|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
28.9.2009 16:15:12   
buči
dan, samo peverjam, če je kaj novega ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
28.9.2009 16:42:24   
Februarka08
Tud jaz hodim gledat pa imam že nekoga na sumuuser posted image

Sicer se je pa meni prej tudi nekaj začelo dogajatuser posted image upam da je samo šok od včeraj za mano prišel in da to še ni touser posted image mojega že zvija, zdaj sta s tamalo zunaj, jaz ležim, ampak me še vedno boli vse spodaj, prej sem že začutila popadek, ki pa se HB ni nič naprej razvijal. Bomo videli. Naj lepo počaka vse do jutri da vidim kaj mi majo za povedatuser posted image user posted image

Pridem še kaj pofirbcat.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
28.9.2009 16:44:58   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

zakaj vas pa jest ne najdem na FB? user posted image

maš podatke na zs user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
28.9.2009 17:06:16   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

zakaj vas pa jest ne najdem na FB? user posted image

maš podatke na zs user posted image

ups... ne vem kakšne nastavitve imaš, a sploh te ne najde... user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
28.9.2009 19:09:00   
pina-1
Kopiram sms od dolenjke:

"Tara je danes dobila bratca. Ob 14:59 se je v POstojni rodil Maks, 54 cm dolg in 3690 g razveselil mamico  in očka."

ČESTITKEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image
Uživajte, uživjte in še enkrat uživajte.

Stipe upam, da ne boš jezen, ker sem te prehitela,user posted image  samo smo vse na trnih čakale novičkouser posted image

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 28.9.2009 19:12:25 >

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
28.9.2009 19:14:37   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Kopiram sms od dolenjke:

"Tara je danes dobila bratca. Ob 14:59 se je v POstojni rodil Maks, 54 cm dolg in 3690 g razveselil mamico  in očka."

ČESTITKEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image
Uživajte, uživjte in še enkrat uživajte.

Stipe upam, da ne boš jezen, ker sem te prehitela,user posted image  samo smo vse na trnih čakale novičkouser posted image

Čestitke Dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... bravo

Dobrodošel Maks user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tara, zdaj si pa starejša sestrica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stipe po moje že kje praznuje user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
28.9.2009 19:15:07   
Blacky*
jaz pa šibam... se dobim z Buči user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
28.9.2009 19:32:14   
blaža
ČESTITKE VSEJ DRUŽINICI!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
28.9.2009 19:33:45   
bamby
ČESTITKE!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
28.9.2009 19:44:55   
nizy
ČESTITKE !!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
28.9.2009 20:02:15   
MetiLu
čestitkeeeeeeeeeeeeeeee stipičiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
28.9.2009 20:20:55   
Februarka08
user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
28.9.2009 21:09:14   
listek1
dolenjka ČESTITKE ob rojstvu malega Maksa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
28.9.2009 21:14:53   
Stipe air force
...Drage moje..... user posted image .... naravni popadki, tocno na predviden dan.... user posted image  EPIDURALNA je zakon user posted image  .... rodili smo v 1h 39min.... (od 13.20 do 14.59)... ko je Sefla v prisotnosti Zlatkota Ginkota in Zlatkota Ginkota JR.... ful dobre babice Nade ter moje malenkosti.... na svet prinesla Stipeta JR.... s psevdonimom Maks  user posted image  user posted image  user posted image .... Dimenzije je objavila Pina user posted image ....

Jaz sem ze obiskal sosede in jim potalal rojstnodnevno torto od Sefle.... spil par "takratkih", vec pa ne smem ker ima Carica vrocino 38.3 user posted image  in bom ponoci dezural....

PS: popkovino sem prerezal boljs od Vernerja in Lenderotovga k sta se tulk hvalila po cajtungih.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 28.9.2009 21:15:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 2764
28.9.2009 21:18:55   
lillchy123
jeeee, bravo stipiči in dobrodošel mali Maks!!!! 

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
28.9.2009 21:28:45   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

...Drage moje..... user posted image .... naravni popadki, tocno na predviden dan.... user posted image  EPIDURALNA je zakon user posted image  .... rodili smo v 1h 39min.... (od 13.20 do 14.59)... ko je Sefla v prisotnosti Zlatkota Ginkota in Zlatkota Ginkota JR.... ful dobre babice Nade ter moje malenkosti.... na svet prinesla Stipeta JR.... s psevdonimom Maks  user posted image  user posted image  user posted image .... Dimenzije je objavila Pina user posted image ....

Jaz sem ze obiskal sosede in jim potalal rojstnodnevno torto od Sefle.... spil par "takratkih", vec pa ne smem ker ima Carica vrocino 38.3 user posted image  in bom ponoci dezural....

PS: popkovino sem prerezal boljs od Vernerja in Lenderotovga k sta se tulk hvalila po cajtungih.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestite od ella family user posted image
vam je šlo pa res vse po načrtu, do minute user posted image

za Taro pa en velik user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
28.9.2009 21:33:19   
ella79
ej bejbike, jaz pa ne vem če bom v sredo lahko prišla na zbilje user posted image imam popoldne sosedovo punčko v varstvu user posted image kaj pa če rečemo četrtek user posted image bi blacky ti lažje user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
28.9.2009 21:39:08   
listek1
ella, če bi se pa v četrtek dobile, bi pa lahko tudi mi2 prišla user posted image , ker v sredo pa ne morem.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
28.9.2009 21:51:20   
Februarka08
Čer.

Jaz sem še tukaj, me mal stiska, kaj bo jutri, ampak upam da pridem lepo domov in se še kaj javimuser posted image
Listek, a za četrtek še držiuser posted image seveda, če bom še 2v1user posted image če se pa zmenite za Zbilje, se pa lepo posončiteuser posted image

Lepo nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
28.9.2009 21:54:53   
listek1
ja februarka seveda drži, dobr, da si me spomnila. Kje pa se bomo dobile in kdaj? da povem še jencili in bajsi.

Neposredna povezava do sporočila: 2770
28.9.2009 21:57:42   
Februarka08

ja februarka seveda drži, dobr, da si me spomnila. Kje pa se bomo dobile in kdaj? da povem še jencili in bajsi.

kaj pa vemuser posted image ve se kar zmenite, jaz šoferja mam, tako da me samo dostaviuser posted image pa se slišimouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
28.9.2009 21:59:17   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

kaj pa vemuser posted image ve se kar zmenite, jaz šoferja mam, tako da me samo dostaviuser posted image pa se slišimouser posted image

ok, ti pa jutri sporoči, če si še 2 v1 user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2772
28.9.2009 22:00:32   
Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

ok, ti pa jutri sporoči, če si še 2 v1 user posted image user posted image user posted image

sevedauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
28.9.2009 22:06:49   
blaža
Ojla, Stipeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2774
28.9.2009 22:09:35   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Ojla, Stipeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
user posted image user posted image user posted image

evo me, Tara spi.... jaz pa sam k lunca pijem refosk in si downloadam adrenalin user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......