|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske morske zvezdice in ježki
14.8.2009 14:15:47   
Vixen
Hehe, vim, spanje 4 ure v kosu in sprehodi grejo tud ob dojenju. user posted image  Oboje narejeno danes, smo ravnokar z gradu prišli. user posted image  Sva se prvič tudi dojila v "javnosti" - no, na eni klopci na gradu, nikjer nikogar okrog, pa tetra plenico je imel čez glavo. user posted image  Bolj enostavno, kot sem pričakovala. Zgleda pa, da ima uro vgrajeno - po točno treh urah sprehoda je začel zahtevat joško. user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 276
14.8.2009 15:01:24   
katrinka
rojstni list - jaz sem original dobila po posti po 10 dneh - ko je bila maticarka v p pri meni, potem sem pa skopirala ce sem rabila kam ga zraven dat, original ostane vedno pri tebi!

(odgovor članu Vixen)
Neposredna povezava do sporočila: 277
14.8.2009 15:18:21   
Vixen
Mi smo rojstni list dobili po več kot 14 dneh, baje imajo ful gužvo zdaj. Bi še dlje trajalo, če ne bi težili po telefonu (rabimo za dokumente).

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 278
14.8.2009 16:29:13   
_ella_
Punce katera ve kako se ureja osebna izkaznica za naše malčke?! Ali rabiš za sliko iti k fotografu, ali lahko za tako male otroke delaš sliko kar doma na domač fotoaparat? Rabimo dokument za čez mejo ko gremo na moreje.user posted image

(odgovor članu Vixen)
Neposredna povezava do sporočila: 279
14.8.2009 16:30:19   
katrinka
ja jaz sem mela ful sreco - vse dokumente sm dobila ful hitr - sploh pa zdr.kartico - kar gre zahvala moji kadrovski k so takoj papirje porihtal, tko da imam to papirnato vojno zrihtano, no v pon oddam se vlogo za otroski dodatek, osebna izkaznica bo pa se pocakalauser posted image

(odgovor članu Vixen)
Neposredna povezava do sporočila: 280
14.8.2009 18:07:46   
Belika
Oj, ne vem katera je napisala za težave z bradavicami... jaz sem imela grozne. Mali mi je enkrat samo kri bruhnil, tako da sem prenehala in mu dala umetno mleko (tudi črpala sem si kriuser posted image ), potem mi je patronažna rekla naj v Sanolaborju nabavim Aquaflu blazinice, malo so dražje in je ena za 3-7 dni (iz gela so tako, da se lahko operejo), in nisem mogla verjeti v slabem dnevu se je stanje skoraj čisto popravilo...
je pa res potem začel zavračati dojko.... 3 dni jo je zavračal jaz pa sem mu jo kar naprej ponujala (ko pa je od jeze postal čisto rdeč sem prenehala), sem bila tudi čisto žalostna zaradi tega... potem ko sem obupala in se pogovorila z nekom, da to pač zaradi tega še nisem slaba mati (čeprav se mi je zdelo tako), no me je pa mali presenetil in zagrabil.... potem sva imela obdobja ko je in ko ni hotel... sedaj pa vsakič zagrabi (ampak kot zgleda ne dobi dovolj in mu še dodajam...)

Slikati se je pa treba kar k fotografu... mi smo se in v parih dneh dobili osebnouser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 281
14.8.2009 18:42:10   
rakica26
Mamice, mene pa zanima, če katera ve, kam moram poklicati v Jeseniški bolnišnici na slikanje kolkov za dojenčka? Če mi katera lahko da kakšno številko, kam ste ve klicale tiste, ki ste šel na Jesenice?

Vsaka pot je v dvoje lepša, ko pa pride še tretji član pa še veliko slajša. Mi ga pričakujemo 13.7.2009.

Pa smo dočkali našo princesko 26.6.09 je razveselila atija in mamico

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 282
14.8.2009 22:12:58   
giggica
oj. številka za slikanje kolkov v jeseniški bolnišnici je 045868230.mislem da se lahko naročiš od pol osme do desete zjutraj.

mene pa neki drugega zanima.svoji pikici dajem novolac proti krčem, ker na vsake 2 dni nas krčki mučijo. dojim ne več, stara je pa skoraj 1 mesec. kar se tiče prekuhavanje vode za mleko. jz zjutraj prekuham vodo, vre 10 minut, potem pa ko se malo ohladi prelijem v drugo posodo, ker se v 1. posodi na dnu naberejo bele usedline. in to vodo čez dan uporabljam za mleko in čaj. za mleko jo pogrejem v mikrovalovni. kako ste ve to delale, tiste ki imate izkušnje? oziroma če vam je tak način ok? ne vem ali delam prav, prosim če mi pomagate. hvala vam in lep pozdravček:)

(odgovor članu rakica26)
Neposredna povezava do sporočila: 283
15.8.2009 0:03:11   
Špela30
Hey mamičke!

