Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 26.9.2009 11:55:41
|
|
|
|
buči
|
Dan. Jencili, nepozaben dan, pa srečno dolgo prijetno skupno življenje. Listek, vse najboljše! Mi smo bili v ZOO, Tilen že spi, ati in Aljaž nogometata, jaz pa bentim, ker je Aljažu uspelo v 1,5 meseca olupit superge. Smo šli v dajhmana (da ne bom delala reklame ), sem dobila za Tilna čevlje za 10 evrčkov, ker so nabavili le št. 21 in 24 in so ful znižani.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 26.9.2009 19:30:29
|
|
|
|
buči
|
uf, ste danes naklepetale. grem kar spat!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 26.9.2009 20:12:41
|
|
|
|
Stipe air force
|
...Ceeeeeeeeeeeer, kaj mislite kaj je novga....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 26.9.2009 21:43:39
|
|
|
|
Stipe air force
|
...nocko...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.9.2009 0:17:42
|
|
|
|
Blacky*
|
čer, sem prišla preverit stanje, pa vidim da ni nič novic Nosečke na broju Nočka
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.9.2009 0:34:41
|
|
|
|
Blacky*
|
listek vse najboljše... z manjšo zamudo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.9.2009 7:18:07
|
|
|
|
blaža
|
Jutro! Evo listek še zadnja zamudnica. Vse najboljše Listek! Drugače sva pa midva z Blažem že vstala, ostaladva člana pa še spita. jaz bi tudi, ma še dobro, da že pijem , da se spravim k sebi. Blaž pa gleda telebajske na Živ žavu. Vsi psihologi in vzgojitelji pravijo, da ta risanka poneumlja, nekje so jo celo ukinili, ma otroci jo majo pa ful radi. Sej ne, da bi jo gledali non stop, ma blaž jo gleda v Živ žavu, če utegnemo 1x na teden in mu je ful zanimiva. Še posebaj, ko so otroci, ko kej počnejo. Danes majo kužka in sez njim igrajo, ma se smeje Blaž. Dobro , dovolj o telebajskih. Včeraj smo meli moje na obisku, da nes pa se vračajo moževi starši, ki so šli za tri dni v Kranjsko goro, pa se bojo ustavli. Alo fajn bodte.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.9.2009 7:32:06
|
|
|
|
buči
|
Jutro, jaz se pofočkam tukaj, pa šibam zajtrk delat, potem pa na sončka. Lepo nedeljo! stipe, nisi nas nahecal ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.9.2009 7:43:23
|
|
|
|
blaža
|
kaj pa je novega stipe? Zdej sem še jaz firbčna ratala?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.9.2009 8:45:10
|
|
|
|
Stipe air force
|
....jutro....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.9.2009 9:28:41
|
|
|
|
bamby
|
Jutro! listek, malce z zamudo pa vseeno ti želim vse najboljše za rojstni dan!!! jencili, ste preživeli včerajšnji dan? Že pričakujem kakšno "frišno" fotko mladoporočencev !!! Sicer ti pa sedaj lahko zaželim le še dolg in srečen zakon!!! Mi smo bili včeraj tudi na enem rojsnem dnevu! Smo se vrnili domov šele malo pred 22h. Otroci so bili do odhoda še čisto frišni in šele na pol poti sta oba omagala . buči, super nakup! Jaz tudi največkrat v Deicmanna zavijem. Kdaj se dobi res kar ugodno obutev, seveda če trofiš. Lahko greš pa tudi brez vsega ven.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.9.2009 10:23:13
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. Dolenjka vse najboljše ti želim, danes ga ornk zažuraj, jutri pa pojdi po najlepše darilo Blaža, tud naša je danes gledala bajske pri Živ žavu, sem slišala ene kužke pa medvede tamala pribita na kavč, midva pa še lepo pod kovtrom v spalnici Je pa potem gledala še ostale risanke, tako da sva mela ene 45 min čisto tišino Zdaj je šla ravno ven kravce pogledat, ki so jih gnali na pašo, jaz mal noge v luft, potem bo pa treba kaj narest po temle kaosu, ki se mu reče stanovanje če bom slučajno v torek nekje ostala. Lepo nedeljo, izkoristite tale lep sonček
