Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.9.2009 6:43:40
|
|
|
|
blaža
|
jutro buči. A maš kafe že kuhano? če na te povabim.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.9.2009 7:29:02
|
|
|
|
Blacky*
|
jutro kavica lepo diši, računalnik prižgan in čaka na ukaze, volja za delo je tudi... torej "ekšn" lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.9.2009 7:30:38
|
|
|
|
Blacky*
|
buči... če bi šlo, bi se drug teden res zmenila za stvari, ker nam sedaj pa že delajo gnečo... jap... finiširamo s čiščenjem in manjšo prenovo ... ta vikend končamo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.9.2009 8:52:43
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Dolenjka Jaz si grem tud skuhat, pride moj na malico, da se fino napapca , potem pa na juriš za cel dan ker imajo siliranje. Mi2 bova pa dopoldne malo doma, popoldne pa mal naokol, dokler še lahko Prijeten petek, popoldne pa lep začetek vikenda
< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 25.9.2009 8:53:11 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.9.2009 9:09:54
|
|
|
|
lillchy123
|
jutro pridne , še vse 2 v 1! mlavla, tko, grem malicat, lep vikend vsem!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.9.2009 9:30:25
|
|
|
|
Janey
|
Jutro babike. nosečke zdaj sem pa že jaz v pričakovanju vaših vsak dan pridem prečekirat in vas malo preberem, ampak ponavadi zmanjka časa, da kaj napišem. dans pa ni šefice in imam malo več časa smo pa mi bolani, prejšnji teden se je začelo v soboto in smo dobili v sredo anitibiotik za vneto grlo, v torek ta teden ko pa sem mislila, da je že bolši, pa ga je zakuhalo. ja na antibiotiku en teden in 39 vročine, smo leteli takoj nazaj k P in so vsi izidi ok, tak da je zgleda neko virozo skasiral še zraven revež. in zdaj ima že 3 dni 39 vročino in mu pade samo s calpolom. včeraj je imel 39,5 in sem ga šla skopat v mlačno vodo, se je pol ven zašvical in mu je padla, pa sem mislila, da je zdaj to to, ampak je ponoči spet zakuhal. zjutaj je bil pa tudi vroč. mu nisem uspela zmerit vročine, ker sem zamujala v sluzbo. ati je z njim doma, ker sem bila jaz pred en teden z njim in me je tolko čakalo v sluzbi, da je bila groza zdaj 2 dni. bošček moj mali, upam da ta vročina zgine porkafiks.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.9.2009 10:06:36
|
|
|
|
itata
|
dolenjka: točn tkole kot ti, sem imela jaz pregled na petek in se kao ni še NIČ dogajal, PDP pa pondeljek pa G mi je rekla še da bom zih zamujala... noooo in sem šla v ned zvečer rodit pa k ste včeri debatirale: jaz sem rodila v ned in to 21.15 pa sem šla v sre domov. so me pa vprašali, če želim ostat še en dan, ker je bil nulti dan tko kratek sam sem šla raj domov. tko da v LJ greš na tretji dan domov...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.9.2009 10:59:57
|
|
|
|
Februarka08
|
No, jaz sem tud doživela jok od moje princese ko sem jo hotla dat mal v varstvo je prišla tašča gor da jo vzame za mal časa, da dam mal noge v luft, ona pa joka in kliče mami, mami. Jo je hotla dol odnest, mah kje, kakšne solze in kričanje mami!!! Sem šla potem ven, me ni spustila tud za minuto ne. Sem si mislila, sigurno nekaj čuti oz. nekaj se ji svita da bodo spremembe, al kaj jaz vem, me je čist pribilo saj vem da bo vse ok z njo doma, samo ko vidiš tiste solze in ko te otrok pokliče, ma bi jokal še kar sam no, sva jo vseeno potem mal zamotile, čez pol urce itak že pride gor, jaz pa mal tele gležnje spočijem. Potem sem se pa začela spraševat kaj je s tistimi otroci v vrtcu, ko je situacija podobna, ma to je težko gledat. No, zdej pa dosti o tem... bodo vsi zrasli, pa bo bolje Janey za Jakca. Tud mi smo prehlajeni, vsak dan poslušam če ji že kaj piska, zaenkrat ne, upam da tako ostane, ker če ne, bo pa res vse na kupu.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.9.2009 11:16:55
|
|
|
|
itata
|
februarka: nič ni s takimi otroci v vrtcu, ko mama gre, se oni pomirijo in lepo igrajo dalje... samo poslavljanje jih ubija, tko da čim manj se poslalvljaš bolš je za vse, daš lupčka in greš, nobenega pregovarjanja pa je janey: joj tole se pa jakcu že precej vleče... bogi. upam, da bo kmal bolš. naš se kar drži. sej sem že prej vedla, da je kar precej odporen, še sreča. je mel sam enkrat en dan vročino. sej mal posmrka vsak dan, ampak nobene krize res.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.9.2009 12:21:17
|
|
|
|
Februarka08
