|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
14.5.2010 11:07:17   
Reby
Semper - kako pa kaj tvoj wii, a laufa kej? Jaz zdej pridno že cel teden telovadim na dan po 45 minut - my fitness coach. Sam kilce grejo pa gor namest dol user posted image
biba - čakamo slikco malega bibončka user posted image
lučka - se vidmo dons?

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
14.5.2010 11:09:06   
Reby
Pa da ne bomo brez kafeta user posted image

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
14.5.2010 11:57:02   
ledenka
reby, hvala za kavico user posted image  tukajšnja iz avtomata je bljak...

mojsonček, sicer sem uradno 8 ur, zdaj sem si vzela čas za uvajanje user posted image  mislim pa, da bom vzela 7 ur, da ne bom predolgo od M.

semper, za večerjo dajem kašice, sedaj sicer pripravljene s kravjim mlekom, prej pa sem tele, ki se samo zmešajo z vodo. meni s stiskanjem mleko ne gre ven (kako malenkost že, za cel obrok pa ne).

lana, tud po moje bi lahko bili krčki. pri nas so bili nekje do 3 ali 4 mesecev.

vrtec - zdaj bodo komaj komisije, po moje pred začetkom/sredino junija ne bo odgovorov.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
14.5.2010 12:13:18   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

semper, za večerjo dajem kašice, sedaj sicer pripravljene s kravjim mlekom, prej pa sem tele, ki se samo zmešajo z vodo. meni s stiskanjem mleko ne gre ven (kako malenkost že, za cel obrok pa ne).

Jap - imam isto situacijo. Sem se enkrat tak napsihirala zaradi tega. Sem mislila, da imam premalo mleka. No, če bi ga imela premalo, potem bi naša pika bila stalno lačna. Pa ni bila user posted image Pač s črpalko in stiskanjem ne gre ven - le kapljica po kapljico. No, pa še sedaj tirave runde dojenja dnevno po potrebi (cca 4x na dan) in ponoči po potrebi (o številu nočnih dojenj pa raje ne bi user posted image ). Meni so tele kašice, ki se mešajo z vodo in nimajo dodatka mleka super (dajem hippove - riževo in gres), včasih dodam malo sadja zraven (npr: sadne kašice, banana, jabolko, ...) in jih ima Z zelo rada user posted image

ajsi - new image, ha? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
14.5.2010 12:38:51   
bit
Da še tukaj sporočim veselo novico.

Naša Sapi je rodila

12.5.10 so se nama uresničile sanje z rojstvom najlepše deklice z imenom Vita.
Presrečna mamica in očka

sapi

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
14.5.2010 12:45:16   
Reby
bitka - hvala za novico user posted image

Sapi in ati - iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice Vite user posted image  user posted image  user posted image . Prelepo ime sta izbrala user posted image

user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
14.5.2010 12:51:44   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: bit

Naša Sapi je rodila

Presrečna mamica in očka

sapi

čestitke user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
14.5.2010 13:00:39   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: bit

Naša Sapi je rodila

Presrečna mamica in očka

sapi

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, še ena pupa. user posted image

ČEEEEEESTIIIIIITAAAAAAM!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
14.5.2010 13:03:04   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

lučka - se vidmo dons?