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.9.2009 11:08:17
|
|
|
|
buči
|
Ja, šefla, vse najboljše! A ne bi šla danes rodit?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.9.2009 11:08:54
|
|
|
|
buči
|
Obveščam vas, da je Aljaž danes speljal kolo brez pomožnih kolesc!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.9.2009 11:25:43
|
|
|
|
blaža
|
Aaaaaaaaaaa, šefla, maš RD. Vse najboljše pol, pa jutri si podari za darilo enega Ampak u izi! Ti privoščim. Stipe, ti pa kosilo skuhaj,... tam , sej veš.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.9.2009 11:26:10
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Obveščam vas, da je Aljaž danes speljal kolo brez pomožnih kolesc! bravo fante!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.9.2009 11:28:27
|
|
|
|
blaža
|
Drugače sem bla pa pridna in sem že spekla piškote. orehove in kokosove kifljčke, pa pol ene posula z orehi, ene nardila okrogle, pa z marmelado, ene s čokolado,.. Skratka uživala sem. Otroka se igrata, moj zlaga cunje, jaz se bom pa kmalu odpravla nardit kosilo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.9.2009 12:57:15
|
|
|
|
bamby
|
blaža, jaz bi prišla popoldne kar k tebi na obisk. Saj ni treba posebej povedat zakaj . buči, za Aljaža! Tudi Tim je pri 5 letih speljal . dolenjka, tebi pa tudi vse najboljše za RD. Najlepše darilo pa itak prihaja
< Sporočilo je popravil bamby -- 27.9.2009 12:58:12 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.9.2009 13:00:20
|
|
|
|
Februarka08
|
Buči za Aljaža!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.9.2009 13:17:19
|
|
|
|
Stipe air force
|
...ma ste me skuzile.... , lisicke... no, novost ste uganile... Sefla je zacela Kristusovo leto... dve trojki... .... Zdej je sla mal lezat.... da ne bi z Maksom praznovala na isti dan.... .... Carica pa itak spi ze skor eno uro.... Lep popoldan in prijetno gledanje formule hisnim okupatorjem....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.9.2009 15:09:21
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Najprej vsel lepa hvala za čestitke Danes ne grem nikamor, da ne bo sine pol revež na lastni RD vse življenje k mami hodil Sej drugače me nedelja ne moti, sem navajena rodit v nedeljo Jaz imam že pol ure kuhano kosilo, ampak se je carica odločila danes ta dolgo potegnit No sej zdej že poje in jo bo Stipe dvignil, sam mi je mal plane z******** Proti večeru pa pride mami in prespi tu, ker imava ju3 ob 7h midva z Maksom randi v PO in naju Stipe pelje že navsezgodaj, pa ne bi rada carice v luft metala Če bo prilika se danes še kaj javim, sicer pa jutri okoli poldneva, ko se vrnem iz PO in malo počijem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.9.2009 16:21:06
|
|
|
|
nizy
|
dolenjka - vse najboljše
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.9.2009 16:38:14
|
|
|
|
itata
|
evo z manjšo zamudo, ampak vseeno. dolenjka in listek vse najboljše!!! jencili tebi in tvojima sedaj možu in sinu pa seveda tudi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.9.2009 17:27:07
|
|
|
|
buči
|
nO, MI SMO SE NAKOLESARILI, ZDAJ SPLOH NOČE S KOLESA! Smo imel v načrtu, da gremo na Zbilje, pa smo prišli le nekaj ulic dalje. Za Aljaža je to vsekakor napredek.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.9.2009 19:02:14
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči nO, MI SMO SE NAKOLESARILI, ZDAJ SPLOH NOČE S KOLESA! Smo imel v načrtu, da gremo na Zbilje, pa smo prišli le nekaj ulic dalje. Za Aljaža je to vsekakor napredek. ma kolko pa je star Aljaž?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......