|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
14.5.2010 23:45:24   
Goldy
semper* - user posted image , lepi, lepi K! Ja, drugi petek je 21.5., ko bomo mi v Lj. user posted image  Pa menda nisi tolk pozabljiva, no!user posted image
Ti sporočam, da je voda še vedno mokra. Zdej pa jaz tudi grem spaaat!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
15.5.2010 3:02:30   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

No, Biba, zdaj je pa že čas za kakšno fotko, kaj praviš user posted image user posted image

Evo, lubike moje. Čas za prvo fotkico....

user posted image

Ura je skrajno nočna. Je revček štartal s krčki... Ah, pa ravno mi je zaspančal na desni, pa tipkam z levo...sem jaz tudi klošar...

Nič, zgleda, da bo dete spalo...grem probat špampetekuser posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
15.5.2010 3:03:59   
biba007
Uf, samo še tole:

Sapiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!
user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
15.5.2010 7:21:47   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

No, Biba, zdaj je pa že čas za kakšno fotko, kaj praviš user posted image user posted image

user posted image

Ura je skrajno nočna. Je revček štartal s krčki... Ah, pa ravno mi je zaspančal na desni, pa tipkam z levo...sem jaz tudi klošar...

kaki mali lubek user posted image user posted image  

krčki - pri M. je pomagalo, da sem m dajala kapljice Bio Gaia (že od 1. tedna) in črtanje mleka in mlečnih izdelkov pri meni. pa sab simplex, ampak za to morajo bit menda stari en mesec.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
15.5.2010 8:26:02   
Goldy
biba - pa to je najlepejši prestolonaslednik!!! user posted image user posted image  Oh, sam res je cuker. Bošček, a že kr krčki. Naša jih HB ni imela, samo sem pa res tudi črtala vso mleko in mlečne izdelke in solate...(kislo). Pa ti si v redu? Porod je potek ok? Lubčka malemu lepotkotu!!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
15.5.2010 8:26:58   
Goldy
Pozabila povedat, da smo po nekaj mesecih spet spaliii CELO noč! Jupiii, ja!user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
15.5.2010 8:49:43   
bit

user posted image

Biba....še enkrat čestitke.... in kakšno krasno male bitjece imate. lepo se cartajteuser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
15.5.2010 8:56:21   
zup2

user posted image

Biba kako srčkan prestolonaslednik user posted image . Še enkrat iskrene čestitke, pa da bi se krčki čim prej umirili!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
15.5.2010 9:43:39   
lučka 25

user posted image

Evo, pa sem se zaljubila. Kaj je pa lep, cuker mali zlati.
Za krčke ti pa res tudi jaz priporočam vse tako kot ajsi. Pri nas Bio Gaia kapljice delajo čudeže pri Neži. Smo jih še potem 2x uporabljali, ko jo je nekaj prebava

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
15.5.2010 11:04:46   
Reby
Iiii, sam pol dneva me ni, pa vidim same cukre.
Najprej Bibon - user posted image  user posted image  user posted image , kakšen cukerček in kako lepa slikica. Krčki - pr nas so prišli po 3 tednih. Ja, je kriza. Ampak ti polagam na srce, minejo. Lahko jih olajšaš, vseeno je pa, kaj ješ, zato ti svetujem, da jej čisto vse, boš vidla, isto bojo krčki, če boš mela dieto al pa ne. Pr nas so pomagale kapljice proti krčem od Ljubljanskih lekarn in čajček iz janeža in kumine, pa malo sem ga sladkala.
Pa tikerček si zrihti, da bomo spremljale, koliko je tvoj žabonček star.
Semper - kako lepi fantek je bil Klemen za krst, pa sej je itak vedno lušten, učke ima prekrasne.

Nč, na hitrco sem pokomentirala, grem telovadit, ker je mali zaspal user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
15.5.2010 22:14:03   
kimsy
Čeeer! Sm že včeraj full napisala, pa me je vn vrglo... Za znoret!

