|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
7.8.2009 15:30:48   
spps
Erin,tvojTilen je pa za popapcatuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
7.8.2009 15:48:03   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Erin,tvojTilen je pa za popapcatuser posted image user posted image

S torto vred user posted image  user posted image  user posted image

Spps  nisem na FB. Ni časa user posted image .

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
7.8.2009 15:50:50   
gigi1
Živček kar potrpi. Važno je, da te imajo na očeh.

Ajsi user posted image  user posted image  user posted image  za Ledenkota in Maksa, da sta preživela brez tebe user posted image

Larilu upam, da boš imela miren vikend. Bredz bolečin in streskov.

Špelka helou srce. Danes si že v 29T user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
7.8.2009 15:54:57   
spps
user posted image  user posted image user posted image user posted image   žiži,sam zate-se pa ne spomnim,če sem te že dodala enkrat na RRuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 7.8.2009 15:56:25 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
7.8.2009 16:17:46   
gigi1
IIIIiiiii kolk je luškan. Pa velik. Pa kakšne laske ma user posted image . Hvala user posted image
Jaz v albumu vidim le slikice bauhija user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
7.8.2009 18:03:22   
Anonimen
Evo novičke še od mene...

No jaz sem spet na E oddelku, kjer so mi dolgoročni inzulin zamenjali s kratkoročnim. Zdravnica pa je rekla: "Inzulin vam bomo zamenjali danes, pa malo cukerčke pogledali, jutri pa vam damo svečko.... Aja... Jutri je sobota user posted image . No potem pa v ponedeljek!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image       Vikend sem torej še tukaj 2v1, v ponedeljek pa naj bi bla akcija... Upam da bo res user posted image user posted image user posted image   No to je sicer to, zdej pa lahko malo čvekamo, ker mi je ubitačno dolgčas user posted image user posted image

Sem kar kopirala iz Ljubljančank... Upam da niste hude user posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1556
7.8.2009 18:15:18   
Serendipity
spps - ma kakšen lepotec, cukrček, sladkorček, mišek, mucek, cajtek, ah... nadaljevala bi kar v neskončnost. user posted image

Pupike moje - jaz se vaših lepotcev in lepotičk kar ne morem nagledat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

živa - no, potem pa v ponedeljek... Upam, da ti bo kratek vikend.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
7.8.2009 21:06:51   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IIIIiiiii kolk je luškan. Pa velik. Pa kakšne laske ma user posted image . Hvala user posted image

se kar podpišem user posted image user posted image user posted image pa glasovala sem za Jureta in za Aleksa!user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 7.8.2009 21:07:48 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
7.8.2009 21:15:56   
spps

Jaz v albumu vidim le slikice bauhija user posted image
v albumu nimam več drugih slikuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
7.8.2009 21:15:58   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

spps - ma kakšen lepotec, cukrček, sladkorček, mišek, mucek, cajtek, ah... nadaljevala bi kar v neskončnost. user posted image

Pupike moje - jaz se vaših lepotcev in lepotičk kar ne morem nagledat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

živa - no, potem pa v ponedeljek... Upam, da ti bo kratek vikend.

tud ti boš mela kmal svojga cukrčkauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
7.8.2009 21:17:01   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

se kar podpišem user posted image user posted image user posted image pa glasovala sem za Jureta in za Aleksa!user posted image
superuser posted image user posted image in hvala tud ostalim ,sam prepočas dobivamo glasove,ker se je treba registriratuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
7.8.2009 21:40:11   
Nončika
čer!

končno sem prišla do rač. ženskice mamo elektriko. user posted image user posted image user posted image  mislim, na novo napeljano v naši mansardi. jeeeee!!!! še jutri finiširajo, pol pa malamo!!!!!

spps, tvoj mali je pravi cuker.

erin, njami tvoj Tilen in pa tortica tudi.

sonček, upam, da je Aleks že ta pravi.

živa, pa veliko sreče in čim manj bolečin.

seki, joj to se pa nama rejsan nešče iziti. ka pa če bi rezervejrale že včasi ta pondelek? ka praviš?

mene pa je danes začelo zadat nad sramno kostjo. kaj bi to lahko pomenilo. posebej pri hoji.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
7.8.2009 21:45:12   
Nončika
ženskice, jaz sem se spet zaljubila v drugi vozek. user posted image user posted image user posted image hihi, moj se že začne kregat, da naj končno enega naročim in naj dam mir.

