Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.8.2009 16:57:56
|
|
|
|
aqua77
|
Punce moje hvala vam za spodbudne besede...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.8.2009 17:14:19
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 aleks je dobil moj glas... hvala IZVIRNO SPOROČILO: živa25Oktavija, jaz sem vas že na FB počekirala... Same lušne mamice na kupu ste ble Enkrat, ko bom imela čas, se bom še jaz do Celja z našim Pupotom pripeljala, pa bomo šle na kavico, pol bom pa jst do Šentjurja podaljšala, kjer mam eno kolegico. Zmenjeno? jaz sem takoj ZA sonček-bravo za težo in lepe slikce aqua-super držimo pesti
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.8.2009 17:14:41
|
|
|
|
sonček85
|
se vam na hitro javim no mi se pa že drugi dan bojujemo z neko virozo in visoko vročino,ki jo zbijamo z obkladki in calpol sirupom.Vročino ima ves čas med 38.5 in 39.1 spi mi ves dan samo za papico se zbudi in potem zaspi nazaj.je tko zmatran da se še jokca ne tko močno k drgač.Ima vneto grlo ,malce rdečkasto tko da hodimo vsak dan na pregled h dr. Ja takle mamo,še dobro da je ati doma da nisem sama. od česa bi dobil ne vemo ,pa saj itak neke viroze razhajajo. v glavnem sem vsa predana njemu. sem pa ugotovila da se vse dogaja na1m 1m2t je imel tiste spuščajčke 2m2t je šel v B zaradi kakecov 3m2t ima pa to sedaj,kaj bo pa 4m2t-zobek ? hvala pa vsem za pohvale njegovih slikc in njega
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.8.2009 19:55:48
|
|
|
|
miklarom
|
joj, božček ta tvoj Aleks, zdaj je pa že virozo staknal, ja ti šment se mi prav smili in ga prav vidim kako je bogi ubožček. lepo ga cajtajta da bo kmalu zdrav, pa poljubče mu daj od mene evo tudi jaz dala glas za malega Aleksa
< Sporočilo je popravil miklarom -- 5.8.2009 20:05:29 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.8.2009 20:54:59
|
|
|
|
oktavija
|
Deklata !!! A ve katera kako izgled če ti čep lušči oz. kakorkoli se to reče.... Jaz sem imela zdaj na spodnjicah velik bel kos sluza in ko sem se obrisala je prav tako ostalo na wc papirju... vem pa definitivno da ni beli tok ali kako vnetje z gljivicami... to je konkretn komad ki sem ga iz spodjic smela z wc papirjem in pod njim ni ostalo sledi..... Ali bi lahko bil čep...???? In če je kaj naj naredim???? Morem iti na pregled???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.8.2009 21:46:07
|
|
|
|
Erin
|
živa - Še malo pa boš mamika NAj ti že sedaj zaželim hiter in čimmanj boleč porod... aqua - sem ful vesela zate da se bo končno začelo... in še tebi - naj že sedaj zaželim SREČNO oktavija - to je del čepa ja... vsaj meni se je tako začel..ampak do poroda je trajal še 3 tedne tako da brez skrbi Lahko boš pa že jutri mamica no.. kaj veš, kateri dan si je tvoje dete izbralo Mi imamo pa jutri 1 leto!!! Uf čas beži... že cel dan obujam spomine na začetek poroda... takle čas sem že pridno dihala.... uf...
