaj časa delala, pol sem pa kar nehala user posted image  Za trebuh predvsem.

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

lučka - super, da prideš. Bova rekli kakšno na temo tašč user posted image

Danes sem po dolgem času dobila pleničke Lionstar, pa zgledajo kr vredu. Me zanima cena. Zdej kupujem Pamperske v Mullerju, so malo dražje, ampak so mi všeč, ker nimajo nobenih dišav noter.

Tudi jaz sem jih danes dobila. K sreči, ker sem imela samo še eno, pa še tisto sem tamalemu dala zjutraj na rito user posted image  Ampak tako sra.nje pa še ne. Ko sva šla popoldan na kufe, sem vohala kako nekaj smrdi, pol pa pogledam - na mojih hlačah je bil madež od blata, tolej je šel čez pleničko IN hlače. Obup. Je šlo vse mimo. Mogoče je bilo naključje, samo z ostalimi se mi to nikoli ne zgodi. Jaz jih ne kupim niti pod razno. Me prav zanima, kakšne bodo vaše izkušnje.

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

semper, za večerjo dajem kašice, sedaj sicer pripravljene s kravjim mlekom, prej pa sem tele, ki se samo zmešajo z vodo. meni s stiskanjem mleko ne gre ven (kako malenkost že, za cel obrok pa ne).

Jap - imam isto situacijo. Sem se enkrat tak napsihirala zaradi tega. Sem mislila, da imam premalo mleka. No, če bi ga imela premalo, potem bi naša pika bila stalno lačna. Pa ni bila user posted image Pač s črpalko in stiskanjem ne gre ven - le kapljica po kapljico. No, pa še sedaj tirave runde dojenja dnevno po potrebi (cca 4x na dan) in ponoči po potrebi (o številu nočnih dojenj pa raje ne bi user posted image ). Meni so tele kašice, ki se mešajo z vodo in nimajo dodatka mleka super (dajem hippove - riževo in gres), včasih dodam malo sadja zraven (npr: sadne kašice, banana, jabolko, ...) in jih ima Z zelo rada user posted image

ajsi - new image, ha? user posted image

Pa še ena. Tiste parkrat, ko sem se odločila, da si malo načrpam, sem skoraj sive lase zraven dobila. Kot si napisala Se*, kapljica po kapljico. Boh pomagaj user posted image  2 dneva sem si črpala za en tak mini obrok user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bit

Da še tukaj sporočim veselo novico.

Naša Sapi je rodila

12.5.10 so se nama uresničile sanje z rojstvom najlepše deklice z imenom Vita.
Presrečna mamica in očka

user posted image

ČESTITKE! Res lepo ime user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
14.5.2010 21:37:44   
Sempervivum
Hej Goldy user posted image , jaz tako malo po obrokih pišem user posted image
Serendipity nama je že ušla, sonček pa tudi, al kako user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
14.5.2010 21:39:28   
Goldy
semper* - pa ti si tudi tuuu!user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4233
14.5.2010 21:40:40   
Goldy
Ej, se že vidi, da nisem šla na vaje in da samevam doma in mam cajt!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
14.5.2010 21:57:52   
Goldy
semper* - zdej še tebe niii več. Smrrrrk! Nič, grem jaz.....

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
14.5.2010 21:58:12   
Sempervivum
Ti kar malo zabluzi, če bo le A dovolila user posted image  Jaz mam za likat, pa cunje moram še pobrat, pa stuširala bi se rada, pa pobrila (jaz se imam tudi samo plavanju za zahvalit, da se 1x na teden malo uredim user posted image ), pa lase si moram umit (to se mi ful ne da), pa malo bi še pospravila, moj je tudi piču ven, tako da mam lubi mir user posted image  Mali bo po moje lepo spančkal, je bil kar zmatran. Končno je bil malo lepši dan danes user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
14.5.2010 22:08:04   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Smo pa meli danes pestro noč. Zaspala je ob 20.30, in lepo spala. Nakar je ob 4.30 začela jokat in se jokala, hlipala, zvijala,....do 5.30 user posted image  Sva jo takoj nesla k nama v posteljo, pa ni pomagalo, dokler ni omagala. Potem pa zaspala in spala do 8.40, pa bi.
Drugače sva jo p dala včeraj za cel da v varstvo, k je bil moj frej. Sva rekla, da vidmo kako bo zdržala. Je bla pri tašči in tastu. Pridna je bla, edino popoldan ni nič spala user posted image  ker sta jo vlačal v mesto k eni prirditvi, k odru, kjer je bla pa itak muska naglas. Kako bo zaspala,....user posted image  Pa spet mam sive lase, ker moja tašča je taka da se zeloooo rada hvali. Itak jo je ona naučila včeraj lepo jest, dopoldan ji je lepo zaspala, brez težav, pa pit iz kozarca.......halo. To že vse zna, samo jaz nisem take sorte, da se hvalim. ASamo če bi se ona samo hvalila bi še šlo, ampak ona zraven še komentira, da njej lepo je, ne pa teb (kao meni), k kr nekej počne, pa zaspi ji lepo, ne pa men k nekej nerga, pa pije ji iz kozarca, ne pa jaz k mislim, da je še majhna,....Sem rekla da bom naslednjič rekla, da bom pa drugič zvezek pa svinčnik prinesla, da se bo naučila brat, pa pisat, septembra ko bom šla jaz delat bo šla pa tako lahko direkt v šolo, pa ji ne bo več treba merkat.

