Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2009 15:30:48
|
|
|
|
spps
|
Erin,tvojTilen je pa za popapcat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2009 15:48:03
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Erin,tvojTilen je pa za popapcat S torto vred Spps nisem na FB. Ni časa .
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2009 15:50:50
|
|
|
|
gigi1
|
Živček kar potrpi. Važno je, da te imajo na očeh. Ajsi za Ledenkota in Maksa, da sta preživela brez tebe Larilu upam, da boš imela miren vikend. Bredz bolečin in streskov. Špelka helou srce. Danes si že v 29T
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2009 15:54:57
|
|
|
|
spps
|
žiži,sam zate-se pa ne spomnim,če sem te že dodala enkrat na RR
< Sporočilo je popravil spps -- 7.8.2009 15:56:25 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2009 16:17:46
|
|
|
|
gigi1
|
IIIIiiiii kolk je luškan. Pa velik. Pa kakšne laske ma . Hvala Jaz v albumu vidim le slikice bauhija
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2009 18:03:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo novičke še od mene... No jaz sem spet na E oddelku, kjer so mi dolgoročni inzulin zamenjali s kratkoročnim. Zdravnica pa je rekla: "Inzulin vam bomo zamenjali danes, pa malo cukerčke pogledali, jutri pa vam damo svečko.... Aja... Jutri je sobota . No potem pa v ponedeljek!" Vikend sem torej še tukaj 2v1, v ponedeljek pa naj bi bla akcija... Upam da bo res No to je sicer to, zdej pa lahko malo čvekamo, ker mi je ubitačno dolgčas Sem kar kopirala iz Ljubljančank... Upam da niste hude
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2009 18:15:18
|
|
|
|
Serendipity
|
spps - ma kakšen lepotec, cukrček, sladkorček, mišek, mucek, cajtek, ah... nadaljevala bi kar v neskončnost. Pupike moje - jaz se vaših lepotcev in lepotičk kar ne morem nagledat živa - no, potem pa v ponedeljek... Upam, da ti bo kratek vikend.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2009 21:06:51
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IIIIiiiii kolk je luškan. Pa velik. Pa kakšne laske ma . Hvala se kar podpišem pa glasovala sem za Jureta in za Aleksa!
< Sporočilo je popravil ledenka -- 7.8.2009 21:07:48 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2009 21:15:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IIIIiiiii kolk je luškan. Pa velik. Pa kakšne laske ma . Hvala Jaz v albumu vidim le slikice bauhija v albumu nimam več drugih slik
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2009 21:15:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity spps - ma kakšen lepotec, cukrček, sladkorček, mišek, mucek, cajtek, ah... nadaljevala bi kar v neskončnost. Pupike moje - jaz se vaših lepotcev in lepotičk kar ne morem nagledat živa - no, potem pa v ponedeljek... Upam, da ti bo kratek vikend. tud ti boš mela kmal svojga cukrčka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2009 21:17:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IIIIiiiii kolk je luškan. Pa velik. Pa kakšne laske ma . Hvala se kar podpišem pa glasovala sem za Jureta in za Aleksa! super in hvala tud ostalim ,sam prepočas dobivamo glasove,ker se je treba registrirat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2009 21:40:11
|
|
|
|
Nončika
|
čer! končno sem prišla do rač. ženskice mamo elektriko. mislim, na novo napeljano v naši mansardi. jeeeee!!!! še jutri finiširajo, pol pa malamo!!!!! spps, tvoj mali je pravi cuker. erin, njami tvoj Tilen in pa tortica tudi. sonček, upam, da je Aleks že ta pravi. živa, pa veliko sreče in čim manj bolečin. seki, joj to se pa nama rejsan nešče iziti. ka pa če bi rezervejrale že včasi ta pondelek? ka praviš? mene pa je danes začelo zadat nad sramno kostjo. kaj bi to lahko pomenilo. posebej pri hoji.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2009 21:45:12
|
|
|
|
Nončika
|
ženskice, jaz sem se spet zaljubila v drugi vozek. hihi, moj se že začne kregat, da naj končno enega naročim in naj dam mir. imenuje se titi triton. dobi pa se na Madžarskem. pa naša mala je navdušena. in bejbi v bušiju tudi, saj full brše.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2009 21:47:21
|
|
|
|
ledenka
|
nončika, lep vozek me pa to spominja name, sem tud mela vsak teden novega favorita
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2009 22:38:44
