|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
25.9.2009 6:43:40   
blaža
jutro buči. A maš kafe že kuhano? če na te povabim. user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
25.9.2009 7:29:02   
Blacky*
jutro user posted image user posted image user posted image

kavica lepo diši, računalnik prižgan in čaka na ukaze, volja za delo je tudi... torej "ekšn"

lep dan vsem

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
25.9.2009 7:30:38   
Blacky*
buči... če bi šlo, bi se drug teden res zmenila za stvari, ker nam sedaj pa že delajo gnečo... jap... finiširamo user posted image  s čiščenjem in manjšo prenovo user posted image ... ta vikend končamo

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
25.9.2009 8:52:43   
Februarka08
Jutro.

Dolenjka user posted image

Jaz si grem tud user posted image skuhat, pride moj na malico, da se fino napapcauser posted image , potem pa na juriš za cel dan ker imajo siliranje. Mi2 bova pa dopoldne malo doma, popoldne pa mal naokol, dokler še lahkouser posted image

Prijeten petek, popoldne pa lep začetek vikendauser posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 25.9.2009 8:53:11 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
25.9.2009 9:09:54   
lillchy123
jutro user posted image

pridne user posted image , še vse 2 v 1! user posted image

mlavla, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tko, grem malicat, lep vikend vsem!

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
25.9.2009 9:30:25   
Janey
Jutro babike.

nosečke zdaj sem pa že jaz v pričakovanju vaših user posted image user posted image user posted image vsak dan pridem prečekirat in vas malo preberem, ampak ponavadi zmanjka časa, da kaj napišem. dans pa ni šefice in imam malo več časauser posted image user posted image

smo pa mi bolani, prejšnji teden se je začelo v soboto in smo dobili v sredo anitibiotik za vneto grlo, v torek ta teden ko pa sem mislila, da je že bolši, pa ga je zakuhalo. ja na antibiotiku en teden in 39 vročine, smo leteli takoj nazaj k P in so vsi izidi ok, tak da je zgleda neko virozo skasiral še zraven revež. in zdaj ima že 3 dni 39 vročino in mu pade samo s calpolom. včeraj je imel 39,5 in sem ga šla skopat v mlačno vodo, se je pol ven zašvical in mu je padla, pa sem mislila, da je zdaj to to, ampak je ponoči spet zakuhal. zjutaj je bil pa tudi vroč. mu nisem uspela zmerit vročine, ker sem zamujala v sluzbo. ati je z njim doma, ker sem bila jaz pred en teden z njim in me je tolko čakalo v sluzbi, da je bila groza zdaj 2 dni. bošček moj mali, upam da ta vročina zgine porkafiks.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
25.9.2009 10:06:36   
itata
dolenjka: točn tkole kot ti, sem imela jaz pregled na petek in se kao ni še NIČ dogajal, PDP pa pondeljek pa G mi je rekla še da bom zih zamujala... noooo in sem šla v ned zvečer rodituser posted image pa k ste včeri debatirale: jaz sem rodila v ned in to 21.15 pa sem šla v sre domov. so me pa vprašali, če želim ostat še en dan, ker je bil nulti dan tko kratek sam sem šla raj domov. tko da v LJ greš na tretji dan domov...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
25.9.2009 10:59:57   
Februarka08
No, jaz sem tud doživela jok od moje princese ko sem jo hotla dat mal v varstvouser posted image je prišla tašča gor da jo vzame za mal časa, da dam mal noge v luft, ona pa joka in kliče mami, mami. Jo je hotla dol odnest, mah kje, kakšne solze in kričanje mami!!!user posted image Sem šla potem ven, me ni spustila tud za minuto ne. Sem si mislila, sigurno nekaj čuti oz. nekaj se ji svita da bodo spremembe, al kaj jaz vem, me je čist pribilouser posted image saj vem da bo vse ok z njo doma, samo ko vidiš tiste solze in ko te otrok pokliče, ma bi jokal še kar samuser posted image user posted image no, sva jo vseeno potem mal zamotile, čez pol urce itak že pride gor, jaz pa mal tele gležnje spočijem. Potem sem se pa začela spraševat kaj je s tistimi otroci v vrtcu, ko je situacija podobna, ma to je težko gledat. No, zdej pa dosti o tem... bodo vsi zrasli, pa bo boljeuser posted image

