_lenca_
|
jaknik1 - tud jz sm mislila, da lahko vsaka doji, sploh potem, ko sem prebrala tisti slavni članek o dojenju. Ampak ti verjamem, da si nardila vse, še posebej zato, ker ni tvoj 1. . Če ne gre, ne gre. Maš prav, zrastejo tko al tko. Glavno, da si ti zadovoljna in vesela. Kuhanje - sve i svašta: zelenjavne juhe, zelenjavne omake z mesom in brez njega, lazanje, krompir na 100 nalinov, polpete, rižote, ... Mal je zoprno samo, ker imava midva čisto nasprotna okusa: moj je strasten mesojed, jaz pa obožujem zelenjavo in štruklje, cmoke, pa take težke jedi, pol pa malo kombiniram. Enkrat skuham bolj zame, drugič bolj zanj. Če pa kuhinjo prepustim njemu, jemo večinoma makarone, zato jih jz ne kuham velikrat. Mi pa tud zmanjkuje idej - HB za recepte na netu. Morje - mormo dat delat potni list za tamalo , da bomo lahko km šli. Me prav zanima, kako jo bomo nahecali, da bo odprla oči za slikanje. Danes - gremo pa v naravo šotor spat, bomo gledali Perzeide. Včeraj - sem ta veliki skenslala dudo. Mi je šlo na živce, k naju je popoldan/zvečer začela fintirat in sitnobo zganjat. In je odšla duda na počitnice, ker je bila zelo utrujena in se mora spočit . Vrne se čez en teden . (No, upam, seveda, da ne.) Pa smo meli malo dretja, pa sem sedela pri njej in jo božala, pa je čisto lepo zaspala. Me zanima, kaj bo danes. Upam, da jo bo šotor tolk okupiral, da bo pozabila... Dojenje zunaj - si ne delam težav: podojim, pa je. Malce se umaknem, da mava mir in to je to. Če pa ljudje pisano gledajo zarad joka, je pa to njihov problem. Sem tud že dojila med hojo brez štorklje (hja, pride sila), ampak smo bili sami. Drugač je pa štorklja zakon tud za dojenje. Ajd, zdej pa grem po šotor in spalke, pa še malo hrane... ČAU!
|