biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka krčki - pri M. je pomagalo, da sem m dajala kapljice Bio Gaia (že od 1. tedna) in črtanje mleka in mlečnih izdelkov pri meni. pa sab simplex, ampak za to morajo bit menda stari en mesec. Evo, je moj že šibal po Bio Gaio. Madona sva pizadevna. Ajsi, kateri je že ta prijazni pediater na Metelkovi? Sem si nekam celo pribeležila .... no, pa pozabila, kam (odločno pripisujem nosečniški pozabljivosti...kakršnakoli domneva o moji vobči zmedenosti bi bila zgolj natolcevanje ). Rebiček, ticker zrihtan. Je malce raztegnjen, ker smotkica nisem vedela, katero kodo uporabit...tale je html za forume, pa je bila pred raztegovanjem nekam, no, akhem, kratka. Goldy, moi, la-mama-nouveau, sem super. Neprespana, zmatrana, zaskrbljena...ampak SUPER. In NAJSREČNEJŠA. In NAJPONOSNEJŠA. Kar tako, na splošno, pa malo tudi posebno. Naš malček namreč čisto sam zmore dovolj moči, da na trebuščku dvigne in obrne glavico . Jep, je car! Porodna zgodbica? Super, v PO so, če citiram mastercard, NEPRECENLJIVI. Lučka, Kimsy, taščice... od hudiča...naša trenutno vandra po svetu...ampak komaj čakam, da jo vidim v akciji. Če prav razumem, s taščami ni nikoli dolgčas .
|