Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Za večerjo sem mu dala mlečno kašico, pa jo je izbruhal Kako pa kaj vaši prenašajo tele kašice? Jaz sem si jih kupila nekaj, za dodajat, ker se sedaj manj djiva, pa jih očitno ne bom dajala. Mi je sestra rekla, da njeni (dojeni) otroci lih tako niso prebavljali mlečnih kašic oz. tega AM. Sem ga hodila čekirat, da se ne bi slučajno še kaj pobruhal K sreči ni nič, samo očitno ga sedaj prebava matra. Z sem tudi probala dat kašico z mlekom vkljulenim, pa jo je tudi izbruhala. Ji dajem samo tiste, ki se delajo z vodo... IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Goldy seren* - no, pa je zaspala. Ja, naša je tudi 2 dni zdej spala do pol 10. Sej men tut paše, sam če bo pa takole zvečer. Naša tudi spi na bušiju. Zjuraj, ko jo dava k nama v posteljo, jo ponavadi najdema z glavo pri najinih nogah. Jap, pri nas je isto/podobno. No, zaspi pri nama, potem 'roma' v posteljico, ponoči itaq konča pri nama - potem pa je glava pri atiju, noge pa na mami (če je na hrbtu), Pri nas je tudi tako. Noge pri mamici, glava pri očiju Mene brca, očija pa lepo gleda Sam res, jaz sem že čist v modricah po nogah. Tudi, ko se dojiva, mora skoz dogajat tam doli Jaaa, Z brca in še praska po drugi zizi, ko se doji Zgledam, kak či bi s Kambučije prišla Moj pravi, da bi šla spat, sam sva si zdej en smoki odprla pa eno vodko ice...pa bo luštno... ulalaaaaaa. Aaaakciiiijaaaa. Jah pupa/e, nič ne bo. Grem jaz .... gledat, če je kje kakšen motivejšen ala vodka ice... Pri nas ni pa nič motivacije doma. Edino kakšno pivo. Aja, radler pa res imamo. Je od krsta ostal. Samo ura je že čist preveč. Najboljš, da se počasi poberem. Naš na žalost ne spi do 10-ih Pa bi mamici takooooooooo pasalo, ker je tudi zaspanka ... bila ... pred Klemnom Ma, bo danes ziiiheeer spal, ali? Z še kar spančka... Lep pozdravček vsem, pa na branje jutri Kdo pa sedaj skrbi za jutranjo kavico in cuker????? My question exactly.... IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček Jutro! Danes za cuker skrbi Zoja LEPOTIČKA MOJA MALA, VSE NAJBOLJŠE!!!!! pa še kavica, ki si jo po novem lahko občasno privoščim... Vse naj naj lepotički za prvo svečko!
|