Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.9.2009 11:23:58
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla spet se samo nahitrco javljam.. prosim držte danes popoldne pesti..imam en izpit.. zdej pa šibam še mal za knjige ponavljat.. papa šibi ponavljat... mi pa držimo pesti in pestke
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.9.2009 12:10:59
|
|
|
|
itata
|
ella: a to parkiram tam pri bazenu? al kje drugje, ker če se ne motim ste rekle, da je to tam čisto zraven...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.9.2009 12:32:44
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata ella: a to parkiram tam pri bazenu? al kje drugje, ker če se ne motim ste rekle, da je to tam čisto zraven... parkiraš tam pri letnem bazenu (ne tam k smo hodil na šolo plavanja), to je pa čist zravn
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.9.2009 12:54:42
|
|
|
|
itata
|
sem se pol spomnila ja, da je letni bazen nekje drugje. jaz sem si pogledala na zemljevidu kje to je in po mojem bom našla. tko da kar se mene tiče sem 17.15 tam. ok?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.9.2009 12:59:19
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: itata ella: a to parkiram tam pri bazenu? al kje drugje, ker če se ne motim ste rekle, da je to tam čisto zraven... parkiraš tam pri letnem bazenu (ne tam k smo hodil na šolo plavanja), to je pa čist zravn sem si sprintala iz neta... bomo že najdli, če ne te pa pokličem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.9.2009 13:00:14
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata sem se pol spomnila ja, da je letni bazen nekje drugje. jaz sem si pogledala na zemljevidu kje to je in po mojem bom našla. tko da kar se mene tiče sem 17.15 tam. ok? deal... upam, da bomo mi hitro uredili v Naklem, tako lahko pridemo ali malo prej ali malo kasneje... upam da prej
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.9.2009 13:25:12
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: itata sem se pol spomnila ja, da je letni bazen nekje drugje. jaz sem si pogledala na zemljevidu kje to je in po mojem bom našla. tko da kar se mene tiče sem 17.15 tam. ok? deal... upam, da bomo mi hitro uredili v Naklem, tako lahko pridemo ali malo prej ali malo kasneje... upam da prej midve bi raje prej kot kasneje v glavnem bova verjetno že prej tam, tako da vidve kar pokličita. Se vidimo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.9.2009 13:30:04
|
|
|
|
itata
|
ella: jaz bi z veseljem prej, sam sem žal do 16.00 v ivančni gorici... tko da neizvedljivo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.9.2009 13:38:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blacky imam tvojo št z 040xxxx. super če še itata prideš. Kje bi se pa dobili dolenjkaaaaaaaaa kjeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiii??? tuki, ampak so ravno obiski na prihodu, tako da se pozno popoldan al pa zvečer pofočkam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.9.2009 13:42:45
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blacky imam tvojo št z 040xxxx. super če še itata prideš. Kje bi se pa dobili dolenjkaaaaaaaaa kjeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiii??? tuki, ampak so ravno obiski na prihodu, tako da se pozno popoldan al pa zvečer pofočkam no, pofočkala si se že zdej
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.9.2009 13:55:45
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: itata sem se pol spomnila ja, da je letni bazen nekje drugje. jaz sem si pogledala na zemljevidu kje to je in po mojem bom našla. tko da kar se mene tiče sem 17.15 tam. ok? deal... upam, da bomo mi hitro uredili v Naklem, tako lahko pridemo ali malo prej ali malo kasneje... upam da prej midve bi raje prej kot kasneje v glavnem bova verjetno že prej tam, tako da vidve kar pokličita. Se vidimo no, bom zatežila da gremo že prej v naklo in takoj na igrišče
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.9.2009 14:00:47
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: itata sem se pol spomnila ja, da je letni bazen nekje drugje. jaz sem si pogledala na zemljevidu kje to je in po mojem bom našla. tko da kar se mene tiče sem 17.15 tam. ok? deal... upam, da bomo mi hitro uredili v Naklem, tako lahko pridemo ali malo prej ali malo kasneje... upam da prej midve bi raje prej kot kasneje v glavnem bova verjetno že prej tam, tako da vidve kar pokličita. Se vidimo no, bom zatežila da gremo že prej v naklo in takoj na igrišče seveda pejte vi prej tja in v miru zrihtajte, pa se vidimo okrog petih
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.9.2009 19:27:15
|
|
|
|
bamby
|
Dan! Nekaterim se je pa danes dogajalo . Ste se kaj načvekale???? Jaz bi tudi, pa mi ne znese več sploh!!! Doma je pestro. Tim ima kar naprej kakšno stvar, pa še domače naloge zraven. Anaja si pa crokse obuje, me prime za roko in odvede do vrat in pravi:" Mami, papa!" In tako je danes odšla v svoji "obutvi" ven . In še celo prav si jih je obula !
