lilka
|
Hej, hoj... krčki: mojega šraufa, pa ni važno kaj jem, ne jem samo stvari, ki napenjajo(fižol) in ne pijem gaziranih pijač, jem pa sadje in zelenjavo tudi surovo, pri Tinki sem preveč pazila pa jo je ravno tako zvijalo. Tako mi je tudi patronažna rekla, da naj jem, kar sem jedla tudi med nosečnostjo in da naj se n izogibam sadju in zelenjavi.Jaz sem se sprijaznila, da se pač pri dojenčkih razvija črevesna flora in prebavni trakt in, da jih pač zvija. Pri Tinki sem bila čisto paf, pri Ožbeju pa to boljše prenašam in pravijo, da najbolj pa zvija, če je mami živčna in se sekira, no jaz se zdej ne. Krčke ima čez cel dan po malem, ni hudega, od 18.00-20.00 pa take močne in to vsak dan. ležalnik: mi smo kupili novega od Peg-perego in to je edina stvar, ki je Ožbej ni od Tinke podedoval in ima novo , ta se čisto poleže in podlago ima za novorojenčke, samo bom vseeno še kakšen teden počakala s tem, jaz ga imam čez dan v vozičku-košarici, v zibki in tudi na kavču, bo pa kmalu šel tudi v ležalnik. dojenje: jaz dojim 10%, 90% pa dodajam Aptamil in to avstrijskega. Pri tinki sem tako delal do 4M, pol pa se sama ni hotla več dojit. Bom vztrajal s tistim malim kolikor je, dokler bo hotel. Tako pač je jaz sem se že sprijaznila pri tinki, da pač nimam dovolj mleka, pa so me tako forsirali s tem dojenjem že v bolnici, da sem skor depresijo padla, zdej se pa za to ne sekiram. spanje: 22.00-1.30, 2.00-4.30, 5.00-7.00, tako nekoo nam še vedno gre ponoči, ma sej bo boljše, jaz sem srečna, samo, da ga zvija ne ponoči, ker pol bi bil pa kaos, ker bi se ziher Tinka v sosednji sobi zbudila... osebna: mi smo se šli v ponedeljek fotkat k fotografu, sej zakaj pa ne, šli smo že ob osmih ko ni vroče, takrat je ravno bedel in smo zelo na hitro opravili.Mi gremo septembra na morje rabim osebno in tudi, da bom lahko račun zanj na banki odprla.... No toliko za enkrat, gre še malo likat dokler moj princ spi, popldne gremo pa na prvi obisk, k babici in dedeku, morem še torbo pripravt, še nismo kam tako hodili, orem najt kje imam tinkino torbo, ki k vozičku paše