Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Smo pa meli danes pestro noč. Zaspala je ob 20.30, in lepo spala. Nakar je ob 4.30 začela jokat in se jokala, hlipala, zvijala,....do 5.30 Sva jo takoj nesla k nama v posteljo, pa ni pomagalo, dokler ni omagala. Potem pa zaspala in spala do 8.40, pa bi. Drugače sva jo p dala včeraj za cel da v varstvo, k je bil moj frej. Sva rekla, da vidmo kako bo zdržala. Je bla pri tašči in tastu. Pridna je bla, edino popoldan ni nič spala ker sta jo vlačal v mesto k eni prirditvi, k odru, kjer je bla pa itak muska naglas. Kako bo zaspala,.... Pa spet mam sive lase, ker moja tašča je taka da se zeloooo rada hvali. Itak jo je ona naučila včeraj lepo jest, dopoldan ji je lepo zaspala, brez težav, pa pit iz kozarca.......halo. To že vse zna, samo jaz nisem take sorte, da se hvalim. ASamo če bi se ona samo hvalila bi še šlo, ampak ona zraven še komentira, da njej lepo je, ne pa teb (kao meni), k kr nekej počne, pa zaspi ji lepo, ne pa men k nekej nerga, pa pije ji iz kozarca, ne pa jaz k mislim, da je še majhna,....Sem rekla da bom naslednjič rekla, da bom pa drugič zvezek pa svinčnik prinesla, da se bo naučila brat, pa pisat, septembra ko bom šla jaz delat bo šla pa tako lahko direkt v šolo, pa ji ne bo več treba merkat. Mater sem občutljiva . Ah klinc, sem se mogla skašlat. Uh, Lučka, jaz sem tudi taka . Mi gre tako na živce, če majo ljudje take izjave. Naš mali ful rad steguje roke k vsem in vsakemu. Pol pa tašča vedno prijavi, ja sej te bom vzela malo k sebi, ali pa joj, zdej pa nimam časa, bom drugič ... Ali pa stara mama, saj bi te vzela, samo ne morem. Samo to mi še manjka, da ga bo v naročju imela 80 in več letnica. Enkrat je to naredila, pa se mi je kar iz ušes kadilo. Če bi vedeli, da mali to dela ves čas ... tudi, ko njiju ni zraven Ja, kaj čmo. Mogoče sem preveč zaščitniška. Ampak samo tole dete imam. Se pač bojim zanj. Pametovanja pa itak ne prenesem, s K ali brez ... IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček a je kje kej sončka? jst sm prou sita tega driskastega vremena... Podpis IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 srečanje. moram povedat kaj je blo včer. Me je moj hecal. Včeraj sva mela frej dan, pa sva šla ml v šopinh v LJ. Pa sva bla tud v Supernovi na Rudniku. Pa greva mem picerije, pa tam ene 4 ali 5 mamic z vozički sedi, pa otroci stari tam okol pol leta. Pa mi moj reče, a si se že vstrašla, da so tvoje, pa te niso povabile Itak me je hecal, pa čakal kakšna bo reakcija. Lump velik. No, bo pa treba kmal kaj zrihtat, sam naprej se mora to vreme poštimat.
|