Janey user posted image user posted image user posted image za Jakca.
Tud mi smo prehlajeni, vsak dan poslušam če ji že kaj piska, zaenkrat ne, upam da tako ostane, ker če ne, bo pa res vse na kupu.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
25.9.2009 11:16:55   
itata
februarka: nič ni s takimi otroci v vrtcu, ko mama gre, se oni pomirijo in lepo igrajo dalje... samo poslavljanje jih ubija, tko da čim manj se poslalvljaš bolš je za vse, daš lupčka in greš, nobenega pregovarjanja pa je user posted image
janey: joj tole se pa jakcu že precej vleče... bogi. upam, da bo kmal bolš. naš se kar drži. sej sem že prej vedla, da je kar precej odporen, še sreča. je mel sam enkrat en dan vročino. sej mal posmrka vsak dan, ampak nobene krize res.

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2659
25.9.2009 12:21:17   
Februarka08
Malo za lepši dan:

>   Babica, stara 98 let, leži na smrtni postelji in želi pred smrtjo
>
> razkriti 99-letnemu možu, ki sedi žalosten ob njeni postelji, še
> zadnjo skrivnost.
>
> Janez, moj dragi Janez, preden bom za vedno zatisnila oči, ti želim razodeti
> mojo skrivnost.
>
> Pojdi na skedenj in pod tretjim stebrom na
> levi strani strehe boš našel dve škatli in jih prinesi.<
> Janez gre na skedenj in se po petih minutah vrne, noseč v rokah dve
> škatli. V prvi najde tri jajca, v drugi pa 250.000 evrov, kar oči se
> mu razsvetlijo.
> Povej mi, moja draga, kaj pomenijo ta tri jajca.<
> Veš Janez, poročena sva že 78 let, in vsakič, ko sva seksala in jaz
> nisem dosegla orgazma, sem položila v škatlo eno jajce.
> Janez postane izredno zadovoljen in ponosen, v 78 letih ni uspel
> zadovoljiti svoje žene samo trikrat, nato pa vpraša:
>
> In kaj pomeni 250,000,00 evrov?<
> Oh, vsakokrat, ko sem napolnila škatlo z 12 jajci,sem jih šla prodat na
> tržnico ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
25.9.2009 19:38:56   
buči
Čer, saj ne morem bit predolga, ker mi še oba harata postanovanju, ati je pa na nogometu.

Blacky, si bom za sredo izborila avto, pa se zmeniva, sicer pa ti povem, kje sem doma, pa prideš do mene, samo ne torek in sredo, ker imamo roditeljsak pa še jaz odrasle v šoli.

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 2661
25.9.2009 20:04:27   
Blacky*
čer,

jaz sem pa ravno iz večerje... sva z dragim šla v kitajsko in sem se najedla kot user posted image , zdaj kavč peglem, potem grem pa malo ene škatle s papirji pregledat... moram stran pometat stare zapiske, izpiske, račune...

Val je že pri babi in dediju in seveda uživa 100 na uro... in prav je tako... in prav paše... priznam, da ga pogrešam, a vem da se ima super... mi2 pa morava končat s tem pospravljanjem

A po tv ne more biti nič pametnega, ko se spravim gledat user posted image

No grem mal daljinca matrat... pa pa

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
25.9.2009 20:09:37   
dolenjka
Čer user posted image

Pri nas nič posebnega, Stipe je neki prehlajen user posted image ampak ga pridno cajtam user posted image

Sem se že čez dan nekaj javljala, pa mi je ven vrglo in se mi ni dal več....

Predvsem sem se javila zato, da naši Jencili zaželim mirno zadnjo samsko noč, jutri pa en prekrasen dan, ki se ga bo z nasmeškom spominjala vse življenje! Naj vama gre tako jutri, kot tudi naprej, vse kot po maslu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
25.9.2009 20:18:22   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Čer, saj ne morem bit predolga, ker mi še oba harata postanovanju, ati je pa na nogometu.

Blacky, si bom za sredo izborila avto, pa se zmeniva, sicer pa ti povem, kje sem doma, pa prideš do mene, samo ne torek in sredo, ker imamo roditeljsak pa še jaz odrasle v šoli.

