inuasa
|
Najprej lep pozdravček vsem še na tem forumu. Po standardu: berem, berem...malo pišem ...oz. zdaj tudi berem malo težje Internet z otročkom:Občudujem vas punce, meni sploh ne rata več se vsest za pc pa kej bolj sproti pisat...še maili me pogrešajo...kako vam to rata??? Naš Vitko nas je kar fajn okupiral...je pa res tud to, da sem raje z njim kot na računalnku...kdo bi si mislil, da bo kdaj prišlo do takih preobratov . Lakota, spanje:No tudi naš Vito je že praznoval svoj prvi RD, krčkov na srečo nima za zdaj. Je ful priden, edino, ko je lačen se pa ne pusti čakat...tuli, ni šans da ga zamotiš, in ko dobi za jest je čist skuliran...čez dan je mel zdej en teden fleše, da je spal za 15 minut in potem debatiral, se smehljal...in spet. Ponoči pa spi en kos 3-5 ur, pol pa na 2 urci max. Meni se nabira primanklaj spanca...pa kaj čmo...bomo spali, ko bomo stari Dojenje: Mam pa tud jaz težave z dojenjem. Prva dva dni v P je večinoma bruhal in spal, tretji dan pa je njemu potegnila pumpa, pri men pa ni bilo nič in smo se hecal tolikko časa, da so mi čisto razpokale bradavice. Dva tedna sem ga dojila samo na eni, iz druge sem pumpala, da je prišla malo k sebi. Seveda smo mu mogli še dodajat, ker sicer je bila sirena v hiši. Je pa mali hitro poštekal, da je po dudi enostavnješe pit in pol je pri meni še bolj grdo vlekel stran in me odrival, da je stanje na bradavicah samo še poslabševal. In smo se na hitro odločil, da ga bomo kar odvadili flaške...smo ga dva dni hecala z žličko, pa se je hitro naveličal...tako da zdaj se že en teden samo dojiva,brez dodajanja . IZVIRNO SPOROČILO: Belika Oj, ne vem katera je napisala za težave z bradavicami... jaz sem imela grozne. Mali mi je enkrat samo kri bruhnil, tako da sem prenehala in mu dala umetno mleko (tudi črpala sem si kri ), potem mi je patronažna rekla naj v Sanolaborju nabavim Aquaflu blazinice, malo so dražje in je ena za 3-7 dni (iz gela so tako, da se lahko operejo), in nisem mogla verjeti v slabem dnevu se je stanje skoraj čisto popravilo... Kar se teh razpok tiče, sem probala že vse živo: Bepantne, Lanolin, Multi mam blazinice, lanolin od Aventa. Ta zadnja še najbolj učinkuje, ampak ne tako kot bi jaz rada...in zdaj ko se samo dojiva se stvar spet poslabšuje. Zato bi te Belika ful prosila, če poveš kakšne blazinice so to (prav za dojenje?), v katerem Sanolaborju si jih dobila (jst sem bila dns v Novi Gorici, pa ne poznajo te zadeve), pa koliko stane-sej v bistuv mi je vseen, sam da pomaga. Hvala ti že vnaprej za infomracije. Danes smo bili prvič cel dan od doma, smo se šli noni in nonotu v goriški konec pokazat-kok so ga bli veseli . Drugač, pa lahko našega Vitkota vidite v albumu, vsak dan je drugačen, vsak dan pogrunta kaj novega...iiiiiiiiiiiiiiiiii....tko lepo.......... No ura je pozna, gremo spat. Nič, drage mamice, čim daljšo noč vam želim, jutri pa en lep sončen dan z našimi sončki. papa