< Sporočilo je popravil Erin -- 5.8.2009 21:47:18 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.8.2009 22:34:56
|
|
|
|
gigi1
|
Helou pupike Uf se dogaja... Živček upam, da bo res kmalu k te vse že tolk matra. Hb, da je dragi dobro in doma. Larilu ti pa vseeno še malo počakaj . za kakca v kahlici Sonček85 upam, da bo Aleksu kmalu bolje. . Slikce so pa res za učke spočit . Hvala ti za njih. Sonči33 tebi sem že na IVF povedala kak cukerček je Lovro Aquica ja v dolg postopek greš. Merional je veliko cenejši kot Menopur. Naredita en izlet v Moravce in skočita še čez v Lenti. Bolje na začetku tedna, ko imajo na lagerju. Lahko pa Diani79 z IVF pošlješ ZS, da ti ona naroči. Je zelo prijazna punca. Špelči moja helou. Mislim nate Oktavija čestitke za pupiko. Glede čepa nisem kakšen ekspert, vendar sem že veliko brala o tem, da se je čep začel luščit, pa so rodile čez 2-3 tedne. Upam, da še malo počaka tvoja pupa Seki lepo te je videti Jazzziko misam. Murki a sem ti že povedala kol si lušna? Res prekrasna nosečka Pupe , ki vas nisem omenila rada vas imam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.8.2009 22:41:12
|
|
|
|
gigi1
|
Še tortico sem spekla za našega Tilna. Erin poljubčkaj ga v mojem imenu
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.8.2009 23:12:36
|
|
|
|
Erin
|
Oooooooo hvala ..BOM! Zlata si! Sem prej pozabila - sonček85 - za Aleksa
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 1:13:39
|
|
|
|
Kliki
|
Punce dober večer. Danes sem malo pozna sva pred kako uro prišla iz dvodnevnega obiska pri tašči in tastu tako da sem bolj kot ne fuč in počakam samo še toliko da se stušira po tem pa spančkat. Pri nas so drugače dnevi O in sva z dragijem zelo pridna. Drugače me pa že od zadnje M zelo boli hrbet in ne samo če delam na polno ampak me včasih zagrabi tudi če počivam. Če ne bo bolje bo treba do kakega dohtrja ker zelo težko potem delam. Sonček upam da bo tvoj Aleks kmalu OK. aqua super. Pa veliko sreče.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 6:39:53
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Še tortico sem spekla za našega Tilna. Erin poljubčkaj ga v mojem imenu Nimam kaj dodat, zato se bom samo podpisala!!! Vse naj naj!!! Sonček85 upam da bo Aleks kmalu bolje oz. da bo teta bročina zapustila naše dete!!! Vseeno pa mu stisni enega poljubčka od mene! Mene je pa včeraj naša pupa spravla do solzic ... ni se hotela zbudit oz. prmikat v trebuščku ves dan.... sem vsa panična klicala porodnišnico pa se ni nihče oglasil (najmanj 5x)... :(( Po kaki uri tresenja trebuha se je gospodična blagovolila premaknit in povedat da je vse ok.... No danes pa razgraja že od ranega jutra... ampak meni je spet tako slabo da se mi kar meša....
< Sporočilo je popravil oktavija -- 6.8.2009 6:51:24 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 6:57:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Deklata !!! A ve katera kako izgled če ti čep lušči oz. kakorkoli se to reče.... Jaz sem imela zdaj na spodnjicah velik bel kos sluza in ko sem se obrisala je prav tako ostalo na wc papirju... vem pa definitivno da ni beli tok ali kako vnetje z gljivicami... to je konkretn komad ki sem ga iz spodjic smela z wc papirjem in pod njim ni ostalo sledi..... Ali bi lahko bil čep...???? In če je kaj naj naredim???? Morem iti na pregled??? Jaz sem tudi imela belo prozorno sluz (predvidevam,da je bil čep, ker se je potem po 2 dneh začela akcija. Preden se začne porod lahko traja nekaj dni ali pa še par tednov,tako,da če te je strah idi preventivno na pregled,da vidiš kakšno je stanje na fronti
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 8:14:36
|
|
|
|
NATAŠA35
|