user posted image

imenuje se titi triton. dobi pa se na Madžarskem. pa naša mala je navdušena. in bejbi v bušiju tudi, saj full brše.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
7.8.2009 21:47:21   
ledenka
nončika, lep vozek user posted image me pa to spominja name, sem tud mela vsak teden novega favorita user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
7.8.2009 22:38:44   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

nončika, lep vozek user posted image me pa to spominja name, sem tud mela vsak teden novega favorita user posted image user posted image

ja, ja. moj pa že zraven besni in mi spet računalnik meče ven. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
7.8.2009 22:42:02   
Nončika
kliki, midva z mojim sva bila kolikor se spomnim ravno na tisti dan v krepki svaji in nama je ratalo pridelat user posted image . aja, pa tudi na dan testa sva si bila nekaj v laseh. sem mu celo napisala SMS in ga naslovila bumbar eden, spet boš očka. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
8.8.2009 22:57:15   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
luna & polaris - vama pa user posted image (sem take volje za moje mariborčanke user posted image )

ha ha, imaš srečo da si še user posted image , če bi ti midve pokazali svojga, bi šla prec v Toskano user posted image user posted image user posted image

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,
kako veliko je tisto, kar ima.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
8.8.2009 23:23:11   
polaris
Ojla punce moje,
sem vas prišla na hitro mal pozdravit. Žal mi ni brat za nazaj, tako da nisem čist nič več na tekočem. Mimogrede sem ujela le, da je naš mali Tilen upihnil prvo svečko, VSE NAJBOLJŠE - tortica je bila očitno več kot dobra user posted image in da si Ajsi po novem maže kinderlado po nogah namesto na kruh user posted image  user posted image  user posted image
Pa seveda so mi v očke padle tud fotke naših lepih malih nečakcov user posted image

Vsem topel user posted image

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,
kako veliko je tisto, kar ima.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
9.8.2009 10:50:26   
miklarom
Dan!!!!!!!!

spps - kakšen lepotec iiiiiiiiiiiiiii, res je pravi cukrčekuser posted image
tudi jaz sem glasovala za Juretauser posted image

živa25 - se pravi da bo jutri že akcija pri tebiuser posted image user posted image user posted image , povej ko se bo začelo da bom dihala zate, in čim manj bolečin in lahek porod ti želim

nončika - kako kaj počutje! samo vozek je res lep, a ta se pri nas sploh ne dobi

vsem ostalim pa lepo nedeljo

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
9.8.2009 11:00:19   
aqua77
Spps, kakšnega lepega fantiča imate pri vaši hiši.... Kak je cort!!! user posted image user posted image user posted image

Ostalim pozdravček...

Živček, ti pa še mal, še čist mal, pa dihamo s tabo.... Vso srečo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
9.8.2009 11:02:11   
spps
aqua,kako si pa kaj ti? kako napredujete?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
9.8.2009 11:39:30   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: spps

aqua,kako si pa kaj ti? kako napredujete?

Hvala na pitanju, dobro. user posted image
07.09. štartamo z IVF.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
9.8.2009 15:08:24   
BarbiG
Po dolgem času se zopet oglašam. Moj dopust se na žalost končuje, ampak kaj čmo. Blo je fajn, samo zdaj imam probleme, da se vključim nazaj v vsakdanjik. Ampak bomo že. Oktober je vse bliže ko začnemo z novim ICSI postopkom, smo vsi nestrpni in polni pričakovanj. Sicer sem nekaj na hitro preletela in vidim, da bo pri Živi v ponedeljek akcija. Super. Naj gre vse čimbolj gladko skozi in da čimprej stisneš svoj zaklad k sebi.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
9.8.2009 20:44:37   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
nončika - kako kaj počutje! samo vozek je res lep, a ta se pri nas sploh ne dobi

sem kar ok, razen zatekanja prstov na rokah in nogah, pa malce slabega počutja ok. in ti?

vozek se pri nas ne dobi. ga nisem zasledila.

danes sem si pri tašči zmerila cuker. mi je pokazalo vrednost 7.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
9.8.2009 21:00:17   
Anonimen
Voila... Še jaz se danes malo podpišem, pol grem pa u krpe in spat z upanjem, da me jutri na viziti čakajo vesele novičke user posted image user posted image user posted image

Nončika kdaj si imela toliko cukra? Na tešče? Po obroku? Kaj si jedla? Koliko časa po obroku je blo?.......  Mnogo je faktorjev, ki vplivajo na sladkorno in na rezultate... Če mi malo več poveš, ti morda lahko kaj svetujem user posted image

Sicer pa smo v redu... Družba v sobi je tokrat malo boljša kot nazadnje, veliko čvekamo,... Skratka mi nič kaj dosti ne manjka user posted image   Čez okno gledam mamice z malimi štručkami in upam, da se jim čim prej pridružim user posted image   Sicer mi je začelo že vse fulll dol pritiskat, ampak mislim da akcije same od sebe še ne bo, ampak ni panike... So rekli, da domov ne grem več brez otročka user posted image user posted image

No jutri bom,  ko bom dobila kake info. poslala sms, na računalniku pa verjetno ne bom več. No razen če mi sprožitev prestavijo na kak drug dan, potem se sama oglasim na RR.

Imejte se skrajno pupe moje....

AQUI MISLIM NATE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Samo še mesec dni in akcija.... Pol bo pa kmalu plusek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......