Slikanje... sem brala, da lahko tudi sam slikaš user posted image , važno je le, da gleda v objektiv in da je po standardih za osebni dokument.
Vsa navodila so tule: http://www.mnz.gov.si/fileadmin/mnz.gov.si/pageuploads/SOJ/pdf/0813506_zlozenka2.pdf
Midva sva Taja že poiskusla slikat za osebno izkaznico pri 14 dnevih, ampak so bile le razno razne grimasice in pačenje, tako, da sva se odločila, da počakava, da še malo zraste. No, sedaj, ko je 1m1t bi pa že šlo bp po mojem. Moramo probat...

rina22... dobrodošla in čestitke za Timejouser posted image . Povezanost med mamico in otročkom temelji na ljubezni, negovanju, pozornosti, ki jo dajemo in izkazujemo neprestano in ne zgolj preko dojke. Seveda pa držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image .

Da teče mleko tudi jaz vidim po beli penici ob ustnih kotičkih. Lahko pa tudi poslušaš in če je slišno "pokanje", to pomeni, da dojenček golta.

jazzika... si probala z donatom? Razumem okupiranje, sem na istem user posted image user posted image user posted image .

rojstni list... smo ga dobili po 1 tednu.

varčevanje... joj, moram urediti. Sem ob vseh teh novostih čisto pozabilauser posted image

Zdaj pa ninkat... nočko mamice in user posted image .

Noben poljub, ki ga daš otroku, ni izgubljen, ne izraz veselja ne dotik v pomiritev, nobena pesem, nobena zgodba o čudesih. Vse to se bo zlilo v tisto, kar bo postal.

(odgovor članu giggica)
Neposredna povezava do sporočila: 284
15.8.2009 9:09:57   
liam
Ko greš v Celju na UE ti lepo povejo, da moreš otroka peljat k fotografu, da ga slika za dokumente. Itak je pa to tud najbl praktično-govorim iz izkušenj, ker smo najprej malo poskušal slikat sami in je bla prava polomija. Ker mi je vedno spala ko smo prišli do fotografa sem se tam zmenla, da jo probam doma sama slikat. Se pravi: otroka dat na belo rjuho, pol pa tolko časa šklocat, da pogleda v objektiv naravnost. No, moja izkušnja je, da je to skoraj nemogoče. Glavo obrne glih v vse smeri sam naravnost ne, pa še takrat ko to rata ti ne uspeš dovolj hitr slikat. Ko pa greš k fotografu lepo držiš otroka v naročju, pol pa on računalniško retuđira stran tvoje roke ipd. tak da so slike tak ko morjo bit.

Tak da je moja izkušnja takšna, da se ne splača doma zaj.... user posted image

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 285
15.8.2009 9:11:17   
liam
Varčevanje: midva sma za tamalo sklenla rentno varčevanje v NKBM-u, ker se to glede na obrestne mere najbolj splača. In sicer najprej za 3 leta, pol pa podaljšuješ.

Tak so nama v banki nardil izračun.

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 286
15.8.2009 9:14:36   
liam
Naša malčica ma zaenkrat čist "sprejemljivo" obliko krčev. Vsaki dan kako urco, sam se vmes full umiri, mogoče celo malo zadrema. Full so nama pomagale bio gaja kapljice. Me je pa kr malo strah kaj bo zdaj, ko sma včeraj v posvetovalnici doble AD3 kapljice. Baje majo dojenčki po D vitaminu full krčeke lahko. No, upam da nes ne obiščejo v hujši obliki.

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 287
15.8.2009 9:26:39   
dd77
PROBA 1-2  1-2..................JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CIAAAOOOOOO BABE...EVO MENE...OD DANES NAPREJ IMAM RAČUNALNIK IN INTERNET DOMA...

KONČNO!!!!!!!!!!!!!

Tako od danes se vam lahko končno pridružim...prav sem vas pogrešala...hi hi hi-

Nemorem brat vse za nazaj...ampak res končno spet čvekam z vami in sledim vašim dogodivščinam....