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.9.2009 20:10:12
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Dan! Nekaterim se je pa danes dogajalo . Ste se kaj načvekale???? Jaz bi tudi, pa mi ne znese več sploh!!! Doma je pestro. Tim ima kar naprej kakšno stvar, pa še domače naloge zraven. Anaja si pa crokse obuje, me prime za roko in odvede do vrat in pravi:" Mami, papa!" In tako je danes odšla v svoji "obutvi" ven . In še celo prav si jih je obula ! pri nas je isto s to razliko, da še meni čevlje prinese, pa mi copate sezuje in čevlje obuva z blacky famaly smo se luštn načvekali, mala dva pa na igrala bo treba v kratkem ponovit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.9.2009 20:26:37
|
|
|
|
mlavla
|
evo mene.. bom zelo kratka...in jedernata.. ŽALOSTNA.. upam, da pridejo boljši časi nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.9.2009 20:29:29
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla evo mene.. bom zelo kratka...in jedernata.. ŽALOSTNA.. upam, da pridejo boljši časi nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.9.2009 20:36:36
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Samo da vas malo pozdravim... Ella in Blacky, super da ste se spet mal načvekale Bamby, tale tvoja pupa je prav bistra vidim Mlavla Naša bejba še kar nekaj sitnari v postli, ne vem kako naj jo še zmatram jutri greva za celo popoldne do kolegice, da se bosta z njeno hčerkico igrali in da midve ne bova v napoto doma, ko imajo naši cel dan delo. Tako da upam da vsaj jutri dol pade zvečer no, vsaj jaz vem, da bom Prijeten večer in nočko!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.9.2009 20:43:00
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: bamby Dan! Nekaterim se je pa danes dogajalo . Ste se kaj načvekale???? Jaz bi tudi, pa mi ne znese več sploh!!! Doma je pestro. Tim ima kar naprej kakšno stvar, pa še domače naloge zraven. Anaja si pa crokse obuje, me prime za roko in odvede do vrat in pravi:" Mami, papa!" In tako je danes odšla v svoji "obutvi" ven . In še celo prav si jih je obula ! pri nas je isto s to razliko, da še meni čevlje prinese, pa mi copate sezuje in čevlje obuva z blacky famaly smo se luštn načvekali, mala dva pa na igrala bo treba v kratkem ponovit potrjujemo zgoraj navedeno, itata žal ni mogla priti pravočasno, zaradi Darsa... nič novega... tudi mi smo se vozili 20 min dalj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.9.2009 20:44:12
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla evo mene.. bom zelo kratka...in jedernata.. ŽALOSTNA.. upam, da pridejo boljši časi nočko pridejo boljši časi... verjami...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.9.2009 21:09:00
|
|
|
|
buči
|
Čer, sem fd, smo bili na pohodu, priganjal mulce v hrib ... Aljaž se je po 3 dneh vrnil s kmetov, prezračen, nadelan, je vozil traktor, svinjski, je uničil edine svoje superga in nabral kostanj. Jutri me pa čaka vožnja po ljubljanici!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.9.2009 21:20:40
