Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 0:05:59
|
|
|
|
helimaša
|
LAHKO PA PPRIDETE K MEN PA NAZDRAVMO
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 0:06:15
|
|
|
|
Najaa
|
Čestitke tudi ostalim trem, seveda. In lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 0:07:12
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, rataloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo punce moje, hvala, hvala, hvala, zlate ste ble, da ste cel mesec vztrajale z nami in klikale. Z Juretom se vam lepo zahvaljujemo, tiste, ko vas pa srečam, vam pa častim, to obljubim (upam, da vas čim več čim prej srečam ) Zdaj pa imate dovoljenje, da greste spat za rundo boš pa iatak dala......nč bat.....sam da ne boš bankrotirala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 0:07:17
|
|
|
|
PERSIDA
|
FELIX NALOGA OPRAVLJENA lahko noč, si jo zaslužla, jutri ,pa le klikat za moja bavca .NOČKO.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 0:08:02
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA FELIX NALOGA OPRAVLJENA lahko noč, si jo zaslužla, jutri ,pa le klikat za moja bavca .NOČKO. pa mojo bavko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 0:08:19
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA FELIX NALOGA OPRAVLJENA lahko noč, si jo zaslužla, jutri ,pa le klikat za moja bavca .NOČKO. seveda, veš, da bomo klikali zdaj pa lahko noč, drage moje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 0:08:51
|
|
|
|
helimaša
|
nooočko......
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 0:09:16
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, rataloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo punce moje, hvala, hvala, hvala, zlate ste ble, da ste cel mesec vztrajale z nami in klikale. Z Juretom se vam lepo zahvaljujemo, tiste, ko vas pa srečam, vam pa častim, to obljubim (upam, da vas čim več čim prej srečam ) Zdaj pa imate dovoljenje, da greste spat za rundo boš pa iatak dala......nč bat.....sam da ne boš bankrotirala a ga tok neseš?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 0:10:06
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, rataloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo punce moje, hvala, hvala, hvala, zlate ste ble, da ste cel mesec vztrajale z nami in klikale. Z Juretom se vam lepo zahvaljujemo, tiste, ko vas pa srečam, vam pa častim, to obljubim (upam, da vas čim več čim prej srečam ) Zdaj pa imate dovoljenje, da greste spat za rundo boš pa iatak dala......nč bat.....sam da ne boš bankrotirala a ga tok neseš? ti še veš ne kok
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 7:41:35
|
|
|
|
PERSIDA
|
Še ena vesela noč za nami ,grem kar po sesalec ,da si energije naberem .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 7:45:19
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! še 6 minut! (Se počutim, kot da je nov let ) jest isto, hahaha. Joj, kaj se mi je zdele zgodilo, sem šla na WC in sem v temi stopila na eno ogromno kobilico, BOSAAAAAAAAAAAAAAAA. Joj, čist mal je manjkalo, da nisem zatulila, sem si pa tri minute noge prala AAAAAAAAA, grozno, mene bi verjetno kap,če bi se mi to zgodilo...ponavadi grem koga zbudit ponoči,če jo slučajno kje v bajti vidim, da jo ven vrže
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 7:48:51
|
|
|
|
PERSIDA
|
felix - danes je šlo tudi glasovat za jureta kaj ,pa to ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 7:49:36
|
|
|
|
PERSIDA
|
Jutro pocka.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 8:26:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA felix - danes je šlo tudi glasovat za jureta kaj ,pa to ? ja, ta nagradna igra baje traja do 25.8.