Uglavnem na kratko vse ok. Mali je priden.

Mela sem problem z mlekom.Nisem vedla da ga nimam.Tulu je 3 dni in nisem vedla kaj mu je.
Pol sem se probala izčrpat in ugotovila da mam iz ene in druge zize 50 ml---kar je premalo.Začela sem mu dodajat novalac mleko in od takrat drugi otrok.

Ali se še kakšna muze he...in kolko pride ven iz ene zize in v kolkih minutah?

Drugače hodimo ven vsako večer od 10 dne.
Krče nima.Spi tudi ok.Zbudi se enkrat ponoči okoli 3.

Imamo pa en problemček me zanima če ma kašna tudi tak....
Ima po obrazu kot osip...alergijico.Pikice in suho kožo že od začetka.Včasih se malo povleče pa pride zopet.
Eni pravijo da je to od vročine,drugi hormonsko tretji da je blo od mojega mleka ker jem kaj ki mu ne paše...boooo? jaz skoraj nedojim več pa ima še.Nevem če bi mu kaaj mazala na obraz ker so nas učili v materinski da se na začetku ne maže dojenček da se mu ne zapirajo pore.Nevem posvetovalnico mamo 20 tega.

In tako joj kašno slikico bi prilepla samo sem malo zabita za te stvari moram še ugotovit.....ha še 100 stvari bi vam pripovedovala samo počasi pa nemorem vse od enkrat---

JEEEEEEEEEEE kako sem vesela....

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 288
15.8.2009 10:06:13   
liam
Punce eno vprašanje:
A je ktera iz Škofje Loke tu gor? Se menda dobijo v neki privat lekarni kapljice d3. Pa me zanima, katera lekarna je to... no vsaj naslov oz. telefonsko številko. Ker kolikor je meni znano ta lekarna ne spada pod gorenjske lekarne.

No, hvala že vnaprej za info.

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 289
15.8.2009 13:09:12   
lenna
Liam, verjetno gre za lekarno Arnika, ki pa se je z letošnjim letom zaprla.
Gospa se je upokojila, dela pa baje še nekaj preko pošte - lahko jo pokličeš na tel: 040 850 770 in povprašaš

Pa še link o tej temi: http://med.over.net/forum5/read.php?151,5195046 

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 290
15.8.2009 13:13:51   
rina22
Špela30, hvala za čestitke in lepe željeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, a katero boli hrbtenica? Mene zadnja 2 dni takoooo boli. Je katero po porodu tudi tako bolela? Jaz sem še skoraj frišna od poroda.

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 291
15.8.2009 14:17:41   
dd77
kaj zdej...kje ste jazzika,katrinčič,vimika,špelca,češnca itd.itd.

Verjetno mate dela z štručkami.

Aja jaz sem že dobila mestruacijo točno mesec po porodu a je še katera?

In še ti očkoti....mislim moj.

Pa to ni res ko da mam babico doma.Teče za mano ko senca...primi mu glavo tako ne tako ...okopaj ga tako, hrani ga takrat...mislim jaz bom doživela živčni zlom...vem da se trudi okoli itroka ampak to je že preveč...nerabim navodila kako vzgajat otroka.Ko dela me kliče non stop...kolko ml je spil mleka a je kakau kolko je spal....HA HA

Tako da pride do tega da se tudi skregamo glede tega ker je naporen.....

Ko mu to rečem se užali in reče ...kaj bi raje da me briga ko nekatere...vam ženskam ni nikoli prav.

Mah ni dobro niti da je tako paničen glede vsega...ker pool težko uživaš tako v otroku.

Dobro zdej je malo boljše kot na začetku...mislim če sem komaj čakala takrat da gre delat iz očetovskega.

Še malo pa bo začel brat še vas da vidi in primerja kako in kaj....HA HA HA

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 292
15.8.2009 15:35:45   
katalena2007
rina22 verjetno te hrbtenica boli še od poroda pa tud zdej pač dviguješ malo štruco kar prej nisi počela in telo rabi da se privadi, tud mene je bolela oziroma rame in hrbet pa sem delala raztezne vaje in mi je fajn pomagalo, ene 3t po porodu pa sem začela z v izi telovadbo kardio vajami pa me rame še vedno bolijo - oz. kite od vratu proti ramam, tko da po moje je to normalno, čeprav sem se že ustrašila da sem preveč slečena hodila, ker sem mela pač majice brez rokav, ampak mislim da to pri +35 stopinj ni tako zelo narobe, je pa res da zdej avgusta ni več tako topel veter ko zapiha kot je bil en mesec nazaj.

