Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 15:49:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
Valentina je pregledala P in ugotovila, da ima popolnoma okej pljuča in grlo, gre le za prehlad, zato moramo nosek večkrat dnevno čistiti z foziološko...ker sicer bo zadeva šla dalje in lahko postane zoprno...kašlja in kiha pa od tega, ker mu nahod nadraži sluznic. Tak, da vse je okej! Hvala za pikapoke in pestke. So mu pa kar tam naredili inhalacije z fiziološko, pa je taaaak jokal, da joj...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 15:49:58
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 aja, pa čestitke Nikici za dobro kri in Leonu za njegovo "Muho" in gre domoooooooooooooov BRAVO ZA OBA in seveda tudi za mamici
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 15:51:13
|
|
|
|
tasa_m
|
Glede piknika nič ne obljubim. Mi imamo 23.8 mašo za mojega angelčka-mojo omo, sicer zjutraj ampak ne vem kako in kaj pol dalje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 15:51:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Valentina je pregledala P in ugotovila, da ima popolnoma okej pljuča in grlo, gre le za prehlad, zato moramo nosek večkrat dnevno čistiti z foziološko...ker sicer bo zadeva šla dalje in lahko postane zoprno...kašlja in kiha pa od tega, ker mu nahod nadraži sluznic. Tak, da vse je okej! Hvala za pikapoke in pestke. So mu pa kar tam naredili inhalacije z fiziološko, pa je taaaak jokal, da joj... SUPER sam da je vse ok.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 15:59:05
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Valentina je pregledala P in ugotovila, da ima popolnoma okej pljuča in grlo, gre le za prehlad, zato moramo nosek večkrat dnevno čistiti z foziološko...ker sicer bo zadeva šla dalje in lahko postane zoprno...kašlja in kiha pa od tega, ker mu nahod nadraži sluznic. Tak, da vse je okej! Hvala za pikapoke in pestke. So mu pa kar tam naredili inhalacije z fiziološko, pa je taaaak jokal, da joj... super, da je vse OK... A pa glede čiščenja noska s fiziološko a vaši pikeci ne protestirajo pri tem početju? Taj samo ko vidi ampulo se začne stran obračat in delat tak direndaj. A ima katera kakšen "recept", kako otroka zamotit oz. ga navadit da se ne bo tako strastno upiral?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 16:03:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Valentina je pregledala P in ugotovila, da ima popolnoma okej pljuča in grlo, gre le za prehlad, zato moramo nosek večkrat dnevno čistiti z foziološko...ker sicer bo zadeva šla dalje in lahko postane zoprno...kašlja in kiha pa od tega, ker mu nahod nadraži sluznic. Tak, da vse je okej! Hvala za pikapoke in pestke. So mu pa kar tam naredili inhalacije z fiziološko, pa je taaaak jokal, da joj... super, da je vse OK... A pa glede čiščenja noska s fiziološko a vaši pikeci ne protestirajo pri tem početju? Taj samo ko vidi ampulo se začne stran obračat in delat tak direndaj. A ima katera kakšen "recept", kako otroka zamotit oz. ga navadit da se ne bo tako strastno upiral? pri nas je popolnoma enako...mi je pa danes P rekla, da mu naj na enm in drugem boku najprej noter našpricam, potem pa naj ga dam na trebuh, pa počakam kako minuto..pa potem poskusim z aspiratorjem...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 16:06:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi super, da je vse OK... A pa glede čiščenja noska s fiziološko a vaši pikeci ne protestirajo pri tem početju? Taj samo ko vidi ampulo se začne stran obračat in delat tak direndaj. A ima katera kakšen "recept", kako otroka zamotit oz. ga navadit da se ne bo tako strastno upiral? mi smo prej vse s sesalcem čistli ven, zdaj pa ko sesalec vidi začne tako z glavo otepat, da ji ne morem posesat ničesar ven tak da zdaj kr z palčko ven potegnem in zaenkrat nam tak rata. Našpricam pa ji kr z brizgalko noter (imam 400 ml FR).