Bi mogla met s službo eneo žurko, ki pa smo jo sedaj zaradi enih razlogov prestavle. Ampak varstva pa nimam - tašča mi tako in tako ne bi mogla merkat, ker dela, mami je zdaj mojga nečaka prevzela v varstvo, moj pa......nimam besed. Če mi mojga uspe naštimat, da ne gre na eno tekmo pa potem še na "analizo", potem pridem okol 21h, če ne pa ne.user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
14.5.2010 13:12:27   
lučka 25
Smo pa meli danes pestro noč. Zaspala je ob 20.30, in lepo spala. Nakar je ob 4.30 začela jokat in se jokala, hlipala, zvijala,....do 5.30 user posted image  Sva jo takoj nesla k nama v posteljo, pa ni pomagalo, dokler ni omagala. Potem pa zaspala in spala do 8.40, pa bi.
Drugače sva jo p dala včeraj za cel da v varstvo, k je bil moj frej. Sva rekla, da vidmo kako bo zdržala. Je bla pri tašči in tastu. Pridna je bla, edino popoldan ni nič spala user posted image  ker sta jo vlačal v mesto k eni prirditvi, k odru, kjer je bla pa itak muska naglas. Kako bo zaspala,....user posted image  Pa spet mam sive lase, ker moja tašča je taka da se zeloooo rada hvali. Itak jo je ona naučila včeraj lepo jest, dopoldan ji je lepo zaspala, brez težav, pa pit iz kozarca.......halo. To že vse zna, samo jaz nisem take sorte, da se hvalim. ASamo če bi se ona samo hvalila bi še šlo, ampak ona zraven še komentira, da njej lepo je, ne pa teb (kao meni), k kr nekej počne, pa zaspi ji lepo, ne pa men k nekej nerga, pa pije ji iz kozarca, ne pa jaz k mislim, da je še majhna,....Sem rekla da bom naslednjič rekla, da bom pa drugič zvezek pa svinčnik prinesla, da se bo naučila brat, pa pisat, septembra ko bom šla jaz delat bo šla pa tako lahko direkt v šolo, pa ji ne bo več treba merkat.

Mater sem občutljiva user posted image  . Ah klinc, sem se mogla skašlat.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
14.5.2010 14:51:04   
Reby
lučka - super, da prideš. Bova rekli kakšno na temo tašč user posted image

Danes sem po dolgem času dobila pleničke Lionstar, pa zgledajo kr vredu. Me zanima cena. Zdej kupujem Pamperske v Mullerju, so malo dražje, ampak so mi všeč, ker nimajo nobenih dišav noter.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
14.5.2010 14:57:25   
mojsonček

bitka - hvala za novico user posted image

Sapi in ati - iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice Vite user posted image  user posted image  user posted image . Prelepo ime sta izbrala user posted image

user posted image

čestitke tudi od mene, obilo mojčkanja...

REBY nč nas puščat brez kofeta, zdej si ga tut jst občasno lahko privoščim... pismo, nč zoo-jčkanja ni, k je tak trapast vreme... kdaj se kej vidmo?

LUČKA zato pa smo tuki, da se tut skašlamo lahko...

oooo AJSI ma pa ta šihtn avatarček user posted image  niceuser posted image  jupiii, vikend, aneuser posted image

MLEČNE KAŠICE... no, jst nimam velik za povedat na to temo, ker smo šele na uvajanju aptamila ampak jo tut včasih mal šraufa, k zvečer največkrat je brezmlečne kašice, ki jih zmešam z mlečno formulo... no, ni sile, tista dva prdca že preživimo...

kje pa je OBI, SONČI pa KRUCE... pa ANCI... pa dvojne?

dons je pršla odločba za vrtec... sem vesela in en mičkn žalostna... septembra gre zares... še dobr, da imamo 3 mesece za postopno uvajanje oz. odvajanje od mame...

a je kje kej sončka? jst sm prou sita tega driskastega vremena...user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
14.5.2010 15:34:32   
lučka 25
Reby, jap si že zvedla da pridem. Mojga okol prinesla user posted image

mojsonček, super za vrtec. Dobro je vsaj to, da je že P tja hodil, pa bo veliko lažje. Mam pa še eno vprašanje za tebe. A se spomniš, ko si enkrat sen nalimala slikico od Nuby firme eno tako zadevo, ko daš krhlj oz. košeč sadja, pa potem to otrok skozi mrežo cuza. A si ti to nabavla, pa če si kje se dobi. Ker jaz to že par mescov iščem, pa nikjer ne najdem.

srečanje. moram povedat kaj je blo včer. Me je moj hecal. Včeraj sva mela frej dan, pa sva šla ml v šopinh v LJ. Pa sva bla tud v Supernovi na Rudniku. Pa greva mem picerije, pa tam ene 4 ali 5 mamic z vozički sedi, pa otroci stari tam okol pol leta. Pa mi moj reče, a si se že vstrašla, da so tvoje, pa te niso povabile user posted image  user posted image  user posted image  Itak me je hecal, pa čakal kakšna bo reakcija. Lump velik.user posted image
No, bo pa treba kmal kaj zrihtat, sam naprej se mora to vreme poštimat.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
14.5.2010 16:02:34   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Reby, jap si že zvedla da pridem. Mojga okol prinesla user posted image