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 293
15.8.2009 17:00:03   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: dd77

Imamo pa en problemček me zanima če ma kašna tudi tak....
Ima po obrazu kot osip...alergijico.Pikice in suho kožo že od začetka.Včasih se malo povleče pa pride zopet.
Eni pravijo da je to od vročine,drugi hormonsko tretji da je blo od mojega mleka ker jem kaj ki mu ne paše...boooo? jaz skoraj nedojim več pa ima še.Nevem če bi mu kaaj mazala na obraz ker so nas učili v materinski da se na začetku ne maže dojenček da se mu ne zapirajo pore.Nevem posvetovalnico mamo 20 tega.

povsem enako pri meni, jaz sem nasi po obrazu malce namazala otroski puder - na rahlo, pa jo zravn se zmasirala, dodaten ki je ostal sem ga spihala iz nje in je pomagal - na obrazu, drugod se ne, mam pa tud pediatrinjo 20.8. in bom vprasala kaj zdej k mi grejo ti fleki ze na zivceuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dd77

Aja jaz sem že dobila mestruacijo točno mesec po porodu a je še katera?

a zeuser posted image jaz sem tudi mislila da sem jo dobila, pol sm pa po vonju vidla da je se cisca sam bolj svetle barveuser posted image

drugale pa sva sla dons z mojim do njegovih, pa sva se z njegovo teto na en org sprehod z vozickom, je tok pasal, pa se cvekale sve, k tuki pri meni ni nikjer pločnika in ni za vozit z vozickom, tko da bom kr v lj hodila k ni sans da tle po cesti malo vozimuser posted image

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 294
15.8.2009 21:28:30   
Špela30
dd77... tebe pa res že dolgo ni bilo slišat, sem pa že mislila nate kako si... Welcome backuser posted image ! Tudi moj možek je nadvse paničen in pazljiv pri Taju, mu je zadnjič pediatrinja rekla: "Ja, gospod, saj vaš sinek ni iz stekla, ne rabite toliko pazit."user posted image user posted image user posted image No, sicer smo pa verjetno vsi, ki smo 1.starši še toliko bolj pazljivi, nežni,...
Menstruacijo sem tudi jaz že dobila ja, tako kot ti, po 1 mesecuuser posted image . Pa sem upala, da bo še nekaj časa mir.

rina22
... mene je tudi hrbtenica takooooo bolela, nekaj časa zgoraj, potem spodaj (križ), potem že kar oboje naenkrat. Me je user posted image potem vsak dan zmasiral in je boljše. Ko pa se sklanjaš, pa skušaj počepniti, namesto, da se prepogneš. Drugače pa ja, kot je napisala katalena2007 - kardio vadba, bi morala tudi pomagati.

sprehodi... danes smo naredili REKORD. Smo bili na Bledu in smo šli z vozičkom in user posted image okoli jezera (cca 6 km). Sedaj sem res čisto gotova, Porši prav tako, Tajko pa tudi (pančka že 2 ure - komauser posted image )..., ampak je pa zelo pasalo in moramo ponoviti.

Oooo, zdaj pa gremo papat... pice so tuuser posted image , pa Taj pančka in je idealen čas za hranjenje mamice heheheuser posted image .

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 295
15.8.2009 21:34:28   
Špela30
Pa še en nasmešekuser posted image

user posted image

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 296
15.8.2009 23:06:28   
Špela30
Punce, a si predstavljate, da toliko časa dojite...???user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=fxv6R9fUO74

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 297
15.8.2009 23:35:29   
inuasa
Najprej lep pozdravček vsem še na tem forumu.

Po standardu: berem, berem...malo pišem user posted image ...oz. zdaj tudi berem malo težjeuser posted image

Internet z otročkom:Občudujem vas punce, meni sploh ne rata več se vsest za pc pa kej bolj sproti pisat...še maili me pogrešajo...kako vam to rata??? Naš Vitko nas je kar fajn okupiral...je pa res tud to, da sem raje z njim kot na računalnku...kdo bi si mislil, da bo kdaj prišlo do takih preobratovuser posted image .

