Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica 80 Kapljice D3 - kaj ve menite? Jih dajate svojim otrokom? Eni pravijo da ne, zaradi krčkov in poleti so otroci tako ali tako zjutraj in popoldan na soncu, drugi so spet za, ker saj tvorimo tudi me vitamin D in prehaja skoyi mleko, ampak premalo. Verjetno misliš AD3, ker D3 naj ne bi povzročale krčev in jih dobiš, če so AD3 težavne (krči). Dojenje - ja kdo pravi da si najslabša mati če ne dojiš? HB jaz lahko, ampak če ne bi šlo pač ne bi. Otrok bo zrastel tako ali tako, še vsak je. Drži, ampak mislim, da nobeni ni vseeno, sploh ker imajo drugi (nevedni!) ljudje velikokrat kaj za pripomnit... Mene je prvič tašča čist zmozgala, ko smo začeli uporabljati AM za vse obroke - v smislu, zakaj si ga pa odstavla?! Jah, če ni, ni!!! Čaj ali voda za žejo otročka - jim katera kaj daje tega, kljub temu da ga odsvetujejo? Jaz si mislim, da imam mleka dovolj in ga pač pristavljam ko on hoče, pa čeprav je to na slabo uro. Baje obstaja nek rek - če bi mamice vedele kako so naši otroci žejni, bi še kikle svoje prodale... Jst mu nič ne dajem, ima plenico vedno lepo polulano! Če je ne bi imel, bi pa dala. Po potrebi in občutku. Pa seveda odvisno tudi od krčev. Previjalna podloga - se mogoče da kje kupiti tako malo previjalno podlogo, formata npr. A3? Drugače jo bom pa kar sama naredila iz armafleksa. Nimam pojma, imam tudi jst "home-made" varjanto... Ležalnik mi imamo, a ga še ne uporabljamo, ker podlaga ni čisto ravna. Se mi zdi, da tam nekje po 3 mesecu pa že lahko... Aha, je že Vixen napisala! Prehrana naj ne bi vplivala na krče in zvijanje naših . Jst sm tu mal previdna, ampak se pa ne držim samo kuhane zelenjave/sadja, piščančka... Počasi poskušam vse drugo (no feferonov res ne! ) Osebna - se ne spomnim točno, ampak dobiš kar hitro! Za potni list pa ne vem... Lupinico pa nekateri P priporočajo tudi doma, spet drugi za krajši čas v avtu... V glavnem, mi je doma ne uporabljamo, mali je v postelji, košku ali pa kar na tleh (penaste puzzle/igralna podlaga). andmoj tudi Juš včasih drži glavico nazaj... Ja, verjetno bo potrebna fizioterapija, ampak to ni nič hudega, jih kar veliko hodi, pa važno, da pomaga! Je pa fajn, da ko jo zalagaš, da spi na boku, da ji glavice ne založiš, ker jo to samo sili k temu, da jo porine nazaj. Samo pri nas to pomeni, da je Juš še prej na hrbtu! Včeraj se je dal celo na trebuh! katrinka Suzi je pa res prava frajla!!! Lepotička je! IZVIRNO SPOROČILO: vim jaknik hvala za obrazložitev. Torej tu ponudba in povpraševanje pade na celi črti. Ker pri nas povpraševanje je, ponudbe pa bore malo. Npr. Tudi jaz ko se nagnem meni nič ne pricurlja, šele ko Gašper parkrat potegne nekaj malega pricurlja. Potem pa vleče k zmešan, dokler se ne odstavi. Ga položim na kavč in jok. Probam spet lačen in potem dam flašo poje k zmešan tudi 90 ml. Torej, če bi se pri meni najedu ne bi mogel pojesti 90ml še po flaši ni šans. Eh jaz pravim enim steče samo od sebe drugi se malo pomatrajo pa gre, tretjim pa sploh ne gre. Hmmmm...pa sej meni tud ne steče, mleko ne gre čist takoj ven. Mi je rekla patronažna, kolk so otročki brihtni, ko je gledala Juša med dojenjem: najprej samo malo cuclja (je rekla, le zakaj bi vlekel, ko mleko še ni priteklo, ga pa s tem vseeno sproži), no potem pa začne vlečt. Ne vem... V glavnem, nič se sekirat, če bo steklo bo, drugače je pa flaška tu! špela kako boš nesla malega na bazen je v bistvu vseeno... Kakor ti bo lažje, če boste zunaj, mislim, da je vožiček najboljši, da ne bo v lupinici... Taj se tako še ne bo smel kopat. Tudi mi načrtujemo izlet oz. počitnice na morju, da se ta veliki naužije slane vode, mali pa nadiha zraka! Vsem bo pa pasala sprememba okolja.
< Sporočilo je popravil Češnca -- 13.8.2009 8:44:28 >