Sapi - user posted image user posted image user posted image  za malo princesko!
Biba - kok je lep tale vaš prestolonaslednik, pa tako majčken... user posted image  Tak cukrček, bi ga kar domov vzela... Nam so se krčki začeli točno 14 dan, je blo kar hudo, so tud dolgo trajali - 3 mesece, ampak vsak dan manj intenzivni. sprobali smo vse kapljice, na koncu sm kar na Sab simlepx ostala. Mislim, da nobene ne vem kako ne pomagajo, sam pa so sladke in tolažijo naše cukrčke. Tud jst sm vse jedla, sej na začetku sm full pazila, pa jo je vseeno zvijalo. Pa vrjemi, na začetku te full boli srce, trpiš zraven, pol pa se kar nekako sprijazniš....

Lučka - tašča a! user posted image  user posted image  user posted image  Mam jst tud eno tako, sam sm jo že mal umirila, pa na realna tla postavila.

Jst pa sm naši dala danes prvič malo riževe kašice. Sm počakala, da je bla lačna in je full jedla, ene 10 majhnih žličk.

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
16.5.2010 10:08:01   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

krčki - pri M. je pomagalo, da sem m dajala kapljice Bio Gaia (že od 1. tedna) in črtanje mleka in mlečnih izdelkov pri meni. pa sab simplex, ampak za to morajo bit menda stari en mesec.

Evo, je moj že šibal po Bio Gaio. Madona sva pizadevna.

Ajsi, kateri je že ta prijazni pediater na Metelkovi? Sem si nekam celo pribeležila .... no, pa pozabila, kam (odločno pripisujem nosečniški pozabljivosti...kakršnakoli domneva o moji vobči zmedenosti bi bila zgolj natolcevanjeuser posted image ).

Rebiček, ticker zrihtan. Je malce raztegnjen, ker smotkica nisem vedela, katero kodo uporabit...tale je html za forume, pa je bila pred raztegovanjem nekam, no, akhem, kratka.

Goldy, moi, la-mama-nouveau, sem super. Neprespana, zmatrana, zaskrbljena...ampak SUPER. In NAJSREČNEJŠA. In NAJPONOSNEJŠA. Kar tako, na splošno, pa malo tudi posebno. Naš malček namreč čisto sam zmore dovolj moči, da na trebuščku dvigne in obrne glavicouser posted image . Jep, je car!
Porodna zgodbica? Super, v PO so, če citiram mastercard, NEPRECENLJIVI.

Lučka, Kimsy, taščice... od hudiča...naša trenutno vandra po svetu...ampak komaj čakam, da jo vidim v akciji. Če prav razumem, s taščami ni nikoli dolgčasuser posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
16.5.2010 10:29:01   
ledenka
biba, dr. Tatjana Grmek Martinjaš user posted image  se moraš pa kar hitro naročit za pregled pri 1 mesecu

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
16.5.2010 14:45:16   
Serendipity
semper*  - K je taaaaaak čudovit sončeeeeeeek! user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še na okvirček nisi pozabila. Pridna pupa!

bibonček - čudovita slikca! Čudovit dojenček! user posted image Pa te navade ne pozabit! user posted image Isto velja za semper! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
16.5.2010 18:46:31   
lana70

user posted image

cuteeeeeeee, res lep otroček!!! Mi imamo tudi še vedno krčke. In tudi jemljemo biogaja, pa še koroške vetrovne kapljice. Pazim pri prehrani, pa žal ne pomaga nič user posted image , popoldne imamo pri nas tak jok, da vsi jokamo poleg. Bibek, še enkrat čestitke in obilo cartanja!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
16.5.2010 22:26:24   
Serendipity
Da dam še mojo malo prinčipeso gor med te čudovite fantine  user posted image

user posted image

Drugače - učke so že boljše. Je bilo pa kar hudo nekaj dni. Je imela stalno skup zalepljene in se ji je ven cedilo. Upam, da bo zdaj samo še čim boljše! (na slikcah (so od danes) se še malce vidi, da ni še 100%)

lana & kimsy - jaz bi rada vajini lepotički videla...  user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 16.5.2010 22:29:58 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
17.5.2010 4:25:43   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Da dam še mojo malo prinčipeso gor med te čudovite fantine  user posted image

user posted image

Iiiiiiiiiiiii, cortlček. Pa mama prava umetnicauser posted image .

