sinskaT
|
No pa je naš mini dopust minil, spet v LJ... ste kar naklofale nekaj čtiva . Ko takole berem kako imate ene probleme pri dojenju, dodajanju..upam, da se vam uredi, tko da bo prav za mamico in dojenčka. Sam ne obupat, pa magari se osebno obrnit na LLL svetovalke za dojenje (tud sama sem se 1. pri Hani, pa potlej ko sem ponovno zanosila in nisem bila ziher kako zdaj z dojenjem...). Pri nas je zaenkrat vse bp kar se dojenja tiče, niti ne razmišljam koliko, kdaj zakaj, kako..enostavno priklaplam na zahtevo. Bomo vidli rezultat, ko bomo imel prvi pregled, upam da teža lepo napreduje, ker pleničke so ful polulane in kakane..nasploh je Nikec zadovoljen dojenček . KG - še 2kg in bom na prednosečniški , je pa res da se nisem dosti zredila(ne pozabit, da imam še eno malo frkolinco, ki jo je treba še kar dosti pedenat ; ), drugače pa počasi začenjam jest tud svežo zelenjavo in sadje, ker se mi že malo kegla od samo kuhane. Upam, da ne bo kakšnih prebavnih težav pri malemu. A še katera je VSe pa da jenčija nič ne napenja??? Sprehodi - če začne jokcat, mu dam zizo ni važno kje..pleničko čez pa je diskretno...v bistvu ga pa raje nosim v slingu kot pa v vozičku, potlej je tudi dojenje pis of kejk . Pleničke - zaenkrat pampers iz milerja, kasneje pa upam kar milerjeve ali pa iz hoferja - sem slišala, da so super Umivanje, kopanje- našega kar v čebriček namočim, vsak večer, ker mu kar ugaja nič ne pojokca samo tak začuden fris dobi tako tudi omilim večerni baby blues. A je še kateri jenček nemiren proti večeru? Nik niti ne joka prav veliko, sploh če ga cartam in tko..ampak se prav čuti, da je nemiren predno potone v "nočni" spanec. Krčki mislim, da niso, ker se ne zvija...Kako jih umirite, uspavate? Šrimpf- tud našega ponavadi napenja od 5 -7h zjutri, tko v spanju...glih tok da jaz ne spim. SAj bo minilo s časom, ko se bo črevesje navadilo Nasmešek - naš mali se mi nasmiha že slab teden, kok je to lepo videt Katrinka - bravo Suzi za prespano noč . Tud naša dva sta lepo pančala, zgleda je blo neki v zraku hehe
< Sporočilo je popravil sinskaT -- 11.8.2009 9:41:46 >