Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.6.2009 23:05:11
yania
Jaz pa našemu še pramenčka ne morem odstižt za v album, ker ga ni ...pa ne albuma, album je, samo lask ni.......hahaha..so čist kratke....po fantovsko...
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.6.2009 23:08:32
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania
Jaz pa našemu še pramenčka ne morem odstižt za v album, ker ga ni ...pa ne albuma, album je, samo lask ni.......hahaha..so čist kratke....po fantovsko...
Sej moja tud nima še nič las. Sam en puhek vzadaj.
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.6.2009 23:10:09
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania
Sej moja tud nima še nič las. Sam en puhek vzadaj.
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.6.2009 23:22:05
yania
OOOO....feliška....smola z morjem, a?....ja no,,,niso vsi morski....jaz imam srečo...ker je čisto enako kot doma, mogoče mu še bolj prija morski zrak, senčka pred prikolico.... , pa še vozička se več....in več spančka...je pa vesel, ko ga dam kar na tla, na kup enih dekic in gleda on drevesa...to mu je zelo všeč, in vsakič ko ga pogledam, se nasmeji in ta njegov: AGGG..in aaaaaa.....ma zdaj že prav vriska, kak teden,,,pa tako cvili in se smeji če ga lupčkam po vratku pod brado...
Kaj ste vse zaspane?....mene pa po mojem še ledena kava pokonci drži, ko sem jo spila okrog 18.ure...
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.6.2009 23:24:04
yania
Veš eni pravijo, da je otrok priden, pa priden...glej, eni pač mal več zahtevajo mamico, kar se meni zdi lepo, zakaj ne,,,veš kako hitro zrastejo....naj se zdaj stiskajo ob mamici,,,jaz se pa ob mojemu večkrat pohecam, pa rečem: ma če bi ga na kaktus dal pa bi tam spal....
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.6.2009 23:25:41
PERSIDA
Lepiiiiiiiiiiiiii so ti naši marčevčki ,kar vsi po vrsti.Res mi ni žal ,da sem se odločila sodelovat na forumu.Kako sem prišla sem pa se ne morem spomnit . Persida ma vas rada .Nočko zdaj ,pa res.
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.6.2009 23:29:04
yania
Kaj veš kje se srečajo naši bavci v življenju, mogoče pa kaka simpatija res pade, in takrat bomo mame pametne, da smo že poročne pogodbe delale, ko so bili še v bušiju....haha
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 21.6.2009 6:09:25
PERSIDA
Dobro jutro.Smo jedli ,bavca nazaj zaspala mami ,pa se vrgla na delo.Cunje dala prat,sušit,sedaj ,pa likam pol še ,pa raztrgane dele med nogami zašijem.Ne vem kaj moj dela na terenu ,da vse hlače strga med nogami .Ker doma ne rabimo hlač za notranja opravila .Mogoče ,pa ima takšen pritisk tam spodaj al,pa se je zredil,pa ima premale hlače .Bom še raziskala samo čas moram najt . Ker je zunaj tak lep sonček ne bom šla več nazaj v posteljo postorim vse pol bomo,pa danes ga vrezali nekam z bavcema.Ata pa gre sabo ,če se bo lepo obnašo,ker včeraj mi je res možgane zakuho .
yania - sem vse prečekirala veš da,hvala vsak nasvet nekaj velja