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 16:09:52
|
|
|
|
felix7
|
No, nekaj interesentov torej imamo za piknik. Zaenkrat potrjeni: trezika Najaa marjetka.cvetka felix7 MaJaLe Cebeica Maja Piruri Persida Kokica32 Kdo še?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 16:10:25
|
|
|
|
Najaa
|
KOKICA super, da je vse ok.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 16:35:22
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 No, nekaj interesentov torej imamo za piknik. Zaenkrat potrjeni: trezika Najaa marjetka.cvetka felix7 MaJaLe Cebeica Maja Piruri Persida Kokica32 Kdo še? Mi smo 22 na poroki v NM, tak da če prespimo tam in se bomo naslednji dan vračali bi se tudi lahko pridružili. Delam malo načrte brez mojih dveh šefov ... vsekakor moram vprašat moja dva šefa in sporočim. Do kdaj je potrebno oddat "prijavo"?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 16:47:21
|
|
|
|
Steffi
|
Tiste, ki polno dojite a že vse uvajate GH? Jaz sem malo v dvomih kdaj začet. Rekla sem, da bom začela s 6 meseci, ampak glede nato, da je Taj velik bi bilo mogoče potrebno prej. P je rekla, da naj ne bi pred 5 mesecem... Tiste, ki že uvajate pri katerem obroku ste začele uvajati GH?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 16:54:44
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Tiste, ki polno dojite a že vse uvajate GH? Jaz sem malo v dvomih kdaj začet. Rekla sem, da bom začela s 6 meseci, ampak glede nato, da je Taj velik bi bilo mogoče potrebno prej. P je rekla, da naj ne bi pred 5 mesecem... Tiste, ki že uvajate pri katerem obroku ste začele uvajati GH? Steffi, ti se kar pogovori s šefi, pa javi. Glede prijav bi bilo pa najbrž smiselno, da jih imamo vsaj teden prej, da potem določimo, kdo kaj prinese. Glede GH - Jure je tudi zelo velik in je v zadnjih dneh močno povečal svoj apetit. Če je prej pojedel 800 ml na dan, zdaj poje 1 liter . In ta dodatni obrok mu dodajam. Se pa sprašujem, če ni bolj smiselno, da bi raje prešla na GH, kot pa da mu dajem AM...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 16:55:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Tiste, ki polno dojite a že vse uvajate GH? Jaz sem malo v dvomih kdaj začet. Rekla sem, da bom začela s 6 meseci, ampak glede nato, da je Taj velik bi bilo mogoče potrebno prej. P je rekla, da naj ne bi pred 5 mesecem... Tiste, ki že uvajate pri katerem obroku ste začele uvajati GH? midve se polno dojiva in si tudi dodajava GH. Sicer ne za poln obrok, nekje 1,5 urce po obroku. Tudi meni je DR. rekla da pred 6.mes. ne, ker se pač polno dojiva, ko pa sem povedala patronažni, da L. že dobi kak sokec in tud kašico, da je probala pa mi je rekla da saj prav, da nebo pol prevelik šok zanjo. Prav tako mi je sestra v porodnišnici rekla enako, ko sva šle na obisk k kolegici,ki je rodila. Tak da..delam po svojem občutku.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 17:09:46
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 No, nekaj interesentov torej imamo za piknik. Zaenkrat potrjeni: trezika Najaa marjetka.cvetka felix7 MaJaLe Cebeica Maja Piruri Persida Kokica32 Pupa7 Kdo še? evo, Pupa7 je tudi za stvar, samo ne ve še, če bo imela prikolico sabo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 17:11:34
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Tiste, ki polno dojite a že vse uvajate GH? Jaz sem malo v dvomih kdaj začet. Rekla sem, da bom začela s 6 meseci, ampak glede nato, da je Taj velik bi bilo mogoče potrebno prej. P je rekla, da naj ne bi pred 5 mesecem... Tiste, ki že uvajate pri katerem obroku ste začele uvajati GH? mi še ne uvajamo GH in imam v planu počakati še kak mesec, seveda,če no bo prej Blaž kazal znakov,da bi rabil prej........ponavadi se pa GH začne uvajati za kosilo, no, vsaj mi smo se tako lotili pri Taji Glede obračanja na trebuh je pri nas ista situacija, čim ga odložim na blazino, se takoj obrne na trebuh, ma pomojem ni panike,da bi bilo kaj narobe oz. da bi bil predolgo v takem položaju, saj,ko mu ne paše več se obrne nazaj, se uleže ali pa začne protestirat naj ga jaz obrnem Se pa tudi Blaž dviga na nogice, ne na kolena, kot da bo puzal, ampak se na stopala upre in pol po glavi puza naprej, mi je prej na ploščice zlezel