|
Malo za lepši dan: > Babica, stara 98 let, leži na smrtni postelji in želi pred smrtjo > > razkriti 99-letnemu možu, ki sedi žalosten ob njeni postelji, še > zadnjo skrivnost. > > Janez, moj dragi Janez, preden bom za vedno zatisnila oči, ti želim razodeti > mojo skrivnost. > > Pojdi na skedenj in pod tretjim stebrom na > levi strani strehe boš našel dve škatli in jih prinesi.< > Janez gre na skedenj in se po petih minutah vrne, noseč v rokah dve > škatli. V prvi najde tri jajca, v drugi pa 250.000 evrov, kar oči se > mu razsvetlijo. > Povej mi, moja draga, kaj pomenijo ta tri jajca.< > Veš Janez, poročena sva že 78 let, in vsakič, ko sva seksala in jaz > nisem dosegla orgazma, sem položila v škatlo eno jajce. > Janez postane izredno zadovoljen in ponosen, v 78 letih ni uspel > zadovoljiti svoje žene samo trikrat, nato pa vpraša: > > In kaj pomeni 250,000,00 evrov?< > Oh, vsakokrat, ko sem napolnila škatlo z 12 jajci,sem jih šla prodat na > tržnico ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.9.2009 19:38:56
|
|
|
|
buči
|
Čer, saj ne morem bit predolga, ker mi še oba harata postanovanju, ati je pa na nogometu. Blacky, si bom za sredo izborila avto, pa se zmeniva, sicer pa ti povem, kje sem doma, pa prideš do mene, samo ne torek in sredo, ker imamo roditeljsak pa še jaz odrasle v šoli.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.9.2009 20:04:27
|
|
|
|
Blacky*
|
čer, jaz sem pa ravno iz večerje... sva z dragim šla v kitajsko in sem se najedla kot , zdaj kavč peglem, potem grem pa malo ene škatle s papirji pregledat... moram stran pometat stare zapiske, izpiske, račune... Val je že pri babi in dediju in seveda uživa 100 na uro... in prav je tako... in prav paše... priznam, da ga pogrešam, a vem da se ima super... mi2 pa morava končat s tem pospravljanjem A po tv ne more biti nič pametnega, ko se spravim gledat No grem mal daljinca matrat... pa pa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.9.2009 20:09:37
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Pri nas nič posebnega, Stipe je neki prehlajen ampak ga pridno cajtam Sem se že čez dan nekaj javljala, pa mi je ven vrglo in se mi ni dal več.... Predvsem sem se javila zato, da naši Jencili zaželim mirno zadnjo samsko noč, jutri pa en prekrasen dan, ki se ga bo z nasmeškom spominjala vse življenje! Naj vama gre tako jutri, kot tudi naprej, vse kot po maslu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.9.2009 20:18:22
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Čer, saj ne morem bit predolga, ker mi še oba harata postanovanju, ati je pa na nogometu. Blacky, si bom za sredo izborila avto, pa se zmeniva, sicer pa ti povem, kje sem doma, pa prideš do mene, samo ne torek in sredo, ker imamo roditeljsak pa še jaz odrasle v šoli. Buči po moje najbolje, da ti jaz pripeljem, ker je tega res veliko... že sedaj vozim dve veeeeliki vreči, ki mi jih je dala svakinja, jaz imam pa kar nekaj vreč in škatel že ready v kleti... ne vem če se nama splača full prelagati. Jaz lahko načeloma vsak dan večinoma kadarkoli do 15.00 (rezen pon. ko imamo fizio), za popoldan se pa dogovoriva glede na dan... nam se je namreč tudi začelo... imamo bioenergetika od torka do petka, v četrtek pa plavanje, pa sistemtski, pa v torek ra..., a nimamo še točno razdelano kdaj, kod, kam...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.9.2009 20:19:33
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Pri nas nič posebnega, Stipe je neki prehlajen ampak ga pridno cajtam Sem se že čez dan nekaj javljala, pa mi je ven vrglo in se mi ni dal več.... Predvsem sem se javila zato, da naši Jencili zaželim mirno zadnjo samsko noč, jutri pa en prekrasen dan, ki se ga bo z nasmeškom spominjala vse življenje! Naj vama gre tako jutri, kot tudi naprej, vse kot po maslu dolenjka, to si pa tako lepo napisala, da se še jaz kar pridružim vsemu napisanemu... Jencili srečno
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.9.2009 20:24:55
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Predvsem sem se javila zato, da naši Jencili zaželim mirno zadnjo samsko noč, jutri pa en prekrasen dan, ki se ga bo z nasmeškom spominjala vse življenje! Naj vama gre tako jutri, kot tudi naprej, vse kot po maslu Saj res, jutri se naša jencili poslavlja od samskega stanu . jencili, naj ti bo ta dan najlepši in naj ti zavedno ostane v spominu! Uživajta, kajti ta dan je dan le za vaju.