foušuser posted image  neee, sej prvoščimuser posted image

mojsonček, super za vrtec. Dobro je vsaj to, da je že P tja hodil, pa bo veliko lažje. Mam pa še eno vprašanje za tebe. A se spomniš, ko si enkrat sen nalimala slikico od Nuby firme eno tako zadevo, ko daš krhlj oz. košeč sadja, pa potem to otrok skozi mrežo cuza. A si ti to nabavla, pa če si kje se dobi. Ker jaz to že par mescov iščem, pa nikjer ne najdem.

jah, nuby nibbler sam je šit to, k se ga baje pr nas ne da dobit...user posted image  moj je v omari, ga ne rabim ampak je valda uporabljan...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
14.5.2010 16:03:34   
Reby
lučka - aaa, takle ti po mojih koncih hodiš, ti ti user posted image  
mojsonček - jaz bi tut rada kupla tisto mrežco za jabolke, pa še nisem nikjer zasledila. Jaaaa, dejmo se še kej videt, predno vse pobegnete v službo al pa na dopust.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
14.5.2010 16:07:05   
Reby
lučka - našla tale Nuby nibbler, pa vidim, da je v enem paketku ta nibbler in še 3 mrežice.
Lahko še tebi naročim preko Ebaya. Cena je pa 3 dolarje + 10 dolarjev poštnina iz Amerike?!?
Zdej pa še pogledam, vidim da ma Tomee Tipee enga istga.
Aha, vidim, da je treba bidat. Trenutno je cena 3,74 EUR + 3 EUR poštnine.

< Sporočilo je popravil Reby -- 14.5.2010 16:10:53 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
14.5.2010 16:10:45   
Kruce Fiks
Hojla!
Kje naj pričnem???
Pri nas smo OK.
Ker hodi pes spati na igralni center in tamičkana vsa tla poliže smo nabavli v evrospinu ograjco za med prostori http://www.eurospin.it/promozioni.cfm?val=pr&str=76&enr=100
Drgač smo pridni, jemo spimo sam fotra ni nič doma user posted image in gre vse mimo mene....
Septembra gre mati v službo, na 4h. Še razmišljava kako bi bilo najbolje. Po vsej verjetnosti bo prve tri dni v tednu po 8 ur v službi in ostalo fraj, jaz bi bil tiste dni kontra. Vmes bi pazila tašča, ki pa ji zadnje čase vse leti z rokuser posted image
Danes bom pesterna ker gresta "ženski" v tivoli na dedce
No, zdaj grem pa mal rikverc prebrati.......

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
14.5.2010 16:12:38   
Reby
Jaz sem naročila zdej ta Nuby nibbler 2 kom, pa pršparam enga zate lučka, če boš hotla.

< Sporočilo je popravil Reby -- 14.5.2010 16:13:35 >

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
14.5.2010 16:13:54   
Kruce Fiks

Jaz sem naročila zdej ta Nuby nibbler 2 kom, pa pršparam enga zate lučka, če boš hotla.

Ka te je to?

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
14.5.2010 16:15:35   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Ka te je to?

[img]http://forum.smartcanucks.ca/attachments/canadian-parents/13374d1260830681-teething-biscuits-nuby_nibbler_pp.jpg[/img]

Notri daš jabolčni krhelj al pa kej druga user posted image
Zakaj mi noče pokazat slik user posted image  user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
14.5.2010 16:38:06   
Goldy
sapi - čestitke novopečeini družinici!!! Imejte se lepo, najlepejše!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
14.5.2010 19:59:28   
lučka 25

Super!!!!!user posted image  user posted image  user posted image  Se do konca zmenva zvečer.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
14.5.2010 21:03:09   
Serendipity
sapi - čestitke družinici in pupiki s čudovitim imenom! user posted image

Bi kaj več - pa sem trenutno v stanju ajsikinega podpisa: To tired to think! user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
14.5.2010 21:06:28   
Goldy
seren* - ti sledim!user posted image  Sam nek te še pa nisem našla?! user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
14.5.2010 21:07:57   
sonček33
sapi, iskrene čestitke

ZOja, vse najboljše

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?