Evo, ura je skrajno obskurna, malo čez štiri zjutraj. Krčkiuser posted image .
No, roko na srce, mali spančka že 2 uri skupaj (po celem dnevu matranja), zdaj pa jaz trapam naokrog in v nizkem štartu čakam jokec... In se psihiram. Od hudiča, pa sem si še en teden nazaj obljubljala, da ne bom takšna mamauser posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
17.5.2010 10:38:01   
kimsy
biba - se mi zdi, da smo vse mame iste! Vsaj jst sm bla, me je že prav zvijalo vsak večer, ko sem pomislila, da se bližamo 19. uri. Samo... saj mine... Boš vidla.
sere* - obljubim vam slikice, sam se more mami Kimsy mal poglobit, da vidi, kako jih bo dobila gor! user posted image  user posted image  user posted image  Je pa tvoja prinčipesa čudovita, mami pa pravi mali umetnik. user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
17.5.2010 17:43:21   
obayifo
kakšni lepi otročki tukej gor...user posted image

no, mi smo se nekako pozdravl in sva bla zdele zunej in ga je zmankalo. smo pa v nakupu novga (starga) avta, k tkole brez klime ne bo šlo. sva ga dala 2x not pa se je revček skuhal.. mamo mal norišnce s financam ampak bo že. bol me matra to, ker bova z malim nasledn teden sama, ker so očka določil, da mora na konferenco. 4 dni.. user posted image
drgač pa se naš mali že čist lepo sprehod ob kavču, mizici, kuh.omarcah al pa mene za hlače vleče user posted image

biba, res je lepotko. mi tut bio gaio furamo že od prvega mesca. pa ne vem, al mu je to pomagal al ne, v glavnem krčkov ni blo, smo mel pa druge težave.

seren, lušna lušna

goldy, super za spanje. bo zdej tko ostalo?

zihr ste zdele še vsi zunej. js grem pa skuhat, da bo ready ko očka pride domov.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
17.5.2010 19:19:00   
sonček33
Zarja, lepotička mala.... user posted image  cukrček

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
17.5.2010 21:03:50   
Goldy
obi - 3 dni smo že zdržal, bomo videli danes. Revica je neki zakuhala, sem ji dala svečko pa je bilo ok. Mi2 bova tut same cel teden. Ssm sem že navajena, sem bila lani 11 dni, ko je bil v Rusiji pa se preživi.

seren* - lepa, lepa Z. Si me spomnila, da bi še jaz lahko kak okvirček nardila. Hmmmuser posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
17.5.2010 21:22:37   
ledenka
od danes mamo še eno članico, Dejzi že carta svojega malčika user posted image user posted image user posted image

bi blo fino privlečt seznam ven, nekje se zaprašen valja user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
17.5.2010 21:33:18   
lučka 25

od danes mamo še eno članico, Dejzi že carta svojega malčika user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  jokam od sreče user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
17.5.2010 22:11:29   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  jokam od sreče user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

podpis!

Da popravim ''zmoten'' vtis: jaz umetnik - lepa pupa je moje (najino oz kar ''naše'' delo v sodelovanju z mb kliniko), lepe okvirčke pa najdete na imikimi.com user posted image Jaz sem samo slikice vstavila. Easy kak cheese cake!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
17.5.2010 23:09:47   
Goldy
Tudi jaz jokam od sreče!!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?