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka nončika, lep vozek me pa to spominja name, sem tud mela vsak teden novega favorita ja, ja. moj pa že zraven besni in mi spet računalnik meče ven.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2009 22:42:02
|
|
|
|
Nončika
|
kliki, midva z mojim sva bila kolikor se spomnim ravno na tisti dan v krepki svaji in nama je ratalo pridelat . aja, pa tudi na dan testa sva si bila nekaj v laseh. sem mu celo napisala SMS in ga naslovila bumbar eden, spet boš očka.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 8.8.2009 22:57:15
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity luna & polaris - vama pa (sem take volje za moje mariborčanke ) ha ha, imaš srečo da si še , če bi ti midve pokazali svojga, bi šla prec v Toskano
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 8.8.2009 23:23:11
|
|
|
|
polaris
|
Ojla punce moje, sem vas prišla na hitro mal pozdravit. Žal mi ni brat za nazaj, tako da nisem čist nič več na tekočem. Mimogrede sem ujela le, da je naš mali Tilen upihnil prvo svečko, VSE NAJBOLJŠE - tortica je bila očitno več kot dobra in da si Ajsi po novem maže kinderlado po nogah namesto na kruh Pa seveda so mi v očke padle tud fotke naših lepih malih nečakcov Vsem topel
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.8.2009 10:50:26
|
|
|
|
miklarom
|
Dan!!!!!!!! spps - kakšen lepotec iiiiiiiiiiiiiii, res je pravi cukrček tudi jaz sem glasovala za Jureta živa25 - se pravi da bo jutri že akcija pri tebi , povej ko se bo začelo da bom dihala zate, in čim manj bolečin in lahek porod ti želim nončika - kako kaj počutje! samo vozek je res lep, a ta se pri nas sploh ne dobi vsem ostalim pa lepo nedeljo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.8.2009 11:00:19
|
|
|
|
aqua77
|
Spps, kakšnega lepega fantiča imate pri vaši hiši.... Kak je cort!!! Ostalim pozdravček... Živček, ti pa še mal, še čist mal, pa dihamo s tabo.... Vso srečo...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.8.2009 11:02:11
|
|
|
|
spps
|
aqua,kako si pa kaj ti? kako napredujete?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.8.2009 11:39:30
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps aqua,kako si pa kaj ti? kako napredujete? Hvala na pitanju, dobro. 07.09. štartamo z IVF.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.8.2009 15:08:24
|
|
|
|
BarbiG
|
Po dolgem času se zopet oglašam. Moj dopust se na žalost končuje, ampak kaj čmo. Blo je fajn, samo zdaj imam probleme, da se vključim nazaj v vsakdanjik. Ampak bomo že. Oktober je vse bliže ko začnemo z novim ICSI postopkom, smo vsi nestrpni in polni pričakovanj. Sicer sem nekaj na hitro preletela in vidim, da bo pri Živi v ponedeljek akcija. Super. Naj gre vse čimbolj gladko skozi in da čimprej stisneš svoj zaklad k sebi.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.8.2009 20:44:37
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom nončika - kako kaj počutje! samo vozek je res lep, a ta se pri nas sploh ne dobi sem kar ok, razen zatekanja prstov na rokah in nogah, pa malce slabega počutja ok. in ti? vozek se pri nas ne dobi. ga nisem zasledila. danes sem si pri tašči zmerila cuker. mi je pokazalo vrednost 7.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.8.2009 21:00:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Voila... Še jaz se danes malo podpišem, pol grem pa u krpe in spat z upanjem, da me jutri na viziti čakajo vesele novičke Nončika kdaj si imela toliko cukra? Na tešče? Po obroku? Kaj si jedla? Koliko časa po obroku je blo?....... Mnogo je faktorjev, ki vplivajo na sladkorno in na rezultate... Če mi malo več poveš, ti morda lahko kaj svetujem Sicer pa smo v redu... Družba v sobi je tokrat malo boljša kot nazadnje, veliko čvekamo,... Skratka mi nič kaj dosti ne manjka Čez okno gledam mamice z malimi štručkami in upam, da se jim čim prej pridružim Sicer mi je začelo že vse fulll dol pritiskat, ampak mislim da akcije same od sebe še ne bo, ampak ni panike... So rekli, da domov ne grem več brez otročka No jutri bom, ko bom dobila kake info. poslala sms, na računalniku pa verjetno ne bom več. No razen če mi sprožitev prestavijo na kak drug dan, potem se sama oglasim na RR. Imejte se skrajno pupe moje.... AQUI MISLIM NATE Samo še mesec dni in akcija.... Pol bo pa kmalu plusek
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......