|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
25.9.2009 20:58:03   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

hehehe ella, a ti mal dogaja user posted image user posted image user posted image

Sicer pa res, kdaj se boš pa ti odločila za ta korak?

stipe in šefla, še vedno čakamo na vajine poročne slike!!!!

eh, bolj mal dogaja user posted image user posted image user posted image
poroka? jaz si sebe sploh ne predstavljam pred oltarjem user posted image

ma saj si ni treba predstavljat, kar narediš to pa je user posted image

user posted image user posted image user posted image
ma bomo enkrat probal, pa da vidmo če je to res user posted image user posted image

user posted image user posted image

jaz tudi nisem bila nikoli preveč navdušena, oz. se nisem predstavljala v tej ceremoniji, a sem se kar hitro uživela in je prav lušno.... za enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image , večkrat pa tudi jaz ne bi user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je blo pa obdobje pripravljanja na poroko full lepo. Pa ceremonija tudi... tako da bi kar še enkrat ponovila seveda vse v isti sestaviuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
25.9.2009 21:11:28   
dolenjka
Aha, ste se po dolgem času mal zbudile zvečer user posted image

Stipe je šel pod tuš, jaz mu pa inhalacije pripravljam, sebi pa sladoled user posted image Sem se odločila, da grem danes pred enajsto v posteljo. me prav zanima če mi bo ratal user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
25.9.2009 21:16:18   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Sem se odločila, da grem danes pred enajsto v posteljo. me prav zanima če mi bo ratal user posted image user posted image

Ne, ti ne bo user posted image user posted image user posted image

Bi pa tudi jaz ponovila poroko, pa bi si dala duška, da bi res imela dan zase, ne pa da me je ves čas skrbelo, kako se imejo drugi user posted image user posted image user posted image
Je bila pa to zame res en lep prav poseben dan. Nikoli mi do sedaj še ni bilo žal, da je bila poroka kot se šika.

In ella, probaj tudi ti, ne bo ti žal! Edino če se odločiš za varianto, da greš samo na civilno poroko s pričami, poslušaš uradni del, zamenjaš prstana, podpišeš in konec.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
25.9.2009 21:17:20   
bamby
pina, se pri vas še kaj kopate? Zdaj vam je vreme še naklonjeno.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
25.9.2009 21:18:43   
bamby
dolenjka, boste pr vas kej joto kuhali, da greš pol rodit?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
25.9.2009 21:19:09   
bamby
a zdej pa ni nikjer nobene več user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
25.9.2009 21:20:39   
ella79

pina, se pri vas še kaj kopate? Zdaj vam je vreme še naklonjeno.

mi smo bili v nedeljo na obali in je še pravo poletje user posted image user posted image user posted image pa prejšnji teden na Pagu, k pa tudi ni nič drugače user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
25.9.2009 21:20:40   
bamby
Za jencili imam še eno darilo:

user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
25.9.2009 21:21:46   
bamby
ella, se mi je zdelo, da se morajo še kopat dol. Je še vedno dovolj toplo, pa po moje je tudi morje še zmerom toplo.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
25.9.2009 21:22:39   
bamby
Jaz sem šla pa danes plačat avans za krompirjeve počitnice user posted image . Gremo v terme Zreče za 5 dni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
25.9.2009 21:23:51   
dolenjka

Jaz sem šla pa danes plačat avans za krompirjeve počitnice user posted image . Gremo v terme Zreče za 5 dni user posted image user posted image user posted image

Ful dobr, mi pa letos nikamor za krompirjeve, se ve zakaj user posted image Imamo pa kasneje, morda januarja kaj v planu user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
25.9.2009 21:24:37   
bamby
Babe, a boste nocoj kaj čvekale ali ne, ker drugače grem spat user posted image user posted image . Moj se že odpravlja it v nočno in mi boste nocoj ednina družba. Edino če boste zahinavle....

