Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 12:36:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
Je MaJaLe kaj javila? So lj. posumili na kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 12:42:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ne morem it spat, brez da še tole napišem: KOKICA in NINA, PRIDITA NA FB! zdej se pa res morata logirat, ker smo se pa začele pogovarjat o pikniku marčevk, tega pa ja ne smeta zamudit datum, ura in kraj pa lahko tu gor napišete Ti bom zs poslala. Nina je pa tak na morju za kake 3 tedne, če se ne motim. Ima katera njeno številko?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 12:45:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Je MaJaLe kaj javila? So lj. posumili na kaj? Pravkar mi je poslala sms, da gresta danes domoooooooooooooov! Končno sta dočakala dermatologinjo in ta pravi, da ima Leon neko bolezen, ki se ji reče "Muhainšenekaj" (prav tako je napisala in da je lahko to posledica viroze. Zginlo bo pa v enem mesecu. V glavnem, fant je zdrav!!! Sem tako vesela, res! Upam, da se bomo kmalu vidli, da ga malo pocartam reveža, ki je bil brezveze tam zaprt. In mami seveda z njim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 12:57:25
|
|
|
|
dana
|
"Muhainšenekaj" No samo da je vse v redu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 13:00:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Je MaJaLe kaj javila? So lj. posumili na kaj? Pravkar mi je poslala sms, da gresta danes domoooooooooooooov! Končno sta dočakala dermatologinjo in ta pravi, da ima Leon neko bolezen, ki se ji reče "Muhainšenekaj" (prav tako je napisala in da je lahko to posledica viroze. Zginlo bo pa v enem mesecu. V glavnem, fant je zdrav!!! Sem tako vesela, res! Upam, da se bomo kmalu vidli, da ga malo pocartam reveža, ki je bil brezveze tam zaprt. In mami seveda z njim. Super za Leona in njegovo muhico! Tudi jaz sem zelo vesela, da je vse okej!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 13:01:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ne morem it spat, brez da še tole napišem: KOKICA in NINA, PRIDITA NA FB! zdej se pa res morata logirat, ker smo se pa začele pogovarjat o pikniku marčevk, tega pa ja ne smeta zamudit datum, ura in kraj pa lahko tu gor napišete Ti bom zs poslala. Nina je pa tak na morju za kake 3 tedne, če se ne motim. Ima katera njeno številko? Hvala! Kdaj okvirno planirate? Jaz njimam Ninine cifre!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 13:02:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
Grem k P z Valentinom..upam, da je le prehlad...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 13:17:07
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ne morem it spat, brez da še tole napišem: KOKICA in NINA, PRIDITA NA FB! zdej se pa res morata logirat, ker smo se pa začele pogovarjat o pikniku marčevk, tega pa ja ne smeta zamudit datum, ura in kraj pa lahko tu gor napišete Ti bom zs poslala. Nina je pa tak na morju za kake 3 tedne, če se ne motim. Ima katera njeno številko? Hvala! Kdaj okvirno planirate? Jaz njimam Ninine cifre! mislim, da Ninine cifre nima nobena... sicer se pa dogovarjamo za nedeljo, 23.8. nekje v Osrednji Sloveniji
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 13:17:24
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Grem k P z Valentinom..upam, da je le prehlad... za Valentina
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 13:20:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 mislim, da Ninine cifre nima nobena... sicer se pa dogovarjamo za nedeljo, 23.8. nekje v Osrednji Sloveniji Nisem ti še poslala zs, KOKICA. Ti ta datum paše? felix pejt na fb pogledat... Ta datum ena ne more. za Valentina.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 13:22:32
|
|
|
|
felix7
|
aja, pa čestitke Nikici za dobro kri in Leonu za njegovo "Muho" in gre domoooooooooooooov
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 13:31:39
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 mislim, da Ninine cifre nima nobena... sicer se pa dogovarjamo za nedeljo, 23.8. nekje v Osrednji Sloveniji Nisem ti še poslala zs, KOKICA. Ti ta datum paše? felix pejt na fb pogledat... Ta datum ena ne more. za Valentina. Najaa, pejt na FB pogledat moj odgovor
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 13:32:04
|
|
|
|
trezika
|
Najprej čestitke za Leona Toliko ste govorile o tem glasovanju za naše malčke da sn js še Marušino sliko dala gor Mamo pač firbec matra piknik - če bo le vse OK se ga midve z veseljem udeleživa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 13:38:17
