|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
24.9.2009 11:23:58   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

spet se samo nahitrco javljam..

prosim držte danes popoldne pesti..imam en izpit..

zdej pa šibam še mal za knjige ponavljat..

papa

šibi ponavljat... mi pa držimo pesti in pestke user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
24.9.2009 11:58:39   
ella79
blacky ti bom kar zemljevid pripopala
http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=Partizanska+cesta+35&tab=maps
zdej pa ti povej kok poznaš kranj, da ti laje razložim kje je to

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
24.9.2009 12:10:59   
itata
ella: a to parkiram tam pri bazenu? al kje drugje, ker če se ne motim ste rekle, da je to tam čisto zraven...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
24.9.2009 12:32:44   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: itata

ella: a to parkiram tam pri bazenu? al kje drugje, ker če se ne motim ste rekle, da je to tam čisto zraven...

parkiraš tam pri letnem bazenu (ne tam k smo hodil na šolo plavanja), to je pa čist zravn

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
24.9.2009 12:54:42   
itata
sem se pol spomnila ja, da je letni bazen nekje drugje. jaz sem si pogledala na zemljevidu kje to je in po mojem bom našla. tko da kar se mene tiče sem 17.15 tam. ok?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
24.9.2009 12:59:19   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

parkiraš tam pri letnem bazenu (ne tam k smo hodil na šolo plavanja), to je pa čist zravn

sem si sprintala iz neta... bomo že najdli, če ne te pa pokličem user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
24.9.2009 13:00:14   
Blacky*

sem se pol spomnila ja, da je letni bazen nekje drugje. jaz sem si pogledala na zemljevidu kje to je in po mojem bom našla. tko da kar se mene tiče sem 17.15 tam. ok?

deal... upam, da bomo mi hitro uredili v Naklem, tako lahko pridemo ali malo prej ali malo kasneje... upam da prej user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
24.9.2009 13:25:12   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

deal... upam, da bomo mi hitro uredili v Naklem, tako lahko pridemo ali malo prej ali malo kasneje... upam da prej user posted image

midve bi raje prej kot kasneje user posted image user posted image user posted image v glavnem bova verjetno že prej tam, tako da vidve kar pokličita. Se vidimo

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
24.9.2009 13:30:04   
itata
ella: jaz bi z veseljem prej, sam sem žal do 16.00 v ivančni gorici... tko da neizvedljivouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
24.9.2009 13:38:38   
dolenjka

blacky imam tvojo št z 040xxxx. super če še itata prideš. Kje bi se pa dobiliuser posted image

dolenjkaaaaaaaaa kjeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiii???

tuki, ampak so ravno obiski na prihodu, tako da se pozno popoldan al pa zvečer pofočkam user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
24.9.2009 13:42:45   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

blacky imam tvojo št z 040xxxx. super če še itata prideš. Kje bi se pa dobiliuser posted image

dolenjkaaaaaaaaa kjeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiii???

tuki, ampak so ravno obiski na prihodu, tako da se pozno popoldan al pa zvečer pofočkam user posted image

no, pofočkala si se že zdej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
24.9.2009 13:55:45   
Blacky*

midve bi raje prej kot kasneje user posted image user posted image user posted image v glavnem bova verjetno že prej tam, tako da vidve kar pokličita. Se vidimo

no, bom zatežila da gremo že prej v naklo in takoj na igrišče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
24.9.2009 14:00:47   
ella79

no, bom zatežila da gremo že prej v naklo in takoj na igrišče user posted image user posted image user posted image

seveda pejte vi prej tja in v miru zrihtajte, pa se vidimo okrog petih

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
24.9.2009 19:27:15   
bamby
Dan!
Nekaterim se je pa danes dogajalo user posted image .  Ste se kaj načvekale???? Jaz bi tudi, pa mi ne znese več sploh!!! user posted image

Doma je pestro. Tim ima kar naprej kakšno stvar, pa še domače naloge zraven. Anaja si pa crokse obuje, me prime za roko in odvede do vrat in pravi:" Mami, papa!"
In tako je danes odšla v svoji "obutvi" ven user posted image user posted image user posted image . In še celo prav si jih je obula user posted image !

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
24.9.2009 20:10:12   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Dan!
Nekaterim se je pa danes dogajalo user posted image .  Ste se kaj načvekale???? Jaz bi tudi, pa mi ne znese več sploh!!! user posted image

Doma je pestro. Tim ima kar naprej kakšno stvar, pa še domače naloge zraven. Anaja si pa crokse obuje, me prime za roko in odvede do vrat in pravi:" Mami, papa!"
In tako je danes odšla v svoji "obutvi" ven user posted image user posted image user posted image . In še celo prav si jih je obula user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas je isto user posted image s to razliko, da še meni čevlje prinese, pa mi copate sezuje in čevlje obuva user posted image user posted image user posted image

z blacky famaly smo se luštn načvekali, mala dva pa na igrala user posted image bo treba v kratkem ponovit

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
24.9.2009 20:26:37   
mlavla
evo mene..
bom zelo kratka...in jedernata..

ŽALOSTNA..user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da pridejo boljši časi

nočko

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
24.9.2009 20:29:29   
ella79

evo mene..

ŽALOSTNA..user posted image user posted image user posted image user posted image

nočko

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
24.9.2009 20:36:36   
Februarka08
Čer.

