lučka 25
|
jutrčka semper, mi smo že doma. Konc julija gremo pa spet, ampak zdaj bo oči na dopustu in v službi. zoo: lahko se zmenmo. Ampak jaz lahko vse dni, samo v torek ne, ker mamo takrat P. biba, ja se nam je kar iztekla porodniška. Še dobro, da sem v vrtcu zaposlena, ko je poleti manj otrok in mormo takrat pokoristit ves dopust (razen 4 dni lahko pustimo) in bom tako lahko še do konc avgusta doma. obi, ja prvo pakiranje za morje je kar pestro. Čeprav jaz pri sebi vidim, da s seboj nesem zeloo malo v primerjavi z drugimi. Poleti sem itak kar oprala, posušila in hop, smo meli spet sveže cunjice. Je pa tako, da na roke perem s tistim trdim rjavo-rumenim milom (ki so ga meli včasih za pranje), gredo vsi fleki ven, ker se ne peni toliko se lepo spere,... A ponoči pa tako ziza mali. Ja kaj pa vem, a je žejen, vroče,...po moje vsakega po malo. Pri nas se zdaj spanje normalizira, brez bujenja 10,5-11 ur. Če pa kakšni zobki vskočjo je pa malo bolj pestro. gapi, glede srečanja je pa tako. Lahko pridejo/mo vse, tudi tiste, ki nismo iz Ljubljane. Jaz sem iz KR, mojsonček še malo naprej,....tako da kar korajžno pridite. kimsy, ja z dojenjem je kot kaže konec, čeprav če tudi po flaški noče prav veliko spiti,...ne vem. Jaz bi še glede na starost male vstrajala, da popije kaj več mleka, ker ga v tem obdobju še potrebuje. Je pa tudi tako, vsak otrok je razred zase. Naša je pa fenomen, kr je še do 10 mesca zvečer za spat popila 200ml mleka, pa prej do 7 mesca v celem dnevu 500ml, ali pa še več. Ampak pri 11 mesch pa z danes na jutri ni hotla popiti niti kapljice več.
|