lučka 25
|
Smo pa meli danes pestro noč. Zaspala je ob 20.30, in lepo spala. Nakar je ob 4.30 začela jokat in se jokala, hlipala, zvijala,....do 5.30 Sva jo takoj nesla k nama v posteljo, pa ni pomagalo, dokler ni omagala. Potem pa zaspala in spala do 8.40, pa bi. Drugače sva jo p dala včeraj za cel da v varstvo, k je bil moj frej. Sva rekla, da vidmo kako bo zdržala. Je bla pri tašči in tastu. Pridna je bla, edino popoldan ni nič spala ker sta jo vlačal v mesto k eni prirditvi, k odru, kjer je bla pa itak muska naglas. Kako bo zaspala,.... Pa spet mam sive lase, ker moja tašča je taka da se zeloooo rada hvali. Itak jo je ona naučila včeraj lepo jest, dopoldan ji je lepo zaspala, brez težav, pa pit iz kozarca.......halo. To že vse zna, samo jaz nisem take sorte, da se hvalim. ASamo če bi se ona samo hvalila bi še šlo, ampak ona zraven še komentira, da njej lepo je, ne pa teb (kao meni), k kr nekej počne, pa zaspi ji lepo, ne pa men k nekej nerga, pa pije ji iz kozarca, ne pa jaz k mislim, da je še majhna,....Sem rekla da bom naslednjič rekla, da bom pa drugič zvezek pa svinčnik prinesla, da se bo naučila brat, pa pisat, septembra ko bom šla jaz delat bo šla pa tako lahko direkt v šolo, pa ji ne bo več treba merkat. Mater sem občutljiva . Ah klinc, sem se mogla skašlat.
|