tasa_m
|
No, pa da vam povem kje sva se midve oz. mi 3 potepali ta dva dni. V sob. smo po T. roj.dnevu odšli na fuzbal v Jarenino gledat strica Žana. Bili smo samo 1.polčas, pol pa smo šli domov. Itak so zgubili, tak da ni bilo glih zanimivo . evo..dokaz-najmlajša navijačica, katera je že inventar tam, ker če je na eni telmi ni, že starši nogometašev sprašujejo, če je danes nebo Včeraj pa smo takoj po kosilu odšli tudi na fuzbalski turnir. Bilo je napeto kot struna, sploh zadnja tekma, katera se je šla za zmago. In ker po skoraj celodnevnem sedenju na soncu (v bifeju je bila senca ) pivce, ki ga spiješ le zavre, je prišlo skoraj do vsesplošnega pretepa navijačev in nogometašev (so se hteli kr med sabo tučt). Kriv pa je bil sodnik, kateri ni znal sodit in je navijal na domačo ekipo (saj za naše smo navijali samo nas 5-mami,ati,Tomaž, jaz in Lija). No, v glavnem, ker imam jezik stalno na nepravem mestu sem jih skasirala skoraj tudi jaz. Prvo se je sodnik name spravo (bila sem med atijem in sodnikom), pol pa še neki nogometaš, kateri mi je reko da naj pridem ven (na "dvorišče"), če upam in to sam zato ker sem rekla, da se on pa že nebo na mojga brudera spravljo, in da ga lahko zažgem . Lija je vse to gledala iz drugega kota in se strašansko zabavala z babi. Njima je bilo smešno, men pa priznam, da ni bilo lahko, ker je tist nogometaš bil za celo glavo večji od mene.. Ampak na koncu me je bruder le zvleko iz igrišča, oni pa so osvojili 2.mesto (sam zarad tega, ker so se igralci njihove ekipe spravli na sodnika, ta pa je piskal konec tekme in s tem avtomatsko zgubo za njih). Tak, da naše nedeljsko popoldne je bilo sila zanimivo in živčno ob enem. da nebo kdo reko, da ni bilo napeto, poglejte Lijine prste..vse nohte si je pogrizla od sile
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 3.8.2009 8:00:29 >
|