Buči po moje najbolje, da ti jaz pripeljem, ker je tega res veliko... že sedaj vozim dve veeeeliki vreči, ki mi jih je dala svakinja, jaz imam pa kar nekaj vreč in škatel že ready v kleti... ne vem če se nama splača full prelagati. Jaz lahko načeloma vsak dan večinoma kadarkoli do 15.00 (rezen pon. ko imamo fizio), za popoldan se pa dogovoriva glede na dan... nam se je namreč tudi začelo... imamo bioenergetika od torka do petka, v četrtek pa plavanje, pa sistemtski, pa v torek ra..., a nimamo še točno razdelano kdaj, kod, kam...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
25.9.2009 20:19:33   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Pri nas nič posebnega, Stipe je neki prehlajen user posted image ampak ga pridno cajtam user posted image

Sem se že čez dan nekaj javljala, pa mi je ven vrglo in se mi ni dal več....

Predvsem sem se javila zato, da naši Jencili zaželim mirno zadnjo samsko noč, jutri pa en prekrasen dan, ki se ga bo z nasmeškom spominjala vse življenje! Naj vama gre tako jutri, kot tudi naprej, vse kot po maslu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dolenjka, to si pa tako lepo napisala, da se še jaz kar pridružim vsemu napisanemu...

Jencili srečno user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
25.9.2009 20:24:55   
bamby

Saj res, jutri se naša jencili poslavlja od samskega stanu user posted image user posted image user posted image .

jencili, naj ti bo ta dan najlepši in naj ti zavedno ostane v spominu! Uživajta, kajti ta dan je dan le za vaju.

user posted image

< Sporočilo je popravil bamby -- 25.9.2009 20:25:47 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
25.9.2009 20:36:43   
ella79
čer user posted image
jaz tudi naši jencili želim, da se imajo jutri skrajno najlepše in da naj bo tako še vrsto let user posted image

dolenjka ti pa stipeta fajn pocajtaj, da bo potem lahko on tebe user posted image

nočko

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
25.9.2009 20:38:08   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Saj res, jutri se naša jencili poslavlja od samskega stanu user posted image user posted image user posted image .

jencili, naj ti bo ta dan najlepši in naj ti zavedno ostane v spominu! Uživajta, kajti ta dan je dan le za vaju.

user posted image

jaz sem pa namesto samskega prebrala sanjskega stanu user posted image user posted image user posted image se vidi da živim na koruzi user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
25.9.2009 20:40:50   
bamby
hehehe ella, a ti mal dogaja user posted image user posted image user posted image

Sicer pa res, kdaj se boš pa ti odločila za ta korak?

stipe in šefla, še vedno čakamo na vajine poročne slike!!!!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
25.9.2009 20:43:27   
ella79

hehehe ella, a ti mal dogaja user posted image user posted image user posted image

eh, bolj mal dogaja user posted image user posted image user posted image
poroka? jaz si sebe sploh ne predstavljam pred oltarjem user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
25.9.2009 20:43:50   
Blacky*

a ni bilo enkrat rečeno, da  jovanko in maršala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 25.9.2009 20:44:10 >

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
25.9.2009 20:45:01   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

ma saj si ni treba predstavljat, kar narediš to pa je user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
25.9.2009 20:46:33   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

user posted image user posted image user posted image
ma bomo enkrat probal, pa da vidmo če je to res user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
25.9.2009 20:53:20   
Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

user posted image user posted image user posted image
ma bomo enkrat probal, pa da vidmo če je to res user posted image user posted image

user posted image user posted image

jaz tudi nisem bila nikoli preveč navdušena, oz. se nisem predstavljala v tej ceremoniji, a sem se kar hitro uživela in je prav lušno.... za enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image , večkrat pa tudi jaz ne bi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
25.9.2009 20:56:27   
pina-1
Ola.
no pa mi je ratalo tudi v večernih urah pridet malo na rr pogledat kaj dogaja.

Še dobro da me je šefla spomnila, ker če ne bi kmalu pozabla, da ma naša JEncili danes zadnjo noč kot neporočena žena. Jutri boš pa začela novo, lepo etapo v življenju.
Naj ti bo dan, ko te popelje v klub poročenih, eden od najlepših v življenju. Uživajte jutri vsi trije. Mi bomo z mislimi z vami.

Aja, pa eno pest riža bomo vrgli v zrak za vašo srečo.

Tako. Pri nas v bajti je vse mirno. Punci spita, pino kavč pegla, ker ga "kanalizacija" neki heca... Jaz pa tu gor strašim...user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......