Mater sem občutljiva user posted image  . Ah klinc, sem se mogla skašlat.user posted image

Uh, Lučka, jaz sem tudi taka user posted image . Mi gre tako na živce, če majo ljudje take izjave. Naš mali ful rad steguje roke k vsem in vsakemu. Pol pa tašča vedno prijavi, ja sej te bom vzela malo k sebi, ali pa joj, zdej pa nimam časa, bom drugič ... Ali pa stara mama, saj bi te vzela, samo ne morem. Samo to mi še manjka, da ga bo v naročju imela 80 in več letnica. Enkrat je to naredila, pa se mi je kar iz ušes kadilo. Če bi vedeli, da mali to dela ves čas ... tudi, ko njiju ni zraven user posted image  Ja, kaj čmo. Mogoče sem preveč zaščitniška. Ampak samo tole dete imam. Se pač bojim zanj. Pametovanja pa itak ne prenesem, s K ali brez ...

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

a je kje kej sončka? jst sm prou sita tega driskastega vremena...user posted image

Podpis user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

srečanje. moram povedat kaj je blo včer. Me je moj hecal. Včeraj sva mela frej dan, pa sva šla ml v šopinh v LJ. Pa sva bla tud v Supernovi na Rudniku. Pa greva mem picerije, pa tam ene 4 ali 5 mamic z vozički sedi, pa otroci stari tam okol pol leta. Pa mi moj reče, a si se že vstrašla, da so tvoje, pa te niso povabile user posted image  user posted image  user posted image  Itak me je hecal, pa čakal kakšna bo reakcija. Lump velik.user posted image
No, bo pa treba kmal kaj zrihtat, sam naprej se mora to vreme poštimat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
14.5.2010 22:10:29   
Sempervivum

semper* - zdej še tebe niii več. Smrrrrk! Nič, grem jaz.....

ja, kako me ni user posted image  Tipkam, tipkam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
14.5.2010 22:11:42   
Goldy
Jaz si tudi moram it glavo prat...spetuser posted image , pa se mi tudi ne daaa. Čakam, da mi moj iz vaj (no, pa še rd praznujejo od 2 plesalk) prinese kokosovo potico. Me je klical, če pride domov in grem jaz tja, pa se mi ne da. user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4239
14.5.2010 22:12:51   
Sempervivum
No dej no Goldy, pridi nazaj user posted image  Jaz rabim en pameten razlog, da mi ne bo treba likat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4240
14.5.2010 22:16:22   
Sempervivum

Jaz si tudi moram it glavo prat...spetuser posted image , pa se mi tudi ne daaa. Čakam, da mi moj iz vaj (no, pa še rd praznujejo od 2 plesalk) prinese kokosovo potico. Me je klical, če pride domov in grem jaz tja, pa se mi ne da. user posted image

Oooooo, lej jo, se je vrnila user posted image

Pol si približno take volje kot jest user posted image  Nič se mi ne da. Mi imamo tudi v soboto vaje, pa jaz še nisem nič prinesla za moj RD. Moram tokrat nujno nekaj spečt. Bom naredila kar Babičino dobroto (s kulinarike), to je čist simpl, pa vedno ful pohvaljeno user posted image  Priporočam!

Neposredna povezava do sporočila: 4241
14.5.2010 22:22:17   
Goldy
Na, jaz si že perem glavo!!!

