|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
26.9.2009 11:55:41   
buči
Dan.

Jencili, nepozaben dan, pa srečno dolgo prijetno skupno življenje.

Listek, vse  najboljše!

Mi smo bili v ZOO, Tilen že spi, ati in Aljaž nogometata, jaz pa bentim, ker je Aljažu uspelo v 1,5 meseca olupit superge. Smo šli v dajhmana (da ne bom delala reklame user posted image ), sem dobila za Tilna čevlje za 10 evrčkov, ker so nabavili le št. 21 in 24 in so ful znižani. user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
26.9.2009 19:30:29   
buči
uf, ste danes naklepetale. grem kar spat!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
26.9.2009 20:12:41   
Stipe air force
...Ceeeeeeeeeeeer, kaj mislite kaj je novga.... user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
26.9.2009 21:43:39   
Stipe air force
...nocko... user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
27.9.2009 0:17:42   
Blacky*
čer,

sem prišla preverit stanje, pa vidim da ni nič novicuser posted image

Nosečke na broju user posted image

Nočka

Neposredna povezava do sporočila: 2705
27.9.2009 0:34:41   
Blacky*
listek vse najboljše... z manjšo zamudo user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
27.9.2009 7:18:07   
blaža
Jutro!

Evo listek še zadnja zamudnica.

Vse najboljše Listek! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače sva pa midva z Blažem že vstala, ostaladva člana pa še spita. jaz bi tudi, ma še dobro, da že pijem user posted image , da se spravim k sebi. Blaž pa gleda telebajske na Živ žavu.user posted image

Vsi psihologi in vzgojitelji pravijo, da ta risanka poneumlja, nekje so jo celo ukinili, ma otroci jo majo pa ful radi. Sej ne, da bi jo gledali non stop, ma blaž jo gleda v Živ žavu, če utegnemo 1x na teden in mu je ful zanimiva. Še posebaj, ko so otroci, ko kej počnejo. Danes majo kužka in sez njim igrajo, ma se smeje Blaž.user posted image

Dobro , dovolj o telebajskih.

Včeraj smo meli moje na obisku, da nes pa se vračajo moževi starši, ki so šli za tri dni v Kranjsko goro, pa se bojo ustavli.user posted image

Alo fajn bodte.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
27.9.2009 7:32:06   
buči
Jutro, jaz se pofočkam tukaj, pa šibam zajtrk delat, potem pa na sončka. Lepo nedeljo!

stipe, nisi nas nahecal ... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
27.9.2009 7:43:23   
blaža
kaj pa je novega stipe? Zdej sem še jaz firbčna ratala?

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
27.9.2009 8:45:10   
Stipe air force
....jutro.... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
27.9.2009 9:28:41   
bamby
Jutro!

listek, malce z zamudo pa vseeno ti želim vse najboljše za rojstni dan!!!

jencili, ste preživeli včerajšnji dan? Že pričakujem kakšno "frišno" fotko mladoporočencev !!! Sicer ti pa sedaj lahko zaželim le še dolg in srečen zakon!!!

Mi smo bili včeraj tudi na enem rojsnem dnevu! Smo se vrnili domov šele malo pred 22h. Otroci so bili do odhoda še čisto frišni in šele na pol poti sta oba omagala user posted image .

buči, super nakup! Jaz tudi največkrat v Deicmanna zavijem. Kdaj se dobi res kar ugodno obutev, seveda če trofiš. Lahko greš pa tudi brez vsega ven.

Neposredna povezava do sporočila: 2711
27.9.2009 10:23:13   
Februarka08
Dan.

Dolenjka vse najboljše ti želim, danes ga ornk zažuraj, jutri pa pojdi po najlepše darilouser posted image user posted image user posted image
user posted image

Blaža, tud naša je danes gledala bajske pri Živ žavu, sem slišala ene kužke pa medvedeuser posted image tamala pribita na kavč, midva pa še lepo pod kovtrom v spalniciuser posted image
Je pa potem gledala še ostale risanke, tako da sva mela ene 45 min čisto tišinouser posted image user posted image

Zdaj je šla ravno ven kravce pogledat, ki so jih gnali na pašo, jaz mal noge v luft, potem bo pa treba kaj narest po temle kaosu, ki se mu reče stanovanjeuser posted image če bom slučajno v torek nekje ostala.