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 1.8.2009 8:27:08 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 12:08:07
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA felix - danes je šlo tudi glasovat za jureta kaj ,pa to ? ja, ta nagradna igra baje traja do 25.8. kaaaaaaaaaaaaaaj? a se hecaš??? Mene bo Boris nekam obesu Glih včeraj je rekel, no končno ne boš več tok na netu visela, zdej ko je konec... Kje pa to piše?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 12:17:01
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA felix - danes je šlo tudi glasovat za jureta kaj ,pa to ? ja, ta nagradna igra baje traja do 25.8. kaaaaaaaaaaaaaaj? a se hecaš??? Mene bo Boris nekam obesu Glih včeraj je rekel, no končno ne boš več tok na netu visela, zdej ko je konec... Kje pa to piše? jst sm dons že za vse naše glasvala.....to pomen da bomo ostale dale drug mesec naše pikce gor
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 14:08:10
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA felix - danes je šlo tudi glasovat za jureta kaj ,pa to ? ja, ta nagradna igra baje traja do 25.8. kaaaaaaaaaaaaaaj? a se hecaš??? Mene bo Boris nekam obesu Glih včeraj je rekel, no končno ne boš več tok na netu visela, zdej ko je konec... Kje pa to piše? jst sm dons že za vse naše glasvala.....to pomen da bomo ostale dale drug mesec naše pikce gor sem jim poslala mejl, kaj je zdej to in so rekli, da traja celo do 1.9.!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, a ni bil že julij dovolj dolg??? takšni natečaji bi morali trajati max 14 dni, ne pa 2 meseca
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 14:40:53
|
|
|
|
Najaa
|
Počla bom od smeha! A pol je bil včeraj fake nov let?? Ponovimo naslednji mesec. felix, a resno? Ma, dej, sej ne morem verjet, no...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 15:14:24
|
|
|
|
tasa_m
|
KOKICA tvoje pecivo je supeeeeerrrrrr sem ga hotela slikat, ampak ga je prej zmanjkalo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 15:49:50
|
|
|
|
trinity22
|
ha, ha vidim da se je včeraj tukaj ful dogajalo no bomo pa še naprej vsak dan pridno glasovali .... če ste Juretu že včeri vse čestitale, valda mora zmagat jaz grem kar zdaj spet klikat za vse naše kako pa sta kaj MaJaLe in Leon? za Leona
< Sporočilo je popravil trinity22 -- 1.8.2009 15:50:14 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 20:13:55
|
|
|
|
trezika
|
Čer! Kako smo kaj? Pa kje imate te svoje malčke da toliko glasujete? Jaz bi tudi Z Marušo sva pa danes sami... dragi je šel na fešto...samo pikica že spi, mami je pa že dolgčas
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 1.8.2009 22:12:20
|
|
|
|
felix7
|
ej punce, kaj pa je to danes? Ste od vročine vse popadale? ajaaaaaaaa, sem pozabila, da ste skoraj vse nekam na dopust pobegnile no, midve z Najoo sva pa imeli en super čvek v Ljubljani, je pasalo it malo od doma. Aja, Najaa, a veš, kaj je mož rekel, ko sem domov prišla? Nikoli več ti ne bom rekel, zakaj kakšna stvar ni narejena, hahaha.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 2.8.2009 9:39:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Najaa, a veš, kaj je mož rekel, ko sem domov prišla? Nikoli več ti ne bom rekel, zakaj kakšna stvar ni narejena, hahaha. Dobro, da je ugotovil, da ni ravno lahka s temi malimi čmrlji. Meni je tudi bilo super. S tabo imam vedno občutek, kot da ti hočem vse na enkrat povedat, pol se mi pa zdi, da ti sploh nisem nič povedala. Ah ja, sej bomo ponovile. Zdaj grem pa glasovat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 2.8.2009 11:51:17
|
|
|
|
tasa_m
|
dan punce. Tu pa je zatišje..standard..nedelja je tu. Mi si danes po dolgem času sami kosilo delamo, ker sta tašča pa tast šla na vikend, ker imajo koline in sta včeraj vso kosilo že sem prnesla, Sam spečt e bilo potrebno pa solato natrebit Ampak jaz danes več ali manj samo ležim, sem tak lena, da mi še do wc-ja ni za it, če nebi bila sila Lija se spala danes bolj bogo, je kr naprej jokala v spanju, tak da ..je bila bolj ali manj svetla noč pr nam . Nič grem po svojo pikico v spalnico, katera že veselo poje in oznanjuje da se je zbudila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?