Lakota, spanje:No tudi naš Vito je že praznoval svoj prvi RD, krčkov na srečo nima za zdaj. Je ful priden, edino, ko je lačen se pa ne pusti čakat...tuli, ni šans da ga zamotiš, in ko dobi za jest je čist skuliran...čez dan je mel zdej en teden fleše, da je spal za 15 minut in potem debatiral, se smehljal...in spet. Ponoči pa spi en kos 3-5 ur, pol pa na 2 urci max. Meni se nabira primanklaj spanca...pa kaj čmo...bomo spali, ko bomo stari user posted image

Dojenje: Mam pa tud jaz težave z dojenjem. Prva dva dni v P je večinoma bruhal in spal, tretji dan pa je njemu potegnila pumpa, pri men pa ni bilo nič in smo se hecal tolikko časa, da so mi čisto razpokale bradavice. Dva tedna sem ga dojila samo na eni, iz druge sem pumpala, da je prišla malo k sebi. Seveda smo mu mogli še dodajat, ker sicer je bila sirena v hiši. Je pa mali hitro poštekal, da je po dudi enostavnješe pit in pol je pri meni še bolj grdo vlekel stran in me odrival, da je stanje na bradavicah samo še poslabševal.
In smo se na hitro odločil, da ga bomo kar odvadili flaške...smo ga dva dni hecala z žličko, pa se je hitro naveličal...tako da zdaj se že en teden samo dojiva,brez dodajanja user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Belika

Oj, ne vem katera je napisala za težave z bradavicami... jaz sem imela grozne. Mali mi je enkrat samo kri bruhnil, tako da sem prenehala in mu dala umetno mleko (tudi črpala sem si kri ), potem mi je patronažna rekla naj v Sanolaborju nabavim Aquaflu blazinice, malo so dražje in je ena za 3-7 dni (iz gela so tako, da se lahko operejo), in nisem mogla verjeti v slabem dnevu se je stanje skoraj čisto popravilo...

Kar se teh razpok tiče, sem probala že vse živo: Bepantne, Lanolin, Multi mam blazinice, lanolin od Aventa. Ta zadnja še najbolj učinkuje, ampak ne tako kot bi jaz rada...in zdaj ko se samo dojiva se stvar spet poslabšuje.
Zato bi te Belika ful prosila, če poveš kakšne blazinice so to (prav za dojenje?), v katerem Sanolaborju si jih dobila (jst sem bila dns v Novi Gorici, pa ne poznajo te zadeve), pa koliko stane-sej v bistuv mi je vseen, sam da pomaga. Hvala ti že vnaprej za infomracije.

Danes smo bili prvič cel dan od doma, smo se šli noni in nonotu v goriški konec pokazat-kok so ga bli veseliuser posted image .
Drugač, pa lahko našega Vitkota vidite v albumu, vsak dan je drugačen, vsak dan pogrunta kaj novega...iiiiiiiiiiiiiiiiii....tko lepo..........

No ura je pozna, gremo spat.
Nič, drage mamice, čim daljšo noč vam želim, jutri pa en lep sončen dan z našimi sončki.

papa

En slab dan, teden, življenje še ni razlog za obup.

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 298
16.8.2009 8:05:21   
_ella_
IZVIRNO SPOROČILO: Vixen

Hehe, vim, spanje 4 ure v kosu in sprehodi grejo tud ob dojenju. user posted image  Oboje narejeno danes, smo ravnokar z gradu prišli. user posted image  Sva se prvič tudi dojila v "javnosti" - no, na eni klopci na gradu, nikjer nikogar okrog, pa tetra plenico je imel čez glavo. user posted image  Bolj enostavno, kot sem pričakovala. Zgleda pa, da ima uro vgrajeno - po točno treh urah sprehoda je začel zahtevat joško. user posted image

Ja čestitam, ob vsem trudu in obupu, ji pa ti tako pribiješ?! WOW

(odgovor članu Vixen)
Neposredna povezava do sporočila: 299
16.8.2009 8:06:07   
_ella_
evo en zanimiv člank za brat
http://med.over.net/forum5/read.php?94,1979195,1979195#msg-1979195msg-1979195

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

organizirano praznovanje rojstnih dni
muška

Moja punčka bo kmalu praznovala svoj rojstni dan. Ker so na našem koncu (MB) v modi or ganizirani rojstni dnevi me seveda zanima kam se lahko obrnem. razni Tuši in bovlingi izvzeti! res bi prosila tudi za komentarje, da se lažje odločiva

Priporočam bazenu (kje?) (11%)

Priporočam na prostem (kje?) (21%)

se tudi sama zanimam in iščem (5%)

iščemo sami (4%)

nikoli se ne udeležujemo (8%)

nisem iz vašega konca (51%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!