Lepo nedeljo, izkoristite tale lep sončekuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
27.9.2009 11:08:17   
buči
Ja, šefla, vse najboljše! A ne bi šla danes rodit?

Neposredna povezava do sporočila: 2713
27.9.2009 11:08:54   
buči
Obveščam vas, da je Aljaž danes speljal kolo brez pomožnih kolesc! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
27.9.2009 11:25:43   
blaža
Aaaaaaaaaaa, šefla, maš RD. Vse najboljše pol, pa jutri si podari za darilo enega user posted image

user posted image user posted image user posted image Ampak u izi! Ti privoščim.user posted image

Stipe, ti pa kosilo skuhaj,... tam , sej veš.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
27.9.2009 11:26:10   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Obveščam vas, da je Aljaž danes speljal kolo brez pomožnih kolesc! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo fante!!!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
27.9.2009 11:28:27   
blaža
Drugače sem bla pa pridna in sem že spekla piškote. orehove in kokosove kifljčke, pa pol ene posula z orehi, ene nardila okrogle, pa z marmelado, ene s čokolado,.. Skratka uživala sem.

Otroka se igrata, moj zlaga cunje, jaz se bom pa kmalu odpravla nardit kosilo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
27.9.2009 12:57:15   
bamby
blaža, jaz bi prišla popoldne kar k tebi na obisk. Saj ni treba posebej povedat zakaj user posted image user posted image user posted image .

buči, user posted image user posted image user posted image  za Aljaža! Tudi Tim je pri 5 letih speljal user posted image .

dolenjka, tebi pa tudi vse najboljše za RD. Najlepše darilo pa itak prihaja user posted image user posted image  user posted image user posted image  
   user posted image

< Sporočilo je popravil bamby -- 27.9.2009 12:58:12 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
27.9.2009 13:00:20   
Februarka08
Buči user posted image user posted image user posted image za Aljaža!!!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
27.9.2009 13:17:19   
Stipe air force
...ma ste me skuzile.... user posted image user posted image user posted image , lisicke... no, novost ste uganile... Sefla je zacela Kristusovo leto... dve trojki... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Zdej je sla mal lezat.... da ne bi z Maksom praznovala na isti dan.... user posted image user posted image .... Carica pa itak spi ze skor eno uro.... user posted image

Lep popoldan in prijetno gledanje formule hisnim okupatorjem.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2720
27.9.2009 15:09:21   
dolenjka
Dan user posted image

Najprej vsel lepa hvala za čestitke user posted image Danes ne grem nikamor, da ne bo sine pol revež na lastni RD vse življenje k mami hodil user posted image Sej drugače me nedelja ne moti, sem navajena rodit v nedeljo user posted image user posted image user posted image

Jaz imam že pol ure kuhano kosilo, ampak se je carica odločila danes ta dolgo potegnit user posted image No sej zdej že poje in jo bo Stipe dvignil, sam mi je mal plane z******** user posted image

Proti večeru pa pride mami in prespi tu, ker imava ju3 ob 7h midva z Maksom randi v PO in naju Stipe pelje že navsezgodaj, pa ne bi rada carice v luft metala user posted image

Če bo prilika se danes še kaj javim, sicer pa jutri okoli poldneva, ko se vrnem iz PO in malo počijem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2721
27.9.2009 16:21:06   
nizy
dolenjka - vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
27.9.2009 16:38:14   
itata
evo z manjšo zamudo, ampak vseeno.

dolenjka in listek vse najboljše!!!

jencili tebi in tvojima sedaj možu in sinu pa seveda tudiuser posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
27.9.2009 17:27:07   
buči
nO, MI SMO SE NAKOLESARILI, ZDAJ SPLOH NOČE S KOLESA! Smo imel v načrtu, da gremo na Zbilje, pa smo prišli le nekaj ulic dalje. Za Aljaža je to vsekakor napredek.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
27.9.2009 19:02:14   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: buči

nO, MI SMO SE NAKOLESARILI, ZDAJ SPLOH NOČE S KOLESA! Smo imel v načrtu, da gremo na Zbilje, pa smo prišli le nekaj ulic dalje. Za Aljaža je to vsekakor napredek.

ma kolko pa je star Aljaž?

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......