Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer punce. Dolenjka, vso srečo jutri Jaz sem še sedaj v šoku... vam razložim kaj se je prej (skoraj) zgodilo pri naši hiši. Popoldne smo lepo prišli domov, smo bli še na zadnjem izletu da smo mal izkoristili nedeljo, potem sva pa midve s tamalo počakali zunaj par minutk, naši so šli pa po krave, ker jih vodimo na pašo. No, krave pridejo lepo domov, grejo v štalo, jaz grem pa odvezovat vrvi, tamala na dvorišču. Kar naenkrat se začne tašča na ves glas dret: Maja, Maja... pogledam nazaj, tamala pred štalo, krava pa uide skozi druga vrata ven Tako da je Larisa stala naravnost pred njo, jaz zakričim, nisem vedela kaj, krava pobezlja... sam Bog mi je varoval otroka, da se ni premaknila in je tako krava stekla mimo nje ZA LAS da jo ni podrla oz. pohodila... letim k njej, jo pograbim in laufam z njo po dvorišču ker se je kravi valda zmešalo, ni vedla kam, jaz pa tudi ne, ker me je skrbelo za in seveda za Lariso. Končno jo tašča ukroti, jaz sem se pa sesedla. Ko je vse to za mano prišlo... če bom danes preživela noč v enem kosu, bom sigurno še kakšno! Do sape nisem mogla, tako sem se tresla, objemala sem tamalo, se držala za trebuh in se zahvaljevala, ker zdaj res verjamem da Bog obstaja! Mogoče sem malo zafilozofirala, ampak takega strahu še nisem doživela, upam da ga tudi nikdar več ne bom. Solze kar niso mogle nehat tečt, še zdaj me zmrazi. No, na srečo se je vse lepo izteklo, lahko bi blo pa tragično Hudič pa te živali in vse. Grozno je blo. Šivi so zgleda tudi še ok, ker drugače predvidevam da bi krvavela ker do danes še nisem tamale dvignila, kaj šele da bi z njo letala Me je sicer bolelo spodaj, kot da bi pritiskalo dol, zdaj je malo bolje. No tako, sem vam vse obrazložila, če se bo kateri dalo brat zdaj sem boljše volje, naj tako tudi ostane. Če bi mogli pa slučajno danes rodit, bom pa tudi obveščevalno službo obvestila Nočko! ojoj februarka... samo, da se je srečno končalo Če ne bi bila noseča, bi ti rekla, da enega rukni... zdaj se pa lepo vsedi in malo probaj sprostiti...
|