|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
28.9.2009 22:11:35   
blaža
Ja spomnem se tega adrenalina. Pri Matiji sem bla podnevi pokonci, zvečer rodit, pol zjutraj sem rodila in še cel dan nisem nič spala. celih38 nisem spala. našpidirana do kraja.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
28.9.2009 22:13:08   
blaža
Ma kako je lepo ko dobiš otročka, veseli smo za vas. user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi tudi še enenga rodila. samo noseča ne bi bla več. Podpišem samo, da ga rodim, pa ga mam.

Aja pa nardim ga tut lahko.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
28.9.2009 22:13:31   
Stipe air force
Hudo.... user posted image .... Sefla je rodila lazje kot prvic... je pa Maks bil mal vecji od Carice in pol ves kaj je.... jo vse boli... user posted image  ... Bomo videl jutri...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
28.9.2009 22:14:40   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Hudo.... user posted image .... Sefla je rodila lazje kot prvic... je pa Maks bil mal vecji od Carice in pol ves kaj je.... jo vse boli... user posted image  ... Bomo videl jutri...

ja to ni prijetno, ma se bo že pozdravlo. samo naj lepo počiva, pa leži, naj ne sedi, da se ji šivi ne vnamejo, kot so se meni pri Matiji. Pol pa boli kot user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2779
28.9.2009 22:15:38   
Stipe air force
Hvala vsem na cestitkah... sem jih Sefli prenesel.... user posted image  user posted image  user posted image ... Mislim, da se bo v kratkem sama javila.... in vam povedala kej zanimivga.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2780
28.9.2009 22:16:05   
blaža
ja že čakamo njeno porodno zgodbo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2781
28.9.2009 22:16:34   
blaža
Dej povej kakšen je? a bo kaka slikica padla???user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
28.9.2009 22:16:46   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

ja to ni prijetno, ma se bo že pozdravlo. samo naj lepo počiva, pa leži, naj ne sedi, da se ji šivi ne vnamejo, kot so se meni pri Matiji. Pol pa boli kot user posted image

Ves da bo... user posted image , mislim, da bo ze v petek doma.... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
28.9.2009 22:17:46   
Stipe air force

Slikce bo Sefla prlimala.... to vedno njej prepustim... se pravi... prav kmalu.... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
28.9.2009 22:18:05   
blaža

Ves da bo... user posted image , mislim, da bo ze v petek doma.... user posted image

Kdaj jo pa spustijo? a v četrtek?

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2785
28.9.2009 22:18:36   
blaža

Slikce bo Sefla prlimala.... to vedno njej prepustim... se pravi... prav kmalu.... user posted image

No pol bomo pa počakali user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2786
28.9.2009 22:29:15   
blaža
stipe user posted image Nočko.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
28.9.2009 22:34:54   
Stipe air force

stipe user posted image Nočko.

....nocko.... bom se malo dezural zaradi Carice ker ji bo mogoć treba dati Kalpol.... ce bo imela vrocino nad 38.5 user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
29.9.2009 6:32:43   
sayuri
Stipe in dolenjka, čestitke ob prelepem dogodku. user posted image user posted image user posted image Jaz sem kar sumila, da jo bojo pošibali v porodno user posted image VSaj, kolikor poznam ginkote v Postojni. user posted image SKratka....naj vama bo Maks poleg TAre še en sonček v vaši družini. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2789
29.9.2009 6:59:57   
blaža
Jutro!

Vsak dan napišem isto. Midva sva vstala, Matija še malo spi. Popoldne mam pa telovadbo.

Včraj sem mela pa sestanek za šolo. No tako, zdej ste na tekočem.user posted image

No sem se odločla, da bom kej po naročilu spekla, tako, da če kdo rabi kako torto, se priporočam. user posted image Ko ju odpeljem v vrtec in šolo, sem pa fraj. Danes mam namen it do postojne, malo v izvidnico.user posted image Nisem bla že dolgo.

Fajn se mejte.user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 29.9.2009 7:00:22 >

Steve Jobs

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
29.9.2009 7:21:42   
misar
dobro jutro

no dans me je pa že navsezgodaj razveselila novica o naši šefli: Čestitke pogumni mamici in še bolj pogumnemu očkuuser posted image . Dobrodošel Maksuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
29.9.2009 7:44:45   
Blacky*
jutro,

evo, ena delovna nalogica že opravljena, kavica se lepo pije.... jutro... torek....... šele....  a bo že

uživejte

PS: ali bo katera šla na Lumpijev tek 

http://www.ljubljanskimaraton.si/index.asp?s=2&p=6&l=sl 

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
29.9.2009 7:46:10   
Blacky*

Jutro!

Vsak dan napišem isto. Midva sva vstala, Matija še malo spi. Popoldne mam pa telovadbo.

user posted image user posted image user posted image  ti si lahko kar osnutek sporočila pripraviš in ga samo copy pastaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
29.9.2009 7:51:19   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

ej bejbike, jaz pa ne vem če bom v sredo lahko prišla na zbilje user posted image imam popoldne sosedovo punčko v varstvu user posted image kaj pa če rečemo četrtek user posted image bi blacky ti lažje user posted image

v četrtek imamo pa mi plavanje user posted image user posted image user posted image user posted image , potem gre pa Val na počitnice.... spet user posted image , ker je babi iz F. spet na obisku in si želi malo časa preživeti z njim

No saj nama pride kar prav, ker bova sfinalizirala user posted image   čiščenje do konca, se dala mal na easy, jaz imam pa tako in tako full dela v službi, ker moram zaključit s projektom in mi voda teče že iz grla user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
29.9.2009 7:53:29   
buči
stipiči, čestitke!!¨!!!!!!!!!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
29.9.2009 8:14:32   
itata
dolenjka in stipe: čestitke!! user posted image user posted image user posted image

ja kaj pol zbilje prestavimo na čet??
blacky in lili, ki sta se že pofočkali, še vidve povejta. men ni panike. sam se predlagala sredo, ker je čet že neki dež napovedan - ampak to bomo še vidl a bo al ne bo.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
29.9.2009 8:21:37   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: itata

dolenjka in stipe: čestitke!! user posted image user posted image user posted image

blacky in lili, ki sta se že pofočkali, še vidve povejta. men ni panike. sam se predlagala sredo, ker je čet že neki dež napovedan - ampak to bomo še vidl a bo al ne bo.

dej naj kar sreda ostane potem, da ne bomo kompliciral, pa se vam jaz enkrat drugič pridružim

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
29.9.2009 8:36:32   
lillchy123
jutro, a pol še velja za sredo?

dons pa študiram, da bi šla v ZOO. če ma ktera čas, je vabljena na kavico! user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
29.9.2009 10:30:40   
lillchy123
februarka, kako je? nestrpno čakamo novičk... user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
29.9.2009 10:37:24   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: itata

kot sem napisala, imamo mi v četrtek plavanje, v sredo pa lahko

ve se dogovorite, mi2 se bova prilagodila kolikor lahko, ne se pa preveč ozirat na naju.... še vedno se lahko na terapiji malo zavleče

sem pa preverila vremensko napoved in res kaže dežne kaplje za četrtek, a vreme se full spreminja, tako to ni nek hud kazalec user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......