Samo da vas malo pozdravim...
Ella in Blacky, super da ste se spet mal načvekaleuser posted image user posted image
Bamby, tale tvoja pupa je prav bistra vidimuser posted image user posted image
Mlavla user posted image user posted image user posted image

Naša bejba še kar nekaj sitnari v postli, ne vem kako naj jo še zmatramuser posted image jutri greva za celo popoldne do kolegice, da se bosta z njeno hčerkico igrali in da midve ne bova v napoto doma, ko imajo naši cel dan delo. Tako da upam da vsaj jutri dol pade zvečeruser posted image user posted image no, vsaj jaz vem, da bomuser posted image

Prijeten večer in nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
24.9.2009 20:43:00   
Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas je isto user posted image s to razliko, da še meni čevlje prinese, pa mi copate sezuje in čevlje obuva user posted image user posted image user posted image

z blacky famaly smo se luštn načvekali, mala dva pa na igrala user posted image bo treba v kratkem ponovit

potrjujemo zgoraj navedeno, itata žal ni mogla priti pravočasno, zaradi Darsa... nič novega... tudi mi smo se vozili 20 min dalj user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
24.9.2009 20:44:12   
Blacky*

evo mene..

nočko

pridejo boljši časi... verjami...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
24.9.2009 21:09:00   
buči
Čer, sem fd, smo bili na pohodu, priganjal mulce v hrib ... Aljaž se je po 3 dneh vrnil s kmetov, prezračen, nadelan, je vozil traktor, svinjski, je uničil edine svoje superga in nabral kostanj. Jutri me pa čaka vožnja po ljubljanici! user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
24.9.2009 21:20:40   
dolenjka
Čer user posted image

Tako, obiske smo odpravili, pokidali, dete pančka. Danes se je prvič zbudila in doma ni bilo ne mene ne Stipeta, ampak moja mami,pa je baje za sekundico mal čudn pogledala pol je bla pa akcija. Je baje babici kar narekvala kaj ji mora oblečt user posted image Pa mleka je tut več popila kot ga pri meni al pa Stipetu user posted image Mami kar ne more verjet kako pridna je user posted image user posted image user posted image

Mi2 z Maksom sva de lux user posted image sem na CTGju srečala babico, ki je bila pri Tarinem rojstvu zraven in je vprašala kdaj je rok, pa pravim da v ponedeljek in vprašam če je takrat v službi, da ponovimo vajo user posted image pa je rekla da je do naslednjega ponedeljka na dopustu user posted image , ampak da ni panike, da lahko počakam in takrat pridem, da 1 teden čez ni velik user posted image user posted image user posted image user posted image . Pravi moj G da sicer sem 1 cm odprta, ampak da je spodnji štuk še čisto nezrel user posted image Sam da ne bomo šli na 4 kg, glede na to, da smo imeli 25.8. 2900 g user posted image Jao meni user posted image

Naslednjo kontrolo imam torej ravno na rok, v ponedeljek, za vikend bom pa še doma, ker je res lepa vremenska napoved in bom šla mal v šetnjo user posted image

Lepo da ste kofetkali na gorenjskem, jaz bi tutttttttt user posted image nobenga obstanka doma nimam user posted image

Aja, a veste kaj mi je Stipe prijavu zadnjič zjutraj ko sem ga prosila če mi mal tačke pomasira ker me bolijo podplati user posted image Da je ful srečen ker je z mano poročen. Pa ga vprašam zakaj in pravi, ker nisi stonoga user posted image user posted image user posted image In še je živ user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
24.9.2009 22:01:07   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Tako, obiske smo odpravili, pokidali, dete pančka. Danes se je prvič zbudila in doma ni bilo ne mene ne Stipeta, ampak moja mami,pa je baje za sekundico mal čudn pogledala pol je bla pa akcija. Je baje babici kar narekvala kaj ji mora oblečt user posted image Pa mleka je tut več popila kot ga pri meni al pa Stipetu user posted image Mami kar ne more verjet kako pridna je user posted image user posted image user posted image

Mi2 z Maksom sva de lux user posted image sem na CTGju srečala babico, ki je bila pri Tarinem rojstvu zraven in je vprašala kdaj je rok, pa pravim da v ponedeljek in vprašam če je takrat v službi, da ponovimo vajo user posted image pa je rekla da je do naslednjega ponedeljka na dopustu user posted image , ampak da ni panike, da lahko počakam in takrat pridem, da 1 teden čez ni velik user posted image user posted image user posted image user posted image . Pravi moj G da sicer sem 1 cm odprta, ampak da je spodnji štuk še čisto nezrel user posted image Sam da ne bomo šli na 4 kg, glede na to, da smo imeli 25.8. 2900 g user posted image Jao meni user posted image

Naslednjo kontrolo imam torej ravno na rok, v ponedeljek, za vikend bom pa še doma, ker je res lepa vremenska napoved in bom šla mal v šetnjo user posted image

Lepo da ste kofetkali na gorenjskem, jaz bi tutttttttt user posted image nobenga obstanka doma nimam user posted image

Aja, a veste kaj mi je Stipe prijavu zadnjič zjutraj ko sem ga prosila če mi mal tačke pomasira ker me bolijo podplati user posted image Da je ful srečen ker je z mano poročen. Pa ga vprašam zakaj in pravi, ker nisi stonoga user posted image user posted image user posted image In še je živ user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to pa je izjava dneva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
super user posted image user posted image user posted image user posted image da boš ti še čez vikend lepo doma, sigurno imaš še kej za neredit user posted image user posted image user posted image v ponedeljek pa akcijaaaa
nočko

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
25.9.2009 6:41:55   
blaža
Jutro!

Vidim, da so nosečnice še vse v enem losu.user posted image

Joj kako se dan krajša. je že dvajset do sedme, pa je še vedno mrak. No počasi svetloba že kuka.user posted image

Jaz pa mali šef sva vstala, Matija še spi. Pol okoli sedme ga zbudiva.

No danes sem fraj in bo treba kej narest.user posted image

fajn se mejte.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
25.9.2009 6:42:08   
buči
jutro.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......