_lenca_
|
Se prijavim še jaz. Z Niko sva danes doma 4. dan. Zdi se mi, da je vznemirjena, ko je okrog nje hrup ( in Maška), in se potem ves čas prebuja. Včeraj sem imela ognjeni krst (beri: jok in stok terapijo ) - namreč šli smo skupaj ven, pa se je že zunaj začela jokat, ni blo dovolj, da sem jo dala na , ni blo ok v vozičku, tko da sem jo nazadnje nesla domov v naročju tako, da je bila naslonjena name, ta večja se je pa cartala v vozku . Jok se je nadaljeval zvečer, sploh je nisem mogla potolažit (ziza na eno uro, poskusla sem z dudo, na koncu pa še s fenom), potem je pa ob pol polnoči zaspala, verjetno zato, ker je bila tako utrujena. Tko da se mi zdi, da mala rabi mir. Ko sva sami doma, imam prostor, kjer spi, malček zatemnjen (zagrnjene svetle zavese), tišina je, in spi od enega dojenje do drugega - zbuja se na cca 2,5-3 ure. Jo bom pa začela zvečer kopat (če nam bo zneslo obe zvečer zrihtat), pa bo verjetno tud bolj mirno zvečer spala. Pa paše mi tud, da ni obiskov. Prava mama sem: nič mi (še) ne fali, če sem doma, nikogar (še) nimam želje videt ali obiskat, prav paše mi mir z in cartanje. Še moj pride na svoj račun . Aja, ponoč se zbudi 1-2x, ampak iz izkušenj vem, da se bo to še spreminjalo - upam, da ne na slabše . Spi pa zaenkrat v svoji posteljici poleg najine. Ko bo malček večja, jo bomo dali v otroško sobico, no, odvisno tudi od tega, kolikokrat se bo zbujala ponoči. Vidim, da sem se kr razpisala... Fino se cartajte s tamalimi lupčki - jz skušam uživat vsak trenutek - za vsak slučaj, če bi bilo morda zadnjič... (pa upam, da ne... ).
|