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
25.9.2009 21:26:14   
bamby

Ful dobr, mi pa letos nikamor za krompirjeve, se ve zakaj user posted image Imamo pa kasneje, morda januarja kaj v planu user posted image

Mi gremo pa letos prvič. Se ve zakaj...   Imamo prvošolčka user posted image user posted image user posted image . Vi boste pa imeli še čas, ko user posted image user posted image  malo zraseta.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
25.9.2009 21:28:42   
bamby
Očitno ne bo nocoj nič user posted image  user posted image  ..........................................

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
25.9.2009 21:29:31   
dolenjka

Mi gremo pa letos prvič. Se ve zakaj...   Imamo prvošolčka user posted image user posted image user posted image . Vi boste pa imeli še čas, ko user posted image user posted image  malo zraseta.

Mah se sploh ne obremenjujem, tudi lani smo šli izven pravega termina krompirjevi počitnic, ker mi je čist preveč folka takrat in dokler lahko, grem raje izven "hi" sezone, vem pa, d avi nimate več te možnosti user posted image

No, Stipe se je nainhaliral, zdej grem pa jaz pod tuš, sem se nabasala sladoleda in mali densa user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
25.9.2009 21:30:10   
dolenjka

Očitno ne bo nocoj nič user posted image  user posted image  ..........................................

Valda da ne, če ti je dec v nočno ušel. Razen če si ljubimca naročiš user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
25.9.2009 21:35:33   
pina-1

Babe, a boste nocoj kaj čvekale ali ne, ker drugače grem spat user posted image user posted image . Moj se že odpravlja it v nočno in mi boste nocoj ednina družba. Edino če boste zahinavle....

evo me sem tu.
Mi se ne kopamo, čeprav je vreme kar toplo.
Jaz bi zdej neki jedla, pa se mi nič ne je...
Sem kupla ene pudinge s smetano za otroke, pa ne vem če jaz spadam v to skupinouser posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
25.9.2009 21:46:38   
bamby

Valda da ne, če ti je dec v nočno ušel. Razen če si ljubimca naročiš user posted image

user posted image user posted image user posted image  ti kar za.je.ba.vej user posted image user posted image user posted image  In ne, ne bom "še" iskala ljubimca user posted image user posted image user posted image

pina, jas sem pravkar pomazala nekaj zadnjih žličk sladoleda, pa tudi ne spadam več med otroke....že dolgo ne več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bamby -- 25.9.2009 21:47:43 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
25.9.2009 21:52:26   
pina-1
bamby jaz bom kar lačna šla spat.user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
25.9.2009 22:02:05   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

lačna in šlanguser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
25.9.2009 22:08:51   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

lačna in šlang user posted image

.. in pol bo svizec zavil čokolado

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
26.9.2009 7:51:02   
mala_pikica
Jutro punce!

Pri nas je danes krasno jutro, se že kaže sončekuser posted image user posted image .

Sem prišla pogledati ali že katera naša februarčica carta, pa vidim, da sta še oba otročka lepo na varnem v trebuščku.

Jencili danes je vajin dan. Želim vama veliko lepih trenutkov!!

Drugače pa smo mi zdravi in se imamo prav dobro. LP

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
26.9.2009 8:11:52   
blaža
Se javim lih tolko, da jencili zaželim en lep lep nepozaben dan!

ŽELIM VAMA, DA BI BILA VEDNO TAKO SREČNA, KOT STA DANES. SEVEDA TUDI VAJINEMU SONČKU.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
26.9.2009 8:58:49   
dolenjka
Jutro user posted image

Tudi pri nas je en lep dan, sonček, Stipe je za odtenek bolje in še malo pa bo zdrav in grem jaz lahko rodit user posted image

Mama Jancili in ata Jencili in mali Taj so verjetno že v polnih pripravah user posted image in danes se še za eno februarčico poseben dan: mama Listek, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
26.9.2009 10:25:53   
Februarka08
Jutro tudi od mene.

Jencili tudi jaz vama želim da bi bil današnji dan najlepši za vaju. Srečno in čestitke!!!
user posted image

Listek, tebi pa vse, vse najboljše!!!
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......