|
|
|
|
pocka
|
ojla... čestitke Nikici za super kri čestitke Leonu,da gresta domov in nič hujšega za Valentina pa pošiljam
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 13:45:33
|
|
|
|
felix7
|
No, nekaj interesentov torej imamo za piknik. Zaenkrat potrjeni: trezika Najaa marjetka.cvetka felix7 MaJaLe Kdo še?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 14:00:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 No, nekaj interesentov torej imamo za piknik. Zaenkrat potrjeni: trezika Najaa marjetka.cvetka felix7 MaJaLe Kdo še? Kaj bomo same al s prikolicami in priveski?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 14:10:35
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 No, nekaj interesentov torej imamo za piknik. Zaenkrat potrjeni: trezika Najaa marjetka.cvetka felix7 MaJaLe Kdo še? Kaj bomo same al s prikolicami in priveski? če se strinjate, naredimo družinsko srečanje. Namreč, veliko jih je z drugih koncev SLO, pa jim verjetno ni prijetno, da se same vozijo tok daleč. Tako da predlagam, da povabimo tudi priveske in prikolice
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 14:12:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 No, nekaj interesentov torej imamo za piknik. Zaenkrat potrjeni: trezika Najaa marjetka.cvetka felix7 MaJaLe Kdo še? Kaj bomo same al s prikolicami in priveski? če se strinjate, naredimo družinsko srečanje. Namreč, veliko jih je z drugih koncev SLO, pa jim verjetno ni prijetno, da se same vozijo tok daleč. Tako da predlagam, da povabimo tudi priveske in prikolice Ma ja, seveda, samo hecala sem se. Prikolice so možje, priveski pa . Kok sem željiva, kaj? MamiM sem poslala sms in mi še ni odg. Se gre kmetico.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 14:15:10
|
|
|
|
mediuhec
|
hvala bogu da je vse Ok z Leonom! kokica: aa, nova slikca! piknik: aja, to se menite? jaz se ne bi dala na seznam. imamo velike težave z vožnjo v lupinici, na vsake toliko tako kričanje, da je mali ves zaripel in brez glasu.. (a ma kdo recept? zdaj gremo na pot ponoči če je dlje..) drugače pa bi z veseljem! zadnje čase vas nimam cajt brat, ker smo imeli poroko, pa za krst se pripravljamo... hrana: kaj daste svojim pikcem za jest zraven brokolija ali cvetače. mislim krompir ja, kaj pa bi še lahko? se mi zdi da imata ti zelenjavi tak bolj močen okus. a koleraba bi šla?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 15:17:56
|
|
|
|
felix7
|
mah, neki sem se zmotila...
< Sporočilo je popravil felix7 -- 3.8.2009 15:18:41 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 15:18:16
|
|
|
|
felix7
|
No, nekaj interesentov torej imamo za piknik. Zaenkrat potrjeni: trezika Najaa marjetka.cvetka felix7 MaJaLe Cebeica Maja Kdo še?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 15:22:06
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 No, nekaj interesentov torej imamo za piknik. Zaenkrat potrjeni: trezika Najaa marjetka.cvetka felix7 MaJaLe Kdo še? Kaj bomo same al s prikolicami in priveski? če se strinjate, naredimo družinsko srečanje. Namreč, veliko jih je z drugih koncev SLO, pa jim verjetno ni prijetno, da se same vozijo tok daleč. Tako da predlagam, da povabimo tudi priveske in prikolice jaz sem za... ker tako daleč se meni sami res ni za vozit...dragi pa je super voznik
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 15:30:00
|
|
|
|
PERSIDA
|
No, nekaj interesentov torej imamo za piknik. Zaenkrat potrjeni: trezika Najaa marjetka.cvetka felix7 MaJaLe Cebeica Maja Kdo še? _____________________________ Mi3je - persida
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 15:47:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 No, nekaj interesentov torej imamo za piknik. Zaenkrat potrjeni: trezika Najaa marjetka.cvetka felix7 MaJaLe Kdo še? Kokica, če ne bo na morju..ker imamo dva termina 22. ali 29. avgust!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 15:48:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Je MaJaLe kaj javila? So lj. posumili na kaj? Pravkar mi je poslala sms, da gresta danes domoooooooooooooov! Končno sta dočakala dermatologinjo in ta pravi, da ima Leon neko bolezen, ki se ji reče "Muhainšenekaj" (prav tako je napisala in da je lahko to posledica viroze. Zginlo bo pa v enem mesecu. V glavnem, fant je zdrav!!! Sem tako vesela, res! Upam, da se bomo kmalu vidli, da ga malo pocartam reveža, ki je bil brezveze tam zaprt. In mami seveda z njim. super za *Majale * in Leona, da lahko gresta končno domov.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?