Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.5.2009 21:08:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo nas, pa nam je ratalo. Bravo, Blaža, iz tebe pa še nekaj bo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.5.2009 21:08:16
|
|
|
|
srečka nosečka
|
blaža, pa je le uspelo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.5.2009 21:09:02
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka blaža, pa je le uspelo braaavooo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.5.2009 21:09:27
|
|
|
|
Blacky*
|
pa gor tudi nisi vidna... a ti je uspelo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.5.2009 21:09:32
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo nas, pa nam je ratalo. Bravo, Blaža, iz tebe pa še nekaj bo za čistačicu sam jako pametna.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.5.2009 21:10:04
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* pa gor tudi nisi vidna... a ti je uspelo neee.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.5.2009 21:10:25
|
|
|
|
dolenjka
|
Stipe me je prosil, da prenesem spisek, ga je grozno strah da se njegova mojstrovina ne izgubi Evo, samo za njega : Seznam prijavljenih za picknik 31.05. na Lavricevi koci na Gradiscu nad Sticno: Zurka na Gradiscu nad Sticno 31.05.2009 Ella familly Pina familly Februarka familly... pride ce bo nad +17 Stipići familly Blacky familly Itata familly Misar familly Blaža familly MetiLu familly... super da vsi pridete.... mala_pikica familly Suzy familly Lillchy familly Marusah familly Nuka familly Dva dni pred picknikom, se enkrat razlozim kako se pride na plac dogajanja.... PS: Ce je se kdo za zurko, se lahko se prijavi... da ne bo zgledal tko strog... ... Vazn je priblizno stevilo, na podlagi kerga sem rezerviral plac... tko da manjsa odstopanja ne vplivajo.... cevape, rebrca, postrvi in ostale dobrote bo Max sprot pekel... kokr bo kdo narocal.... prihod predlagam od 13te ure naprej.... PS: Lepo vreme sem narocu !!!!! Odpovedali par dni pred picknikom.... (upam, da jih ne bo vec): Buči familly.... Listek familly.... (itak niste bili prijavljeni)
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.5.2009 21:10:32
|
|
|
|
blaža
|
ja kaj pa zdej? Da se mi ne ulenite!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.5.2009 21:11:24
|
|
|
|
blaža
|
A ste prebrali u vic o sljadoledarju?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.5.2009 21:11:59
|
|
|
|
Februarka08
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.5.2009 21:12:07
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* pa gor tudi nisi vidna... a ti je uspelo neee. go go blaža - saj bo šlo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.5.2009 21:12:55
|
|
|
|
pina-1
|
BLAŽA TO MI DELIIIIIIIIIIIII BRAVO jaz pa še vedno na enki visim in čakam da kje ste
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.5.2009 21:13:15
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Stipe me je prosil, da prenesem spisek, ga je grozno strah da se njegova mojstrovina ne izgubi Evo, samo za njega : Seznam prijavljenih za picknik 31.05. na Lavricevi koci na Gradiscu nad Sticno: Zurka na Gradiscu nad Sticno 31.05.2009 Ella familly Pina familly Februarka familly... pride ce bo nad +17 Stipići familly Blacky familly Itata familly Misar familly Blaža familly MetiLu familly... super da vsi pridete.... mala_pikica familly Suzy familly Lillchy familly Marusah familly Nuka familly Dva dni pred picknikom, se enkrat razlozim kako se pride na plac dogajanja.... PS: Ce je se kdo za zurko, se lahko se prijavi... da ne bo zgledal tko strog... ... Vazn je priblizno stevilo, na podlagi kerga sem rezerviral plac... tko da manjsa odstopanja ne vplivajo.... cevape, rebrca, postrvi in ostale dobrote bo Max sprot pekel... kokr bo kdo narocal.... prihod predlagam od 13te ure naprej.... PS: Lepo vreme sem narocu !!!!! Odpovedali par dni pred picknikom.... (upam, da jih ne bo vec): Buči familly.... Listek familly.... (itak niste bili prijavljeni) kaj pa inštrukcije kako se pride do tja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.5.2009 21:13:22
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* pa gor tudi nisi vidna... a ti je uspelo neee. go go blaža - saj bo šlo čaki da še ene 5000 postov naštampa pa ji bo ratalo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.5.2009 21:13:30
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 BLAŽA TO MI DELIIIIIIIIIIIII BRAVO jaz pa še vedno na enki visim in čakam da kje ste
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.5.2009 21:14:05
|
|
|
|
Blacky*
|
blaža... daj mi svetuj kaj naj spečem za vrtec... nekaj easy... malo pacanja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.5.2009 21:14:08
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* pa gor tudi nisi vidna... a ti je uspelo neee. go go blaža - saj bo šlo čaki da še ene 5000 postov naštampa pa ji bo ratalo ja to ji ziher gre hitreje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.5.2009 21:14:09
