lučka 25
|
Evo, zdaj mam pa cajt še kaj pokomentirat. Se* poporodni hormoni bodo pa zdaj ves čas prisotni. Boš bolj jokava, ker tako pač je, ko si enkrat mamica. Tko men pravjo ta izkušene, k sem tud ena prava cmera postala. Goldy, no ti si zlatnino dobila, ena druga spet nekaj,... Jaz sem posebno darilo dobila le od mojega (medaljon v obliki srčka), ker da bi pa od drugih pa pri nas ni navada. Tko, kakšno rožco e še da, kaj več pa ne. Sempre*, da ti za Dejzi povem. Ona je ena fejt punca, ki je posvojila otročka. zato toliko solz sreče. ajsi, ti šihtarka naša. Kako je kaj z M in tvojo službo. A sta se navadila? Pa kko je sedaj z dojenjem, ker mami ni več skoz zraven. A je blo kaj krize? Mater sem firbec, ne zamert. Te v petek nisem mogla vsega sprašat. biba, naša madam je kakala vsako rundo med hranjenjem, pa ponoč 1x. Šele ko smo začeli z gosto hrano se je vse umirilo. Glede ležalnika je pa tako. Mi smo ga začeli kasneje prakticirat, ker sva jo mela ponavadi v ta trdi košari od vozička al pa na tleh (spodaj je bla blazina) na igralnem centru. Ležalnik smo pa dobil rabljenega, tko šenkanega od Brevi. Pa ne boš verjela, še zdaj zjutraj po zajtrki poleži v njem, da še midva potem v miru pozajtrkujeva. Seveda vsak dan z večjo težavo, tko da bo te veselice kmalu konec anci banci, super da se greste že menit za novega člana. Bomo navijale kot nore. Madonca, naslednje leto bo pa res rodno Glede službe pa vrjamem, da ti je bljak. Jaz mam srečo, da mam vmes še počitnice in grem šele zadnji teden avgusta delat. Če bi računala mi ne bi uspelo tako uredit vsega skupaj. mojsonček, pri nas je vse sorte s temi fleki pri Neži. Korenja še vedno ne sme. Sem zadnjič po pomoti dala eno kašico, kjer je bil korenje (sem šele pol prebrala, ko je bla vsa flekasta). Zdaj pa mam čist suha lička in rdeča kot pri blagi obliki AD. Mam na sumu mango, k sem ji ga dajala 3 dni zaporedoma. Al pa ma od tega vetra vse tako suho. Kaj pa vem ?!? Glede mleka in mlečnih izdelkov pa nima težav. Slikica od Neže.....khm Obljubim, da bom te dni nekaj zrihtala. Sam da mal pobrskam kje mam slikce spravljene, kam jih je moj naložil. Res, obljubim. obi, super za nov star avto. To tud mene čaka, sam s tem da moj je bolj malo v uporabi, ker lahko vse obletam peš, pa me tud to, da klime ni zaradi Neže še ne moti. Ampak v bližnji prihodnosti pa mava namen nekaj nabavt. Sem se spomnila, da moram loto vplačat, če čem da bo nov star avto pri nas kmalu . Pa super za tako gibčnega Eneja. Vidiš, toliko skrbi s strani dr. na začetku, fant se pa tako dobro razvija. Se*, pa kako lepotičko maš ti. Pa vidim da je še kar malo rdečkasta oz. oranžna. Pri nsa je ta faza mimo in ma sedaj svetlo rjave lase. sonček, ko bdo pa počitnice se mormo pa res dobit. Ker men je še kar mal smotan, ko se zadnjič nismo dobile. Sva se glih zadnjič z Reby zgovarjali, da je tako smotano izpadlo, kot da ne bi hotele. Upam, da nisi huda. kimsy, ja slikico pa boš ti tud dala sem gor a ne. No na FB ste tam na sliki 5 generacij prav lepe. lana, vidi da mate še kar krčke. A AD3 kaplice ji že daješ. Ker ko smo mi na mesto teh začeli jemati avstrijske Oleovit 3 kapljice se je vse končalo in ostal je le spomin na krče. Reby, kako je sedja s kilami. A jih telovadba kaj zbija dol, al kaj. Mogoče je pa vaga pokvarjena. Uf, sem se razpisala. Sigurno sem še katero izpustila. Brez zamere. srečanje: a v petek bi se dalo skoz spravt? Ne bi blo slabo. Če se boste kaj menile, sporočte. Bi midve tud uleteli. Drugače pa je pri nas kar zanimivo. Prej se ni nikoli crkljala, zdaj bi se pa ves čas nekaj lubčkala, pa božala, pa zvirala po nama, še posebej po meni. Danes me je od samega veselja ugriznila, ker je bla res tako vesela ker sem jo vzela v naročje. Je pa že zelo stabilna na nogah in se na sredi prostora, brez opore že hoče postavit pokonci. Čas kar beži, gre res hitro naokoli.
|