Pecivo moram pa it pogledat. Kdaj je bil RD, pa nič ne vem?!user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4242
14.5.2010 22:32:50   
Sempervivum

Na, jaz si že perem glavo!!!
Pa tipkaš zraven user posted image  user posted image  Blagor ti user posted image

Pecivo moram pa it pogledat. Kdaj je bil RD, pa nič ne vem?!user posted image
Aprila. Na dan, ko je šla Reby k Reškotu user posted image  

Zdej sem se spomnila še, da sem kupila piščančka za K, pa ga moram še zrezat in paketke za v skrinjo pripravit.

Aja, pa danes sem skuhala ribico v mleku, kot sta Ajsi in Reby svetovale. Je res fajn, k ne smrdi tok nagravžno user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
14.5.2010 22:52:09   
Serendipity

seren* - pa veš, kje te ni????user posted image  No, ja, itak da veš!!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image
VEM! user posted image Si jutri vzamem čas, če se preveč torte ne najem in me ne odpeljejo do bolnišnice user posted image . Že pogrešam najine small talk-e. user posted image Grem zdaj pod tuš, gledat, če je še voda mokra...
Semper* - jaz si želim videt slikco K zrihtanega za krst! Pretty pleaseeee user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
14.5.2010 22:54:56   
Goldy
Sem pisala, pol pa letela glavo prat.user posted image

Aha - za tvoj RD. A se vidimo drugi petek?? Si že vse zlikala?user posted image

No, bom tudi jaz ribico skuhala mleku - to še nisem poskusila.

Mi kupimo domače piščančke - sam sem bila zadnjič tak jezna, ker so bili takoo mastni. Vedno pol dol pobiram maščobo. Bah.

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4245
14.5.2010 23:02:40   
miska73
En LP.
Vas občasno prebiram, sicer večkrat po diagonali...
Pa se mi ponavadi ne ljubi še kaj natipkat.

Vidim da se je naša druščina povečala.
Bravo bibonček in sapi.
Da bi čimprej ujeli dober ritem, da bi bli otročka zdrava in ješča, mamici pa naspani.

Ajsi hud poslovni avatar

Drgač si pa glihkar črpam mleko (ja, jst še kr vztrajam), pa vmes mal po netu brkljam.

GH.... mi smo tudi že dali ribico...
sem pravi čas prebirala tole temo in jo skuhala v mleku.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 14.5.2010 23:06:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 4246
14.5.2010 23:06:11   
Goldy
miška - oooo, kako kaj vaša korenjaka? user posted image  Si pa pridnauser posted image , da si še kar črpaš mleko. Jaz sem si ene 3 mesece, pol pa kadar ga je bilo preveč.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
14.5.2010 23:14:54   
miska73

miška - oooo, kako kaj vaša korenjaka? user posted image  Si pa pridnauser posted image , da si še kar črpaš mleko. Jaz sem si ene 3 mesece, pol pa kadar ga je bilo preveč.user posted image

Ah, sej mam že včas kr mal dost... je kr obveznost.
Ampak, mleka imam precej, pa za fanta je tudi koristno... pol pa kr vztrajam.

Fanta sta pridna in totalna cukra.
Rokec nonstop zahteva pozornost.
Nejko je pa, odkar se je začel obračati, vglavnem sam sebi dovolj... dokler se ne zaleti v kakšno prepreko.
Smo bili pa vsi 4 prehlajeni, pa gre počasi na bolje.

Pa ti? Se tebi tudi počasi izteka porodniška?

< Sporočilo je popravil miska73 -- 14.5.2010 23:15:48 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
14.5.2010 23:29:43   
Goldy
miška - jap, uradno se mi izteče 19.5. user posted image user posted image  Pol pa še ene 2 tedna doma, pol pa deelaat. In to po več kot enem letu in pol. Hmmm!
Ko boste kaj v naših koncih - se dajte videt.user posted image Pikepoke za prehlajeno družinico.

seren* - no, le pazi, da ti jutri ne bo slabo - preveč!user posted image  Ja, se kar loviva tam, a ne? Je ena, pa druge ni....user posted image

semper* - ti si ziher v peglanju. Jaz sem se najedla kokosovih kock, zdej pa žiher grem spat.user posted image  Mail si dobila?

Nočko!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
14.5.2010 23:38:51   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
Semper* - jaz si želim videt slikco K zrihtanega za krst! Pretty pleaseeee user posted image

user posted image  

user posted image

Naredila nisem nič pametnega, razen piščančka user posted image  Zdej grem pa še jest gledat, če je voda kaj mokra.

Miška, lepo da si se malo oglasila user posted image  

Goldy, a mi smo že za drugi petek zmenjene user posted image  Me spomni še ene parkrat user posted image  Upam, da bo vreme super duper user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?