< Sporočilo je popravil bamby -- 25.9.2009 20:25:47 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.9.2009 20:36:43
|
|
|
|
ella79
|
čer jaz tudi naši jencili želim, da se imajo jutri skrajno najlepše in da naj bo tako še vrsto let dolenjka ti pa stipeta fajn pocajtaj, da bo potem lahko on tebe nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.9.2009 20:38:08
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Predvsem sem se javila zato, da naši Jencili zaželim mirno zadnjo samsko noč, jutri pa en prekrasen dan, ki se ga bo z nasmeškom spominjala vse življenje! Naj vama gre tako jutri, kot tudi naprej, vse kot po maslu Saj res, jutri se naša jencili poslavlja od samskega stanu . jencili, naj ti bo ta dan najlepši in naj ti zavedno ostane v spominu! Uživajta, kajti ta dan je dan le za vaju. jaz sem pa namesto samskega prebrala sanjskega stanu se vidi da živim na koruzi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.9.2009 20:40:50
|
|
|
|
bamby
|
hehehe ella, a ti mal dogaja Sicer pa res, kdaj se boš pa ti odločila za ta korak? stipe in šefla, še vedno čakamo na vajine poročne slike!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.9.2009 20:43:27
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby hehehe ella, a ti mal dogaja Sicer pa res, kdaj se boš pa ti odločila za ta korak? stipe in šefla, še vedno čakamo na vajine poročne slike!!!! eh, bolj mal dogaja poroka? jaz si sebe sploh ne predstavljam pred oltarjem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.9.2009 20:43:50
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby hehehe ella, a ti mal dogaja Sicer pa res, kdaj se boš pa ti odločila za ta korak? stipe in šefla, še vedno čakamo na vajine poročne slike!!!! a ni bilo enkrat rečeno, da jovanko in maršala
< Sporočilo je popravil Blacky* -- 25.9.2009 20:44:10 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.9.2009 20:45:01
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: bamby hehehe ella, a ti mal dogaja Sicer pa res, kdaj se boš pa ti odločila za ta korak? stipe in šefla, še vedno čakamo na vajine poročne slike!!!! eh, bolj mal dogaja poroka? jaz si sebe sploh ne predstavljam pred oltarjem ma saj si ni treba predstavljat, kar narediš to pa je
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.9.2009 20:46:33
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: bamby hehehe ella, a ti mal dogaja Sicer pa res, kdaj se boš pa ti odločila za ta korak? stipe in šefla, še vedno čakamo na vajine poročne slike!!!! eh, bolj mal dogaja poroka? jaz si sebe sploh ne predstavljam pred oltarjem ma saj si ni treba predstavljat, kar narediš to pa je ma bomo enkrat probal, pa da vidmo če je to res
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.9.2009 20:53:20
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: bamby hehehe ella, a ti mal dogaja Sicer pa res, kdaj se boš pa ti odločila za ta korak? stipe in šefla, še vedno čakamo na vajine poročne slike!!!! eh, bolj mal dogaja poroka? jaz si sebe sploh ne predstavljam pred oltarjem ma saj si ni treba predstavljat, kar narediš to pa je ma bomo enkrat probal, pa da vidmo če je to res jaz tudi nisem bila nikoli preveč navdušena, oz. se nisem predstavljala v tej ceremoniji, a sem se kar hitro uživela in je prav lušno.... za enkrat , večkrat pa tudi jaz ne bi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.9.2009 20:56:27
|
|
|
|
pina-1
|
Ola. no pa mi je ratalo tudi v večernih urah pridet malo na rr pogledat kaj dogaja. Še dobro da me je šefla spomnila, ker če ne bi kmalu pozabla, da ma naša JEncili danes zadnjo noč kot neporočena žena. Jutri boš pa začela novo, lepo etapo v življenju. Naj ti bo dan, ko te popelje v klub poročenih, eden od najlepših v življenju. Uživajte jutri vsi trije. Mi bomo z mislimi z vami. Aja, pa eno pest riža bomo vrgli v zrak za vašo srečo. Tako. Pri nas v bajti je vse mirno. Punci spita, pino kavč pegla, ker ga "kanalizacija" neki heca... Jaz pa tu gor strašim...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......