jutro vsem.... erin vse naj naj za 1. svečko oktavija to se je odluščil čep, tako zdaj lepo počivaj, ker se lahko začne akcija, sploh če se otrok malo umiri... kliki če te boli tudi ko leži, pojdi k doktorju, mogoče si uklestila živc in lahko te kaj uščipne, da se ne boš premikala cel teden...zato pazi... sonček85 upam, da se čimprej pozdravite
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 8:49:32
|
|
|
|
murkica
|
Erin polubčkaj našega fantka za prvi rojstni dan. Joj kako hitro gre res čas. gigi-hvala za komentar. Mi je kar malo nerodno. Ampak res se počutim odlično in verjetno je to tudi razlog, da izgledam tako. Čeprav že od včeraj me vse nekaj tiši in imam tak občutek, kot da mi vse pritiska dol. Upam, da se stanje umiri in da ne bo treba kaj letat do G. Izcedka ni nobenega, tako da zaradi tega nič ne paničarim. Greva pa danes z dragim v Ikeo, ker morava nakupiti še nekaj stvari za našo sobico. Manjka nama še tepih in pa zavese, pa deka za čez celo posteljo(bolj za pregrinjalo), da nama ni treba menjati vse posteljnine, ki je zdaj v drugih barvah, kot je soba. Prej sva mela v modri barvi in je zato tudi posledično posteljnina takšna, zdaj pa sva spremenila v oranžno in moj pravi, da izpade čudno. No pa bomo uredili z deno veliko deko in nihče ne bo vedel kakšno posteljnino sploh imava :) Zdej se grem pa še malo butnit pred televizijo, ker se mi še nič ne da in sem ravnokar pozajtrkovala. Bodite lepo in lubčka vsem!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 9:53:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Še tortico sem spekla za našega Tilna. Erin poljubčkaj ga v mojem imenu Nimam kaj dodat, zato se bom samo podpisala!!! Vse naj naj!!! Sonček85 upam da bo Aleks kmalu bolje oz. da bo teta bročina zapustila naše dete!!! Vseeno pa mu stisni enega poljubčka od mene! Mene je pa včeraj naša pupa spravla do solzic ... ni se hotela zbudit oz. prmikat v trebuščku ves dan.... sem vsa panična klicala porodnišnico pa se ni nihče oglasil (najmanj 5x)... :(( Po kaki uri tresenja trebuha se je gospodična blagovolila premaknit in povedat da je vse ok.... No danes pa razgraja že od ranega jutra... ampak meni je spet tako slabo da se mi kar meša.... Oktavija kadar je tako so meni rekli takole: Pojejte malo čokolade ali nekaj sladkega in se za 15 minut uležte... Če še vedno ne začne brcat oz. se premikat pa na pregled! Sicer pa lahko bi bil tole tvoje čep... Meni je nekaj takega šlo že 4 tedne nazaj v P, pa v torek se je ponovilo... Pa še vedno sem v enem kosu No danes bi morala meti pregled, pa je moja G zbolela (pa glih određit me je hotla) no pa sem malo pojamrala, pa me je sestra naročila za ob 12h da me bo popoldanska pogledala in pogledala CTG... Upam da sem se kej odprla in me bo kam poslala Se tipkamo kej zvečer, če me pa ne bo, sem pa notri ostala....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 9:54:18
|
|
|
|
Anonimen
|
aja tortico sem pa z namenom kopirala VSE NAJBOLJŠE MAMI ERIN IN TILEN!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 9:58:28
|
|
|
|
ledenka
|
jutro! danes imamo pregled, dobimo prvo pikico smo pa včeraj preživeli lep večer... na urgenci sem si uspela spustit kozarec kinderlade na nožni palec. najprej so mi samo očistli in povili, ampak že ko smo bili na poti domov, mi je spet kri prišla skozi obvezo. no, potem so mi očistli lak z nohta in je bil spodaj hematom. hja, noht je šel pa-pa, imam seski obvezo na nogi in v glavnem moram bolj počivat... par tednov nič vozičkanja še dobro, da mam par tablet proti bolečinam, ki sem jih imela po CR, tako da jih imam za danes, jutri bo pa že lekadol najbrž dovolj. je bil pa Maks zvezda urgence so si ga dohtarj in sestre kar podajali. pa ful priden je bil