< Sporočilo je popravil pocka -- 3.8.2009 17:12:43 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 17:15:06
|
|
|
|
pocka
|
piknik - jaz javim,takoj, ko bom mojega videla...ga moram prej vprašat, ker,če pridemo, bom prišli vsi štirje...pa mislim,da ima glih dnevno izmeno tisti dan v službi, tako,da si bi moral fraj zrihtat...skratka javim
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 17:16:01
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Tiste, ki polno dojite a že vse uvajate GH? Jaz sem malo v dvomih kdaj začet. Rekla sem, da bom začela s 6 meseci, ampak glede nato, da je Taj velik bi bilo mogoče potrebno prej. P je rekla, da naj ne bi pred 5 mesecem... Tiste, ki že uvajate pri katerem obroku ste začele uvajati GH? midve se polno dojiva in si tudi dodajava GH. Sicer ne za poln obrok, nekje 1,5 urce po obroku. Tudi meni je DR. rekla da pred 6.mes. ne, ker se pač polno dojiva, ko pa sem povedala patronažni, da L. že dobi kak sokec in tud kašico, da je probala pa mi je rekla da saj prav, da nebo pol prevelik šok zanjo. Prav tako mi je sestra v porodnišnici rekla enako, ko sva šle na obisk k kolegici,ki je rodila. Tak da..delam po svojem občutku. midve se tudi še polno dojiva, sem ji pa do sedaj že dala nekaj stvari za probat, npr. korenčkov sokec od fruteka (20 ml) ene parkrat kr po žlički, pa kašico iz banane, pa enkrat kuhan korenček, pa banano in marelico skupaj, ampak to vsega skupaj samo par žličk, nič še namesto obroka, sva se zmeraj po tem še podojile.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 17:19:44
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 No, nekaj interesentov torej imamo za piknik. Zaenkrat potrjeni: trezika Najaa marjetka.cvetka felix7 MaJaLe Cebeica Maja Piruri Persida Kokica32 Pupa7 Kdo še? evo, Pupa7 je tudi za stvar, samo ne ve še, če bo imela prikolico sabo jaz sem načeloma tudi za stvar, s prikolico in priveskom je pa res, da imamo mi 22. poroko in ne vem kakšno bo stanje naslednji dan tako da hmmm težko kaj rečem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 17:23:11
|
|
|
|
trinity22
|
super za Leona, da je vse ok Nikica superca za tvojo kri in Valentin super, da ni kaj hudega
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 17:59:11
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 No, nekaj interesentov torej imamo za piknik. Zaenkrat potrjeni: trezika Najaa marjetka.cvetka felix7 MaJaLe Kdo še? Pa jaz?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 18:01:29
|
|
|
|
Piruri
|
Sori, sem vidla malo ksno, da sem že dodana :-))))
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 18:24:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Sori, sem vidla malo ksno, da sem že dodana :-)))) Vidiš, ti tud ne prebereš najprej vsega do konca. KOKICA tudi ne, pol se pa bunite preden vse vidite.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 18:33:15
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Evo meeeeeeeeeeeeeeeeeeee... sm se prišla samo na hitro javit, ker se baje menite neki za piknik... ma zdej nimam časa, da bi vse pokomentirala (sm prišla iz bolnice in je kot da bi bomba udarla, pa še vse odpakirat morem...). Vam malo kasneje povem kako in kaj sem preživela PREEEEČUDOVITIH 5 al 6 dni v bolnici samo za piknik sm hotla neki rečt.. Js lahko samo ta vikend (al petek al soboto al nedeljo) alpa naslednji vikend v petek, 14.8. (v soboto grem na poroko). Čez en vikend kasneje pa je že moja dekliščina in zadnje priprave na poroko tako da ne bom mogla.. samo tako.. v vednost
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 18:35:10
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Sori, sem vidla malo ksno, da sem že dodana :-)))) Vidiš, ti tud ne prebereš najprej vsega do konca. KOKICA tudi ne, pol se pa bunite preden vse vidite. Me culpa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 19:52:17
|
|
|
|
pocka
|
no, še tu napišem, moj pravi,da se lahko tudi mi udeležimo piknika , smo za 14.8.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?