Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.9.2010 21:13:17
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Oj babe žabe moje. Vidim, da ve tudi dihate za beniko. Evo rodila je prelepo Manjo 3300g, 50cm - obe sta veseli in zdravi. čestitke Benika, čestitam za pupiko, lepo se cartajta in naj jo starejša bratca čuvata Špelka, čestitam za nečakinjo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.9.2010 21:31:21
|
|
|
|
Nončika
|
Benika, čestitke za Manjo. pa ogromno, ogromno cartanja. Erin, čestitke za +. živček, hja par boš mela. lepo, lepo. boš vidla pestro bo. naš T se tudi z babikami špila, ni problema. jih uporabi za mlatenje po zidu, mizi. namesto hamra. hehe. kaj novega pri nas? hja, končno vem, kdaj peketam nazaj v službo. 18.10.2010 se zaključi vse skupaj. nastopim z službo. ujej, bljek. naš T veselo šiba po štirih, postavlja na noge, hodi ob omarah, sedežni, se malce spusti in samostojno stoji. N je v vrtcu, jo T redno dopoldan pogreša. gre v njeno sobo, išče, brska pa ne najde.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.9.2010 19:19:05
|
|
|
|
miklarom
|
benika - čestitke za pupiko Manjo erin - vau, super novička, čestitke živa25 - za pupo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?