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Tako, obiske smo odpravili, pokidali, dete pančka. Danes se je prvič zbudila in doma ni bilo ne mene ne Stipeta, ampak moja mami,pa je baje za sekundico mal čudn pogledala pol je bla pa akcija. Je baje babici kar narekvala kaj ji mora oblečt Pa mleka je tut več popila kot ga pri meni al pa Stipetu Mami kar ne more verjet kako pridna je Mi2 z Maksom sva de lux sem na CTGju srečala babico, ki je bila pri Tarinem rojstvu zraven in je vprašala kdaj je rok, pa pravim da v ponedeljek in vprašam če je takrat v službi, da ponovimo vajo pa je rekla da je do naslednjega ponedeljka na dopustu , ampak da ni panike, da lahko počakam in takrat pridem, da 1 teden čez ni velik . Pravi moj G da sicer sem 1 cm odprta, ampak da je spodnji štuk še čisto nezrel Sam da ne bomo šli na 4 kg, glede na to, da smo imeli 25.8. 2900 g Jao meni Naslednjo kontrolo imam torej ravno na rok, v ponedeljek, za vikend bom pa še doma, ker je res lepa vremenska napoved in bom šla mal v šetnjo Lepo da ste kofetkali na gorenjskem, jaz bi tutttttttt nobenga obstanka doma nimam Aja, a veste kaj mi je Stipe prijavu zadnjič zjutraj ko sem ga prosila če mi mal tačke pomasira ker me bolijo podplati Da je ful srečen ker je z mano poročen. Pa ga vprašam zakaj in pravi, ker nisi stonoga In še je živ
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.9.2009 22:01:07
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Tako, obiske smo odpravili, pokidali, dete pančka. Danes se je prvič zbudila in doma ni bilo ne mene ne Stipeta, ampak moja mami,pa je baje za sekundico mal čudn pogledala pol je bla pa akcija. Je baje babici kar narekvala kaj ji mora oblečt Pa mleka je tut več popila kot ga pri meni al pa Stipetu Mami kar ne more verjet kako pridna je Mi2 z Maksom sva de lux sem na CTGju srečala babico, ki je bila pri Tarinem rojstvu zraven in je vprašala kdaj je rok, pa pravim da v ponedeljek in vprašam če je takrat v službi, da ponovimo vajo pa je rekla da je do naslednjega ponedeljka na dopustu , ampak da ni panike, da lahko počakam in takrat pridem, da 1 teden čez ni velik . Pravi moj G da sicer sem 1 cm odprta, ampak da je spodnji štuk še čisto nezrel Sam da ne bomo šli na 4 kg, glede na to, da smo imeli 25.8. 2900 g Jao meni Naslednjo kontrolo imam torej ravno na rok, v ponedeljek, za vikend bom pa še doma, ker je res lepa vremenska napoved in bom šla mal v šetnjo Lepo da ste kofetkali na gorenjskem, jaz bi tutttttttt nobenga obstanka doma nimam Aja, a veste kaj mi je Stipe prijavu zadnjič zjutraj ko sem ga prosila če mi mal tačke pomasira ker me bolijo podplati Da je ful srečen ker je z mano poročen. Pa ga vprašam zakaj in pravi, ker nisi stonoga In še je živ to pa je izjava dneva super da boš ti še čez vikend lepo doma, sigurno imaš še kej za neredit v ponedeljek pa akcijaaaa nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.9.2009 6:41:55
|
|
|
|
blaža
|
Jutro! Vidim, da so nosečnice še vse v enem losu. Joj kako se dan krajša. je že dvajset do sedme, pa je še vedno mrak. No počasi svetloba že kuka. Jaz pa mali šef sva vstala, Matija še spi. Pol okoli sedme ga zbudiva. No danes sem fraj in bo treba kej narest. fajn se mejte.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.9.2009 6:42:08
|
|
|
|
buči
|
jutro.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......