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 9:59:46
|
|
|
|
ledenka
|
Tilen, vse najboljše! sonči, upam, da bo Aleks čim prej ozdravel
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 11:19:35
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom joj, božček ta tvoj Aleks, zdaj je pa že virozo staknal, ja ti šment se mi prav smili in ga prav vidim kako je bogi ubožček. lepo ga cajtajta da bo kmalu zdrav, pa poljubče mu daj od mene evo tudi jaz dala glas za malega Aleksa hvala miklarom za pozitivne besede in glasek erin:čestitke za 1 leto oktavija:jaz sem imela tko rdeče nitke ko se mi je odluščil.Srečno mogoče bomo pa kmal tetke ta teden do nedelje ledenka.ujej boga reva.Čim prejšnje okrevanje.čim manj bolečin pa da gresta kmalu spet ven na sprehode. hvala vsem za pikepoke in lepe žeje da čim prej ozdravimo danes je temp.končno padla pod 38 in je od polnoči naprej že med 36.7-37.2 je pa še malo sitkan ker ga še malo izdeluje.Veliko pije, mlekec mu pa ne gre preveč tko da mu ga kar po žlički devam da ga vsaj nekaj dobi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 11:51:36
|
|
|
|
Kliki
|
punce kako ste kaj? Jast sem danes bol slabe volje saj sva se z mojim že nekaj skregala za brez veze ampak kaj čmo moški hočejo imeti vedno prav. Drugače grem pa popoldne delat in upam da me hrbet ne bo bolel. Do večera se bo pa dragi že ohladil in bo spet prijazen in upam da bomo še naprej pridno .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 12:01:50
|
|
|
|
ledenka
|
tkole, smo nazaj s pregleda... pa še podatki o mojem velikanu velikost 64 cm teža 7840 g in potem se sprašujem, zakaj me boli hrbet
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 12:18:24
|
|
|
|
sonček85
|
ledenka.tvoj je pa res velikan.Čaki kdaj si ti odila.za mano če se ne motim,pa je že preko 7kg težek.Super kliki:ne sekiraj se prej al slej bosta že v objemu evo pa še ena slikca iz srečanja oktavije,rižkoo,Sončka in Aleksa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 12:25:00
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ledenka.tvoj je pa res velikan.Čaki kdaj si ti odila.za mano če se ne motim,pa je že preko 7kg težek.Super kliki:ne sekiraj se prej al slej bosta že v objemu evo pa še ena slikca iz srečanja oktavije,rižkoo,Sončka in Aleksa ene 2 tedna za tabo, 5.5. lepotičke ste uživale!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 12:53:21
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla bejbe! oktavija ne se sekirat tok,lahk da bejba čez dan pančka pa ponoč tok bolj razgraja medtem k ti spiš glede sluzi je pa tko da jo bo zdej čedalji več tko da če ni nič krvav to pomen da lahk da bo še dolg v teb mene dans spet matra k pr norcih tko da ona se ne da s tem mučenjem čeprav zdej ji dam pa 2 tedna pol jo imam pa res za dost in naj pride že vn moj k je včer domov prišel je šel sam spat k ga je buča bolela tko da HB da je bil mali ful priden da me ni še on matru k drgač bi pa res vrjetn kr sesula se od bolečin Erin čestitke za 1 leto
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 14:44:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mene s pregleda Sem dobila napotnico za programiran porod in sem se naročila za jutri zjutraj... No tako so mi rekli naj pridem. Mi je pa nadomestna G na napotnico napisala NUJNO, ker menda ni dobro da se še prov veliko čaka... Tele moje popoldanske krize s sladkorjem niso najboljše in tudi pritisk je kar naenkrat precej visok... Jutri zjutraj grem torej notr, nevem pa kako to zgleda... me dajo na oddelek, ali me dajo direkt v porodno, ali me bodo še malo obdržali na opazovanju al kako to gre... Kera ve?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......