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* pa gor tudi nisi vidna... a ti je uspelo neee. go go blaža - saj bo šlo čaki da še ene 5000 postov naštampa pa ji bo ratalo ma japaja. pa glej kolko postov mam, pa kdaj sem prišla k vam.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.5.2009 21:14:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Stipe me je prosil, da prenesem spisek, ga je grozno strah da se njegova mojstrovina ne izgubi Evo, samo za njega : Seznam prijavljenih za picknik 31.05. na Lavricevi koci na Gradiscu nad Sticno: Zurka na Gradiscu nad Sticno 31.05.2009 Ella familly Pina familly Februarka familly... pride ce bo nad +17 Stipići familly Blacky familly Itata familly Misar familly Blaža familly MetiLu familly... super da vsi pridete.... mala_pikica familly Suzy familly Lillchy familly Marusah familly Nuka familly Dva dni pred picknikom, se enkrat razlozim kako se pride na plac dogajanja.... PS: Ce je se kdo za zurko, se lahko se prijavi... da ne bo zgledal tko strog... ... Vazn je priblizno stevilo, na podlagi kerga sem rezerviral plac... tko da manjsa odstopanja ne vplivajo.... cevape, rebrca, postrvi in ostale dobrote bo Max sprot pekel... kokr bo kdo narocal.... prihod predlagam od 13te ure naprej.... PS: Lepo vreme sem narocu !!!!! Odpovedali par dni pred picknikom.... (upam, da jih ne bo vec): Buči familly.... Listek familly.... (itak niste bili prijavljeni) kaj pa inštrukcije kako se pride do tja Baje da je za ju3 obljubil, da bo navodila pripopal, razen če niste mislili peš priti in že ju3 zjutraj štartat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.5.2009 21:14:32
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* pa gor tudi nisi vidna... a ti je uspelo neee. go go blaža - saj bo šlo čaki da še ene 5000 postov naštampa pa ji bo ratalo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.5.2009 21:14:56
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* pa gor tudi nisi vidna... a ti je uspelo neee. go go blaža - saj bo šlo čaki da še ene 5000 postov naštampa pa ji bo ratalo ma japaja. pa glej kolko postov mam, pa kdaj sem prišla k vam. a ti moramo povedat kaj si? velika čveka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.5.2009 21:15:25
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Stipe me je prosil, da prenesem spisek, ga je grozno strah da se njegova mojstrovina ne izgubi Evo, samo za njega : Seznam prijavljenih za picknik 31.05. na Lavricevi koci na Gradiscu nad Sticno: Zurka na Gradiscu nad Sticno 31.05.2009 Ella familly Pina familly Februarka familly... pride ce bo nad +17 Stipići familly Blacky familly Itata familly Misar familly Blaža familly MetiLu familly... super da vsi pridete.... mala_pikica familly Suzy familly Lillchy familly Marusah familly Nuka familly Dva dni pred picknikom, se enkrat razlozim kako se pride na plac dogajanja.... PS: Ce je se kdo za zurko, se lahko se prijavi... da ne bo zgledal tko strog... ... Vazn je priblizno stevilo, na podlagi kerga sem rezerviral plac... tko da manjsa odstopanja ne vplivajo.... cevape, rebrca, postrvi in ostale dobrote bo Max sprot pekel... kokr bo kdo narocal.... prihod predlagam od 13te ure naprej.... PS: Lepo vreme sem narocu !!!!! Odpovedali par dni pred picknikom.... (upam, da jih ne bo vec): Buči familly.... Listek familly.... (itak niste bili prijavljeni) kaj pa inštrukcije kako se pride do tja Baje da je za ju3 obljubil, da bo navodila pripopal, razen če niste mislili peš priti in že ju3 zjutraj štartat pri nas se nikoli ne ve , sam bi nas mogli že v soboto sprejet ker tako počasni pa spet nismo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.5.2009 21:15:38
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* blaža... daj mi svetuj kaj naj spečem za vrtec... nekaj easy... malo pacanja Uf težka bo. za otročke po moje je fajn kak biskvit z sadjem. Mogoče z češnjami, al pa kej tazga, da bojo otročki lahko jedli , ne samo starši. jaz se tudi še nisem odločla kaj bom za piknik spekla.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.5.2009 21:16:42
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* pa gor tudi nisi vidna... a ti je uspelo neee. go go blaža - saj bo šlo čaki da še ene 5000 postov naštampa pa ji bo ratalo ma japaja. pa glej kolko postov mam, pa kdaj sem prišla k vam. a ti moramo povedat kaj si? velika čveka Ja vem.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
krst in veroukgoogicaali boste krstili svoje otročke, bodo hodili tudi k verouku?
prosila bi tudi za kometar, zakaj tako... hvala, lp :)da, oboje (
41%)
samo krst, potem bomo videli (
19%)
samo krst (
4%)
ko bo starejši se bo sam odločil (
14%)
ne (
22%)
Število vseh glasov: 1229Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!